قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۲۴

توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه در دستور کار تهران و بغداد

تهران- ایرنا- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورمان در دیدار با وزیر بهداشت و سرپرست وزارت علوم عراق، با تأکید بر آمادگی ایران برای انتقال تجربیات در حوزه سلامت الکترونیک، فناوری فضایی و پژوهش‌های ارتباطات، توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه میان دو کشور را زمینه‌ساز گسترش روابط راهبردی تهران و بغداد دانست.
 توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه در دستور کار تهران و بغداد



 نفوذ نظامیان صهیونیست به منطقه‌ای در قنیطره سوریه/ تاکید ترکیه بر لزوم خاتمه یافتن حملات
۱۶ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

نفوذ نظامیان صهیونیست به منطقه‌ای در قنیطره سوریه/ تاکید ترکیه بر لزوم خاتمه یافتن حملات

به گزارش برنا، خبرنگار شبکه خبری الجزیره گزارش داد نیرو‌های رژیم اشغالگر در حال پیشروی به سمت «تل کروم» در نزدیکی «خان ارنبه» در قنیطره واقع در جنوب غربی سوریه هستند.

پیشتر نیز منابع سوری اعلام کردند جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بر فراز استان «درعا» وارد حریم هوایی سوریه شدند.

وزارت دفاع ترکیه در واکنش به این حملات با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که رژیم اشغالگر باید به حملات بی‌پروا و وحشیانه خود خاتمه داده و به قوانین بین‌المللی برای تحقق صلح در سوریه و منطقه پایبند باشد.

این وزارتخانه تأکید کرد که ترکیه به تلاش‌های خود برای صیانت از حاکمیت سوریه و تمامیت اراضی آن و تحقق یک زیربنای امن و آرام ادامه خواهد داد.

در این بیانیه همچنین آمده است که آنکارا به تلاش‌هایش برای حمایت از تلاش‌های سوریه در راستای توسعه توانمندی‌ها و زیرساخت‌های نظامی این کشور ادامه خواهد داد.

در بیانیه وزارت دفاع ترکیه آمده است که این کشور هرگز تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی به تمامیت ارضی و حاکمیت سوریه را نمی‌پذیرد.

انتهای پیام/



 دفتر نتانیاهو: با ورود نیروی بین‌المللی به غزه موافقت نکرده‌ایم
۲۸ دقیقه قبل / سایت جماران

دفتر نتانیاهو: با ورود نیروی بین‌المللی به غزه موافقت نکرده‌ایم

به گزارش جماران، دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکذیب گزارش‌های منتشرشده درباره موافقت تل‌آویو با ورود نیروی بین‌المللی ثبات‌بخش به نوار غزه، اعلام کرد رهبری سیاسی این رژیم با ورود نیروها موافقت نکرده است.

این دفتر در بیانیه‌ای اعلام کرد: برخلاف گزارش‌های منتشرشده، رهبری سیاسی اسرائیل ورود نیروی بین‌المللی به نوار غزه را تایید نکرده است. در این بیانیه همچنین تاکید شده است، تا زمانی که حماس به‌طور کامل خلع سلاح نشود، هیچ بازسازی در نوار غزه انجام نخواهد شد.

این موضع‌گیری پس از آن صورت گرفت که شماری از رسانه‌های بین‌المللی و صهیونیستی از بررسی و موافقت تل‌آویو با استقرار یک نیروی بین‌المللی در غزه به‌عنوان بخشی از ترتیبات پس از جنگ خبر داده بودند.

رژیم صهیونیستی مدعی است ورود نیروهای بین‌المللی به غزه می‌تواند به حماس فرصت دهد بار دیگر توان نظامی خود را بازسازی کند. همزمان، رژیم صهیونیستی با حضور ترکیه و قطر در شورای موسوم به «صلح غزه» نیز مخالفت کرده است. تل‌آویو این دو کشور را از جمله طرف‌های متخاصم می‌داند و با مشارکت آنها در سازکارهای مربوط به آینده غزه مخالف است.

در همین حال، روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» در پی دیدار فرستادگان کاخ سفید با نتانیاهو مدعی شد، شورای صلح در حال بررسی کنار گذاشتن چارچوب مرحله‌ای خلع سلاح حماس و جایگزین کردن آن با طرحی برای خلع سلاح کامل و یکباره این جنبش است.

