قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

امام جمعه بروجرد: مهارت‌آموزی راهی موثر برای توانمندسازی است

بروجرد - ایرنا - امام جمعه بروجرد با بیان اینکه مهارت‌آموزی زمینه اشتغال را فراهم می‌کند گفت: باید با تبلیغات بیشتر و ارائه آموزش‌های کاربردی به‌ویژه برای بانوان، در مسیر توانمندسازی و کاهش برخی مشکلات گام برداشت.
 امام جمعه بروجرد: مهارت‌آموزی راهی موثر برای توانمندسازی است
به گزارش ایرنا ، حجت الاسلام سید علی حسینی روز یکشنبه در دیدار روسا و کارکنان مراکز فنی حرفه ای بر اهمیت گسترش آموزش‌های مهارتی در جامعه تاکید کرد و اظهار داشت: باید با مهارت‌آموزی و ارایه آموزش های لازم، زمینه ایجاد اشتغال و بهره‌گیری بهتر از ظرفیت‌های موجود را فراهم کرد.

وی افزود: می توان با تبلیغات بیشتر و ارائه آموزش‌های مهارتی در حوزه‌های مختلف، روند توانمندسازی را در جامعه تقویت کرد و از این ظرفیت برای حل بخشی از مشکلات بهره گرفت.

امام جمعه بروجرد با تاکید بر ضرورت توجه ویژه به آموزش مهارتی بانوان اظهار داشت: برخی زنان سرپرست خانوار می توانند با حرفه‌آموزی و مهارت‌آموزی در حوزه‌های مختلف، برای بهبود شرایط زندگی خود استفاده کنند و این اقدام در زندگی آنان اثرگذار خواهد بود.

حجت الاسلام حسینی بیان کرد: بانوان می توانند با بهره‌مندی از آموزش‌های لازم در مشاغلی مانند خیاطی، فرش‌بافی، هنر و صنایع دستی، تولیدات شاخص و مطلوبی داشته باشند و از این مسیر بخشی از مخارج خانواده را تامین کنند.

ارائه بیش از ۲۵۶ هزار نفرساعت آموزش مهارتی در بروجرد

رییس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای بروجرد در ادامه این نشست گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، در مراکز دولتی و آموزشگاه‌های آزاد این شهرستان، هزار و ۳۲۰ نفر از خدمات آموزشی مهارتی بهره‌مند شده‌اند و در مجموع ۲۵۶ هزار و ۸۴۲ نفرساعت آموزش ارائه شده است.

محسن برنا اظهار کرد: همچنین از ابتدای امسال تاکنون، آموزش‌های مهارتی در مراکز دولتی و آموزشگاه‌های آزاد بروجرد برای گروه‌های مختلف هدف اجرا شده و در مجموع هزار و ۳۲۰ نفر از این آموزش‌ها بهره‌مند شده‌اند.

وی افزود: مجموع آموزش‌های ارایه‌شده در این مدت به ۲۵۶ هزار و ۸۴۲ نفرساعت رسیده که بیانگر گستره خدمات آموزشی و نقش آموزش‌های مهارتی در پاسخ‌گویی به نیاز جامعه و بازار کار است.

رییس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای بروجرد ادامه داد: در بخش مراکز دولتی، آموزش‌های مهارتی برای گروه‌های مختلف از جمله دانش‌آموختگان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، دانشجویان، دانش‌آموزان، زنان سرپرست خانوار و اعضای خانواده آنان، زنان خانه‌دار، زندانیان، ساکنان مناطق روستایی، سربازان وظیفه، شاغلان بنگاه‌های اقتصادی و متقاضیان مهارت‌آموزی اجرا شده است.

برنا بیان کرد: در این مدت، ۳۲۷ متقاضی مهارت‌آموزی با ۶۱ هزار و ۴۴۱ نفرساعت، ۹۵ زندانی با ۲۱ هزار و ۳۶۰ نفرساعت، ۷۶ سرباز وظیفه با ۱۶ هزار و ۹۰۰ نفرساعت و ۸۲ دانش‌آموز با چهار هزار و ۵۵۵ نفرساعت آموزش، از جمله گروه‌های پرمخاطب آموزش‌های مهارتی در بروجرد بوده‌اند.

