قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

جهش جایگاه پژوهشی دانشگاه جندی شاپور دزفول در رتبه‌بندی پایگاه علوم جهان اسلام

دزفول- ایرنا- معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول از ارتقای قابل توجه جایگاه پژوهشی این دانشگاه در تازه‌ترین رتبه‌بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) خبر داد و گفت: این دانشگاه موفق شده است در شاخص پژوهش، رتبه هشتم را در میان ۲۴ دانشگاه صنعتی کشور کسب کند.
 جهش جایگاه پژوهشی دانشگاه جندی شاپور دزفول در رتبه‌بندی پایگاه علوم جهان اسلام

محمد ذاکرمشفق روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: براساس آخرین ارزیابی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول در ارزیابی کلی، رتبه شانزدهم را در میان دانشگاه‌های صنعتی کشور به دست آورده است.

وی افزود: این نظام رتبه‌بندی، دانشگاه‌ها را در ۶ حوزه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری، مرجعیت و دیپلماسی علمی و فناوری، فرهنگی و اجتماعی و مدیریت و بهره‌وری مورد ارزیابی قرار می‌دهد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی جندی شاپور، مهم‌ترین دستاورد دانشگاه در این ارزیابی را ارتقای جایگاه پژوهشی عنوان کرد و گفت: دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول با کسب رتبه هشتم پژوهشی، نسبت به ۲ سال گذشته که به ترتیب در جایگاه‌های دوازدهم و سیزدهم قرار داشت، پنج پله صعود کرده و در جمع دانشگاه‌های برتر صنعتی کشور از نظر عملکرد پژوهشی قرار گرفته است.

ذاکرمشفق با اشاره به دانشگاه‌های حاضر در این رتبه‌بندی گفت: در جایگاه‌های بالاتر از دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول، دانشگاه‌های باسابقه‌ای همچون علم و صنعت ایران، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، صنعتی اصفهان، صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، صنعتی شاهرود و صنعتی نوشیروانی بابل قرار دارند و پس از این دانشگاه نیز مراکزی مانند صنعتی شیراز، صنعتی سهند، دانشگاه تحصیلات تکمیلی و فناوری‌های پیشرفته کرمان، صنعتی ارومیه و صنعتی اراک جای گرفته‌اند.

وی با بیان اینکه فاصله دانشگاه با برخی دانشگاه‌های باسابقه کشور بسیار اندک است، تصریح کرد: این موفقیت نشان می‌دهد سرمایه انسانی توانمند، برنامه‌ریزی منسجم و مدیریت هدفمند پژوهش توانسته است با وجود محدودیت منابع و جوان بودن دانشگاه، جایگاه علمی آن را به سطحی رقابتی در میان دانشگاه‌های صنعتی کشور برساند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول، این موفقیت را حاصل تلاش مشترک مدیریت دانشگاه، اعضای هیات علمی، پژوهشگران، دانشجویان و کارکنان دانست و افزود: ارتقای جایگاه پژوهشی دانشگاه نتیجه یک برنامه چندساله برای استقرار نظام مدیریت پژوهش مبتنی بر پایش مستمر شاخص‌های عملکرد، برنامه‌ریزی هدفمند، اصلاح فرآیندها و مشارکت فعال اعضای هیات علمی است.

به گفته وی در سال‌های اخیر اقداماتی از جمله هدفمند کردن حمایت‌های پژوهشی، توسعه انتشار کتاب‌های علمی، تقویت زیرساخت‌های آزمایشگاهی، گسترش همکاری با صنعت، حمایت از پژوهش‌های بین‌رشته‌ای، بهبود نظام ارزیابی و تشویق اعضای هیات علمی، پایش مستمر شاخص‌های پژوهشی و ارتقای کیفیت و اثربخشی پژوهش‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

ذاکرمشفق تاکید کرد: رویکرد دانشگاه آن است که پژوهش صرفا به تولید مقاله محدود نشود بلکه به حل مسائل کشور، توسعه فناوری، افزایش مرجعیت علمی و تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت منجر شود.

