قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

فرمانده جدید ناحیه مقاومت بسیج دزفول معارفه شد

دزفول- ایرنا- آیین تودیع سرهنگ بهروز حکمت پور فرمانده پیشین ناحیه مقاومت بسیج دزفول و معارفه سرهنگ امیر قمر زاده فرمانده جدید روز یکشنبه با حضور سردار شاهوارپور فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان در سالن شیخ مرتضی انصاری دانشگاه آزاد دزفول برگزار شد.
 فرمانده جدید ناحیه مقاومت بسیج دزفول معارفه شد

به گزارش ایرنا امام جمعه دزفول در این آیین با قدردانی از زحمات سرهنگ حکمت پور در سال‌های خدمت در کسوت فرمانده بسیج این شهرستان گفت: این جایگاه ها، جایگاه خدمت، سربازی، مسوولیت و پاسخگویی است.
حجت الاسلام مسعود بهرام پور با بیان اینکه دزفول یک شهرستان ویژه در کشور است، برای سرهنگ قمرزاده فرمانده جدید بسیج دزفول آرزوی موفقیت کرد.
سرهنگ بهروز حکمت پور فرمانده پیشین ناحیه مقاومت بسیج دزفول نیز با اشاره به فعالیت‌های بیش از چهار سال گذشته این ناحیه از تمام نهادها و دستگاه‌های اجرایی و نظامی و انتظامی در همراهی بسیج قدردانی کرد.

فرمانده پیشین ناحیه مقاومت بسیج دزفول نیز با قدرانی از زحمات سرهنگ حکمت پور در طول خدمت گفت: سختی تکلیف را شناخت تعیین می‌کند اینکه بدانیم چه تکلیفی برعهده داریم.

سرهنگ امیر قمرزاده افزود: حضور پرتعداد خانواده شهدا و مردم انقلابی شهرستان دزفول این تکلیف را دشوار می‌کند که امید است بتوانیم این مسوولیت سنگین را با رو سفیدی و سربلندی به انجام برسانیم. افتتاح ۶۰ طرح در جریان جنگ اخیر در دزفول

فرماندار ویژه دزفول نیز در این آیین با قدردانی از زحمات سرهنگ حکمت پور اظهارکرد: این فرمانده، همدلی خوبی با مردم و شورای تامین داشتند و خدمات قابل توجهی ارائه دادند که جای قدردانی دارد.
عزیز مرداس با بیان اینکه ما همه سرباز نظام هستیم، افزود: مردم از آغار جنگ تحمیلی اخیر پای کار بودند و در برنامه‌های مختلف در شهرها و روستاها حضور داشتند همچنین همه ادارات در جریان جنگ تحمیلی به ارائه خدمات مطلوب پرداختند که جای قدردانی دارد.


وی با اشاره به افتتاح ۶۰ طرح در جریان جنگ اخیر در شهرستان دزفول ادامه داد: طرح‌های مختلفی نیز فعال هستند و حتی یک روز هم هیچ طرحی تعطیل نشد.
فرماندار ویژه دزفول برق رسانی ۲۱ روستا در منطقه احمدفداله با اعتباری افزون بر سه هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال را یادآور شد و افزود: همه این اقدامات با همدلی و برای رضای خدا انجام شدند.
وی گفت: شهرستان دزفول ظرفیت‌های گردشگری فراوانی دارد که لازم است تورهای گردشگری در جریان استفاده از این ظرفیت‌ها اصول اسلامی را رعایت کنند.
مرداس در پایان برای رزمندگان اسلام در برابر کفر …



 مسیر پروازی بندرعباس به شمال کشور دوباره برقرار شد
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

مسیر پروازی بندرعباس به شمال کشور دوباره برقرار شد

ایران آنلاین:

 کاظم توسلی روز پنجشنبه با اعلام این خبر افزود: با راه‌اندازی این ۲ مسیر، ارتباط هوایی جنوب و شمال کشور از طریق فرودگاه بین‌المللی بندرعباس دوباره برقرار می‌شود.