وی اضافه کرد: همچنین ۳۹ دانش‌آموخته و فارغ‌التحصیل دانشگاهی با چهار هزار و ۵۰۵ نفرساعت، ۱۶ دانشجو با سه هزار و ۶۵ نفرساعت، ۱۴ زن سرپرست خانوار و اعضای خانواده آنان با ۲ هزار و ۸۲۰ نفرساعت، ۳۲ زن خانه‌دار با ۶ هزار و ۱۲۵ نفرساعت، ۳۸ نفر از ساکنان مناطق روستایی با هشت هزار و ۱۳۶ نفرساعت و ۴۵ شاغل در بنگاه‌های اقتصادی با پنج هزار و ۱۷۱ نفرساعت آموزش دیده‌اند.

رییس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای بروجرد با اشاره به نقش آموزشگاه‌های آزاد در توسعه مهارت‌آموزی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، آموزشگاه‌های آزاد نیز سهم قابل توجهی در ارتقای مهارت‌های شغلی و تخصصی شهروندان داشته‌اند و ۵۵۶ نفر در این مراکز، ۱۲۲ هزار و ۹۵۴ نفرساعت آموزش دریافت کرده‌اند.

برنا با اشاره به عملکرد سال گذشته این مجموعه نیز گفت: در سال ۱۴۰۴، در مجموع پنج هزار و ۷۸۳ نفر در مراکز دولتی و آموزشگاه‌های آزاد بروجرد از آموزش‌های مهارتی بهره‌مند شدند و یک میلیون و ۲۳۰ هزار و ۱۶۸ نفرساعت آموزش ارائه شد.

وی افزود: در سال گذشته، آموزشگاه‌های آزاد با ۲ هزار و ۵۹۳ نفر و ۶۰۱ هزار و ۱۸۱ نفرساعت، بیشترین سهم را در اجرای آموزش‌های مهارتی بر عهده داشتند و در بخش مراکز دولتی نیز متقاضیان مهارت‌آموزی، سربازان وظیفه و زندانیان از جمله گروه‌هایی بودند که بیشترین پوشش آموزشی را به خود اختصاص دادند.

رییس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای بروجرد تاکید کرد: توسعه آموزش‌های مهارتی، یکی از مسیرهای مهم توانمندسازی نیروی انسانی، کاهش بیکاری، افزایش بهره‌وری و تقویت پیوند میان آموزش و اشتغال است و این مجموعه تلاش می‌کند با استفاده از ظرفیت‌های موجود، زمینه دسترسی بیشتر جوانان و جویندگان کار به آموزش‌های مهارتی را فراهم کند.

برنا گفت: هفته ملی مهارت فرصت مناسبی برای تبیین جایگاه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در توسعه اقتصادی و اجتماعی است و حمایت مسئولان و نهادهای اثرگذار می‌تواند به گسترش این مسیر کمک کند.

پذیرش رایگان کارآموز در ۱۶ رشته مهارتی ویژه بانوان بروجردی

رییس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران بروجرد از آغاز پذیرش رایگان کارآموز در ۱۶ رشته مهارتی ویژه بانوان خبر داد و گفت: این دوره‌ها با هدف حمایت از اشتغال بانوان و همراه با صدور گواهینامه بین‌المللی پس از موفقیت در آزمون برگزار می‌شود.

زهرا خسروی با اشاره به ظرفیت‌های آموزشی این مرکز برای بانوان شهرستان اظهار کرد: مرکز دولتی آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران بروجرد در راستای حمایت از اشتغال بانوان، اقدام به پذیرش کارآموز در رشته‌های کاربردی و متنوع به صورت کاملاً رایگان کرده است.

وی افزود: این دوره‌ها شامل رشته‌های میناکاری روی مس و زیورآلات، کمک‌حسابدار، حسابداری دارایی‌های ثابت، خیاطی بچه‌گانه‌دوز، دوزنده کیف چرمی، سرویس آشپزخانه، نمددوزی و روبان‌دوزی است.

وی ادامه داد: همچنین علاقه‌مندان می‌توانند در رشته‌های هنری و مهارتی دیگری مانند کالیگرافی، مولاژ، هویه‌کاری، نظم‌دهنده وسایل تزیینی، گلیم‌بافی، قالی‌بافی، قلاب‌باف پوشاک و فرشینه ثبت‌نام کرده و مهارت‌های لازم را فرا بگیرند.

