قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

محفل «قافله عشق در مسیر حسین» ماندگارترین روایتگر پیام اربعین است

کنگاور - ایرنا - سرپرست فرمانداری کنگاور با بیان اینکه محفل «قافله عشق در مسیر حسین» تنها یک نشست ادبی نیست، گفت: این رویداد جلوه‌ای از پیوند شعر، فرهنگ و معنویت در مسیر ترویج فرهنگ عاشورا و پیام اربعین است.
 محفل «قافله عشق در مسیر حسین» ماندگارترین روایتگر پیام اربعین است

به گزارش روز یکشنبه ایرنا ، «هوشنگ یوسفی» در آیین منزل «کاروان شاعران اربعینی استان کرمانشاه» با تسلیت ایام اربعین حسینی و ابراز ارادت به حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و اهل بیت (ع)، اظهار کرد: مایه خرسندی است که شهرستان کنگاور افتخار میزبانی نخستین منزل کاروان شاعران اربعینی استان کرمانشاه را دارد.

وی افزود: محفل «قافله عشق در مسیر حسین» تنها یک محفل شعر نیست، بلکه تجلی پیوند هنر، فرهنگ و معنویت در مسیر ترویج فرهنگ عاشورا و اربعین است.

او با اشاره به جایگاه جهانی راهپیمایی اربعین گفت: پیاده‌روی اربعین، بزرگ‌ترین اجتماع عاشقان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است؛ حرکتی که هر سال میلیون‌ها انسان از ملیت‌ها، زبان‌ها و فرهنگ‌های مختلف را در مسیر عشق و معرفت گرد هم می‌آورد و امروز به نمادی از وحدت، ایثار، همدلی و آزادگی در جهان اسلام تبدیل شده است.

سرپرست فرمانداری کنگاور، شعر آیینی را یکی از مهم‌ترین ابزارهای انتقال فرهنگ عاشورا دانست و تصریح کرد: شاعران با زبان هنر، شور و شعور حسینی را روایت می‌کنند و آنچه زائران در مسیر عشق با جان و دل تجربه می‌کنند، در قالب شعر به میراثی ماندگار برای نسل‌های آینده تبدیل می‌شود.

یوسفی برگزاری چنین محافلی را زمینه‌ساز تولید آثار فاخر ادبی، تقویت فرهنگ عاشورایی و معرفی هرچه بهتر عظمت اربعین عنوان کرد و ابراز امیدواری …



 حمایت‌های بی‌دریغ امام شهید موجب احیای اربعین در ایران و عراق شد - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

حمایت‌های بی‌دریغ امام شهید موجب احیای اربعین در ایران و عراق شد - تسنیم

حجت الاسلام پناهیان گفت: حمایت‌های بی‌دریغ امام شهید موجب احیای اربعین در ایران و عراق شد.

 جزئیات بسته ۲۶ بندی مدیریت بارگذاری جمعیتی تهران
۳۱ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

جزئیات بسته ۲۶ بندی مدیریت بارگذاری جمعیتی تهران

ستاندار تهران از ثبت ۱۹۳ هزار فرصت شغلی جدید و ورود ۲۴۰ هزار بیمه‌شده جدید به بخش رسمی اقتصاد خبر داد و گفت: بسته ۲۶ بندی مدیریت بارگذاری جمعیتی تهران در دولت در حال نهایی شدن است.

 دانشگاه‌ها برای حل مسائل کشور باید به میدان بیایند+ فیلم
۴۹ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

دانشگاه‌ها برای حل مسائل کشور باید به میدان بیایند+ فیلم

وزیر علوم با بیان اینکه دانشگاه‌ها برای حل مسائل کشور باید به میدان بیایند؛ گفت: کاهش ارتباط دانشگاه‌های ایران با مراکز علمی جهان یکی از عوامل افت جایگاه دان...

 تعیین تکلیف پرونده‌های حقوقی مسیر توسعه شهری را هموار کرده
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تعیین تکلیف پرونده‌های حقوقی مسیر توسعه شهری را هموار کرده

محمدرضا شمسایی شهردار باغستان گفت: موفقیت مدیریت شهری در پرونده‌های حقوقی، علاوه بر صیانت از حقوق بیت‌المال، زمینه را برای اجرای زیرساخت‌های شهری، جذب سرمایه‌گذاری و اجرای طرح های توسعه فراهم کرده است.

 نمایش «کوکی وان» به روی صحنه می‌رود
۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

نمایش «کوکی وان» به روی صحنه می‌رود

برنا - گروه استان‌ها: نمایش کوکی وان که اولین نمایش با موضوع تکواندو در ایران است، از فردا اول شهریورماه ۱۴۰۵ به روی صحنه می‌رود.



سایت عصرایران

«استخر» دومین فیلم ۱۰۰ میلیاردی سال 405 شد

روزنامه شرق

ظفرقندی: دروغ می گویند دارو تحریم نیست

سیاه‌نمایی از ایران
روزنامه شرق

سیاه‌نمایی از ایران

در روزهای گذشته برنامه اینترنتی «‌آزاد» با محدودیت‌های قضائی مواجه شد و هم‌زمان طرحی در دستور کار مجلس قرار گرفت که به طرز شگفت‌آوری محدودیت‌های بی‌وجهی برای فعالیت‌های علمی کشور پدید می‌آورد.
نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟
روزنامه توسعه ایرانی

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟

نهال فرخی دونالد ترامپ این بار از یک روز نورماندی دیگر حرف می زند؛ نه در ساحل فرانسه و با سرباز و تانک، بلکه در اقتصاد ایران به
بازگشت آرام‌آرام«حجاب» به میدان تنش اجتماعی
روزنامه توسعه ایرانی

بازگشت آرام‌آرام«حجاب» به میدان تنش اجتماعی

سعیده علیپور چند ده نفر در ساحل میانکاله کنار هم ایستاده اند و زنجیره ای انسانی ساخته اند؛ نه برای حفاظت از تالاب یا اعتراض به
زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد
روزنامه توسعه ایرانی

زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد

رامتین موثق در روزهای پایانی هفته گذشته، خبری مبنی بر حذف ارز ترجیحی دارو پخش شد و این در حالی اتفاق افتاد که وزیر بهداشت و درمان به سختی مقابل این