وی با اشاره به جایگاه کلی دانشگاه در این رتبه‌بندی افزود: رتبه نهایی دانشگاه حاصل عملکرد همه حوزه‌ بوده و ارتقای آن نیازمند رشد متوازن در تمامی شاخص‌های ارزیابی است، خوشبختانه حوزه پژوهش توانسته نقش پیشران را ایفا کند و امید است این روند، زمینه ارتقای سایر شاخص‌ها و بهبود جایگاه کلی دانشگاه را در سال‌های آینده نیز فراهم کند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول با تشریح برنامه‌های آینده این معاونت گفت: کسب رتبه هشتم پژوهشی پایان مسیر نیست بلکه مسئولیت دانشگاه را برای حفظ و ارتقای این جایگاه افزایش داده است.

وی افزود: حرکت از «پژوهش باکیفیت» به «پژوهش اثرگذار» راهبرد اصلی دانشگاه است؛ پژوهشی که علاوه بر توسعه مرزهای دانش در حل مسائل صنعت، منابع آب، محیط‌زیست، کشاورزی، فناوری و دیگر نیازهای استان و کشور نیز نقش‌آفرین باشد.

به گزارش ایرنا دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول یکی از دانشگاه‌های فنی‌ومهندسی مهم جنوب غرب کشور است که در سال‌های اخیر از نظر آموزشی و پژوهشی رشد قابل‌توجهی داشته است؛ این دانشگاه بیش از سه هزار دانشجو دارد و در ۱۳ گرایش کارشناسی و ۱۴ گرایش کارشناسی ارشد دانشجو می‌پذیرد، همچنین رتبه علمی آن در ارزیابی ISC ارتقای ۱۷ پله ای داشته و در حوزه فناوری از رتبه ۵۲ به ۲۸ رسیده است.



۹ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

یک کشته و 6 مصدوم دستاورد حادثه رانندگی محور توره به اراک

به گزارش ایلنا، بهروز ایران‌نژاد به تشریح جزئیات این حادثه پرداخته و در این رابطه افزود: گزارشی مبنی بر وقوع حادثه رانندگی واژگونی یک دستگاه خودروی سواری پراید در محور مواصلاتی توره به اراک محدوده بعد از پلیس راه، به سامانه 115 مرکز ارتباطات اورژانس علوم پزشکی دانشگاه استان مرکزی اعلام شد.

وی ادامه داد: در این راستا بلافاصله 3 تیم اورژانس زمینی و یک بالگرد اورژانس هوایی به محل وقوع این حادثه رانندگی اعزام شدند. متأسفانه در این حادثه یک پسربچه 7 ساله به دلیل شدت جراحات وارد شده در همان صحنه حادثه جان خود را از دست داد و تلاش‌های تکنسین‌های اورژانس برای نجات وی بی‌نتیجه ماند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی اظهار داشت: این حادثه رانندگی 6 مصدوم نیز به همراه داشت که از این تعداد 3 مصدوم توسط بالگرد اورژانس هوایی و 3 مصدوم دیگر توسط آمبولانس‌های اورژانس به بیمارستان ولیعصر اراک منتقل شدند. انتهای پیام/


۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

اردبیل میزبان دومین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در ۲۵ شهریور

، جلیل جباری، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل در جلسه هماهنگی دومین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها، اظهار کرد: این کنفرانس برای دومین دوره با مشارکت پژوهشگران داخلی و خارجی، ۲۵ شهریور ماه در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار می‌شود. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: این کنفرانس در چنین شرایطی و بعد از تعطیلی و آسیب به موزه‌ها در دوران جنگ رمضان، می‌تواند نقش مهمی در تعریف مجدد نقش موزه‌ها ایفا کند.

در ادامه حتما بخوانید مراکز اقامتی و تاسیسات گردشگری اردبیل هیچگونه افزایش نرخ ندارند/ تخفیفات ویژه و نظارت مستمر بر کیفیت ارائه خدمات اختصاص ۶۰ میلیارد به تقویت زیرساخت‌های گردشگری اردبیل

وی با اشار به اینکه پوستر دومین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها همزمان با سفر وزیر میراث‌فرهنگی به اردبیل در سال گذشته رونمایی شد، تاکید کرد: اولین کنفرانس موزه‌ها سال ۱۴۰۳ در اردبیل برگزار شده بود و با برگزاری دومین دوره این کنفرانس، اردبیل جایگاه مهمی در تبیین نقش موزه‌ها و توسعه علم موزه‌داری خواهد داشت. 

