قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

اخبار کوتاه تهران؛ آغاز طرح ساماندهی محور ۱۵ خرداد و بازار بزرگ تهران

تهران - ایرنا - آغاز طرح ساماندهی محور ۱۵ خرداد و بازار بزرگ، بهسازی پیاده‌روها و نوسازی آسفالت و زیبایی معابر در منطقه ۱۴ و همچنین تقویت مشارکت مردمی در منطقه ۱۰ با حمایت از ظرفیت‌های محله‌محور از مهمترین اخبار روز چهارشنبه هفتم مردادماه پایتخت است.
 اخبار کوتاه تهران؛ آغاز طرح ساماندهی محور ۱۵ خرداد و بازار بزرگ تهران

به گزارش ایرنا، معظمی گودرزی از آغاز طرح ساماندهی محور ۱۵ خرداد و بازار بزرگ و اجرای طرح انضباط شهری در محور تجریش گفت: در این محور شکایت‌های متعددی از سوی شهروندان، کسبه، رهگذران و زائران آستان مقدس امامزاده صالح(ع) درباره سد معبر و بساط‌گستری وجود داشت. حتی تولیت این آستان نیز پیگیر ساماندهی وضعیت بود.

وی افزود: با همکاری شهرداری منطقه یک، یگان حفاظت شهرداری تهران و کلانتری مربوطه، طرح انضباط شهری از ورودی امامزاده صالح(ع) تا میدان تجریش و از میدان تجریش تا میدان قدس اجرا شد. امروز می‌توان گفت در این محور طی سه ماه و نیم گذشته تا ساعت ۲۱ شب هیچگونه سد معبر و بساط‌گستری مشاهده نشده است.

معاون فنی و اجرایی شرکت شهربان و حریم‌بان همچنین از اجرای طرح مشابه در محدوده بهشت زهرا(س) خبر داد و گفت: در محدوده گل‌فروشی‌های بهشت زهرا(س)، علاوه بر سد معبر، موضوع حضور کودکان کار نیز وجود داشت. با همکاری شهرداری منطقه ۱۹، سازمان بهشت زهرا(س)، سازمان خدمات اجتماعی و سایر دستگاه‌های مرتبط، طرح ساماندهی این محور اجرا شد.

وی ادامه داد: اجرای این طرح با استقبال پلیس راهور همراه بود و از آن به عنوان اقدامی مؤثر در ساماندهی ترافیک و انضباط شهری تقدیر شد. اکنون نیز به جز موارد محدود در روزهای جمعه، تقریباً هیچ‌گونه بساط‌گستری در این محدوده مشاهده نمی‌شود.

ساماندهی برخی تفرجگاه‌های بزرگ در دستور کار شرکت شهربان

وی افزود: ساماندهی برخی بوستان‌ها و تفرجگاه‌های بزرگ شهر نیز در دستور کار قرار گرفته است. در این راستا، پارک پردیسان در منطقه ۲ به عنوان پایلوت انتخاب شد و از ساعت ۱۹ هر شب طرح انضباط شهری در این بوستان اجرا می‌شود که با استقبال شهروندان همراه بوده است.

معاون فنی و اجرایی شرکت شهربان و حریم‌بان در ادامه از اقدامات ساختاری این شرکت خبر داد و گفت: تدوین شیوه‌نامه برخورد با اصناف متخلف، یکی از دغدغه‌های مهم مدیرعامل شرکت بود که با همکاری شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران در مراحل نهایی قرار دارد و به‌زودی از سوی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران ابلاغ خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین اصلاح تبصره ۷ ماده ۱۰۰ قانون شهرداری‌ها نیز در دست پیگیری است و با نهایی شدن آن، اختیارات قانونی نیروهای شهربان و حریم‌بان در برخورد …





 ۳۲ هزار مسکن افتتاح می‌شود/ انتقاد وزیر راه شهرسازی از توقف ۷ ساله ساخت برخی پروژه‌ها
۳۴ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

۳۲ هزار مسکن افتتاح می‌شود/ انتقاد وزیر راه شهرسازی از توقف ۷ ساله ساخت برخی پروژه‌ها

تهران- ایرنا- وزیر راه شهرسازی گفت: این هفته به مناسبت هفته دولت۳۲ هزار واحد مسکونی در سراسر کشور به صورت متمرکز با حضور رییس‌جمهور به مردم واگذار می‌شود.

 رقم سنگین خسارت موتورسواران زن؛ صندوق بیمه وارد عمل شد
۷ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

رقم سنگین خسارت موتورسواران زن؛ صندوق بیمه وارد عمل شد

صندوق تأمین خسارت‌های بدنی تاکنون برای جبران خسارت زیان‌دیدگان ۷۰ پرونده مرتبط با موتورسیکلت‌سواری بانوان، بیش از ۱۳۰ میلیارد ریال پرداخت کرده است. این آمار ضرورت ساماندهی و افزایش پوشش بیمه‌ای را برجسته می‌کند.

 رشد ۱۶ درصدی مصرف شیرخشک‌های رژیمی
۱۹ دقیقه قبل / سایت سلامت نیوز

رشد ۱۶ درصدی مصرف شیرخشک‌های رژیمی

مدیرکل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو از افزایش مصرف شیرخشک‌های رژیمی و غذاهای ویژه یارانه‌ای خبر داد.

 جنگ غزه، حریدی‌ها و سرنوشت سیاسی نتانیاهو - دیپلماسی ایرانی
۳۵ دقیقه قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

جنگ غزه، حریدی‌ها و سرنوشت سیاسی نتانیاهو - دیپلماسی ایرانی

فاطمه خادم شیرازی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: پایان این دوره پارلمان به معنای پایان قطعی قدرت نتانیاهو نیست. او همچنان قصد دارد در...

 پایان آرزوی طرفداران دنیای «هری پاتر»؛ وارنر ساخت اسپین‌آف «غارتگران» را لغو کرد
۳ دقیقه قبل / سایت سلام سینما

پایان آرزوی طرفداران دنیای «هری پاتر»؛ وارنر ساخت اسپین‌آف «غارتگران» را لغو کرد

شرکت وارنر برادرز به‌طور رسمی پروژه ساخت سریال پیش‌درآمد «هری پاتر» با محوریت گروه «غارتگران» را متوقف کرد. این تصمیم در حالی اتخاذ شده است که بسیاری از هواداران این مجموعه، سال‌ها چشم‌انتظار تماشای ماجراجویی‌های دوران تحصیل جیمز پاتر و دوستانش در هاگوارتز بودند؛ اما استودیو تصمیم گرفت تمرکز خود را تماماً بر پروژه بازسازی مجموعه اصلی معطوف کند.

 امیر سرتیپی خلبان یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های دنیا درگذشت+ عکس
۱۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

امیر سرتیپی خلبان یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های دنیا درگذشت+ عکس

امیر سرتیپ دوم جانباز خلبان محمدرضا سرتیپی، از چهره‌های باسابقه نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و از خلبانان عملیات اچ‌۳، دار فانی را وداع گفت.