قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

دونلی همچنان زنده است؛ میراث ماندگار استاد اسپندار در انتظار حمایت

زاهدان - ایرنا - موسیقی در سیستان و بلوچستان تنها یک هنر نیست، بلکه بخشی از هویت و حافظه تاریخی مردم این دیار است. در این میان، ساز دونلی به‌عنوان یکی از اصیل‌ترین سازهای بومی استان، بیش از هر نامی با استاد شیرمحمد اسپندار شناخته می‌شود؛ استادی که با درگذشت او، نه صدای دونلی خاموش شده و نه مسیر این میراث کهن بی‌رهرو مانده است.
 دونلی همچنان زنده است؛ میراث ماندگار استاد اسپندار در انتظار حمایت



 ببینید| قطار سرمایه‌گذاری صنعتی در سیستان و بلوچستان - تسنیم
۲۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید| قطار سرمایه‌گذاری صنعتی در سیستان و بلوچستان - تسنیم

استانها

علیرضا راشکی با حضور در دفتر استانی خبرگزاری تسنیم در زاهدان، ضمن دیدار و گفت‌وگو با خبرنگاران این رسانه، از تلاش‌های آنان در پوشش رویدادها و مسائل استان سیستان و بلوچستان و نگاه سوژه‌محور و دقیق تسنیم به نظام مسائل سیستان و بلوچستان قدردانی کرد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان در این دیدار با اشاره به نقش رسانه‌ها در معرفی ظرفیت‌های اقتصادی استان اظهار داشت: سیستان و بلوچستان از استان‌های دارای ظرفیت‌های قابل توجه در حوزه صنعت، تولید، اشتغال و کارآفرینی است و انعکاس دقیق این ظرفیت‌ها می‌تواند زمینه را برای جذب سرمایه‌گذاری و رونق تولید فراهم کند.

.

وی افزود: گستردگی جغرافیایی و تنوع ظرفیت‌های اقتصادی سیستان و بلوچستان، فرصت‌های متعددی را در بخش‌های صنعتی، تجاری و کارآفرینی ایجاد کرده است که معرفی مناسب آنها نیازمند حضور فعال و مسئولانه رسانه‌هاست.

راشکی با بیان اینکه رسانه‌ها می‌توانند حلقه ارتباطی میان ظرفیت‌های اقتصادی استان، سرمایه‌گذاران و افکار عمومی باشند، ادامه داد: معرفی توانمندی‌های صنعتی و تولیدی استان باید به‌گونه‌ای انجام شود که علاوه بر انعکاس دستاوردها، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و نیازهای بخش تولید نیز برای فعالان اقتصادی تبیین شود.

رسانه حلقه ارتباط صنعت و جامعه

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان بر ضرورت تقویت ارتباط میان مجموعه‌های صنعتی و رسانه‌ها تأکید کرد و گفت: تعامل مستمر با رسانه‌ها می‌تواند به انتقال دقیق‌تر دستاوردها، انعکاس مسائل و مطالبات بخش تولید و تقویت ارتباط میان دستگاه‌های اجرایی و جامعه کمک کند.

وی افزود: رسانه‌های حرفه‌ای با طرح مسائل و ظرفیت‌های واقعی بخش صنعت می‌توانند در ایجاد شناخت صحیح از وضعیت اقتصادی استان و شکل‌گیری نگاه واقع‌بینانه نسبت به فرصت‌های موجود نقش مؤثری داشته باشند.

راشکی تصریح کرد: توسعه صنعتی صرفاً با اجرای پروژه‌ها و ایجاد زیرساخت‌ها محقق نمی‌شود و همراهی افکار عمومی، معرفی ظرفیت‌ها و شکل‌گیری گفتمان حمایت از تولید نیز بخشی از فرآیند توسعه است.

وی خاطرنشان کرد: رسانه‌ها در کنار دستگاه‌های اجرایی می‌توانند در معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری، حمایت از تولیدکنندگان، …



 ببینید| جزئیات برنامه‌های هفته وحدت در سیستان و بلوچستان - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید| جزئیات برنامه‌های هفته وحدت در سیستان و بلوچستان - تسنیم

استانها

حجت‌الاسلام محمدتقی سیفایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان با تاکید بر نقش وحدت در حفظ انسجام و اقتدار ایران اسلامی اظهار داشت: وحدت را باید رمز ماندگاری این کشور دانست و تجربه سال‌های پس از انقلاب، به‌ویژه تحولات یک سال گذشته، اهمیت این مسئله را بیش از گذشته آشکار کرده است.

