قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۱۲

اعزام تیم‌های تخصصی پزشکی یزد به تهران برای حضور در تشییع رهبر شهید

یزد _ ایرنا _ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد از استقرار تیم‌های تخصصی درمانی، اعزام کارشناسان اورژانس و تجهیزات پیش‌بیمارستانی این دانشگاه به تهران جهت خدمت‌رسانی به شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب خبر داد.
 اعزام تیم‌های تخصصی پزشکی یزد به تهران برای حضور در تشییع رهبر شهید



 آمادگی راهداری یزد برای مقابله با سامانه‌های بارشی پیش رو - تسنیم
۲۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

آمادگی راهداری یزد برای مقابله با سامانه‌های بارشی پیش رو - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، نشست هماهنگی عملیات راهداری زمستانی استان یزد با هدف برنامه‌ریزی برای پیشگیری از خسارات احتمالی ناشی از فعالیت سامانه‌های بارشی پیش‌رو برگزار شد و در جریان آن، بر آماده‌باش کامل نیروهای انسانی و تجهیزات راهداری برای مدیریت شرایط جوی تأکید شد.

در این نشست، راهکارهای افزایش توان عملیاتی نیروهای راهداری در محورهای مواصلاتی استان مورد بررسی قرار گرفت و بر ضرورت آماده‌سازی امکانات و پیش‌بینی اقدامات لازم پیش از آغاز بارش‌ها تأکید شد.

معاون راهداری اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان یزد با اشاره به ضرورت آمادگی تجهیزات و نیروهای عملیاتی اظهار کرد: وضعیت ماشین‌آلات راهداری باید به طور دقیق بررسی و تعمیرات ضروری آن‌ها در سریع‌ترین زمان انجام شود و تجهیزات مورد نیاز برای عملیات زمستانی نیز آماده به کار باشند.

معتمدی افزود: روند تأمین و ذخیره‌سازی شن، ماسه و نمک در راهدارخانه‌ها باید به صورت مستمر پیگیری شود تا در زمان بارش، کمبودی در این زمینه وجود نداشته باشد. همچنین ارزیابی آمادگی نیروهای انسانی و تشکیل تیم‌های عملیاتی ویژه برای انجام سریع مأموریت‌ها ضروری است.

وی با اشاره به پیش‌بینی برخی شرایط جوی خاص در ماه‌های آینده خاطرنشان کرد: با توجه به هشدارهای سازمان هواشناسی درباره احتمال تأثیر پدیده‌هایی مانند «ال‌نینو» و «سامانه بارشی مانسون» در فصل پاییز، اقدامات پیشگیرانه در نقاط حادثه‌خیز باید با سرعت بیشتری انجام شود.

معاون راهداری اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان یزد ادامه داد: پاک‌سازی و لایروبی پل‌ها، شناسایی و برنامه‌ریزی برای احداث پل‌های مورد نیاز و همچنین اصلاح دیواره‌ها و آبراهه‌ها در نقاط مستعد حادثه باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود.

معتمدی تصریح کرد: اجرای این اقدامات پیشگیرانه می‌تواند احتمال انسداد محورهای مواصلاتی و وارد شدن خسارت به زیرساخت‌های جاده‌ای استان در زمان وقوع بارش‌های شدید را کاهش دهد و زمینه مدیریت ایمن‌تر تردد در شرایط نامساعد جوی را فراهم کند.

انتهای پیام/781  



 اردوی تیم ملی شمشیربازی در یزد برای بازی های آسیایی ناگویا - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

اردوی تیم ملی شمشیربازی در یزد برای بازی های آسیایی ناگویا - تسنیم

استانها

مسعود فتوحی، مدیر فنی تیم ملی شمشیربازی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد، از برگزاری مرحله جدید اردوی ملی‌پوشان در یزد خبر داد و گفت: این اردو به مدت یک هفته و با هدایت محمد رهبری، سرمربی تیم ملی، در یزد در حال برگزاری است.

وی افزود: محمد فتوحی، طاها کارگرپور، نیما زاهدی و نجمه سانجیان، چهار ملی‌پوش حاضر در این اردو هستند که قرار است در بازی‌های آسیایی به میدان بروند. علی پاکدامن نیز در این مرحله از تمرینات حضور ندارد.

