قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

یک مرکز غیرمجاز جراحی زیبایی در کرمانشاه پلمب شد

کرمانشاه - ایرنا - معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از شناسایی و پلمب یک مرکز غیرمجاز جراحی زیبایی در این استان خبر داد و گفت: این مرکز که توسط افراد فاقد صلاحیت پزشکی اداره می‌شد به دلیل تهدید سلامت شهروندان و فعالیت بدون مجوز قانونی با حکم مراجع قضایی پلمب شد.
 یک مرکز غیرمجاز جراحی زیبایی در کرمانشاه پلمب شد

کیان ظهرابی روز شنبه به ایرنا افزود: در راستای صیانت از سلامت عمومی، ارتقای کیفیت خدمات درمانی و مقابله با هرگونه فعالیت غیرمجاز در حوزه سلامت، یک مرکز غیرمجاز ارائه خدمات جراحی زیبایی در استان با همکاری کارشناسان واحد نظارت بر درمان، دستگاه قضایی و نیروی انتظامی شناسایی و پلمب شد.

وی افزود: این مرکز توسط افراد فاقد صلاحیت حرفه‌ای و غیرپزشک اداره می‌شد و بدون دریافت مجوزهای قانونی و خارج از ضوابط، دستورالعمل‌ها و استانداردهای ابلاغی وزارت بهداشت اقدام به ارائه خدمات و انجام جراحی‌های زیبایی به ویژه جراحی بینی می‌کرد که این موضوع سلامت مراجعه‌کنندگان را با مخاطرات جدی و گاه جبران‌ناپذیر مواجه کرده بود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه کارشناسان نظارت بر درمان به صورت مستمر فعالیت مراکز درمانی و زیبایی را رصد می‌کنند، تصریح کرد: این مرکز در جریان بازرسی‌های تخصصی و سرزده شناسایی شد و پس از احراز تخلفات و با هماهنگی مقام قضایی، بلافاصله پلمب و از ادامه فعالیت آن جلوگیری شد.

ظهرابی تاکید کرد: سلامت مردم خط قرمز معاونت درمان است و هیچ‌گونه اغماضی در برخورد با مراکزی که بدون مجوز قانونی یا توسط افراد فاقد صلاحیت اقدام به ارائه خدمات درمانی و زیبایی می‌کنند، وجود ندارد و تمامی این موارد مطابق قانون با قاطعیت پیگیری خواهد شد.

وی ادامه داد: نظارت بر مراکز درمانی و زیبایی محدود به ساعات اداری نیست و تیم‌های بازرسی معاونت درمان در تمامی ایام هفته، روزهای تعطیل و حتی خارج از ساعات اداری نیز به صورت محسوس و نامحسوس از مراکز مختلف بازدید می‌کنند تا از فعالیت مراکز غیرمجاز جلوگیری شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به افزایش تبلیغات مراکز غیرمجاز در فضای مجازی گفت: متأسفانه برخی افراد بدون داشتن دانش تخصصی، مجوز قانونی و صلاحیت حرفه‌ای، با تبلیغات فریبنده اقدام به جذب مراجعه‌کننده می‌کنند که این موضوع می‌تواند عوارض جبران‌ناپذیری از جمله عفونت‌های شدید، تغییر شکل دائمی، آسیب به بافت‌های بدن، ناتوانی‌های جسمی و حتی تهدید جان بیماران را به دنبال داشته باشد.

ظهرابی از شهروندان خواست پیش از انجام هرگونه اقدام درمانی یا جراحی زیبایی، نسبت به قانونی بودن مرکز درمانی و صلاحیت پزشک معالج اطمینان حاصل کنند و افزود: مردم می‌توانند از طریق معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و همچنین سازمان نظام پزشکی، مجوز فعالیت مراکز و صلاحیت پزشکان را استعلام کنند تا از گرفتار شدن در دام افراد سودجو جلوگیری شود.

وی همچنین از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت درمانی غیرمجاز، تبلیغات گمراه‌کننده یا ارائه خدمات پزشکی توسط افراد فاقد صلاحیت، موضوع را از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ یا با مراجعه حضوری به واحد رسیدگی به شکایات معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گزارش کنند.





 فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند

نمایش «ماهی بلژیکی» به کارگردانی آروند دشت‌آرای از جمله آثاری بود که اجرای آن در زمستان سال گذشته به دلیل شرایط خاص آن مقطع، نیمه‌کاره ماند. حالا این نمایش ادامه اجراهای خود را از سر گرفته است. آروند دشت‌آرای به انگیزه اجرای دوباره این نمایش، از شرایط دشوار اقتصادی تئاتر گفت و از سختی متفاوت ماندن در وضعیتی که تئاتر ایران به تکرار الگوهای امتحان‌پس‌داده می‌پردازد.

 چت‌جی‌پی‌تی دیگر می‌تواند پیغام بفرستد
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چت‌جی‌پی‌تی دیگر می‌تواند پیغام بفرستد

دنیای اقتصاد: چت‌جی‌پی‌تی اکنون می‌تواند با افزونه جدید Apple Messages برای شما پیامک ارسال کند. اگر تا به حال می‌خواستید تمام مکالمات دیجیتالی خود با اوپن‌آی را به اشتراک بگذارید، خبر خوبی برای شما داریم: آزمایشگاه هوش مصنوعی به‌تازگی افزونه Apple Messages را برای چت‌جی‌پی‌تی راه‌اندازی کرده است که به کاربران علاقه‌مند اجازه می‌دهد صندوق ورودی پیام‌های خود را به این چت‌بات متصل کنند. اوپن‌ای‌آی استدلال می‌کند که مزایای انجام این کار بی‌شمار است. کاربران می‌توانند از این افزونه برای مرتب‌سازی، تجزیه و تحلیل یا ویرایش پیام‌های خود مستقیما از چت‌جی‌پی‌تی استفاده کنند. این افزونه همچنین با کدِکس و ChatGPT Work کار می‌کند، بنابراین کاربران می‌توانند از آن به صورت حرفه‌ای، نه فقط شخصی، استفاده کنند.

 طرح «گارانتی مسکن» گارانتی اجرا می‌خواهد
۱۷ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

طرح «گارانتی مسکن» گارانتی اجرا می‌خواهد

تضمین کیفیت ساختمان از طراحی تا بهره‌برداری، بدون سازوکار دقیق برای مسئولیت سازنده و جبران خسارت خریدار به نتیجه نمی‌رسد

 سردار سپاه : خودشان گفتند ایران گویا در چراغ جادو بوده است
۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سردار سپاه : خودشان گفتند ایران گویا در چراغ جادو بوده است

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با اشاره به میدان دیپلماسی، گفت: افسران و سربازان عرصه دیپلماسی نیاز به حمایت دارند.

 به پزشکیان اطلاعات نادرست می‌دهند! | بزرگ‌ترین خیانت را کسانی کردند که...
۴۲ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

به پزشکیان اطلاعات نادرست می‌دهند! | بزرگ‌ترین خیانت را کسانی کردند که...

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اسلامی گفت: مشخص نیست رقم ۵، ۶ یا ۷ میلیارد دلار واردات بنزین از کجا آمده و اطلاعات رئیس‌جمهور بر چه مبنایی ارائه شده است.

 چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد