قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۲۴

چهارمین شب حملات جنایتکارانه آمریکا به مناطقی از ایران اسلامی

استان‌ها - ایرنا - حملات جنایتکارانه هوایی و موشکی دشمن متجاوز آمریکایی برای چهارمین شب متوالی به اهدافی در برخی استان‌های ایران ادامه داشت و مناطق مختلفی در شهرهای جنوبی، جنوب شرقی، و جنوب غربی و برخی جزایر کشورمان در خلیج همیشه فارس شب گذشته تا بامداد امروز مورد تجاوز دشمن قرار گرفتند البته پایگاه‌های آمریکایی در منطقه نیز از پاسخ قاطع و کوبنده نیروهای مسلح ایران در امان نماندند.
 چهارمین شب حملات جنایتکارانه آمریکا به مناطقی از ایران اسلامی



 فولاد؛ باشگاه حرفه‌ای یا گرفتار سوءمدیریت؟ قهرمان لیگ ۲ زمین لیگ یک ندارد!
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

فولاد؛ باشگاه حرفه‌ای یا گرفتار سوءمدیریت؟ قهرمان لیگ ۲ زمین لیگ یک ندارد!

به گزارش ایلنا از خوزستان، قهرمانی تیم فوتبال فولاد ب خوزستان در لیگ دسته دوم و صعود این تیم به لیگ یک، در نگاه نخست باید یک موفقیت بزرگ برای فوتبال خوزستان و حاصل سرمایه‌گذاری بر جوانان و استعدادهای بومی باشد؛ اما درست در زمانی که بازیکنان و کادر فنی این تیم باید ثمره ماه‌ها تلاش و رقابت سنگین خود را ببینند، بحثی درباره امکان نداشتن حضور تیم در لیگ یک به دلیل نبود زمین مناسب، شیرینی این موفقیت را تحت تأثیر قرار داده است.

گرشاسبی، مدیرعامل باشگاه فولاد، در یک برنامه ورزشی با اشاره به مشکل زمین، اعلام کرده است که برای حضور فولاد ب در مسابقات لیگ یک باید زمین مورد تأیید فدراسیون فوتبال در اختیار این تیم باشد.

اگر این اظهارات به معنای واقعی، مانعی برای حضور تیم قهرمان در لیگ یک باشد، یک سؤال اساسی مطرح می‌شود: فلسفه باشگاه‌داری حرفه‌ای چیست؟

باشگاه حرفه‌ای تنها به معنای داشتن تیم بزرگسالان، قرارداد با بازیکنان مطرح یا برخورداری از امکانات تمرینی نیست. یکی از وظایف اصلی یک باشگاه حرفه‌ای، پیش‌بینی نیازهای تیم در مسیر رقابت و فراهم کردن زیرساخت‌هایی است که ادامه فعالیت ورزشی را تضمین کند.

تیمی که برای قهرمانی در یک مسابقه و صعود به سطح بالاتر برنامه‌ریزی می‌کند، باید از مدت‌ها قبل برای الزامات مرحله بعد نیز برنامه داشته باشد. اگر تیمی در لیگ دو قهرمان می‌شود و از نظر ورزشی شرایط حضور در لیگ یک را به دست می‌آورد، موضوع زمین مسابقه نباید پس از پایان رقابت‌ها به یک بحران تبدیل شود.

خوزستان؛ سرزمین فوتبال و گرفتار کمبود زمین

مسئله وقتی عجیب‌تر می‌شود که بدانیم خوزستان یکی از فوتبال‌خیزترین استان‌های کشور است؛ استانی با سابقه طولانی در فوتبال، باشگاه‌های ریشه‌دار، هواداران پرشمار و استعدادهای فراوان.

اما چگونه ممکن است چنین استانی برای یک تیم قهرمان، زمین مناسبی برای میزبانی مسابقات لیگ یک نداشته باشد؟

اگر ورزشگاه اصلی فولاد به هر دلیل امکان میزبانی همزمان یا مستمر از دو تیم را ندارد، انتظار می‌رود باشگاه برای چنین شرایطی از مدت‌ها قبل گزینه‌های جایگزین را بررسی کرده باشد.

