قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۳۰

ما همه فرزندان ایرانیم

تهران- ایرنا- حملات آمریکا به جنوب ایران، موجی از واکنش‌ها را میان هنرمندان به همراه داشت؛ واکنش‌هایی که این‌بار توسط طیف متفاوت‌تری از چهره‌ها منتشر شده بود.
 ما همه فرزندان ایرانیم



۲۷ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| سانیا سالاری و همسرش در اکران فیلم سینمایی «سقف»

رویداد۲۴| سانیا سالاری، بازیگر سریال «دلدادگان» که به گفته خودش سه ماه است ازدواج کرده، درباره تأثیر کیفیت زندگی مشترک بر حال و روحیه زنان صحبت کرد و داشتن یک شریک خوب را یکی از عوامل مهم در شادابی و رسیدگی زنان به خود دانست.

او با تأکید بر اینکه حال روحی و میزان شادابی یک زن می‌تواند تحت تأثیر کیفیت رابطه عاطفی او باشد، گفت: «اگر خانمی افـ ـسرده و عصبی است، حالش خوب نیست، به خودش نمی‌رسد و به ظاهرش اهمیت نمی‌دهد، حتماً در زندگی مشترکش چیزی کم دارد. حتماً یار و شریک زندگی‌اش برای او کم‌وکاستی گذاشته و آن‌طور که باید برای زندگی‌اش نمی‌جنگد.»

سالاری در ادامه افزود: «اگر یک خانم را می‌بینید که به خودش می‌رسد، بوی خوب می‌دهد، ناخن‌های مرتب دارد، شاداب و خوشحال است و به سر و وضعش اهمیت می‌دهد، حتما شریک خوب کنارش است، دلیلش این است که ما خانم‌ها گیرنده‌ایم؛ همان چیزی را که می‌گیریم، پس می‌دهیم.»

 




 ادامه گزافه‌گویی معاون ترامپ علیه ایران
۴۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

ادامه گزافه‌گویی معاون ترامپ علیه ایران

جی‌دی‌ ونس، معاون رئیس جمهور دولت تروریسنی آمریکا مدعی شد که واشنگتن ابزارهای فشار لازم برای مقابله با ایران را دارد

 فاکتور جنگ ایران در جیب اروپایی‌ها
۴۴ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فاکتور جنگ ایران در جیب اروپایی‌ها

فاکتور جنگ آمریکا علیه ایران در جیب اروپایی‌ها بسیار پرهزینه و زیاد بوده است.

 قمار ترامپ با کارت چین در بن بست تحریم ایران
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

قمار ترامپ با کارت چین در بن بست تحریم ایران

دنیای اقتصاد: اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، با ادعای تشدید فشار بر کشورمان از طریق هدف قرار دادن شرکای اقتصادی، هشدار معروف جورج بوش به متحدان واشنگتن پس از حملات یازده سپتامبر را تکرار کرد.

 بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت

مهدی طارمی امروز برای آخرین بار به کمپ رنتی رفت، با هم‌تیمی‌هایش خداحافظی کرد . یک سال پیش از پایان قرارداد و بعد از فصلی که احتمالا در میان تمام سال‌های حضورش در فوتبال اروپا، کمترین علاقه را به ادامه‌اش داشت.

 فرمانده ارتش به ترامپ: چرا جرات نمی‌کنی یک متر جلوتر بیایی؟
۴۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

فرمانده ارتش به ترامپ: چرا جرات نمی‌کنی یک متر جلوتر بیایی؟

امیردریادار شهرام ایرانی: اگر دشمن ادعای محاصره اقتصادی دریایی دارد پس بخشی از کشتی‌های ما کجا می‌روند و در بنادر حضور پیدا می‌کنند و این همان تنگه احد ولایت...

 گرمای اروپا به فوتبال هم رحم نکرد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

گرمای اروپا به فوتبال هم رحم نکرد

وقتی گرما می‌تواند چمن یک ورزشگاه بزرگ را خراب کند، با جان فوتبالیست چه می‌کند؟ حالا تصور کنید گرما با آدم‌هایی که نه زمین چمن مجهز دارند، نه ورزشگاه مدرن، نه سیستم خنک‌کننده و نه توان مالی برای فرار از گرما چه می‌کند.