بر اساس این گزارش، در طرح جدید، حماس باید تمامی سلاح‌های خود را در سراسر نوار غزه تحویل دهد و تنها پس از اجرای کامل این شرط، رژیم صهیونیستی به عقب‌نشینی نیروهایش تا مرز غزه متعهد خواهد شد.

این در حالی است که در توافق پیشین، اجرای تعهدات مربوط به غزه به‌صورت مرحله‌ای پیش‌بینی شده بود. توقف حملات، افزایش کمک‌های بشردوستانه، عقب‌نشینی تدریجی نیروهای رژیم صهیونیستی و ایجاد سازوکار جدید برای اداره و امنیت غزه از جمله اقدامات مورد نظر در این چارچوب بود.

در مرحله دوم نیز موضوع خلع سلاح حماس و خروج کامل نظامیان رژیم صهیونیستی از غزه …



 مقام مستعفی دولت ترامپ: جنگ با ایران به نفع امنیت ملی آمریکا نیست/ تهران هیچ تهدید قریب‌الوقوعی برای ایالات متحده ایجاد نمی‌کرد
۳۶ دقیقه قبل / سایت جماران

مقام مستعفی دولت ترامپ: جنگ با ایران به نفع امنیت ملی آمریکا نیست/ تهران هیچ تهدید قریب‌الوقوعی برای ایالات متحده ایجاد نمی‌کرد

به گزارش جماران،  به نقل از شبکه فاکس نیوز، کنت با بیان اینکه ترامپ می‌تواند آمریکا را از جنگ با ایران خارج کند، اظهار کرد: رئیس جمهور آمریکا قدرت سیاسی لازم را دارد که پایان این جنگ را به عنوان یک پیروزی و یا دست‌کم یک تساوی به مردم آمریکا اعلام کند.

وی همچنین با انتقاد از نقش رژیم صهیونیستی در آغاز تجاوز بی دلیل علیه ایران، افزود: ورود ما به این جنگ ناشی از نفوذ (رژیم) اسرائیل در دولت ترامپ و فشار تل‌آویو به واشنگتن برای مشارکت در مناقشه بود.

مقام مستعفی دولت ترامپ همچنین با اشاره به حملات موشکی و پهپادی ایران به پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه، گفت: ایرانی‌ها توانستند با موشک‌های بالستیک و پهپادهای خود به این پایگاه‌ها ضربه بزنند و آمریکا مجبور شد برخی پایگاه‌های خود را تخلیه کند.

وی با طرح این پرسش که «پایگاه نظامی که نتوان از آن در جنگ استفاده کرد چه فایده‌ای دارد؟»، افزود: حضور نظامی آمریکا در منطقه تنها به ایران این امکان را می‌دهد که هر زمان بخواهد به نیروهای آمریکایی دسترسی پیدا کرده و به آنها ضربه بزند.

مدیر سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا همچنین نسبت به وضعیت نیروهای آمریکایی در منطقه هشدار داد و گفت که واشنگتن عملا نظامیان خود را در موقعیت خطرناکی قرار داده است.

کنت در بخش دیگری از اظهارات خود با انتقاد از سیاست کمک‌های خارجی آمریکا، افزود که با توجه به بدهی ملی، تورم و وضعیت اقتصادی این کشور، واشنگتن نمی‌تواند به پرداخت کمک‌های خارجی ادامه دهد.

وی تاکید کرد که کمک‌های خارجی باید صرفا به شرکایی اختصاص یابد که واقعا برای امنیت ملی آمریکا منفعت داشته باشند، نه کشورهایی که ایالات متحده را به درگیری‌های بیشتر کشانده و در بلندمدت هزینه‌های بیشتری بر واشنگتن تحمیل می‌کنند.

کنت در پایان با اشاره به اقداماتی که رژیم صهیونیستی پیش از این مرتکب شده است، تصریح کرد: آمریکا نباید به کسانی کمک کند که علیه واشنگتن جاسوسی و عملیات نفوذ انجام می‌دهند.

 مدیر سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم دولت ترامپ پیش‌تر در پیامی با اشاره ادعای ترامپ درباره …



 وزیر جنگ اسرائیل اردوغان را تهدید کرد / اردوغان بهتر است به همان سخنرانی‌های پوچ و خیال‌پردازانه خود بپردازد
۵۰ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

وزیر جنگ اسرائیل اردوغان را تهدید کرد / اردوغان بهتر است به همان سخنرانی‌های پوچ و خیال‌پردازانه خود بپردازد

کد خبر: 787297 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ ۱۴:۱۵:۴۴ اعتمادآنلاین |

یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پستی به زبان ترکی رجب طیب اردوغان، رئیس‌ جمهور ترکیه را مورد هجمه قرار داد و تصریح کرد اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های غیرضروری در سوریه سوق می‌دهد.