به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: پرواز بندرعباس ـ گرگان از روز چهارشنبه و پرواز بندرعباس ـ رشت از روز پنجشنبه هفته آینده، توسط شرکت‌های هواپیمایی وارش و کیش ایر در برنامه پروازی فرودگاه بین‌المللی بندرعباس قرار خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر فرودگاه بین‌المللی بندرعباس به مقاصد تهران، مشهد، اصفهان، تبریز، شیراز و اهواز پرواز دارد و با اضافه شدن رشت و گرگان، شبکه پروازی این فرودگاه توسعه خواهد یافت.

مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان تأکید کرد: برقراری این مسیرها ضمن افزایش دسترسی هوایی مسافران، نقش مهمی در توسعه ارتباطات گردشگری، اقتصادی و تجاری میان استان هرمزگان و استان‌های شمالی کشور خواهد داشت.

به گزارش ایرنا، برقراری مجدد این پروازها در شرایطی است که فرودگاه بندرعباس پس از وقفه‌هایی مرتبط با آسیب‌ها یا شرایط ناشی مرتبط با جنگ تحمیلی اخیر، از حدود ۲۴ مرداد دوباره فعالیت برنامه‌ای خود را از سر گرفته است
انتهای پیام/





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 ۸۷ بنای تاریخی و میراثی تهران در جنگ آسیب دیدند؛ مرمت بخشی از بناها به پایان رسید
سایت رکنا

۸۷ بنای تاریخی و میراثی تهران در جنگ آسیب دیدند؛ مرمت بخشی از بناها به پایان رسید

رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای شهر تهران از آسیب‌دیدگی ۸۷ ساختمان و بنای تاریخی، میراثی و اداری در جریان جنگ تحمیلی اخیر خبر داد و گفت: روند مرمت بخشی از این بناها آغاز شده و تعمیرات برخی از جمله خانه نیما یوشیج، عمارت ارباب هرمز، موزه لانه جاسوسی و ساختمان قدیم مجلس شورای ملی به پایان رسیده است، اما درباره تعدادی از بناهای آسیب‌دیده همچنان اقدامی از سوی دستگاه‌های مسئول صورت نگرفته است.
 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند
سایت ایران آنلاین

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.
 واکنش‌ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ
سایت جوان آنلاین

واکنش‌ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ

تحلیلگران و شخصیت‌های سیاسی برجسته در واکنش به اقدام اقتصادی ترامپ علیه ایران این سیاست را در راستای سرپوش گذاشتن بر شکست‌های نظامی واشنگتن و تهدیدات توخالی...
 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر
سایت جهان صنعت نیوز

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.
 کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
سایت ایران آنلاین

کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی پرتاب بیش از ۱۰ موشک بالستیک کوتاه‌برد کره شمالی در روز پنجشنبه را محکوم کرد و به ارتش خود دستور داد تا در طول رزمایش‌های مشترک جاری با ایالات متحده، آمادگی کامل خود را حفظ کند.
 سبدهای پیشنهادی بازار سرمایه هفته اول شهریور ماه
سایت صدای بورس

سبدهای پیشنهادی بازار سرمایه هفته اول شهریور ماه

در پایان معاملات هفته، ۸ مجموعه فعال در حوزه بازار سرمایه،سبدهای پیشنهادی خود را برای هفته اول شهریور ماه منتشر کردند.
 در نقد درگیری مجالس عزاداری |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

در نقد درگیری مجالس عزاداری | انصاف نیوز

علی برقراری در یادداشت ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «در نقد درگیری مجالس عزاداری» نوشت:
 دفترچه سوالات کنکور تجربی منتشر شد
سایت ایران آنلاین

دفترچه سوالات کنکور تجربی منتشر شد

دفترچه سوالات گروه علوم تجربی آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد.