قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

حضور میدانی مدیران آذربایجان غربی در بحران‌ها ضروریست/ انتقاد از ترک‌فعل در پروژه برق ماکو

ارومیه - ایرنا - استاندار آذربایجان‌غربی با تاکید بر لزوم حضور میدانی و مستمر مدیران در کنار مردم در شرایط بحرانی، خواستار اتخاذ تدابیر پیشگیرانه و جهادی در تامین تجهیزات امدادی شد و بر پیگیری جدی سرمایه‌گذاری، ساماندهی خدمات درمانی بیماران صعب‌العلاج و برخورد با هرگونه ترک‌فعل در پروژه‌های زیرساختی استان تاکید کرد.
 حضور میدانی مدیران آذربایجان غربی در بحران‌ها ضروریست/ انتقاد از ترک‌فعل در پروژه برق ماکو

به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا رحمانی روز شنبه در جلسه مشترک مدیران ستادی استانداری و فرمانداران سراسر استان آذربایجان‌غربی افزود: حضور به‌موقع و میدانی مدیران در ایام بحران و در میان مردم یک ضرورت اساسی است و حضور فعال و میدانی متولیان حوزه مدیریت بحران در جریان سیلاب‌های اخیر استان شایسته تقدیر است.

وی با اشاره به ضرورت ارتقای آمادگی‌ها برای مواجهه با حوادث غیرمترقبه افزود: شرکت گاز و اداره‌کل مدیریت بحران استانداری موظفند حرکتی جهادی و پیشگیرانه را در راستای تامین و تهیه تجهیزات مورد نیاز آغاز کنند و در اسرع وقت تدابیر لازم برای روزهای خاص اتخاذ شود.

استاندار آذربایجان‌غربی اضافه کرد: همچنین ستاد مدیریت بحران باید با تمام ظرفیت، اقلام و امکانات سخت‌افزاری لازم در میدان حضور داشته باشد.

رحمانی با اشاره به تلاش‌های انجام‌شده در راستای خنثی‌سازی چالش‌های پیش‌رو تصریح کرد: در این شرایط، اقدامات تدبیری و برنامه‌ریزی‌شده در بخش‌های مختلف را در دستور کار قرار داده‌ایم تا بتوانیم از فرصت‌های موجود برای توسعه آینده استان بیشترین بهره‌برداری را داشته باشیم.

بیمه رایگان سلامت برای دهک‌های پایین و ساماندهی کمک به بیماران صعب‌العلاج

استاندار آذربایجان‌غربی در بخش دیگری از سخنان خود به دغدغه‌های معیشتی و درمانی شهروندان اشاره کرد و گفت: بخشی از مطالبات ارباب رجوع در ملاقات‌های مردمی مربوط به مشکلات درمانی است، از این رو مصمم هستیم طرحی نو برای حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج استان دراندازیم.

وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی و بیمه سلامت استان در رتبه نخست خدمات‌دهی به این بیماران قرار دارند و در همین راستا مقرر شده است بیمه سلامت دفترچه‌های سلامت را به صورت رایگان برای دهک‌های پایین صادر کند و برای دهک‌های بالا نیز تخفیف‌های ویژه‌ای در نظر گرفته شود.

وی با تاکید بر لزوم ساماندهی نحوه توزیع کمک‌ها در حوزه امور اجتماعی استانداری افزود: منابع مالی مشخصی در این بخش وجود دارد که فرمانداران باید از این ظرفیت‌ها به بهترین شکل استفاده کنند تا هیچ شهروندی در مواجهه با بیماری و هزینه‌های درمان مستأصل نماند.

هشدار نسبت به ایمن‌سازی سواحل و پیشگیری از غرق‌شدگی

وی با ابراز تاسف از موارد اخیر غرق‌شدگی در منابع آبی استان اظهار کرد: متولیان امر موظف هستند در سریع‌ترین زمان ممکن نسبت به ایمن‌سازی نقاط پرخطر، نصب علائم هشداری و آگاهی‌بخشی مستمر به جامعه اقدام کنند تا شاهد تکرار چنین حوادث تلخی نباشیم.

رحمانی سرمایه‌گذاری را کلید توسعه اقتصادی استان ارزیابی کرد و افزود: یکی از مهم‌ترین فاکتورهای ارزیابی عملکرد فرمانداران، میزان پیگیری سرمایه‌گذاری‌ها و همچنین نحوه جذب و نگهداشت سرمایه‌گذاران است.

وی تاکید کرد: فرمانداران باید روند اجرای پروژه‌های سرمایه‌گذاری را پیگیری کرده و با حضور میدانی در محل پروژه‌ها، موانع پیش‌روی فعالان اقتصادی را مرتفع کنند.

استاندار آذربایجان‌غربی در ادامه با انتقاد صریح از معطلی برخی پروژه‌های زیرساختی گفت: آغاز به کار پست برق در منطقه آزاد ماکو از جمله پروژه‌هایی است که در اجرای آن سهل‌انگاری شده است؛ با وجود اینکه خط انتقال این پروژه ایجاد شده اما راه‌اندازی نهایی پست برق هنوز محقق نشده که این امر مصداق بارز «ترک‌فعل» است.

