قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

افزایش سقف سوخت‌گیری با کارت آزاد جایگاه‌ها در خوزستان

اهواز _ ایرنا _ مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز گفت: سقف سوخت‌گیری با کارت آزاد در جایگاه‌های منطقه اهواز افزایش می‌یابد.
 افزایش سقف سوخت‌گیری با کارت آزاد جایگاه‌ها در خوزستان



 قطعی برق خوزستان فردا جمعه ۳۰ مرداد
۲۶ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

قطعی برق خوزستان فردا جمعه ۳۰ مرداد

صفحه اقتصاد -

جهت اطلاع از قطعی برق خوزستان روی لینک زیر کلیک کنید؛ 

شرکت توزیع نیروی برق اهواز:​​​​​

https://aepdco.ir/

شرکت توزیع نیروی برق استان خوزستان:

https://www.kepdc.co.ir/

  مطالعه بیشتر: قطعی برق خوزستان فردا ۱۶ مرداد + خاموشی برق اهواز جمعه اخبار مرتبط circle جدول قطعی برق خوزستان فردا جمعه ۱۷ مرداد ماه ۱۴۰۴ + ساعت خاموشی برق اهواز جمعه اعلام شد circle ساعت قطعی برق خوزستان فردا جمعه ۱۰ مرداد ماه ۱۴۰۴ | جدول خاموشی برق اهواز …



 بنزین دلاری جنجال‌ساز شد/ نماینده مجلس: مردم درآمد دلاری ندارند!
۵۶ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

بنزین دلاری جنجال‌ساز شد/ نماینده مجلس: مردم درآمد دلاری ندارند!

اقتصاد۲۴- امیر حیات مقدم، نماینده مجلس گفت: خصوصی‌سازی باید از تولید و پالایش تا توزیع و جایگاه‌های عرضه سوخت دنبال شود.

وی افزود: قیمت سوخت نیز باید به‌صورت آهسته، مرحله‌ای و قابل پیش‌بینی اصلاح شود، نه به شکل یکباره و شوک‌آور. در کنار آن، درآمد و قدرت خرید مردم نیز باید متناسب با شرایط اقتصادی و تغییرات قیمت‌ها تقویت شود.

این نماینده مجلس بیان کرد: مصرف بالای بنزین فقط به رفتار مصرف‌کنندگان مربوط نیست و خودرو‌های پرمصرف داخلی نیز در افزایش مصرف نقش دارند؛ بنابراین اصلاح کیفیت و مصرف خودرو‌ها باید همزمان با اصلاح قیمت سوخت انجام شود.

وی افزود: از سوی دیگر، نمی‌توان انتظار داشت بنزین با قیمت‌های جهانی و متناسب با دلار عرضه شود، در حالی که درآمد مردم به ریال است. سؤال اصلی این است که چند درصد مردم در شرایط فعلی توان پرداخت قیمت‌های بسیار بالای بنزین را دارند؟

امیر حیات مقدم در ادامه خاطر نشان کرد: بنابراین اصلاح قیمت سوخت باید متناسب با توان اقتصادی مردم، به‌صورت تدریجی و همراه با اصلاح خودرو‌ها و افزایش قدرت خرید انجام شود. منبع: انتخاب



 توصیف سازمان بهینه‌سازی انرژی از وضعیت بحرانی بنزین در کشور: ذخایر کاهش یافته، واردات نیست، ماه‌های آینده دوره اوج مصرف است، افزایش تولید موجب کاهش کیفیت می شود
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

توصیف سازمان بهینه‌سازی انرژی از وضعیت بحرانی بنزین در کشور: ذخایر کاهش یافته، واردات نیست، ماه‌های آینده دوره اوج مصرف است، افزایش تولید موجب کاهش کیفیت می شود

معاون سازمان بهینه‌سازی انرژی، با اشاره به افزایش اهمیت موضوع تأمین بنزین در شرایط فعلی کشور، گفت: اگرچه اکنون باید به مسائل جاری و نیازهای فوری پاسخ داد، اما حل پایدار مسئله بنزین بدون توجه به ریشه‌ها و مسائل بنیادی آن امکان‌پذیر نیست.

