قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

فرماندار شازند: تسریع در اجرای طرح‌های عمرانی اولویت‌دار در دستور کار قرار گیرد

شازند - ایرنا - فرماندار شازند گفت: تسریع در اجرای طرح‌های اولویت‌دار، استفاده بهینه از منابع و پاسخگویی به مطالبات مردم باید در دستور کار همه دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد.
 فرماندار شازند: تسریع در اجرای طرح‌های عمرانی اولویت‌دار در دستور کار قرار گیرد

به گزارش ایرنا، حجت‌اله نصیری روز یکشنبه ‌در نشست کمیته برنامه‌ریزی شهرستان شازند، افزود: برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند در تخصیص اعتبارات از اهمیت ویژه برخوردار است و منابع مالی باید به گونه‌ای مدیریت و توزیع شود که بیشترین اثربخشی را در تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام، اجرای پروژه‌های اولویت‌دار و ارتقای سطح خدمات به شهروندان داشته باشد.

وی بیان کرد: همکاری، هم‌افزایی و هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی نقش تعیین‌کننده‌ای در پیشبرد برنامه‌های عمرانی شهرستان دارد و انتظار می‌رود همه دستگاه‌ها با برنامه‌ریزی منسجم، روند اجرای پروژه‌ها را تسریع کنند.

فرماندار شازند ادامه داد: استفاده بهینه از اعتبارات، رعایت اولویت‌های توسعه‌ای و پاسخگویی به مطالبات مردم از دیگر تاکیدات است.

نصیری تصریح کرد: هدف از تخصیص منابع، ایجاد رضایتمندی عمومی، تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز و فراهم کردن زمینه توسعه متوازن در تمامی نقاط شهرستان شازند است.

در این نشست، حاضران درباره نحوه توزیع اعتبارات عمرانی و راهکارهای تسریع در اجرای طرح‌های توسعه‌ای شهرستان شازند به تبادل نظر پرداختند.

شهرستان شازند یکی از شهرستان‌های ۱۲ گانه استان مرکزی که مرکز این شهرستان، شهر شازند و در ۳۵ کیلومتری جنوب‌غربی اراک قرار دارد.

این شهرستان ۵۰ هزار نفر جمعیت، ۱۱ دهستان، پنج بخش و پنج شهر دارد و به دلیل برخورداری از اماکن گردشگری متعدد نظیر دریاچه شازند، قله مرتفع شهباز، لجور، آلاداغ، پل دو آب و مراکز دیگر، یکی از قطب‌های گردشگری استان مرکزی است.

همچنین شهرستان شازند دارای صنایع مهمی از جمله پالایشگاه، پتروشیمی، نیروگاه برق و کارخانه رنگ‌سازی روناس است که همگی در مرز با شهرستان اراک قرار دارند.



۲۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

توسعه زیرساخت‌های ورزشی شهرستان شازند - تسنیم

استانها

نبی نظری، رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان شازند در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در شازند، با اشاره به توسعه زیرساخت های روزشی شازند گفت: 112 میلیارد ریال اعتبار جهت تعمیرات اساسی و استانداردسازی مجموعه ورزشی فتح‌المبین در این شهرستان با حمایت و پیگیری نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تخصیص اعتبار شد.

وی افزود: در راستای سیاست‌های کلان اداره‌کل مبنی بر بهبود سرانه و استانداردسازی اماکن ورزشی، با پیگیری‌های مستمر صورت‌گرفته و مساعدت و حمایت ارزشمند مهندس هوشنگ هادیان‌پور، نماینده مردم شریف شهرستان شازند در مجلس شورای اسلامی، مبلغ 112 میلیارد ریال اعتبار جهت تعمیرات اساسی مجموعه ورزشی فتح‌المبین اختصاص یافت.

