قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

ثبت خروج بیش از ۶۰۳ هزار زائر اربعین از مرزهای خوزستان

اهواز - ایرنا - مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان گفت: از آغاز اجرای طرح اربعین در ۲۵ تیرماه تا پایان روز ششم مرداد، همزمان با سیزدهم ماه صفر، ۶۰۳ هزار و ۹۰۹ زائر ایرانی از پایانه‌های مرزی شلمچه و چذابه برای زیارت عتبات عالیات از کشور خارج شدند.
 ثبت خروج بیش از ۶۰۳ هزار زائر اربعین از مرزهای خوزستان

یزدان خسروی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از آغاز اجرای طرح اربعین تا پایان روز ششم مرداد، ۶۰۳ هزار و ۹۰۹ زائر ایرانی از مرزهای شلمچه و چذابه از کشور خارج شدند که ۴۹۴ هزار و ۴۳۶ نفر از مرز شلمچه و ۱۰۹ هزار و ۴۷۳ نفر از مرز چذابه تردد کرده‌اند.

وی افزود: مرز شلمچه با ثبت ۷۵۷ هزار و ۲۷۱ تردد، همچنان بیشترین سهم جابه‌جایی زائران را به خود اختصاص داده است. بر اساس آمار، ۱۴۰ هزار و ۳۰۶ زائر ایرانی وارد کشور، ۴۹۴ هزار و ۴۳۶ زائر ایرانی از کشور خارج شده‌اند. همچنین ۲۱ هزار و ۶۵۳ تبعه خارجی وارد کشور و ۵۰ هزار و ۸۷۶ تبعه خارجی از این مرز خارج شده‌اند.

خسروی ادامه داد: در پایانه مرزی چذابه نیز ۳۱ هزار و ۳۷۵ زائر ایرانی وارد کشور، ۱۰۹ هزار و ۴۷۳ زائر ایرانی از کشور خارج شده‌اند، همچنین ۶ هزار و ۵۱۵ تبعه خارجی وارد کشور و ۹ هزار و ۵۴۶ تبعه خارجی از این مرز خارج شده‌اند که مجموع تردد ثبت‌شده در این پایانه مرزی به ۱۵۶ هزار و ۹۰۹ نفر رسیده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان با اشاره به افزایش روزانه تردد زائران در آستانه اربعین حسینی گفت: با نزدیک شدن به ایام اوج سفر، حجم تردد در محورهای منتهی به پایانه‌های مرزی شلمچه و چذابه روندی افزایشی دارد و تمامی امکانات، تجهیزات و نیروهای راهداری برای مدیریت ترافیک، ارتقای ایمنی و ارائه خدمات مطلوب به زائران در آماده‌باش کامل هستند.

به گزارش ایرنا، مرزهای شلمچه و چذابه در استان خوزستان مهم‌ترین گذرگاه‌های زمینی تردد زائران اربعین به شمار می‌روند، با نزدیک شدن به اربعین حسینی، روند ورود و خروج زائران از این ۲ پایانه به‌صورت روزانه افزایش می‌یابد.

مرز شلمچه یکی از مهم‌ترین گذرگاه‌های رسمی ایران و عراق در استان خوزستان است که در ایام اربعین از مبادی اصلی تردد زائران به شمار می‌رود، فاصله این مرز تا اهواز حدود ۱۴۵ کیلومتر است.

مرز چذابه نیز از گذرگاه‌های مهم خوزستان در مرز ایران و عراق است که هر سال در اربعین پذیرای شمار زیادی از زائران می‌شود، فاصله این مرز تا اهواز در کوتاه‌ترین مسیر حدود ۱۴۲ کیلومتر است. …




 مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

حوادث رکنا: زن ۱۵ ساله افغانستانی پس از انتقال به بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد بر اثر مرگ مغزی جان باخت؛ آثار گسترده شلاق و ضربه به سر روی بدن او، فرضیه قتل را مطرح کرده و شوهرش نیز ناپدید شده است.

 مورینیو: دوست ندارم یامال به رئال بیاید!

مورینیو: دوست ندارم یامال به رئال بیاید!

ژوزه مورینیو می‌گوید تمایلی به داشتن لامین یامال در تیمش ندارد و درباره پرونده جنجالی نگریرا هم صحبت کرد.

 سرمقاله کیهان/ بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز | آخرین خبر

سرمقاله کیهان/ بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز | آخرین خبر

کیهان/ «بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز» عنوان یادداشت روز در روزنامه کیهان به قلم حسن رشوند است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تاکنون ۷۳ سال می‌گذرد. یعنی ایران در حالی گرفتار این کودتا می‌شد که صدها سال دارای نظام سیاسی مستقل و به تعبیری پروژه دولت‌ساز

 نام ایستگاه مترو شهید باقری تغییر کرد

نام ایستگاه مترو شهید باقری تغییر کرد

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه گفت: بر اساس مصوبه شصت و سومین جلسه کمیسیون نام‌گذاری معابر و اماکن شورای اسلامی شهر تهران، نام ایستگاه مترو «شهید باقری» به «شهیدان باقری» تغییر یافت

 خواهر از قصاص برادرش گذشت

خواهر از قصاص برادرش گذشت

پسر دورگه که متهم بود با همدستی دوستش، پدرش را به قتل رسانده و اموالش را سرقت کرده با رضایت اولیای دم از مرگ نجات یافت و از جنبه عمومی جرم پای میز محاکمه ایستاد.

 یه مردابه توی تن از فراموشی / فرامرز اصلانی، لئونارد کوهن ایران (+صدا)

یه مردابه توی تن از فراموشی / فرامرز اصلانی، لئونارد کوهن ایران (+صدا)

در همین دوران، مسیر فعالیت موسیقایی او نیز جدی‌تر شد. یکی از اتفاقات مهم در زندگی هنری اصلانی، شبی بود که به عنوان مهمان پری زنگنه، تصنیف «آهوی وحشی» را اجرا...

 رویترز: کدام شرکت‌ها پس از پایان جنگ ایران، فعالیت‌های خود را از سر خواهند گرفت؟

رویترز: کدام شرکت‌ها پس از پایان جنگ ایران، فعالیت‌های خود را از سر خواهند گرفت؟

با توقف درگیری‌ها میان ایران و اسرائیل و پایان حملات هوایی آمریکا و اسرائیل، مرحله‌ای تازه در خاورمیانه آغاز خواهد شد؛ مرحله‌ای که در آن بازسازی تأسیسات نفت و گاز، پالایشگاه‌ها، خطوط لوله، بنادر، شبکه برق و زیرساخت‌های آب می‌تواند به یکی از بزرگ‌ترین بازارهای پروژه‌های مهندسی و انرژی تبدیل شود.

 روایت ملیکا پارسادوست از شب حادثه و دادگاه پژمان جمشیدی؛ پشت پرده پرونده‌ای که جامعه را تکان داد

روایت ملیکا پارسادوست از شب حادثه و دادگاه پژمان جمشیدی؛ پشت پرده پرونده‌ای که جامعه را تکان داد

روایت ملیکا پارسادوست از پرونده شکایتش علیه پژمان جمشیدی، فراتر از جزئیات یک پرونده قضایی، تصویری از دشواری مسیر شاکیان آزار جنسی در ایران ارائه می‌کند؛ از سرگردانی میان کلانتری و پزشکی قانونی تا حضور در دادگاهی که به گفته او، در آن احساس می‌کرد به جای شاکی، خودش زیر ذره‌بین قرار گرفته است.