قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۲۳

آغاز مرحله استانی چهل‌ونهمین دوره مسابقات قرآن کریم ویژه بانوان در تهران

تهران- ایرنا- چهل‌ونهمین دوره از مسابقات مرحله استانی قرآن کریم در بخش خواهران با حضور ۷۴ شرکت‌کننده در هتل ارم تهران آغاز شد.
 آغاز مرحله استانی چهل‌ونهمین دوره مسابقات قرآن کریم ویژه بانوان در تهران



۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ماجرای عیادت مخفیانه قاری قرآن از رهبر شهید انقلاب چه بود؟ - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سید مرتضی سادات فاطمی، قاری بین‌المللی قرآن، در برنامه «امین ایران» که به مناسبت چهلمین روز تدفین «امام شهید» برگزار شد، به نقش هدایت‌های آیت‌الله خامنه‌ای در مسیر قرآنی خود اشاره  و اظهارکرد: من سبک‌های مختلفی در قرائت قرآن اجرا کرده‌ام که بخش زیادی از آن به برکت آشنایی با ایشان و راهنمایی‌هایشان در مسجد کرامت رقم خورد. روزی از جلسه خارج می‌شدیم که ایشان به من فرمودند چرا شیخ مصطفی اسماعیل را نمی‌خوانی؟ 

وی افزود: مصطفی اسماعیل از بزرگ‌ترین قاریان جهان بود. من عرض کردم خواندن به سبک ایشان بسیار سخت است. آقا فرمودند(مقام معظم رهبری) از شما بعید است چنین حرفی بزنید؛ شما می‌توانید.

سادات فاطمی ادامه داد: به ایشان گفتم نوارهای مصطفی اسماعیل را ندارم، چون در آن زمان امکانات محدود بود. آقا فرمودند من نوارهایش را دارم و به شما می‌دهم. ایشان نوارهای تقلید و تمرین شیخ مصطفی اسماعیل را به من دادند و ما شروع به تمرین کردیم و آرام‌آرام لحن مصطفی اسماعیل در مشهد جا افتاد و جوانان بسیاری به این سبک گرایش پیدا کردند.

این قاری بین‌المللی به خاطره تلخ ترور آیت‌الله خامنه‌ای در مسجد ابوذر تهران اشاره کرد و گفت: زمانی که خبر ترور ایشان حین سخنرانی از تلویزیون اعلام شد، من در مشهد و در حیاط منزل بودم. خانواده من تلویزیون نگاه می‌کردند و ناگهان صدا زدند آقا مرتضی، آقای خامنه‌ای... گفتم نگو، طاقت شنیدن نداشتم. بعد فهمیدم ایشان ترور شده اما مشکل جدی نیست.

وی افزود: بلافاصله به مدرسه آیت‌الله خوئی رفتم و از آنجا به دفتر آقا رفتم و بلیط هواپیما گرفتم. صبح روز بعد به تهران رفتم و به منزل آقا رفتم. آقا مصطفی، پسر بزرگ ایشان، دم در آمد و بسیار تعجب کرد که چرا به تهران آمده‌ام. گفتم با شنیدن این خبر طاقت نیاوردم و به هر قیمتی شده آمدم تا از حال آقا( مقام معظم رهبری) مطلع شوم.

سادات فاطمی ادامه داد: آقا مصطفی فرمودند از نظر مسائل امنیتی و با توجه به عمل جراحی، فقط یک نفر حق ملاقات دارد و آن هم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی است. سپس گفتند چون آقا غذای بیمارستان را نمی‌خورند، مادرم در خانه سوپ یا آش درست می‌کند و من می‌برم، شما هم با من بیایید.

وی با احساسات عمیق به لحظه دیدار با رهبر انقلاب در بیمارستان اشاره کرد: وارد بیمارستان ولیعصر شدیم. آقا را عمل کرده بودند و به هوش آمده بودند. وقتی ایشان را رد می‌کردند، نگاهم به آقا افتاد، ایشان مرا شناختند و چشمانشان را باز کردند. من در چارچوب در ایستاده بودم که آقا با اشاره به من فهماندند جلو بروم. رفتم نزدیکشان و با صدای بسیار ضعیفی از من تشکر کردند که آمده‌ام.