از سوی دیگر، در خوزستان ورزشگاه‌های دیگری نیز وجود دارند؛ از ورزشگاه مسجدسلیمان و آبادان گرفته …



 مسیر پروازی بندرعباس به شمال کشور دوباره برقرار شد
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

مسیر پروازی بندرعباس به شمال کشور دوباره برقرار شد

ایران آنلاین:

 کاظم توسلی روز پنجشنبه با اعلام این خبر افزود: با راه‌اندازی این ۲ مسیر، ارتباط هوایی جنوب و شمال کشور از طریق فرودگاه بین‌المللی بندرعباس دوباره برقرار می‌شود.

به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: پرواز بندرعباس ـ گرگان از روز چهارشنبه و پرواز بندرعباس ـ رشت از روز پنجشنبه هفته آینده، توسط شرکت‌های هواپیمایی وارش و کیش ایر در برنامه پروازی فرودگاه بین‌المللی بندرعباس قرار خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر فرودگاه بین‌المللی بندرعباس به مقاصد تهران، مشهد، اصفهان، تبریز، شیراز و اهواز پرواز دارد و با اضافه شدن رشت و گرگان، شبکه پروازی این فرودگاه توسعه خواهد یافت.

مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان تأکید کرد: برقراری این مسیرها ضمن افزایش دسترسی هوایی مسافران، نقش مهمی در توسعه ارتباطات گردشگری، اقتصادی و تجاری میان استان هرمزگان و استان‌های شمالی کشور خواهد داشت.

به گزارش ایرنا، برقراری مجدد این پروازها در شرایطی است که فرودگاه بندرعباس پس از وقفه‌هایی مرتبط با آسیب‌ها یا شرایط ناشی مرتبط با جنگ تحمیلی اخیر، از حدود ۲۴ مرداد دوباره فعالیت برنامه‌ای خود را از سر گرفته است
انتهای پیام/



 پل رودخانه شور حداکثر تا دو هفته آینده تکمیل می‌شود
۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

پل رودخانه شور حداکثر تا دو هفته آینده تکمیل می‌شود

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، صفر صادقی‌پور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان در جریان بازدید از محور‌های مواصلاتی استان و پروژه ترمیم پل رودخانه شور، اظهارکرد: یکی از دهانه‌های این پل در جریان حملات موشکی آمریکا مورد اصابت قرار گرفت و پس از تخریب و آواربرداری، عملیات بازسازی پل توسط پیمانکار پروژه با جدیت درحال انجام است.


وی افزود: در این پروژه، هفت تیر ۲۵ متری توسط پیمانکار تولید شده و امروز این تیر‌ها به محل پروژه منتقل شده‌اند تا بر روی سرستون‌ها نصب شوند.


معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان ادامه داد: پس از نصب تیرها، عملیات اجرای دیافراگم‌های ابتدایی و انتهایی انجام خواهد شد که حدود چهار تا پنج روز زمان می‌برد و پس از آن نیز بتن‌ریزی انجام می‌شود.


صادقی‌پور با بیان اینکه پس از این مراحل، عملیات دال‌گذاری، آرماتوربندی و بتن‌ریزی انجام خواهد شد، تصریح کرد: برنامه‌ریزی صورت گرفته این است که حداکثر ظرف دو هفته آینده، پل رودخانه شور تکمیل شود تا بتوانیم جریان ترافیک را در این محور به صورت دوطرفه برقرار کنیم.

در ادامه حتما بخوانید پروژه ترانشه حاجی‌آباد پس از ۴ سال به پایان می‌رسد کنکور ۱۴۰۵ در هرمزگان؛ ۲۱ هزار داوطلب در ۱۳ شهرستان رقابت می‌کنند شهرآورد هرمزگان در هفته نخست لیگ برتر فوتسال/پالایش نفت و فولاد به مصاف هم می‌روند

وی همچنین درباره وضعیت پل در مسیر رفت به سمت بندرعباس گفت: دو دهانه این پل نیز در جریان حملات موشکی مورد اصابت قرار گرفته و عملیات تخریب و آواربرداری آن به طور کامل انجام شده است.


معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان بیان …



 کارگران کاغذ پارس هفت‌تپه خواستار پرداخت مطالبات مرخصی سال ۱۴۰۳ شدند
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

کارگران کاغذ پارس هفت‌تپه خواستار پرداخت مطالبات مرخصی سال ۱۴۰۳ شدند

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، این کارگران در بیان مطالبه خود روز پنجشنبه اظهار کردند: با گذشت حدود ۲ سال، هنوز هزینه باقیمانده مرخصی خود را دریافت نکرده‌ایم و با وجود وعده‌های مدیریت شرکت و شورای کارگری، پرداخت مطالبات مربوط به مرخصی سال ۱۴۰۳ همچنان به تعویق افتاده است.

