قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۱۱

فعال شدن ۳۸۲ پایگاه طرح حامی دانش آموزی در خوزستان

اهواز - ایرنا - معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش‌وپرورش خوزستان گفت: ۳۸۲ پایگاه آموزشی حضوری در استان مجری طرح حامی هستند و این پایگاه‌ها با بهره‌گیری از ظرفیت آموزگاران، خدمات آموزشی هدفمند را به دانش‌آموزان لازم‌التوجه ارائه می‌کنند.
 فعال شدن ۳۸۲ پایگاه طرح حامی دانش آموزی در خوزستان



 معلمان نقش مهمی در روایتگری صادق و انتقال اندیشه‌های ناب دارند
۲۳ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

معلمان نقش مهمی در روایتگری صادق و انتقال اندیشه‌های ناب دارند

دیدارنیوز: وزیر آموزش و پرورش با اشاره به محتوای اثر کتاب «یاران راستین»، گفت: این اثر که برآمده از خاطرات، تجربه زیسته و زبان فرهنگی پیشکسوت دوست‌داشتنی، آقای دکتر حسین رثایی با شهیدان جاوید بهشتی و رجایی است، بیش از پیش نشانگر نقش معلمان در روایتگری صادق و انتقال اندیشه‌های ناب در سپهر فرهنگ و سیاست جامعه است.

نعمت عبدی، نماینده وزیر آموزش و پرورش امروز پنجشنبه ۲۹ مردادماه، در آئین رونمایی و گفت‌و‌گو پیرامون کتاب «یاران راستین» از مجموعه تاریخ شفاهی کتابخانه ملی ایران که در محل مجتمع دکتر شریعتی جهاد دانشگاهی خراسان‌رضوی برگزار شد، با اشاره به تلاش‌های مجموعه مرکز اسناد و کتابخانه ملی خراسان رضوی، اظهار کرد: طی گفت‌وگویی که با وزیر آموزش و پرورش در روز‌های گذشته داشتم، گزارشی مختصر از فعالیت‌ها و اقدامات علمی و فرهنگی مرکز اسناد و کتابخانه ملی استان ارائه کردم که مورد توجه ایشان قرار گرفت. وزیر آموزش و پرورش در همین ارتباط بر برگزاری مراسم تشکر و قدردانی ویژه از صدرا میردامادی، مدیر اسناد و کتابخانه ملی منطقه شرق کشور و مجموعه همکاران این مرکز تأکید کردند. 

نماینده وزیر آموزش و پرورش در ادامه پیام علیرضا کاظمی- وزیر آموزش و پرورش به این آیین را قرائت کرد. متن پیام بدین شرح است:

«با درود به روان پاک شهدا، به‌ویژه روح مطهر رهبر شهید انقلاب که در چهلمین روز خاکسپاری آن بزرگوار عظیم‌الشأن در جوار مرقد شریف ثامن‌الحجج، علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) هستیم و با سلام و عرض ادب حضور فرهنگیان، استادان، دانشجویان، اهالی فرهنگ و معرفت، اصحاب قلم و مسئولان، این آیین را با روح و ریحان گرامی می‌دارم.

رونمایی از مجموعه یاران راستین مشتمل بر بازخوانی واقعی منش و مشق شهیدان آیت‌الله شهید بهشتی و محمدعلی رجایی، نماد‌های ماندگار عقلانیت و اخلاق در عرصه تعلیم و تربیت و سیاست، در طلیعه هفته دولت، اقدامی شایسته و درخور تحسین است. این اثر که برآمده از خاطرات، تجربه زیسته و زبان فرهنگی پیشکسوت دوست‌داشتنی، برادر عزیزمان جناب آقای دکتر حسین رثایی، با شهیدان جاوید بهشتی و رجایی است، بیش از پیش نشانگر نقش معلمان در روایتگری صادق و انتقال اندیشه‌های ناب در سپهر فرهنگ و سیاست جامعه است.

این آیین، تجلیل از سیر و سلوک معلمی را به عنوان اسوه …



 مسابقات کشوری قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در استان‌ها برگزار می‌شود
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

مسابقات کشوری قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در استان‌ها برگزار می‌شود

جوان آنلاین: میکاییل باقری، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی از برگزاری ترکیبی مرحله کشوری مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان و فرهنگیان خبر داد و گفت: مراحل آموزشگاهی، منطقه‌ای و استانی این مسابقات برگزار شده و برگزیدگان استان‌ها به مرحله کشوری راه یافته‌اند.