رییس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران بروجرد با تأکید بر اینکه یکی از ویژگی‌های مهم این دوره‌ها صدور گواهینامه بین‌المللی پس از طی دوره آموزشی و قبولی در آزمون است، گفت: این گواهینامه‌ها قابلیت ترجمه داشته و از معتبرترین مدارک مهارتی به شمار می‌روند.

خسروی خاطرنشان کرد: بانوان علاقه‌مند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام می‌توانند به مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران بروجرد واقع در انتهای خیابان سنایی مراجعه یا با شماره تلفن ۴۲۶۱۶۹۶۴ تماس حاصل کنند.



 همتی: تفاهم نامه اسلام آباد از نظر اقتصادی به نفع کشور بود| درآمد ما از فروش نفت صفر شده؛ یک واقعیتی است که نفت صادر نمی‌کنیم| قدرت خرید مردم را با تدبیر و آرامش اوضاع جبران خواهیم کرد

همتی: تفاهم نامه اسلام آباد از نظر اقتصادی به نفع کشور بود| درآمد ما از فروش نفت صفر شده؛ یک واقعیتی است که نفت صادر نمی‌کنیم| قدرت خرید مردم را با تدبیر و آرامش اوضاع جبران خواهیم کرد

اقتصادنیوز: رئیس کل بانک مرکزی درباره آزادسازی منابع ایران اظهار داشت: درباره عددهای مشخصی که در فضای مجازی دست‌به‌دست می‌شود، نمی‌توان بر مبنای شایعات اظهارنظر کرد؛ موضوع تفاهم اسلام‌آباد و آزادسازی منابع، بحثی جداگانه است. منابعی که قرار بود بر اساس این تفاهم آزاد شود، هنوز آزاد نشده‌اند.

 گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه

گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه

رویترز اعلام کرد که رئیس جدید موساد و وزیر خارجه دولت خودخوانده سوریه درباره حضور نظامی ترکیه در سوریه گفتگو کرده‌اند.

 عارف از تلاش‌های جهادگرانه استاندار کرمانشاه تقدیر کرد

عارف از تلاش‌های جهادگرانه استاندار کرمانشاه تقدیر کرد

دکتر محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور از «تلاش‌های جهادگرانه و بی‌وقفه» و «مدیریت» دکتر منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه تقدیر کرد.

 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ

دنیای اقتصاد: ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد ریاست‌جمهوری دارد و حتی از طرف رئیس‌جمهور با رهبران جهان پیامک ردوبدل می‌کند.‌ هارپ که به عنوان دروازه‌بان اصلی اطلاعات ترامپ عمل می‌کند، کاملا خارج از سلسله‌مراتب معمول کاخ سفید محتوای شبکه‌های اجتماعی را به دست او می‌رساند و به دلیل همراه داشتن چاپگر قابل‌حمل، به چاپگر انسانی معروف شده است.

 سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

k: خروج | ورود | حقیقی | سردمداران

 فرار نفتکش‌های چینی‌ از هرمز

فرار نفتکش‌های چینی‌ از هرمز

دنیای‌ اقتصاد: دو غول کشتیرانی دولتی چین، در پی تداوم بحران نظامی در خاورمیانه، ارسال نفتکش‌های خود از دو گلوگاه حیاتی منطقه را متوقف و به‌جای آن، محموله‌های نفتی را از نقاطی خارج از خلیج‌فارس بارگیری می‌کنند.

 ضرورت تغییر در سیاستگذاری صنعتی

ضرورت تغییر در سیاستگذاری صنعتی

معاون برنامه‌ریزی و توسعه محیط کسب‌وکار و رئیس کمیته بهره‌وری وزارت صنعت، معدن و تجارت با هشدار نسبت به آغاز پدیده «صنعت‌زدایی» در کشور گفت: تداوم رویکرد فعلی در مواجهه با ناترازی انرژی، مشکلات ارزی و نقدینگی می‌تواند بخش تولید را بیش از پیش تحت فشار قرار دهد و همه باید برای جلوگیری از این روند دست به دست هم دهند.

 عدم محدودیت ایمیدرو برای سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ معادن

عدم محدودیت ایمیدرو برای سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ معادن

رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) اعلام کرد: این سازمان با هدف توسعه معادن در نقاط مختلف کشور به ویژه استان‌های با ظرفیت معدنی بالا، هیچ محدودیتی برای سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها ندارد.