رحمانی با اشاره به نیاز مبرم واحدهای تولیدی و صنعتی منطقه به این زیرساخت حیاتی خاطرنشان کرد: این مسئله با توجه به نقش مستقیم آن در جهش تولید، بسیار حائز اهمیت بوده و باید به صورت فوری و با قید فوریت در دستور کار و پیگیری قرار گیرد.



۸ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

یک کشته و 6 مصدوم دستاورد حادثه رانندگی محور توره به اراک

به گزارش ایلنا، بهروز ایران‌نژاد به تشریح جزئیات این حادثه پرداخته و در این رابطه افزود: گزارشی مبنی بر وقوع حادثه رانندگی واژگونی یک دستگاه خودروی سواری پراید در محور مواصلاتی توره به اراک محدوده بعد از پلیس راه، به سامانه 115 مرکز ارتباطات اورژانس علوم پزشکی دانشگاه استان مرکزی اعلام شد.

وی ادامه داد: در این راستا بلافاصله 3 تیم اورژانس زمینی و یک بالگرد اورژانس هوایی به محل وقوع این حادثه رانندگی اعزام شدند. متأسفانه در این حادثه یک پسربچه 7 ساله به دلیل شدت جراحات وارد شده در همان صحنه حادثه جان خود را از دست داد و تلاش‌های تکنسین‌های اورژانس برای نجات وی بی‌نتیجه ماند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی اظهار داشت: این حادثه رانندگی 6 مصدوم نیز به همراه داشت که از این تعداد 3 مصدوم توسط بالگرد اورژانس هوایی و 3 مصدوم دیگر توسط آمبولانس‌های اورژانس به بیمارستان ولیعصر اراک منتقل شدند. انتهای پیام/




 نقشه خروج اضطراری از محاصره‌ی تمام‌عیار
۴۰ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

نقشه خروج اضطراری از محاصره‌ی تمام‌عیار

جنگِ اقتصادیِ ترامپ، آزمونی برایِ «اراده» و «خردِ جمعیِ» ماست. حریف به‌دنبالِ آن است که با فشارِ خارجی، ایران را به لبه‌یِ پرتگاهِ بحران‌هایِ داخلی براند. پیروزی در این کارزار، مستلزمِ یک «توافقِ نانوشته» میان حاکمیت و مردم است: حاکمیت، عدالت و حفاظت از معیشت را تضمین کند تا مردم نیز صبوری و تاب‌آوریِ تاریخیِ خود را در برابرِ فشارِ بیگانه حفظ کنند.

 اسپوتنیک: احتمال حمله اسرائیل به ترکیه/ ادعای ترامپ: اگر لازم بود صد بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم!/ تحریم‌های تازه آمریکا علیه حزب‌الله/ آمریکا به چین و متحدانش درباره ایران هشدار داد
۷ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

اسپوتنیک: احتمال حمله اسرائیل به ترکیه/ ادعای ترامپ: اگر لازم بود صد بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم!/ تحریم‌های تازه آمریکا علیه حزب‌الله/ آمریکا به چین و متحدانش درباره ایران هشدار داد

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 چری آریزو 7 جدید؛ سبد سدان‌های چری کامل‌تر می‌شود
۵۶ دقیقه قبل / سایت اسب بخار

چری آریزو 7 جدید؛ سبد سدان‌های چری کامل‌تر می‌شود

چری تصاویر رسمی آریزو ۷ جدید را منتشر کرد. این سدان کامپکت پس از توقف تولید نسل قبلی در سال ۲۰۱۷، بار دیگر به سبد محصولات چری اضافه خواهد شد. جالب است بدانید که ریسپکت گروه بهمن در اصل نسخه فیس لیفت نسل قبلی آریزو هفت به حساب می‌آید.

 ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» وارد خاورمیانه شد/ جایگزینی «آبراهام لینکلن» پس از 250 روز مأموریت
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» وارد خاورمیانه شد/ جایگزینی «آبراهام لینکلن» پس از 250 روز مأموریت

رکنا: ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس جورج واشنگتن» وارد منطقه خاورمیانه شده و قرار است جایگزین ناو «آبراهام لینکلن» شود؛ ناوی که بیش از 250 روز در دریا حضور داشته است.

 چرا مسیر توسعه ملت‌ ها از یکدیگر جدا می‌شود؟ | جغرافیا مهم است یا نهادها یا حکمرانی؟ | نگاهی به پاسخ‌ها به معمای کشورهای فقیر و غنی
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

چرا مسیر توسعه ملت‌ ها از یکدیگر جدا می‌شود؟ | جغرافیا مهم است یا نهادها یا حکمرانی؟ | نگاهی به پاسخ‌ها به معمای کشورهای فقیر و غنی

اقتصادنیوز: تجارت فردا در گزارشی با بررسی دیدگاه‌های اقتصاددانان و کتاب‌های مهم درباره ریشه فقر و ثروت ملت‌ها، نقش نهادها، جغرافیا، حکمرانی، آزادی، تجارت، فناوری و سرمایه انسانی را در مسیر توسعه کشورها بررسی می‌کند.

 حرف‌های جنجالی شاکی پژمان جمشیدی در حضور ترانه علیدوستی
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

حرف‌های جنجالی شاکی پژمان جمشیدی در حضور ترانه علیدوستی

پس از صدور حکم برای پژمان جمشیدی با شکایت ملیکا پارسادوست که این بازیگر از اتهام اصلی یعنی تجاوز تبرعه کرد و صرفاً ارتباط نامشروع را وارد دانست، پارسادوست در...