به گزارش تسنیم، وی افزود: مرحله کشوری این مسابقات معمولاً در اواخر تیر یا مردادماه برگزار می‌شود، اما امسال به‌دلیل شرایط کشور و محدودیت برگزاری برنامه‌های حضوری، شیوه‌ای ترکیبی برای اجرای آن پیش‌بینی شده است.

باقری با بیان اینکه برگزاری حضوری مسابقات همچنان اولویت وزارت آموزش و پرورش است، اظهار کرد: هدف‌های اصلی این رویداد و فضای تربیتی آن، در قالب حضور و برپایی اردو بهتر محقق می‌شود و اردو نیز برای ما موضوعیت دارد؛ با این حال، به‌دلیل ضرورت پایان یافتن فرایند مسابقات پیش از آغاز سال تحصیلی جدید، امکان منتظر ماندن برای تغییر شرایط وجود ندارد.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: از ۷ تا ۱۲ شهریور، دانش‌آموزان و فرهنگیان برتر استان‌ها که به مرحله کشوری راه یافته‌اند، در مرکز استان خود به‌صورت اردویی گردهم می‌آیند و مسابقات آنان برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش برای نظارت بر روند اجرا، به ۳۲ استان ناظر اعزام می‌کند. اجرای شرکت‌کنندگان ضبط خواهد شد و آثار در دهه پایانی شهریورماه به‌صورت متمرکز در تهران داوری می‌شود.

باقری خاطرنشان کرد: در صورت مساعد شدن شرایط، برگزیدگان نهایی برای شرکت در اردویی متمرکز دعوت خواهند شد که ترجیح ما برگزاری آن در مشهد مقدس است تا در کنار برنامه‌های مسابقه، فرصت بهره‌مندی از فضای زیارتی نیز فراهم شود.

وی درباره مسابقات فرهنگیان نیز گفت: مسابقات فرهنگیان همزمان و در چارچوب همین فرایند برگزار می‌شود. سال گذشته مرحله کشوری مسابقات فرهنگیان در هفته معلم و در خردادماه برگزار شد، اما امسال مرحله استانی و کشوری آنها نیز در دهه پایانی شهریور برگزار خواهد شد.



 شبکه کتاب تعطیل شد ؛ شعار کتابخوانی بدون پشتوانه عملی
۱ دقیقه قبل / سایت عصرایران

شبکه کتاب تعطیل شد ؛ شعار کتابخوانی بدون پشتوانه عملی

عصر ایران ؛ نهال موسوی - خبر تعطیلی شبکه اینترنتی کتاب، هرچند در میان انبوه اخبار پرسروصدای این روزها شاید کم‌اهمیت به نظر برسد، اما در واقع نشانه‌ای از یک بحران عمیق‌تر و ریشه‌دارتر دارد. بحرانی که سال‌هاست دامن‌گیر جایگاه کتاب در نظام رسانه‌ای و فرهنگی کشور بوده است. 

وبسایتی که قرار بود بستری تخصصی برای پوشش اخبار نشر، معرفی کتاب، گفت‌وگو با نویسندگان و مترجمان و پیگیری رویدادهای حوزه کتاب باشد، بیش از دو ماه است که سکوت کرده و آخرین ردپای فعالیتش به ایام نمایشگاه کتاب در خرداد بازمی‌گردد. 

این سکوت، بی‌آنکه توضیحی رسمی همراهش باشد، خود گویای بسیاری چیزهاست.

نخستین زاویه‌ای که باید به این ماجرا نگریست، بحث ضرورت وجود یک رسانه تخصصی برای حوزه کتاب است. در کشوری که آمار مطالعه در آن سال‌هاست نزولی گزارش می‌شود و ناشران و نویسندگان از رکود بازار نشر می‌نالند، وجود پلتفرمی که بتواند اخبار این حوزه را به‌صورت مستمر و حرفه‌ای پوشش دهد، نه یک تجمل، بلکه یک ضرورت زیرساختی است. 