مدیر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان سیستان و بلوچستان افزود: امام خمینی(ره) در دهه‌های نخست انقلاب همواره بر اهمیت وحدت تأکید داشتند و نبود وحدت را از عوامل اصلی شکل‌گیری مشکلات می‌دانستند؛ امروز نیز تجربه عملی ملت ایران نشان داده است که هر زمان وحدت و انسجام وجود داشته باشد، کشور از مشکلات و فشارها عبور خواهد کرد.

.

وحدت عامل ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان

وی خاطرنشان کرد: در یک سال گذشته، با وجود شدیدترین فشارها و ناجوانمردانه‌ترین حملات دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران، مردم با حفظ وحدت و انسجام ملی توانستند از یک مقطع حساس عبور کنند. اگر وحدت داشته باشیم، هستیم و اگر وحدت را از دست بدهیم، زمینه برای آسیب‌پذیری کشور فراهم خواهد شد؛ بنابراین راز ماندگاری و بقای ملت ایران در برابر توطئه‌ها و فشارهای دشمنان، حفظ همین وحدت است.

حجت‌الاسلام سیفایی با بیان اینکه ملت ایران بر سر هویت مشترک و مقدس ایران اسلامی به وحدت رسیده است، گفت: آنچه امروز می‌تواند کشور را در برابر فشارهای خارجی و توطئه‌های دشمنان حفظ کند، همین هویت مشترک و انسجام ملی است که باید بیش از گذشته تقویت شود.

دبیر ستاد بزرگداشت هفته وحدت سیستان و بلوچستان تصریح کرد: هفته وحدت نباید صرفاً به هفته‌ای برای تکرار و تاکید بر موضوع وحدت محدود شود؛ بلکه وحدت باید در سلول به سلول زندگی اجتماعی مردم جاری باشد و این هفته می‌تواند نقطه عطفی سالانه برای تقویت و ترویج این گفتمان باشد.

سیفایی با اشاره به جایگاه سیستان و بلوچستان در ترویج فرهنگ وحدت گفت: حدود 30 سال است که بذر وحدت در خاک سیستان و بلوچستان کاشته شده و امروز ثمرات آن را شاهد هستیم؛ به همین دلیل این استان ظرفیت مهمی برای تبیین و تقویت گفتمان وحدت و مقاومت دارد.

وی افزود: تاریخ ایران و کشورهای منطقه نمونه‌های متعددی از پیامدهای تفرقه …



 قدردانی معاون اول رییس جمهور از استاندار سیستان و بلوچستان
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

قدردانی معاون اول رییس جمهور از استاندار سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری برنا از سیستان و بلوچستان؛محمدرضا عارف ظهر امروز در نشست ستاد مرکزی اربعین که در تهران و با حضور استانداران استان‌های عضو این ستاد و مسئولان برگزاری راهپیمایی اربعین برگزار شد، با اهدای لوح تقدیر به منصور بیجار، از مدیریت وی به عنوان رئیس ستاد اربعین سیستان و بلوچستان و مواجهه با چالش‌های اجرایی و ارائه راهکار‌های اثربخش تقدیر و تلاش‌های او را نقشی محوری و ماندگار در اعتلای سطح کمی و کیفی این رویداد عظیم دانست.

معاون اول رییس جمهور در این نشست از استان سیستان و بلوچستان به عنوان یکی از باظرفیت‌ترین استان‌های کشور در حوزه مرزی و مراودات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی با کشور‌های همسایه یاد کرد و از اقدامات انجام شده در این استان در حوزه دیپلماسی استانی و برنامه ریزی خوب مدیریت استان برای بهره‌مندی کشور از پتانسیل‌های استان، قدردانی کرد.



 تعاونی مسکن خبرنگاران راه‌اندازی می‌شود
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

تعاونی مسکن خبرنگاران راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین، محمد نوذری ظهر امروز در آیین تجلیل از عکاسان خبری استان قزوین، با قدردانی از حضور و تلاش مستمر این قشر گفت: بسیار خوشحالم که در جمع صمیمی عکاسان و اصحاب رسانه حضور دارم و شاهد بوده‌ام که عکاسان در گرما، سرما، برف و رویدادهای مختلف استان همواره در کنار مردم و مسئولان حضور داشته‌اند.