جباری با تاکید بر لزوم تعریف نقش دستگاه‌های همکار و تفکیک وظایف عوامل اجرایی به منظور برگزاری هرچه بهتر کنفرانس، ادامه داد: این کنفرانس با تکیه بر جایگاه تخصصی وزارت میراث‌فرهنگی و پشتوانه علمی دانشگاه محقق اردبیلی و همچنین همکاری سایر دستگاه‌های مرتبط به ویژه نهاد‌های دارای موزه برگزار می‌شود. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اردبیل تصریح کرد: نمایشگاه «یک قاب یک موزه» با هدف معرفی موزه‌های کشور، کارگاه‌های آموزشی و تخصصی در حوزه موزه‌داری و همچنین نمایشگاه موزه‌های آسیب دیده در جنگ از بخش‌های جنبی این کنفرانس خواهد بود.




 هوای تهران در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس
۲۴ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

هوای تهران در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس

براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۳۰ مردادماه) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.

 از اربعین تا اتوبوس مراسم؛ هزینه‌های عجیب فولاد مبارکه اصفهان در سالی با اولویت بازسازی | ۱.۱ همت بودجه مسئولیت اجتماعی کجا صرف شد؟
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

از اربعین تا اتوبوس مراسم؛ هزینه‌های عجیب فولاد مبارکه اصفهان در سالی با اولویت بازسازی | ۱.۱ همت بودجه مسئولیت اجتماعی کجا صرف شد؟

فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۴ بیش از ۱۱۰۸ میلیارد تومان در حوزه مسئولیت اجتماعی هزینه کرده است؛ هزینه‌هایی شامل اربعین، عتبات و تأمین اتوبوس برای رویداد‌های عمومی. عجیب اینکه بودجه این حوزه برای سال جاری به ۲۰۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است. سوال اینجاست که آیا این بودجه با وجود وضعیت وخیم تعدیل نیروهای فولاد و بازسازی همچنان صرف مسئولیت اجتماعی می‌شود؟

 8 تصادف مرگبار در 7 روز با 10 نفر جانباخته در تهران
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

8 تصادف مرگبار در 7 روز با 10 نفر جانباخته در تهران

حوادث رکنا: رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع 8 تصادف فوتی در هفته پایانی مردادماه خبر داد و گفت: بی‌توجهی به جلو، تردد غیرمجاز عابران و تخلفات موتورسواران از مهم‌ترین عوامل این حوادث بوده است.

 آزمون بزرگ انرژی در نیمه دوم سال؛ آیا ایران از پس بحران گاز برمی‌آید؟
۴۸ دقیقه قبل / سایت اکوایران

آزمون بزرگ انرژی در نیمه دوم سال؛ آیا ایران از پس بحران گاز برمی‌آید؟

بحران انرژی در نیمه دوم سال می‌تواند یکی از مهم‌ترین چالش‌های اقتصاد ایران باشد؛ به‌ویژه در شرایطی که آسیب به زیرساخت‌های انرژی، نگرانی‌ها درباره تأمین گاز را افزایش داده است.

 اولیانوف: آمریکا با فشار حداکثری به اهدافش در قبال ایران نمی‌رسد
۲۴ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

اولیانوف: آمریکا با فشار حداکثری به اهدافش در قبال ایران نمی‌رسد

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در واکنش به تهدید‌های ترامپ علیه ایران گفت که تداوم سیاست فشار، واشنگتن را از دستیابی به اهدافش بازمی‌دارد.

 ۲۴ نماد بورسی و ۱۲ نماد فرابورسی در لیست هشدار؛ کدام نماد‌ها در آستانه تعلیق‌اند؟
۴۹ دقیقه قبل / سايت نبض بورس

۲۴ نماد بورسی و ۱۲ نماد فرابورسی در لیست هشدار؛ کدام نماد‌ها در آستانه تعلیق‌اند؟

بررسی‌های «نبض بورس» از آخرین اطلاعیه‌های رسمی بورس و فرابورس نشان می‌دهد که ۳۶ نماد بورسی و فرابورسی به دلایل مختلفی مشمول «فرآیند تعلیق» شده‌اند. این وضعیت...