مدیر فنی تیم ملی شمشیربازی ادامه داد: ملی‌پوشان کشورمان روز 25 شهریور برای حضور در بازی‌های آسیایی راهی ناگویا ژاپن خواهند شد و قرار است آخرین مرحله از برنامه آماده‌سازی تیم نیز به احتمال زیاد در تهران برگزار شود.

فتوحی خاطرنشان کرد: برگزاری اردوهای منظم و اجرای برنامه‌های آماده‌سازی تا زمان اعزام، با هدف افزایش آمادگی ملی‌پوشان دنبال می‌شود تا اعضای تیم شمشیربازی با شرایط مناسب و آمادگی کامل در بازی‌های آسیایی ناگویا حضور پیدا کنند.

انتهای پیام/781  



 مشاهده فلامینگو در آبگیر کاسه رود ابرکوه - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مشاهده فلامینگو در آبگیر کاسه رود ابرکوه - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، فلامینگو یا «مرغ آتش» از پرندگان شاخص زیستگاه‌های تالابی و یکی از جلوه‌های ارزشمند تنوع زیستی کشور به شمار می‌رود که مشاهده آن در زیستگاه‌های آبی استان یزد، از جمله بند خاکی کاسه‌رود ابرکوه، بار دیگر اهمیت این مناطق را برای استراحت و تغذیه پرندگان مهاجر نمایان کرده است.

این پرنده به واسطه گردن و پاهای بلند، پرهای سفید و صورتی و منقار خمیده با رنگ تیره، ظاهری متمایز دارد و از گونه‌هایی محسوب می‌شود که وابستگی بالایی به تالاب‌ها، آبگیرهای کم‌عمق و دیگر پهنه‌های آبی دارند.

فلامینگوها برای تغذیه و استراحت، معمولاً آبگیرهای کم‌عمق، مناطق شور و لب‌شور و حاشیه‌های گِلی را انتخاب می‌کنند. رژیم غذایی این پرندگان نیز عمدتاً شامل جلبک‌ها، سخت‌پوستان کوچک و دیگر بی‌مهرگان آبزی است.

مشاهده این گونه در زیستگاه‌های آبی استان یزد تنها یک اتفاق زیبا و دیدنی نیست، بلکه می‌تواند نشانه‌ای از اهمیت این مناطق در پشتیبانی از تنوع زیستی و مسیرهای مهاجرت پرندگان باشد. وجود پهنه‌های آبی مناسب، امکان تأمین غذا و استراحت را برای گونه‌های مهاجر فراهم می‌کند.

با این حال، زیستگاه‌های مورد استفاده فلامینگوها و دیگر پرندگان آبزی با تهدیدهای مختلفی مواجه هستند. خشک شدن و تخریب منابع آبی، ورود آلاینده‌ها، تغییر کاربری زیستگاه‌ها، شکار و همچنین ایجاد مزاحمت در محل‌های تغذیه و استراحت از جمله عواملی است که می‌تواند امنیت این پرندگان را به خطر بیندازد.

حفاظت از زیستگاه‌های آبی، توجه به تأمین و استمرار حقابه زیست‌محیطی تالاب‌ها و آبگیرها و کاهش عوامل انسانی مزاحم، از مهم‌ترین اقداماتی است که می‌تواند به حفظ فلامینگو و سایر گونه‌های وابسته به این زیستگاه‌ها کمک کند.

حضور این پرنده در کاسه‌رود ابرکوه، فرصتی برای توجه بیشتر به ارزش زیستگاه‌های آبی استان یزد و ضرورت حفاظت از آن‌ها به عنوان بخشی از سرمایه طبیعی منطقه است.

انتهای پیام/781  



 آب 91 طرح کشاورزی یزد از ظرفیت واحدهای خلع‌ید‌شده تأمین شد - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

آب 91 طرح کشاورزی یزد از ظرفیت واحدهای خلع‌ید‌شده تأمین شد - تسنیم

استانها

علیرضا طاقه‌باف، معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد، با اشاره به برنامه این سازمان برای استفاده مؤثر از ظرفیت‌های موجود گفت: آب مربوط به طرح‌ها و واحدهایی که خلع‌ید شده‌اند، پس از تعیین تکلیف و با هدف جلوگیری از بلااستفاده ماندن ظرفیت‌های موجود، به طرح‌ها و واحدهای تولیدی واجد شرایط و دارای اولویت اختصاص پیدا کرده است.

وی افزود: از محل ظرفیت آبی طرح‌های خلع‌یدشده، نیاز آبی 91 طرح و واحد تولیدی بخش کشاورزی استان تأمین شده که مجموع این میزان حدود 300 هزار مترمکعب است. این اقدام با هدف بازگرداندن ظرفیت‌های غیرفعال به چرخه تولید و هدایت منابع موجود به سمت فعالیت‌های اقتصادی و مولد انجام شده است.

طاقه‌باف با اشاره به جایگاه طرح‌های بزرگ‌مقیاس دامپروری اظهار کرد: بخش قابل توجهی از ظرفیت اختصاص‌یافته به تأمین آب مورد نیاز مگافارم‌ها اختصاص داشته و در همین راستا، آب مورد نیاز 18 طرح مگافارم با مجموع ظرفیت حدود 150 هزار مترمکعب از این محل تأمین شده است.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد ادامه داد: مگافارم‌ها و واحدهای پرورش گوسفند پرواری به دلیل ظرفیت بالای خود در توسعه تولید دام و تأمین گوشت قرمز، در زمره طرح‌های اولویت‌دار بخش کشاورزی استان قرار دارند و فراهم شدن زیرساخت‌های مورد نیاز آن‌ها می‌تواند به استمرار تولید و تقویت زنجیره تأمین محصولات پروتئینی کمک کند.

وی تصریح کرد: تخصیص آب حاصل از طرح‌های خلع‌یدشده به معنای ایجاد منابع یا ظرفیت آبی جدید نیست، بلکه با این اقدام، ظرفیت‌هایی که پیش از این در اختیار طرح‌های غیرفعال قرار داشته‌اند، پس از تعیین تکلیف و بررسی شرایط، به صورت هدفمند در اختیار طرح‌های دارای اهلیت، توجیه اقتصادی و اولویت تولیدی قرار می‌گیرند.

طاقه‌باف با تأکید بر ضرورت افزایش تولید محصولات پروتئینی افزود: حمایت از واحدهای دامپروری و مگافارم‌ها، به‌ویژه واحدهای پرورش گوسفند پرواری، می‌تواند در افزایش تولید گوشت قرمز، تقویت امنیت غذایی و بهبود شرایط اقتصادی و معیشتی مردم اثرگذار باشد.

وی در پایان گفت: رویکرد سازمان جهاد کشاورزی استان یزد، استفاده حداکثری و هدفمند از ظرفیت‌های …



 14 زون حفاظتی برای صیانت از منابع آب شرب یزد تعیین شد - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

14 زون حفاظتی برای صیانت از منابع آب شرب یزد تعیین شد - تسنیم

استانها

جواد منصوری، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای یزد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد، با اشاره به برنامه‌های این شرکت برای جلوگیری از تهدید منابع آب استان گفت: صیانت از کیفیت منابع آبی و حفاظت از محدوده‌های کیفی منابع آب شرب، از مهم‌ترین اهداف آب منطقه‌ای یزد است و برای تحقق آن، 10 محور اجرایی به طور همزمان دنبال می‌شود.

وی یکی از اقدامات مهم در این زمینه را تعیین محدوده‌های ویژه منابع آب شرب دانست و افزود: تاکنون 14 زون حفاظتی با هدف مراقبت از کمیت و کیفیت منابع تأمین‌کننده آب شرب تصویب و تثبیت شده است تا از انجام فعالیت‌های غیرمجاز و هرگونه تعرض به این مناطق جلوگیری شود.

منصوری ادامه داد: کنترل و بررسی کیفیت منابع آب زیرزمینی نیز به صورت مستمر در دستور کار قرار دارد و وضعیت این منابع به طور مداوم پایش می‌شود.

