قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

مالیات علی‌الحساب پزشکان برگشت

تهران- ایرنا- در حالی که مالیات علی‌الحساب پزشکان از قانون بودجه امسال حذف شده بود، طی تفاهم‌نامه‌ای میان سازمان امور مالیاتی و سازمان نظام پزشکی اخذ ۱۰ درصد مالیات علی‌الحساب در کارکرد پزشکان بار دیگر اجرایی شد.
 مالیات علی‌الحساب پزشکان برگشت

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، اخذ مالیات علی‌الحساب بر اساس قانون بودجه سنواتی از سال‌های گذشته اجرایی می‌شد اما در قانون بودجه سال جاری اخذ مالیات علی‌الحساب از عملکرد پزشکان از سوی مراکز درمانی حذف شده بود.

محمدعلی مختاری مدیرکل دفتر فنی مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور نیز در نامه ۱۶ خرداد امسال و در پاسخ به استعلام سازمان تأمین اجتماعی در خصوص مالیات علی‌الحساب پزشکان گفته بود: با توجه به عدم درج اخذ مالیات علی‌الحساب از پزشکان و گروه پزشکی مراکز درمانی در قانون بودجه ۱۴۰۵، لذا این تکلیف در سال جاری موضوعیت ندارد.

با این حال سید محمد هادی سبحانیان معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل سازمان امور مالیاتی طی بخشنامه‌ای به ادارات کل امور مالیاتی، امضای تفاهم‌نامه این سازمان با سازمان نظام پزشکی برای کسر ۱۰ درصد مالیات علی‌الحساب از حق‌الزحمه یا حق‌العمل پزشکان از سوی مراکز درمانی را ابلاغ کرد.

در این تفاهم‌نامه موضوع حذف کسر مالیات علی‌الحساب از پزشکان در قانون بودجه سال ۱۴۰۵ علی‌رغم وجود این حکم در قوانین بودجه سنواتی، تصریح شده است. …




 اخبار جدید

 نظارت دقیق بر بودجه دولت؛ پیش شرط مهار تورم با نرخ بهره
۳ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

نظارت دقیق بر بودجه دولت؛ پیش شرط مهار تورم با نرخ بهره

حاجی زاده، مدرس دانشگاه معتقد است مهمترین ابزار برای به کارگیری سیاست‎ پولی از سال 1990به بعد در دنیا فقط نرخ بهره است.

 نتانیاهو در برابر اراده ایران، کوچک‌تر از یک تهدید است
۱ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

نتانیاهو در برابر اراده ایران، کوچک‌تر از یک تهدید است

اراک- سخنگوی سپاه پاسداران با اشاره به تلاش نتانیاهو برای استفاده از جنگ‌های شناختی و تکنولوژی‌های نوین، گزافه‌گویی‌های وی را در برابر اراده ملت بی‌اثر دانست.

 لبنان: اسرائیل حدود ۷۷۰۰ بار توافق چارچوبی را نقض کرده است
۳۰ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

لبنان: اسرائیل حدود ۷۷۰۰ بار توافق چارچوبی را نقض کرده است

ارتش لبنان روز چهارشنبه اعلام کرد که ارتش اسرائیل از زمان امضای توافق چارچوبی با لبنان در ماه ژوئن، حدود ۷۷۰۰ بار این توافق را نقض کرده است.

 خسارات طوفان در مازندران
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

خسارات طوفان در مازندران

آرمان امروز : با تشدید فعالیت سامانه بارشی از بامداد سه‌شنبه، بخش‌هایی از مرکز و شرق مازندران بیش از سایر نقاط تحت تأثیر قرار گرفتند و در برخی شهرها آبگرفتگی معابر و زیرگذرها، سقوط درختان و اختلال در شبکه‌های خدماتی گزارش شد. حسینعلی محمدی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره [ ]

 ارزش سهام عدالت امروز ۲۲ خردادماه 1400 +اینفوگرافیک
۲۹ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

ارزش سهام عدالت امروز ۲۲ خردادماه 1400 +اینفوگرافیک

به گزارش اقتصادآنلاین؛ در پایان معاملات امروز بازار سهام، ارزش سهام عدالت درمقایسه با روز چهارشنبه (۱۹ خردادماه)، ۰.۶درصد کاهش یافت.

 خلاصه بازی النصر 2 - ابها 1
۳۱ دقیقه قبل / سایت ورزش ۳

خلاصه بازی النصر 2 - ابها 1

خلاصه بازی النصر 2 - ابها 1 - لیگ حرف ای عربستان هفته ششم فصل 2026/27

پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026