به گزارش ایسنا، یاسر میرزایی، معاون سازمان بهینه‌سازی انرژی با اشاره به مسئله بنزین در کشور، گفت: امروز در شرایطی هستیم که باید به مسئله لحظه بپردازیم و این بحران را حل و فصل کنیم، اما حتی برای حل مسائل بحرانی نیز چاره‌ای نداریم جز اینکه به دلایل اصلی و بنیادی آن توجه کنیم.

وی با اشاره به میزان مصرف بنزین در کشور اظهار کرد: میانگین مصرف بنزین در یک ماه گذشته ۱۳۵ میلیون لیتر بوده است. با وجود حملات متجاوزانه به کشور و مشکلات اقتصادی و رشد اقتصادی که با مشکل مواجه شده، میزان مصرف انرژی همچنان در این سطح قرار دارد.

میرزایی ادامه داد: اگر شرایط را در حالت عادی در نظر بگیریم، انتظار داشتیم میزان مصرف بنزین بین ۱۴۰ تا ۱۴۵ میلیون لیتر باشد. بنابراین با توجه به شرایط موجود، می‌توان گفت مدیریت مصرف در سطحی از این تقاضای ۱۳۵ میلیون لیتری صورت گرفته است.

معاون سازمان بهینه‌سازی انرژی با بیان اینکه ماه‌های آینده در دوره اوج مصرف قرار داریم، گفت: در این شرایط، یکی از مسائل، افزایش تولید است. البته اطلاع دارم که دوستان در بخش تولید با تمام ظرفیت‌های موجود و با زحماتی که می‌کشند، حداکثر استفاده را از ظرفیت‌های شرکت‌ها دارند، اما یک معادله وجود دارد که باید به آن توجه کنیم.

وی افزود: اگر ساخت سخت‌افزاری تولید بنزین و ظرفیت تولید آن را رشد نداده باشیم، افزایش تولید نیازمند سرمایه‌گذاری است. اگر بخواهیم در یک سال چنین کاری انجام دهیم، معنای آن این است که افزایش تولید، به معنای اختلاط همه چیزهایی باشد که در دسترس داریم و این موضوع می‌تواند به کاهش کیفیت منجر شود. پیدا کردن نقطه تعادل در این زمینه نیز ساده نیست.

وی با بیان اینکه آمار رسمی مصرف بنزین باید مبنای برنامه‌ریزی قرار گیرد، گفت: من معتقدم رقم ۱۳۵ میلیون لیتر که به صورت رسمی اعلام می‌شود، برای برنامه‌ریزی به تنهایی قابل اتکا نیست و ممکن است مقدار واقعی متفاوت باشد. بنابراین ما ناچاریم دست‌کم برای سطح بالاتری از مصرف برنامه‌ریزی …



 رئیس مجلس به کربلا رسید
۱ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

رئیس مجلس به کربلا رسید

جوان آنلاین: محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، امروز (پنجشنبه ۲۹ مرداد) به در ادامه برنامه‌های سفر هیأت پارلمانی ایران به کشور عراق، به کربلا سفر کرده و به مضجع حضرت عباس
(ع) مشرف شدند.

رئیس مجلس شورای اسلامی، صبح روز گذشته با هدف گفت‌و‌گو درباره تحولات منطقه، تقویت همکاری‌های راهبردی تهران و بغداد و بررسی راهکار‌های مشترک برای کمک به برقراری ثبات و امنیت در غرب آسیا، در رأس یک هیات بلندپایه پارلمانی، تهران را به مقصد بغداد ترک کرد.