به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، یسرائیل کاتس در ادامه افزود بهتر است اردوغان به همان سخنرانی‌های پوچ و خیال‌پردازانه خود در پارلمان ترکیه ادامه دهد.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنین مدعی شد این رژیم اجازه نخواهد داد هیچ طرفی امنیت آن را تهدید کند.

کاتس در پایان خطاب به اردوغان مدعی شد: «نباید عزم اسرائیل برای دفاع از خود را مورد آزمایش قرار دهید.»

این اظهارات پس از آن بیان شد که دفتر ریاست‌جمهوری ترکیه ادعاهای اخیر مطرح‌شده از سوی رژیم صهیونیستی مبنی‌بر استقرار نظامی در سوریه را غیر قابل قبول و در راستای سیاست‌های توسعه‌طلبانه و ثبات‌زدایی این رژیم در آستانه انتخابات آن دانست. آنکارا بر تداوم همکاری با سوریه برای برقراری صلح، ثبات و رفاه در این کشور تأکید کرد.

این واکنش ترکیه پس از آن انجام شد که رژیم اشغالگر یک پایگاه هوایی سوریه را در نزدیکی مرز ترکیه بمباران کرد و مدعی شد که سوریه در آستانه اجازه دادن به استقرار نیروهای ترکیه در آن منطقه است.

  اخبار مرتبط اردوغان جواب تهدیدهای جدید سرائیل را داد اردوغان: مشکل اصلی امنیتی منطقه ما، سیاست‌های توسعه‌ طلبانه اسرائیل است …



 ترکیه: در پایگاه «ابوظهور» سوریه نیرویی نداشتیم/مداخلات نظامی اسرائیل نباید عادی شود
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

ترکیه: در پایگاه «ابوظهور» سوریه نیرویی نداشتیم/مداخلات نظامی اسرائیل نباید عادی شود

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از آناتولی، وزارت دفاع ملی ترکیه با محکوم کردن حمله اخیر رژیم صهیونیستی به پایگاه هوایی ابوظهور در سوریه، خواستار پایان دادن تل‌آویو به حملات «بی‌ملاحظه» و پایبندی این رژیم به قوانین بین‌المللی شد.

وزارت دفاع ترکیه همچنین تاکید کرد که هیچ هیأت نظامی ترکیه‌ای پیش از حمله یا هنگام حمله رژیم صهیونیستی به پایگاه ابوظهور، در این محل حضور نداشته است.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای پس از نشست خبری هفتگی خود اعلام کرد حمله رژیم صهیونیستی، ثبات، امنیت، وحدت، تمامیت ارضی و زیرساخت‌های سوریه را هدف قرار داده است.

در این بیانیه آمده است: برای صلح و ثبات سوریه و منطقه، ضروری است اسرائیل به چنین حملات بی‌ملاحظه‌ای پایان دهد و الزامات قوانین بین‌المللی را رعایت کند.

وزارت دفاع ترکیه همچنین تاکید کرد حملات علیه حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه غیرقابل قبول است.

حمایت ترکیه از بازسازی سوریه

«زکی آکتورک» مشاور مطبوعاتی، روابط عمومی و سخنگوی وزارت دفاع ترکیه، نیز گفت که آنکارا به حمایت از تلاش‌های سوریه برای تقویت زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های نظامی این کشور در چارچوب اصل «ارتش واحد» ادامه خواهد داد.

وی تاکید کرد ترکیه تلاش‌های خود را برای حفظ حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه و کمک به این کشور برای دستیابی به ساختاری باثبات و امن ادامه خواهد داد.

آکتورک در اظهاراتی صریح درباره اقدامات رژیم صهیونیستی گفت: به هیچ وجه نباید اجازه داد مداخلات نظامی اسرائیل علیه کشور‌های همسایه این تصور را ایجاد کند که این مداخلات عادی و قابل قبول هستند.

وی افزود آینده منطقه نباید بر پایه استفاده یک‌جانبه از زور شکل بگیرد، بلکه باید بر اساس تفاهم‌های امنیتی مبتنی بر قوانین بین‌المللی و احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی کشور‌ها بنا شود.

درخواست از جامعه جهانی برای موضع‌گیری مشخص دربرابر رژیم اسرائیل

سخنگوی وزارت دفاع ترکیه از جامعه بین‌المللی خواست در واکنش به اقدامات رژیم اسرائیل علیه صلح و ثبات منطقه‌ای، مواضع و اقدامات مشخص‌تر و موثرتری اتخاذ کند.

آکتورک گفت اولویت ترکیه جلوگیری از کشیده شدن منطقه به درگیری و بی‌ثباتی بیشتر و فراهم کردن زمینه برای …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد
سایت اکوایران

نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد

سهام مدرنا پس از اعلام نتایج موفقیت‌آمیز واکسن سرطان پوست، در معاملات روز چهارشنبه ۱۷۷ درصد جهش کرد و حدود ۴۴ میلیارد دلار به ارزش بازار این شرکت افزود؛ اتفاقی که نگاه سرمایه‌گذاران را دوباره به آینده مدرنا و ظرفیت رشد آن در صنعت داروسازی جلب کرده است.
 ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور شد
سایت اعتماد آنلاین

ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور …

جلال دهقانی، دبیر شورای راهبردی روابط خارجی گفت: شهید خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که توسط اسرائیل ترور شد.
 آمریکا مراقب پایگاه‌های خود در اروپا باشد!
سایت روزنو

آمریکا مراقب پایگاه‌های خود در اروپا باشد!

استدلال طرفداران سیاست سخت ممکن است روشن باشد که اگر آمریکا بداند حمله به ایران دیگر فقط پایگاه‌هایش در خاورمیانه را تهدید نمی‌کند و هزینه جنگ می‌تواند به دا...
 انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم/ زنان سال‌هاست در شهرهای مختلف از موتورسیکلت استفاده می‌کنند/صدور گواهینامه زنان یک مطالبه عمومی است
سایت جماران

انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی …

یک نماینده مجلس به «جماران» گفت: نباید انتظار داشت یک گواهینامه به‌تنهایی مشکلات اجتماعی کشور را حل کند، اما اعتماد اجتماعی از همین مسائل به ظاهر کوچک و روزمره ساخته می‌شود. جامعه امروز بعد از حوادث و فشارهای سال‌های اخیر بیش از هر زمان دیگری نیاز دارد احساس کند مطالبات قانونی و منطقی شهروندان شنیده می‌شود و اگر دولت تصمیمی می‌گیرد، آن تصمیم در عمل نیز اجرا خواهد شد.
 سرمقاله همشهری/ مسئله حجاب نیست؛ مسئله یلِگی حکمرانی است | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله همشهری/ مسئله حجاب نیست؛ مسئله یلِگی حکمرانی است | آخرین خبر

همشهری/ «مسئله حجاب نیست؛ مسئله یلِگی حکمرانی است» عنوان یادداشت روز در روزنامه همشهری به قلم محسن مهدیان است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: مسئله امروز دیگر بی‌حجابی نیست. دوگانه قدیمی باحجاب و بی‌حجاب را رها کنید؛ مسئله امروز برهنگی هم نیست. آنچه زشت است، بی‌حجابی نیست؛ یلِگی حکمرانی است. وق
 کره شمالی امروز را با شلیک ۱۰موشک آغاز کرد | واکنش فوری کره جنوبی؛ جلسه امنیتی اضطراری تشکیل شد
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کره شمالی امروز را با شلیک ۱۰موشک آغاز کرد | واکنش فوری کره جنوبی؛ جلسه امنیتی اضطراری تشکیل شد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی پرتاب بیش از ۱۰ موشک بالستیک کوتاه‌برد کره شمالی در روز پنجشنبه را محکوم کرد و به ارتش خود دستور داد تا در طول رزمایش‌های مشترک جاری با ایالات متحده، آمادگی کامل خود را حفظ کند.
 غریب‌آبادی: جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا اسم شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند
سایت هم میهن

غریب‌آبادی: جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا اسم شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند

معاون وزیر خارجه در واکنش به ادعای ترامپ درباره تحریم‌های اقتصادی جدید علیه ایران، تأکید کرد: جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا اسم شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند.
 مسیر پروازی بندرعباس به شمال کشور دوباره برقرار شد
سایت ایران آنلاین

مسیر پروازی بندرعباس به شمال کشور دوباره برقرار شد

مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان از برقراری مجدد پروازهای مستقیم بندرعباس به رشت و گرگان پس از وقفه ایجاد شده بخاطر جنگ تحمیلی خبر داد.