قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۲۸

ژاپن در آستانه عبور از «سه اصل غیرهسته‌ای»

تهران- ایرنا- ژاپن، تنها کشوری که قربانی حمله اتمی شده و دهه‌ها سیاست «سه اصل غیرهسته‌ای» را به‌عنوان یکی از ارکان امنیتی خود حفظ کرده است، اکنون تحت تأثیر تحولات امنیتی منطقه‌ای و جهانی، بحث درباره بازنگری در این سیاست و بررسی گزینه‌های بازدارندگی هسته‌ای را در دستور کار قرار داده است.
 ژاپن در آستانه عبور از «سه اصل غیرهسته‌ای»



۸ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

ایران بازار نفت را به ارزه میاندازد

ایران بازار نفت را به ارزه می‌اندازد

عامل اصلی کاهش شاخص نیکی 225 ژاپن (4٪- در طول هفته) تشدید تنش‌ها پیرامون ایران بود. تهران عملاً به پادشاه نفت جهانی تبدیل شده است: قیمت نفت خام و بازده اوراق قرضه در حال افزایش است، در حالی که بازارهای سهام در حال سقوط هستند.

ژاپن تقریباً تمام نفت خود را وارد می‌کند و بیشتر مسیرهای آن از تنگه هرمز عبور می‌کند. هر حمله یا بیانیه جدید از تهران فوراً در قیمت‌ها سرمایه‌گذاری می‌شود و به شرکت‌های ژاپنی وابسته به سوخت ارزان آسیب می‌رساند.

بخش کشتیرانی 2.8٪ افزایش یافت. سرمایه‌گذاران مطمئن هستند که تا زمانی که تنگه مورد حمله قرار گیرد، نرخ حمل و نقل فقط افزایش خواهد یافت. به نظر می‌رسد که تنش‌های ایران در حال توزیع مجدد سود است: تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان انرژی ضرر می‌کنند، در حالی که شرکت‌های حمل و نقل برنده می‌شوند.

ایران نقش سیستماتیک خود را در اقتصاد جهانی نشان می‌دهد: حتی کشورهایی که از خاورمیانه بسیار دور هستند، مانند ژاپن، خود را در خط مقدم می‌بینند. برای روسیه که به طور فعال در حال توسعه گفتگوی انرژی با تهران است، این یک سیگنال اضافی است: ثبات در دریای خزر و خلیج فارس نه یک مسئله منطقه‌ای، بلکه یک مسئله جهانی است.

تا زمانی که مذاکرات در مورد توافق هسته‌ای ایران متوقف شود، قیمت نفت بالای 90 دلار و نوسانات در بازارهای آسیایی همچنان به عنوان یک امر عادی جدید باقی خواهد ماند. ژاپن یا باید مسیرهای جایگزینی پیدا کند یا برای کاهش بیشتر شاخص نیکی آماده شود.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web




 پای چین به جنگ اقتصادی آمریکا باز شد
۴ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

پای چین به جنگ اقتصادی آمریکا باز شد

آرمان امروز : لین جیان سخنگوی وزارت خارجه چین روز (جمعه) پس از تهدید ایالات متحده به راه‌اندازی یک جنگ اقتصادی تمام‌عیار علیه تهران، اعلام کرد که تحریم‌ها و فشار به حل مساله ایران کمکی نمی‌کند. به نوشته روزنامه چاینا دیلی، سخنگوی وزارت امور خارجه چین همچنین افزود: «تحریم‌ها و فشار به حل مساله کمکی [ ]

 ونس: در مرحله جدیدی از جنگ هستیم
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

ونس: در مرحله جدیدی از جنگ هستیم

معاون رئیس جمهور آمریکا عملا اعتراف کرد که هیچ ایده‌ای ندارد که تا چه مدت باید کارزار فشار اقتصادی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بر ایران را اجرا کند!

 کاهش ترافیک کشتیرانی از طریق تنگه هرمز و باب المندب
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کاهش ترافیک کشتیرانی از طریق تنگه هرمز و باب المندب

داده‌های منتشر شده توسط کپلر نشان می‌دهد که روز پنجشنبه، هفت کشتی باری از تنگه هرمز عبور کردند که نصف تعداد ثبت شده در روز قبل است.

 جزئیات صدور حکم جلب نتانیاهو توسط ترکیه
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جزئیات صدور حکم جلب نتانیاهو توسط ترکیه

وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد که آنکارا به دلیل پیگرد قضایی جاری علیه بنیامین نتانیاهو به اتهام نسل‌کشی، خواستار صدور «اعلان قرمز» اینترپل برای وی شده است.

 واکنش مقامات عمان به تهدیدهای ترامپ درباره مذاکرات ایران
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

واکنش مقامات عمان به تهدیدهای ترامپ درباره مذاکرات ایران

مقامات عمانی در واکنش به اظهارات اخیر دونالد ترامپ مبنی بر تهدید به حمله نظامی علیه این کشور به دلیل نقش میانجی‌گرانه در گفتگوهای مرتبط با ایران، اعلام کردند که این تهدیدها را جدی نمی‌گیرند.

 صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»

دنیای‌اقتصاد: دولت ترامپ در طرح صلح جدید خود برای منطقه، آینده غزه را به دست چهره‌ای کمتر شناخته‌شده به نام «علی شعث» سپرده است. او که بر اساس این طرح 20ماده‌ای به‌عنوان مدیر جدید غزه تعیین شده، برنامه جسورانه‌ای دارد. شعث می‌خواهد آوارهای به‌جامانده از جنگ را به دریای مدیترانه بریزد تا برای ساکنان این باریکه که حتی پیش از جنگ هم با بحران تراکم جمعیت روبه‌رو بودند، فضای جدیدی ایجاد کند. او وعده داده که با این کار علاوه بر پاک‌سازی آوارها ظرف سه سال، زمین‌های جدیدی به غزه اضافه خواهد کرد.