قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

استاندار بوشهر: اجرای قانون ساماندهی تجارت مرزی،با چالش روبرو است

بوشهر- ایرنا- استاندار بوشهر گفت: تعیین تکلیف شناورهای ساخته‌شده پیش از ابلاغ قانون و همچنین غیراقتصادی بودن فعالیت شناورهای کوچک از مهم‌ترین مشکلات موجود در زمینه اجرای قانون ساماتدهی تجارت مرزی است.
 استاندار بوشهر: اجرای قانون ساماندهی تجارت مرزی،با چالش روبرو است

به گزارش خبرنگار ایرنا، ارسلان زارع روز سه‌شنبه در دیدار با نماینده ویژه رئیس‌جمهور و رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار کرد: تجارت مرزی ظرفیتی ارزشمند برای کاهش آثار تحریم‌های ظالمانه آمریکا بر اقتصاد کشور است و استان بوشهر طی یک سال گذشته توانسته از این فرصت به شکل شایسته‌ای بهره‌برداری کند.

وی با اشاره به نقش تاریخی مرزنشینان و ساحل‌نشینان استان بوشهر در پاسداری از مرزهای دریایی خلیج فارس افزود: واردات کالا، به‌ویژه کالاهای اساسی، در شرایط تحریمی می‌تواند نقش مهمی در کاهش فشارهای تورمی و تأمین نیازهای کشور ایفا کند.

استاندار بوشهر با اشاره به شرایط دشوار اقتصادی کشور، به‌ویژه در حوزه تجارت مرزی، گفت: در جریان جنگ ۱۲ روزه، تهاجم رژیم صهیونیستی و تداوم شرایط ناشی از آن، همکاری مردم و مسئولان استان و همچنین حمایت‌های اعضای کارگروه ماده ۴ از عوامل مؤثر در اجرای قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی بوده است.

زارع هدف اصلی اجرای این قانون را تقویت اشتغال پایدار و ارتقای معیشت مرزداران عنوان کرد و افزود: بازگشت منابع حاصل از درآمدهای این قانون به استان، مهم‌ترین مؤلفه برای اجرای موفق و اثربخش آن به شمار می‌رود.

استاندار بوشهر ادامه داد: با توجه به ارائه تحلیل اقتصادی دستورالعمل ساماندهی شناورهای سنتی، مقرر شده است همکاری و تسهیل‌گری لازم برای ساماندهی این شناورها به‌صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد و دستورالعمل مربوط نیز به‌زودی ابلاغ شود.



 ترخیص ۷۳هزار تن کالا زیر آتش جنگ
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ترخیص ۷۳هزار تن کالا زیر آتش جنگ

بیتا میرعظیمی، گروه ایران زمین:  استقرار بخش مهمی از تأسیسات تولید و فرآورش گاز در پارس جنوبی، حضور صنایع بزرگ نفت، گاز و پتروشیمی، برخورداری از بنادر تجاری و زیرساخت‌های گسترده حمل‌ونقل دریایی و دسترسی مستقیم به آب‌های خلیج فارس، جایگاه این استان را در امنیت انرژی و پایداری زنجیره تأمین کشور ممتاز کرده است. این اهمیت در جریان جنگ ۱۲روزه و جنگ رمضان بیش از پیش آشکار شد؛ زمانی که تداوم تولید و انتقال انرژی، حفظ فعالیت بنادر و تسریع در تخلیه و ترخیص کالا، به مؤلفه‌هایی حیاتی برای جلوگیری از اختلال در اقتصاد ملی تبدیل شد.

در این دوره، بوشهر با اتکا به ظرفیت‌های تخصصی صنعت نفت و گاز و حضور مستمر نیروهای فنی و عملیاتی، تلاش کرد جریان تولید و انتقال گاز و تأمین سوخت نیروگاه‌ها را پایدار نگه دارد و هم‌زمان با فعال نگه‌داشتن بنادر و شبکه حمل‌ونقل، از ایجاد وقفه در ورود مواد اولیه، کالاهای اساسی و نیازهای تولیدی کشور جلوگیری کند.

 

 آمار عملکرد بنادر و گمرکات استان در دوره جنگ، از تداوم قابل توجه جریان تجارت و افزایش سرعت عملیات تخلیه، ترخیص و جابه‌جایی کالا حکایت دارد؛ به‌گونه‌ای که ظرفیت‌های مدیریتی، گمرکی، بندری، حمل‌ونقلی و بخش خصوصی در یک سازوکار هماهنگ برای حفظ جریان کالا به کار گرفته شد.

اهمیت این تجربه صرفاً در مدیریت یک دوره بحرانی خلاصه نمی‌شود؛ بلکه نشان داد بوشهر از ظرفیت تبدیل‌شدن به یک «سپر زیرساختی» برای اقتصاد ملی برخوردار است؛ استانی که از مبدأ تولید انرژی تا مسیرهای انتقال، بنادر و شبکه توزیع، بخش‌هایی از زنجیره حیاتی اقتصاد ایران را به یکدیگر متصل می‌کند. از این منظر، تقویت زیرساخت‌های انرژی، توسعه ظرفیت بنادر و حمل‌ونقل، افزایش تاب‌آوری تأسیسات حیاتی و ارتقای هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی، نه تنها یک ضرورت استانی، بلکه بخشی از راهبرد ملی برای تضمین امنیت انرژی و استمرار زنجیره تأمین کشور محسوب می‌شود.
«ارسلان زارع» استاندار بوشهر در گفت‌و‌گو با «ایران» اظهار کرد: «استان بوشهر، سرزمین دریا، تاریخ، فرهنگ و مردمانی …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 تغییرات اقلیمی؛ بزرگ‌ترین تهدید امنیتی اروپا | آتش‌سوزی‌های گسترده ابزاری بالقوه و مخرب برای تروریسم و جنگ متقارن هستند!
سایت اقتصادنیوز

تغییرات اقلیمی؛ بزرگ‌ترین تهدید امنیتی اروپا | آتش‌سوزی‌های گسترده ابزاری بالقوه و مخرب برای تروریسم و جنگ متقارن هستند!

اقتصادنیوز: آمادگی و سازگاری می‌تواند شمار قربانیان و میزان خسارت را کاهش دهد، اما نمی‌تواند برای همیشه با تشدید گرما، خشکسالی، سیلاب و آتش‌سوزی مقابله کند. اروپا سریع‌تر از هر قاره دیگری در حال گرم شدن است و سیاست‌ها و تعهدات اقلیمی کنونی آن برای سازگاری کامل با افزایش احتمالی دمای متوسط جهانی بین ۲.۴ تا ۳.۹ درجه سانتی‌گراد در این قرن کافی نخواهد بود.
 کشت خشخاش ممنوع است
سایت دیدارنیوز

کشت خشخاش ممنوع است

حسین ذوالفقاری؛ نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود...
 گلکسی S26 FE؛ پرچمدار اقتصادی سامسونگ با قیمت ۷۹۹ دلار در راه بازار
سایت رکنا

گلکسی S26 FE؛ پرچمدار اقتصادی سامسونگ با قیمت ۷۹۹ دلار در راه بازار

رکنا اقتصادی: گلکسی S26 FE در آستانه رونمایی قرار دارد؛ گوشی جدید سامسونگ با نمایشگر ۶.۷ اینچی ۱۲۰ هرتزی، تراشه اگزینوس ۲۵۰۰، دوربین سه‌گانه ۵۰ مگاپیکسلی و پشتیبانی نرم‌افزاری هفت‌ساله عرضه خواهد شد. گزارش‌ها از قیمت پایه ۷۹۹ دلاری این گوشی در بازار آمریکا حکایت دارند؛ رقمی که نسبت به نسل قبل افزایش قابل توجهی دارد.
 آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405
سایت هم میهن

آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

جدیدترین قیمت طلا و سکه در بازار تهران مشخص شد.
 اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان
سایت رکنا

اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان

رکنا اقتصادی: بازار اجاره در شمال تهران همچنان فاصله قابل‌توجهی با مناطق مرکزی پایتخت دارد؛ بررسی فایل‌های اجاره در محله‌هایی مانند الهیه، زعفرانیه، محمودیه، قیطریه و فرمانیه نشان می‌دهد مستاجران برای یک واحد یکخوابه در گران‌ترین مناطق تهران، برای رهن کامل دست‌کم به ۲.۵ میلیارد تومان نیاز دارند و در قراردادهای ترکیبی، اجاره ماهانه برخی واحدها به ۱۸۰ میلیون تومان می‌رسد.
 نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات
سایت روزنو

نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

او در ادامه از مسعود پزشکیان تقدیر می‌کند و می‌گوید که دستش را می‌بوسم که شجاعانه و فداکارانه تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را امضا کرد. خاتمی از این رهگذر وارد تحلی...
 کامبیز نوروزی: طرح مقابله با نفوذ جلوی آزادی بیان و آزادی‌های فردی را می گیرد
سایت هم میهن

کامبیز نوروزی: طرح مقابله با نفوذ جلوی آزادی بیان و آزادی‌های فردی را می گیرد

یک حقوقدان گفت: این طرح جلوی نفوذ بیگانه را نمی‌گیرد، بلکه جلوی آزادی بیان و آزادی‌های فردی و اجتماعی افراد را می‌گیرد و به نظر من مقصود پنهانی از این طرح، محدودیت شدید آزادی بیان است
 سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد
خبرگزاری ایسنا

سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد

کانون کارگردانان سینمای ایران در پی طرح اخیر مجلس ، بیانیه‌ای منتشر کرد.