رسانه‌های عمومی و پرمخاطب، به دلایل مختلف، فرصت و انگیزه کافی برای پرداختن عمیق به مسائل نشر و کتاب را ندارند و همین خلأ است که باید با رسانه‌های تخصصی پر شود. تعطیلی چنین پلتفرمی، به معنای از دست رفتن یکی از معدود کانال‌های اطلاع‌رسانی تخصصی در این حوزه است؛ کانالی که شاید مخاطب انبوه نداشت، اما برای جامعه کوچک اما تأثیرگذار اهل کتاب و نشر، منبعی ضروری به شمار می‌رفت.

زاویه دوم، به تناقضی برمی‌گردد که در متن پرسش نیز به آن اشاره شده است، تناقض میان شعارهای مکرر درباره اهمیت کتاب و کتابخوانی از یک سو، و بی‌مهری عملی به نهادها و پلتفرم‌هایی که دقیقاً برای همین هدف شکل گرفته‌اند از سوی دیگر. 

سال‌هاست که در نشست‌ها و سخنرانی‌های رسمی از ضرورت تقویت فرهنگ کتابخوانی سخن گفته می‌شود و نقش رسانه ملی در این مسیر برجسته می‌شود. 

تجربه برنامه‌ای مانند کتاب‌باز نیز نشان داد که حتی در دل تلویزیون، آن رسانه‌ای که در رقابت با فضای مجازی بارها به حاشیه رانده شده، هنوز ظرفیت قابل توجهی برای ترویج کتابخوانی وجود دارد. 

اما وقتی از دل همین گفتمان کتاب‌محور، پلتفرمی مثل شبکه کتاب که به‌طور مشخص برای این منظور طراحی …



 قطعی برق تهران فردا جمعه ۳۰ مرداد+ لینک
۸ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

قطعی برق تهران فردا جمعه ۳۰ مرداد+ لینک

صفحه اقتصاد -

جدیدترین وضعیت قطعی برق تهران در روز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد. جهت اطلاع از برنامه خاموشی روی لینک زیر کلیک کنید؛ 

وب‌سایت شرکت توزیع نیروی برق تهران: https://tbtb.ir/

صفحه برنامه خاموشی‌ها: https://tbtb.ir

 

  مطالعه بیشتر: جدول قطعی برق تهران فردا جمعه ۷ شهریور ماه ۱۴۰۴ + ساعت خاموشی برق تهران جمعه اعلام شد اخبار مرتبط circle جدول قطعی برق تهران فردا جمعه ۱۷ مرداد ماه ۱۴۰۴ + ساعت خاموشی برق تهران جمعه اعلام شد circle ساعت قطعی برق …



 ۲ مقام آمریکا مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان شدند
۱۳ دقیقه قبل / سایت برترینها

۲ مقام آمریکا مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان شدند

انتخاب: دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.

گام جدید دونالد ترامپ برای فاصله گرفتن از تشدید نظامی در ایران، همزمان با این اتفاق رخ داده که مقام‌های آمریکایی معتقدند مذاکرات ایران و عمان، که تا همین اواخر یکی از معدود مسیرهای ثمربخش برای مذاکره به نظر می‌رسید، در روزهای اخیر متوقف شده است.

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش عملاً شکست خورده است.

این مذاکرات برای ترامپ آزاردهنده شده بود، زیرا این احتمال را ایجاد کرده بود که ایران و عمان درباره نوعی سازوکار دریافت عوارض از تردد در تنگه هرمز به توافق برسند.

سفارت عمان به درخواست سمافور برای اظهار نظر درباره ارزیابی دولت آمریکا از وضعیت مذاکرات پاسخ نداده است.

با این حال، ترامپ فعلاً در اظهارات علنی خود تصویر متفاوتی ارائه می‌کند. او وضعیت مربوط به ایران را «خیلی خوب» توصیف کرده و همچنان امیدوار است فشار اقتصادی بتواند تهران را دوباره به میز مذاکره بازگرداند؛ این در حالی است که خودش مذاکرات آتی را تا اطلاع ثانوی متوقف کرده است.

ترامپ در پست دیشب خود در شبکه تروث سوشال، ایران را به «جنگ اقتصادی» تهدید کرد و گفت آمریکا علیه هر کشوری که با تهران تجارت کند، مجازات‌های اقتصادی اعمال خواهد کرد.