این قاری بین‌المللی به نکته جالبی اشاره کرد: دکتر معالج مقام معظم رهبریکه حدس زده بود من قاری قرآن هستم، به من گفت آقا عمل جراحی بسیار سختی داشته و درد زیادی دارد. قوی‌ترین مسکن‌ها را تزریق کرده‌ایم ولی فکر می‌کنیم درد نگذارد ایشان بخوابد. بهترین چیز برای ایشان خواب است. با توجه به اینکه آقا نسبت به قرآن بسیار حساس و عاشق قرآن است، اگر چند آیه از قرآن بخوانید، شاید آرامش پیدا کنند و بخوابند.

سادات فاطمی ادامه داد: من آیات آخر سوره فرقان را شرو ع کردم: «وَعِبَادُ الرَّحْمَٰنِ الَّذِینَ یَمْشُونَ عَلَى الْأَرْضِ هَوْنًا...» چند بار خواندم تا اینکه دکتر بلند شد و رفت از آقا خبر گرفت و برگشت و گفت متشکرم، آقا خوابیدند.

وی در پایان به وصیت قرآنی آیت‌الله (مقام معظم رهبری) اشاره کرد و گفت: ایشان عاشق قرآن بودند، نه فقط ظاهر تلاوت، بلکه تلاوت همراه با تفکر. همیشه می‌فرمودند قرائت قرآن لازم است ولی کافی نیست. قرآن خواندن لازمه ولی در کنار آن باید با مفاهیم قرآن آشنا شویم و قرآن را بفهمیم. بعد هم می‌فرمودند هر دوی اینها باز کافی نیست، اینها همه مقدمه‌ای است برای عمل به قرآن. این فرمایش و توصیه مقام معظم رهبری بود و ان‌شاالله همه ما عامل به این توصیه‌ها باشیم.

انتهای پیام/282  




 روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم

مدیرعامل شرکت روس‌اتم تأکید کرد این شرکت روسی با وجود محدودیت‌ها و تحریم‌های در حال گسترش علیه آن، به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران، مصر، مجارستان و هند ادامه می‌دهد.

 شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد از شناسایی و تعقیب قضایی یک شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن این استان خبر داد و گفت که در این پرونده ۲۵ نفر تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.

 چرا امام حسن عسکری(ع) به سامرا آمدند و ایشان چگونه به شهادت رسیدند؟
۳ ساعت قبل / سایت جماران

چرا امام حسن عسکری(ع) به سامرا آمدند و ایشان چگونه به شهادت رسیدند؟

هشتم ربیع الاول سال 260 هجری قمری بود که امام عسکری علیه السلام با توطئه معتمد عباسی در شهر سامرا به شهادت رسیدند. معتمد قصد آن داشت که این شهادت را مرگ طبیعی جلوه دهد.

 رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پ ...,سری سی,راونا,رونالدینیو,بارسلونا,تیم ملی برزیل,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)
۲ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همراه با دیگر شهر‌ها ۱۷۳ شب است که خیابان را رها نکرده‌اند. خیابانی که سنگر مهمی در برابر دشمن سفاک آمریکایی و صهیونی است. خیابانی که طومار توطئه‌های دشمنان ایران را در هم پیچیده است.

 تحریم‌های تازه آمریکا علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران اعلام شد
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

تحریم‌های تازه آمریکا علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران اعلام شد

وزارت خزانه‌داری آمریکا فهرست جدیدی از تحریم‌ها علیه اشخاص و نهادهای مرتبط با ایران، کوبا، حزب‌الله و روسیه منتشر کرد؛ در این میان نام سه تبعه ترکیه‌ای مرتبط با ایران نیز دیده می‌شود.