وی افزود: این حضور مستمر نشان می‌دهد عکاسان تنها به دنبال ثبت یک تصویر نیستند، بلکه نسبت به آینده و توسعه استان احساس مسوولیت دارند و تلاش می‌کنند واقعیت‌های قزوین را به بهترین شکل به جامعه منتقل کنند.

استاندار قزوین با اشاره به تحولات گسترده دنیای رسانه و فناوری گفت: با وجود همه سرعت و پیچیدگی‌های رسانه‌های جدید، هنوز هیچ چیز جای ماندگاری یک عکس و خاطره‌ای را که در ذهن انسان ایجاد می‌کند، نمی‌گیرد.

نوذری ادامه داد: همان‌طور که لمس کاغذ، نوشتن با خودکار و ورق زدن کتاب برای انسان حس و طراوت خاصی دارد، یک عکس نیز می‌تواند خاطره‌ای را زنده کند که سال‌ها در ذهن و زندگی انسان باقی بماند.

وی با اشاره به آلبوم‌های قدیمی خانوادگی تصریح کرد: بسیاری از ما با دیدن عکس‌های دوران کودکی، جوانی والدین و نسل‌های گذشته، دوباره با بخشی از خاطرات و هویت خود ارتباط برقرار می‌کنیم و این همان قدرت ماندگار تصویر است.

استاندار قزوین خاطرنشان کرد: تصاویر ذخیره‌شده در تلفن‌های همراه ممکن است با تغییر فناوری و از بین رفتن حافظه‌های دیجیتال از دست بروند، اما عکس‌های ماندگار و آرشیوهای اصولی می‌توانند برای نسل‌های آینده به اسنادی ارزشمند تبدیل شوند.

نوذری با بیان اینکه اهمیت عکس تنها به خاطرات خانوادگی محدود نمی‌شود، اظهار کرد: در حوزه تاریخی و اجتماعی، گاهی یک تصویر می‌تواند زوایای مختلف یک واقعه را آشکار کند و به سندی ماندگار تبدیل شود.

وی با اشاره به برخی تصاویر تاریخی از دوران جنگ جهانی دوم و مقاومت مردم ایران افزود: بعضی عکس‌ها تنها یک قاب نیستند، بلکه روایتگر شرایط یک دوره تاریخی، روحیه مقاومت مردم و بخشی از واقعیت‌های اجتماعی کشور هستند.

استاندار قزوین همچنین با اشاره به تصاویر ثبت‌شده از مقاومت مردم در خرمشهر و آبادان گفت: برخی تصاویر تاریخی به اندازه یک سند رسمی گویای واقعیت …



 طرح ملی «فرا تهران» به کاشان رسید - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

طرح ملی «فرا تهران» به کاشان رسید - تسنیم

استانها

احمد مقیمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان‌ اظهار داشت: طرح «فرا تهران» با هدف تمرکززدایی، توزیع عادلانه خدمات، امکانات و فرصت‌ها، بررسی میدانی روند ارائه خدمات صندوق در استان‌ها و شناسایی و رفع چالش‌ها و کاستی‌های موجود، از سال 1404 آغاز شده است.

مشاور مدیرعامل صندوق اعتباری هنر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: طی 9 سفر استانی، فرصت دیدار و گفت‌وگوی مستقیم با بیش از یک هزار هنرمند و فعال فرهنگی در شهرستان‌ها و روستاهای مختلف فراهم شده و امکان بهره‌مندی هنرمندان از خدمات صندوق اعتباری هنر بیش از پیش گسترش یافته است

وی افزود: این طرح با سفر به تمامی شهرستان‌ها اجرا می‌شود و اولویت صندوق در اجرای این طرح، رسیدگی به هنرمندان ساکن مناطق کمتر برخوردار بوده و در سال 1404 در استان‌های خراسان جنوبی، اردبیل، زنجان، مرکزی، قم، جنوب کرمان، البرز و کرمان با هنرمندان و اصحاب فرهنگ و هنر دیدار شده است.