 





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 تغییرات اقلیمی؛ بزرگ‌ترین تهدید امنیتی اروپا | آتش‌سوزی‌های گسترده ابزاری بالقوه و مخرب برای تروریسم و جنگ متقارن هستند!
سایت اقتصادنیوز

تغییرات اقلیمی؛ بزرگ‌ترین تهدید امنیتی اروپا | آتش‌سوزی‌های گسترده ابزاری بالقوه و مخرب برای تروریسم و جنگ متقارن هستند!

اقتصادنیوز: آمادگی و سازگاری می‌تواند شمار قربانیان و میزان خسارت را کاهش دهد، اما نمی‌تواند برای همیشه با تشدید گرما، خشکسالی، سیلاب و آتش‌سوزی مقابله کند. اروپا سریع‌تر از هر قاره دیگری در حال گرم شدن است و سیاست‌ها و تعهدات اقلیمی کنونی آن برای سازگاری کامل با افزایش احتمالی دمای متوسط جهانی بین ۲.۴ تا ۳.۹ درجه سانتی‌گراد در این قرن کافی نخواهد بود.
 کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست
روزنامه هفت صبح

کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست

تورم ۱۲۸ درصدی مواد غذایی بسیار بالاتر از تورم عمومی است و فشار اصلی را بر دهک‌های پایین وارد می‌کند
 فیلم لحظه سرقت خونسردانه موتور 800 میلیونی یک جوان مقابل باشگاه/ چهره این دزد را می شناسید + گفتگو
سایت رکنا

فیلم لحظه سرقت خونسردانه موتور 800 میلیونی یک جوان مقابل باشگاه/ چهره این دزد را می شناسید + گفتگو

حوادث رکنا: سرقت یک موتورسیکلت مقابل باشگاهی در خیابان جمهوری، روایت عجیبی داشت؛ سارق ابتدا قفل موتور را شکست و دقایقی بعد برای سرقت آن بازگشت. در ادامه، گفت‌وگو با صاحب این موتورسیکلت را می‌خوانید..
 رسانه‌ها اجازه ندهند تصویر نادرستی از سیستان و بلوچستان ساخته شود
سایت ایران آنلاین

رسانه‌ها اجازه ندهند تصویر نادرستی از سیستان و بلوچستان ساخته شود

k: زاهدان | سیستان و بلوچستان | رسانه های خارجی | هفته وحدت
 اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان
سایت رکنا

اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان

رکنا اقتصادی: بازار اجاره در شمال تهران همچنان فاصله قابل‌توجهی با مناطق مرکزی پایتخت دارد؛ بررسی فایل‌های اجاره در محله‌هایی مانند الهیه، زعفرانیه، محمودیه، قیطریه و فرمانیه نشان می‌دهد مستاجران برای یک واحد یکخوابه در گران‌ترین مناطق تهران، برای رهن کامل دست‌کم به ۲.۵ میلیارد تومان نیاز دارند و در قراردادهای ترکیبی، اجاره ماهانه برخی واحدها به ۱۸۰ میلیون تومان می‌رسد.
 نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات
سایت روزنو

نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

او در ادامه از مسعود پزشکیان تقدیر می‌کند و می‌گوید که دستش را می‌بوسم که شجاعانه و فداکارانه تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را امضا کرد. خاتمی از این رهگذر وارد تحلی...
 استرس مزمن؛ قطعه تازه‌ای از پازل آپنه خواب
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

استرس مزمن؛ قطعه تازه‌ای از پازل آپنه خواب

پژوهشگران در مطالعه‌ای جدید دریافته‌اند که استرس روانی-اجتماعی مزمن و احساس تنهایی ممکن است نه‌تنها پیامد آپنه خواب، بلکه یکی از عوامل مؤثر بر افزایش خطر ابتلا به این اختلال باشند.
 آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ طلا به قله رسید، سکه گران شد + جدول
روزنامه شرق

آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ طلا به قله رسید، سکه گران شد + جدول

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ با جهش قابل توجهی همراه شده است. طلای جهانی در آستانه ورود به محدوده ۴۵۰۰ دلاری قرار گرفته و همزمانی این روند صعودی با ثبات قیمت دلار و سیگنال‌های سیاسی، موج تازه‌ای از التهاب را در بازار داخلی طلا رقم زده است.