نظری تصریح کرد: این اعتبار ویژه، فرصتی مغتنم برای مرتفع‌سازی بخش قابل‌توجهی از دغدغه‌های زیرساختی و فرسودگی‌های موجود در این مجموعه ورزشی است. هدف ما این است که با اجرای این پروژه، محیطی ایمن و استاندارد را برای فعالیت ورزشکاران و جوانان این شهرستان فراهم آوریم تا شاهد افزایش شور و نشاط اجتماعی در جامعه ورزش باشیم.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان شازند با تأکید بر لزوم هم‌افزایی ظرفیت‌های شهرستانی برای پیشبرد اهداف ورزش خاطرنشان کرد: با حمایت مسئولین و بهره‌گیری از توان هیئت‌های ورزشی، روند توسعه زیرساخت‌های ورزشی شهرستان با قوت ادامه خواهد داشت تا شاهد شکوفایی استعدادهای درخشان ورزشی در جای‌جای شازند باشیم.

نظری ادامه داد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی شهرستان شازند با هدف افزایش دسترسی جوانان و ورزشکاران به امکانات استاندارد و تقویت ورزش قهرمانی و همگانی دنبال می‌شود چراکه تکمیل و تجهیز سالن‌ها و مجموعه‌های ورزشی، توسعه فضاهای روباز، بهسازی اماکن موجود و توجه ویژه به ظرفیت روستاها و مناطق کم‌برخوردار می‌تواند زمینه‌ساز افزایش مشارکت مردم در فعالیت‌های ورزشی و کشف استعدادهای جدید باشد.

وی اضافه کرد: همچنین با برنامه‌ریزی و تخصیص اعتبارات مناسب، پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی شهرستان هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری می رسند تا زیرساخت‌های ورزشی شازند متناسب با ظرفیت جمعیتی و استعدادهای ورزشی منطقه توسعه یابد.

انتهای پیام/711/  


۵ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

افزایش اعتبارات طرح ارتقای محور ابهر- قیدار

ابوالفضل سلیمانی به آخرین وضعیت پروژه ارتقاء محور ابهر ـ قیدار اشاره کرد وافزود: این محور یکی از مسیرهای مهم استان زنجان است و با توجه به افزایش حوادث و تصادفات در آن، موضوع ارتقاء ایمنی آن بصورت جدی در کمیسیون ایمنی استان بررسی شد.

وی اظهار داشت: عملیات راهسازی زمان‌بر و هزینه‌بر است و طی سال‌های اخیر نیز طرح‌های عمرانی با محدودیت‌های اعتباری مواجه بودند که از این رو، در کنار برنامه‌های بلندمدت برای ارتقاء محور، اقدامات کوتاه‌مدت و فوری برای کاهش حوادث و افزایش ایمنی تردد نیز پیش‌بینی شده است.

معاون مهندسی و ساخت اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در کمیسیون ایمنی استان، مقرر شده است نقاط پرحادثه محور ابهر ـ قیدار با همکاری اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، معاونت راهسازی و پلیس راه شناسایی شود و متناسب با شرایط هر نقطه، اقدامات فوری و کوتاه‌مدت برای کنترل و کاهش تصادفات انجام گیرد.

سلیمانی با اشاره به روند اجرای طرح ارتقاء این محور، افزود: پروژه ارتقاء محور ابهر ـ قیدار از سال ۱۴۰۱ دارای ردیف اعتباری و عملیات اجرایی آن در ورودی‌ شهرهای ابهر و قیدار در قالب دو پروژه پیمان سپاری شده است.

وی گفت: در بخش مربوط به سمت قیدار، حدود ۱۰ کیلومتر از عملیات اجرایی تکمیل و با مشارکت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان به بهره‌برداری رسیده است و در سمت ابهر نیز عملیات اجرایی در حال انجام است و پیش‌بینی می‌شود امسال عملیات اجرایی این بخش تا حدود کیلومتر ۷ تکمیل و آماده بهره‌برداری شود.