مسئول طرح «فرا تهران» با اشاره به ادامه این طرح در سال جاری خاطرنشان کرد: نخستین سفر «فرا تهران» در استان هرمزگان و به طور خاص در شهرستان میناب انجام شد و تا پایان سال در سایر استان‌ها و شهرستان‌های کشور ادامه خواهد یافت.

مقیمی تاکید کرد: روند ارائه خدمات حمایتی صندوق از جمله بیمه تأمین اجتماعی، بیمه درمان تکمیلی، تسهیلات و سایر طرح‌های حمایتی در شهرستانها  بررسی شده و زمینه‌های تقویت، توسعه و تسهیل دسترسی جامعه فرهنگ و هنر به این خدمات ارزیابی می شود.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کاشان نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، اظهار داشت: گفت‌وگو و تبادل نظر پیرامون چالش‌ها و ظرفیت‌های حوزه شعر و ادبیات، ادبیات آیینی، لزوم توجه به مفاخر بومی و پاسداشت مقام مفاخر کاشان از جمله برنامه‌های اداره فرهنک و ارشاد اسلامی کاشان است.

میثم نمکی افزود: تأکید و عزم جدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و صندوق اعتباری هنر برای توانمندسازی و حمایت از هنرمندان در شهرستان‌ها از دیگر موارد مد نظر است که مشکلات چند تن ازپیشکسوتان و اصحاب قلم و هنر شهرستان کاشان نیز مورد بررسی قرار گرفت. «فرا تهران»؛ تمرکززدایی خدمات صندوق اعتباری هنر در 8 استان

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 هشدار سازمان مدیریت بحران/ این ۵ پنج استان منتظر وقوع سیل باشند
روزنامه شرق

هشدار سازمان مدیریت بحران/ این ۵ پنج استان منتظر وقوع سیل باشند

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.
 اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!
سایت خبر ورزشی

اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!

شاید بهتر باشد یک بار برای همیشه تکلیف این موضوع را روشن کنیم؛ آیا در انتخاب بازیکنان تیم ملی، غیر از مسائل فنی، معیار و استاندارد دیگری هم وجود دارد یا نه؟
 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد
سایت اعتماد آنلاین

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.
 نوری قزلجه: امکان واردات مستقیم گندم برای واحدهای صنف و صنعت فراهم می شود
سایت ایران آنلاین

نوری قزلجه: امکان واردات مستقیم گندم برای واحدهای صنف و صنعت فراهم می شود

وزیر جهاد کشاورزی از ابلاغ قریب الوقوع بخشنامه جدیدی خبر داد که به موجب آن، واحدهای صنف و صنعت امکان خرید گندم مورد نیاز خود از داخل کشور را خواهند داشت و زمینه واردات مستقیم این محصول نیز برای آنان فراهم می شود.
 معلمان نقش مهمی در روایتگری صادق و انتقال اندیشه‌های ناب دارند
سایت دیدارنیوز

معلمان نقش مهمی در روایتگری صادق و انتقال اندیشه‌های ناب دارند

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش به نقش معلمان در روایتگری صادق و انتقال اندیشه‌های ناب در سپهر فرهنگ و سیاست جامعه اشاره کرد.
 استرس مزمن؛ قطعه تازه‌ای از پازل آپنه خواب
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

استرس مزمن؛ قطعه تازه‌ای از پازل آپنه خواب

پژوهشگران در مطالعه‌ای جدید دریافته‌اند که استرس روانی-اجتماعی مزمن و احساس تنهایی ممکن است نه‌تنها پیامد آپنه خواب، بلکه یکی از عوامل مؤثر بر افزایش خطر ابتلا به این اختلال باشند.
 جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند
سایت هم میهن

جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان‌ترین داوطلبان، یک دختر و یک پسر متولد سال ۱۳۹۳ و ۱۲ ساله هستند.
 نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد
سایت اکوایران

نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد

سهام مدرنا پس از اعلام نتایج موفقیت‌آمیز واکسن سرطان پوست، در معاملات روز چهارشنبه ۱۷۷ درصد جهش کرد و حدود ۴۴ میلیارد دلار به ارزش بازار این شرکت افزود؛ اتفاقی که نگاه سرمایه‌گذاران را دوباره به آینده مدرنا و ظرفیت رشد آن در صنعت داروسازی جلب کرده است.