وی با اشاره به ضرورت کنترل نحوه دفع فاضلاب واحدهای مختلف اظهار کرد: در برخورد با صنایع آلاینده هیچ‌گونه اغماضی وجود ندارد و شناسایی واحدهای صنعتی، معدنی و خدماتی که احتمال ایجاد آلودگی دارند، به طور جدی پیگیری می‌شود. در صورت شناسایی موارد آلاینده نیز موضوع به اداره‌کل حفاظت محیط زیست اعلام و روند رفع آلودگی دنبال خواهد شد.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای یزد افزود: در زمان بررسی محل استقرار صنایع جدید نیز شرایط منطقه با دقت ارزیابی می‌شود تا فعالیت واحدهای تازه‌تأسیس، کیفیت منابع آب زیرزمینی را با خطر مواجه نکند.

وی درباره نصب دستگاه‌های آب‌شیرین‌کن بر روی چاه‌ها گفت: رویکرد ما در این زمینه متناسب با نوع مصرف است. در مواردی که استفاده از چاه‌های غیرمتعارف برای تأمین آب شرب ضرورت داشته باشد، برای نصب و بهره‌برداری از آب‌شیرین‌کن همکاری لازم انجام می‌شود که تاکنون 10 مورد از این طرح‌ها اجرا شده است.

منصوری افزود: در مقابل، برای استفاده از آب‌شیرین‌کن در بخش‌های صنعت و کشاورزی محدودیت‌های جدی اعمال می‌شود و تاکنون با 28 درخواست در این زمینه مخالفت شده است تا از اتلاف منابع و همچنین ورود پساب این دستگاه‌ها و آسیب احتمالی آن به آبخوان‌ها جلوگیری شود.

وی با اشاره به کاهش سطح آب‌های زیرزمینی و چالش‌های مربوط به کیفیت منابع آبی استان اظهار …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی
سایت اسب بخار

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

پرچم‌دار جدید جنسیس با ۶۵۷ اسب‌ بخار قدرت، باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ ساعتی و امکان سفارش کابین چهار نفره با درهای کالسکه‌ای یا همان رولزرویسی از راه رسیده است؛ ترکیبی که واقعاً لوکس و خاص به نظر می‌رسد.
 اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!
سایت اعتماد آنلاین

اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!

روزنامه جمهوری اسلامی در ستون جهت اطلاع خود به به اخراج سلمان سامانی از کانادا وعدم بازگشت او به کشور پرداخته است.
 شکست هر ۲ آزادکار ایران مقابل آمریکا در قهرمانی جوانان جهان
سایت اعتماد آنلاین

شکست هر ۲ آزادکار ایران مقابل آمریکا در قهرمانی جوانان جهان

هر دو نماینده ایران در روز نخست کشتی آزاد قهرمانی جوانان جهان مقابل رقبای‌شان شکست خوردند.
 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد
 آرزوهایی که سران آمریکا یکی پس از دیگری به گور می‌برند | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

آرزوهایی که سران آمریکا یکی پس از دیگری به گور می‌برند | آخرین خبر

کیهان/متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست دونالد ترامپ در تازه‌ترین نمایش مضحک خود، تصویری از لیندسی گراهام، سناتور تازه به گور رفته آمریکایی منتشر کرده که کلاهی با شعار محبوب تجزیه‌طلبان و براندازان، یعنی «ایران را دوباره با عظمت کنیم!» بر سر دارد. ترامپ با ذوق
 حسن بگلری در تبریز گمشده است / اگر او را مشاهده کردید به پلیس گزارش دهید + عکس
سایت رکنا

حسن بگلری در تبریز گمشده است / اگر او را مشاهده کردید به پلیس گزارش دهید + عکس

حسن بگلری، متولد ۱۵ اسفند ۱۳۵۶ و اهل اهر، که ساکن شهرک گلپارک تبریز است، از روز چهارشنبه ۲۱ مرداد از منزل خارج شده و تاکنون خبری از او در دست نیست.
 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
سایت ایران آنلاین

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 سنتکام از ورود ناو «جورج واشنگتن» به منطقه خبر داد
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سنتکام از ورود ناو «جورج واشنگتن» به منطقه خبر داد

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا از ورود ناو هواپیمابر جروج واشنگتن به منطقه عملیاتی خاورمیانه پس از ناکامی ناو آبراهام لینکلن در انجام مأموریت‌های رزمی خبر داد.