آنان افزودند: هر بار وعده پرداخت این مطالبات داده می‌شود، اما تاکنون اقدامی عملی برای تسویه آن انجام نشده و موضوع به امروز و فردا موکول می‌شود.

این کارگران با اشاره به شرایط اقتصادی و افزایش هزینه‌های زندگی، تاکید کردند: دریافت به‌موقع مطالبات و حقوق، حق قانونی و مسلم کارگران است و انتظار داریم مسئولان شرکت با جدیت نسبت به تعیین تکلیف و پرداخت مطالبات مرخصی اقدام کنند.

کارگران کاغذ پارس همچنین خواستار شفاف‌سازی مدیریت شرکت درباره زمان دقیق پرداخت این مطالبات و اجرای وعده‌های داده شده شدند. انتهای پیام/





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد
سایت اعتماد آنلاین

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.
 پتایر از تامین مواد اولیه با ارز آزاد و اثر آن بر بهای تمام‌شده خبر داد
سایت صدای بورس

پتایر از تامین مواد اولیه با ارز آزاد و اثر آن بر بهای تمام‌شده خبر داد

شرکت تولیدی ایران تایر با نماد «پتایر» در کنفرانس اطلاع‌رسانی ناشی از تغییرات قیمت، از تامین مواد اولیه مهم خود مانند کائوچو و دوده با نرخ آزاد و تاثیر این موضوع بر بهای تمام‌شده محصولات خبر داد.
 ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد مبارزه با موادمخدر در سه سطح کلید خورد
خبرگزاری ایسنا

ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد مبارزه با موادمخدر در سه سطح کلید خورد

سرپرست دفتر آموزش و تحقیقات ستاد مبارزه با مواد مخدر از تدوین چارچوب ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد در سه سطح دبیران شوراهای هماهنگی، اعضای شورا و استانداران خبر داد و گفت: این طرح با استفاده از شاخص‌های موجود و نظرات صاحب‌نظران تدوین خواهد شد.
 بارش‌های تابستانی در شمال/ دمای اردبیل و شهرکرد: ۱۱ درجه!
سایت عصرایران

بارش‌های تابستانی در شمال/ دمای اردبیل و شهرکرد: ۱۱ درجه!

هم‌زمان با ادامه فعالیت سامانه بارشی، رگبار‌های تابستانی در بخش‌هایی از نواحی شمالی کشور پیش‌بینی و گزارش شده است. در این میان، شهر‌های اردبیل و شهرکرد با ثب...
 عارف: شوراهای عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند
سایت اعتماد آنلاین

عارف: شوراهای عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت اصلاح فرایند جذب اعضای هیأت علمی و حفظ منزلت اجتماعی استادان دانشگاه، گفت: شوراهای عالی باید به وظایف سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت خود بپردازند و در امور اجرایی دانشگاه‌ها، حتی انتخاب رئیس یک دانشگاه، دخالت نکنند.
 ذخایر ارزی ایران چقدر است؟
سایت تابناک

ذخایر ارزی ایران چقدر است؟

عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی گفت: «ذخایر بانک مرکزی را 1.4 میلیارد دلار افزایش دادیم... هر شخص با کارت ملی می‌تواند هزار یورو ارز بخرد اما این به معنای...
 حجم‌خوری یا مصرف پنهان؛ روایت اپراتورها از تمام شدن بسته‌های اینترنت
سایت سیتنا

حجم‌خوری یا مصرف پنهان؛ روایت اپراتورها از تمام شدن بسته‌های اینترنت

با افزایش گلایه کاربران درباره تمام شدن سریع بسته‌های اینترنت، سه اپراتور تلفن همراه کشور با تشریح نحوه محاسبه ترافیک و انجام آزمایش‌های عملی، ادعای کسر غیرواقع
 ملاقات احساسی: ترابزون اشک صلاح را در آورد
سایت ورزش ۳

ملاقات احساسی: ترابزون اشک صلاح را در آورد

دیدار مجدد محمد صلاح با کودک هوادار لیورپول در ترابزون، صحنه‌های جالبی را رقم زد و بازتاب زیادی در رسانه‌ها داشت.