معاون مهندسی و ساخت اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان، گفت: بر این اساس، از مجموع ۵۶ کیلومتر محور ابهر ـ قیدار، حدود ۱۷ کیلومتر در دو بخش مختلف تکمیل شده یا در آستانه تکمیل و بهره‌برداری قرار دارد.

سلیمانی، با اشاره به ادامه عملیات در سمت قیدار گفت: پس از قطعه ۱۰ کیلومتری اجرا شده، یک قطعه حدود هشت کیلومتری نیز در ادامه مسیر در حال اجرای عملیات روسازی است.

وی اضافه کرد: این قطعه هم‌اکنون در مرحله آماده‌سازی برای اجرای آسفالت قرار دارد و در صورت تامین و تخصیص به‌ موقع اعتبار، عملیات آسفالت آن نیز انجام خواهد شد.

معاون مهندسی و ساخت اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان، با اشاره به پیگیری‌های انجام‌ شده برای افزایش اعتبار پروژه گفت: با توجه به اهمیت محور ابهر ـ قیدار و ضرورت تسریع در اجرای عملیات، پیگیری‌های استاندار زنجان، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و نماینده منطقه موجب افزایش قابل توجه اعتبار این پروژه شده است.

سلیمانی ادامه داد: اعتبار پروژه که ابتدای اخذ مجوز «ماده ۲۳ » حدود پنج میلیارد تومان بود، امسال به ۳۴۰ میلیارد تومان افزایش یافته که خوشبختانه افزایش اعتبار، ظرفیت مناسبی برای شتاب‌بخشی به عملیات اجرایی ایجاد کرده اما با توجه به حجم عملیات و نیازهای پروژه، تداوم تخصیص اعتبارات در زمان مناسب همچنان از الزامات پیشرفت طرح است.

وی گفت: در صورت تخصیص به‌ موقع اعتبارات مصوب و بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته دو قطعه در دست اجرا، طی سال جاری و سال آینده به سرعت تکمیل خواهد شد.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان، گفت: یکی از قطعات مهم پروژه از سمت ابهر تا محدوده سد کینه‌ورس و قطعه دیگر از سمت قیدار تا روستای دو تپه تعریف شده است.

سلیمانی افزود: مجموع طول این دو قطعه حدود ۳۶ کیلومتر بوده و عملیات اجرایی آنها در قالب پروژه‌های پیمان‌سپاری‌شده در حال انجام است.

وی با بیان اینکه نصب تجهیزات ایمنی می‌تواند در کوتاه‌مدت به افزایش ایمنی تردد کمک کند، گفت: اداره‌کل راه و شهرسازی آمادگی دارد با همکاری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان و پلیس راه، از ظرفیت پیمانکاران پروژه برای اجرای اقدامات ایمنی استفاده کند.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان از رانندگان خواست تا زمان تکمیل عملیات عمرانی با رعایت قوانین و سرعت مطمئن، همکاری لازم را برای کاهش حوادث در این محور داشته باشند.


۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

یک کشته و 6 مصدوم دستاورد حادثه رانندگی محور توره به اراک

به گزارش ایلنا، بهروز ایران‌نژاد به تشریح جزئیات این حادثه پرداخته و در این رابطه افزود: گزارشی مبنی بر وقوع حادثه رانندگی واژگونی یک دستگاه خودروی سواری پراید در محور مواصلاتی توره به اراک محدوده بعد از پلیس راه، به سامانه 115 مرکز ارتباطات اورژانس علوم پزشکی دانشگاه استان مرکزی اعلام شد.

وی ادامه داد: در این راستا بلافاصله 3 تیم اورژانس زمینی و یک بالگرد اورژانس هوایی به محل وقوع این حادثه رانندگی اعزام شدند. متأسفانه در این حادثه یک پسربچه 7 ساله به دلیل شدت جراحات وارد شده در همان صحنه حادثه جان خود را از دست داد و تلاش‌های تکنسین‌های اورژانس برای نجات وی بی‌نتیجه ماند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی اظهار داشت: این حادثه رانندگی 6 مصدوم نیز به همراه داشت که از این تعداد 3 مصدوم توسط بالگرد اورژانس هوایی و 3 مصدوم دیگر توسط آمبولانس‌های اورژانس به بیمارستان ولیعصر اراک منتقل شدند. انتهای پیام/




 یک جرعه آب برای هدهد؛ یک گودال مرگ برای کل و بزها / دو تصویر از یک ماجرا
۲۲ دقیقه قبل / سایت عصرایران

یک جرعه آب برای هدهد؛ یک گودال مرگ برای کل و بزها / دو تصویر از یک ماجرا

یک هدهد از فرط تشنگی به انسان‌ها پناه آورده؛ حالا برای زنده ماندن به آبی نیاز دارد که انسان‌ها باید به او بدهند. کل‌ها و بزها هم برای پیدا کردن آب به مناطقی...

 پنجاه و هفتمین سالروز آتش‌زدن مسجد الاقصی؛ جنایتی که تکرار می‌شود - تسنیم
۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

پنجاه و هفتمین سالروز آتش‌زدن مسجد الاقصی؛ جنایتی که تکرار می‌شود - تسنیم

پنجاه‌وهفت سال پس از آتش‌زدن مسجد الاقصی،رژیم صهیونیستی با طرح‌های یهودی‌سازی، هویت اسلامی آن را تهدید می‌کند.

 افزایش شیوع آنفلوانزا در ایران
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

افزایش شیوع آنفلوانزا در ایران

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از افزایش موارد علائم عفونت‌های تنفسی و موارد مثبت آنفلوانزا در کشور خبر داد و گفت: در هفته بیست‌ویکم سال جاری، ۲.۷ درصد نمونه‌های تنفسی بیماران بستری از نظر آنفلوانزا مثبت بوده و تایپ B همچنان نوع غالب این ویروس است.

 فولاد مبارکه چگونه ۱۱۰۰ میلیارد بودجه مسئولیت اجتماعی سهامداران خود را خرج کرد؟ | از ۴۴ میلیارد هزینه‌های سایر تا ۳۰ میلیارد هزینه مراسم های مذهبی
۵۲ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

فولاد مبارکه چگونه ۱۱۰۰ میلیارد بودجه مسئولیت اجتماعی سهامداران خود را خرج کرد؟ | از ۴۴ میلیارد هزینه‌های سایر تا ۳۰ میلیارد هزینه مراسم های مذهبی

شرکت فولاد مبارکه با الزام سازمان بورس مجبور به انتشار صورت‌های مالی خود در خصوص هزینه کرد‌های شرکت در حوزه مسئولیت اجتماعی شد. این هزینه‌ها در سال ۱۴۰۴ به رقم بیش از ۱۱۰۸ میلیارد تومان رسیده است؛ هزینه‌هایی شامل اربعین، عتبات، تأمین اتوبوس برای رویداد‌های عمومی، مراسمات ناجا و ... شده است. عجیب اینکه بودجه این حوزه برای سال جاری به رقم خیره کننده ۲۰۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است. سوال اینجاست که آیا این بودجه با وجود وضعیت وخیم تعدیل نیرو‌های فولاد و بازسازی پس از جنگ در حوزه مسئولیت اجتماعی هم‌خوانی دارد؟

 در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه بودیم
۲۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه بودیم

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از منظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور پیدا کردیم.

 ترمز پله مدارس چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

ترمز پله مدارس چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

اگر به دنبال راهکاری مطمئن برای افزایش ایمنی راه‌پله‌های مدارس یا سایر ساختمان‌های پرتردد هستید، بررسی محصولات تخصصی سازوکار و دریافت مشاوره از کارشناسان این مجموعه می‌تواند انتخابی آگاهانه و مطمئن برای اجرای یک پروژه ایمن و ماندگار باشد.