محمد باقر قالیباف در بدو ورود به بغداد به منظور ادای احترام در محل شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابو مهدی المهندس حضور پیدا کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در روز نخست سفر به عراق، با رئیس مجلس، رئیس جمهور و نخست وزیر عراق دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

قالیباف، در دومین روز سفر به کشور عراق، در ساعت آغازین صبح امروز با فائق زیدان، رئیس شورای عالی قضایی عراق دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

رئیس مجلس در ادامه دومین روز سفر خود به کشور عراق، با قاسم حسن العبودی، مشاور امنیت ملی عراق دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

محمد باقر قالیباف در دومین روز سفر خود به عراق در نشست مشترک با فعالان اقتصادی ایران و عراق شرکت کرد.

شرکت در مراسم چهلمین روز خاکسپاری پیکر قائد شهید امت در کربلای معلی از دیگر برنامه‌های سفر رئیس مجلس در دومین روز سفر به کشور عراق است.



 اعتصاب گسترده در فرودگاه اسرائیل؛ فعالیت بن گوریون مختل شد
۲ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

اعتصاب گسترده در فرودگاه اسرائیل؛ فعالیت بن گوریون مختل شد

جوان آنلاین: به نقل از المیادین، رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند که فرود هواپیما‌ها در فرودگاه اسرائیلی بن گوریون به دلیل اعتصاب کارمندان این فرودگاه در اعتراض به شرایط کاری و کمبود نیروی انسانی متوقف شده است.

به گزارش مهر، بر اساس این گزارش وزیر حمل و نقل رژیم صهیونیستی از مسئولان فرودگاه خواسته است کمیته کارگران را به دادگاه ارجاع داده تا به این اعتصاب «غیرقانونی» پایان دهد.

در همین راستا وزیر امور دارایی رژیم صهیونیستی به شدت از کارگرانی که دست به اعتصاب زده‌اند انتقاد کرد.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 توقف مذاکرات به دستور ترامپ و شکست مذاکرات ایران و عمان بر سر تنگه هرمز | مقام آمریکایی: مذاکرات به دلیل احتمال وضع عوارض و تعیین مسیر جدا از تفاهم‌نامه اسلام‌آباد موجب نارضایتی ترامپ شده بود
سایت اقتصادنیوز

توقف مذاکرات به دستور ترامپ و شکست مذاکرات ایران و عمان بر سر تنگه هرمز | مقام آمریکایی: مذاکرات به دلیل احتمال وضع عوارض …

اقتصادنیوز: دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.
 نماینده مجلس: در طرح نفوذ اگر فردی، نقدی وارد کند، باید ثابت کند از مجرای نفوذ نبوده است
سایت هم میهن

نماینده مجلس: در طرح نفوذ اگر فردی، نقدی وارد کند، باید ثابت کند از مجرای نفوذ نبوده است

سخنگوی کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استانداردهای قانون نویسی در طرح نفوذ رعایت نشده است، گفت: بسیاری از مصادیق و بحث‌های ما در حوزه نفوذ، خیلی فراتر از این‌ مسائل است ولی با این طرح مردم و همچنین همه حوزه‌ها و تعاملات اقتصادی را درگیر خواهیم کرد.
 کشت خشخاش ممنوع است؛ مجوز برای کشت «شقایق الیفرا» صادر شد
سایت رکنا

کشت خشخاش ممنوع است؛ مجوز برای کشت «شقایق الیفرا» صادر شد

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با تأکید بر ممنوعیت قانونی کشت خشخاش گفت: هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد و آنچه تصویب شده، کشت «شقایق الیفرا» برای تأمین نیازهای مختلف کشور است.
 رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده
سایت تجارت نیوز

رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر
سایت جهان صنعت نیوز

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.
 بیانیه کانون کارگردانان سینما درباره طرح مقابل با نفوذ: سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد
سایت هم میهن

بیانیه کانون کارگردانان سینما درباره طرح مقابل با نفوذ: سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد

کانون کارگردانان سینمای ایران در پی طرح اخیر مجلس ، بیانیه‌ای منتشر کرد.
 استرس مزمن؛ قطعه تازه‌ای از پازل آپنه خواب
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

استرس مزمن؛ قطعه تازه‌ای از پازل آپنه خواب

پژوهشگران در مطالعه‌ای جدید دریافته‌اند که استرس روانی-اجتماعی مزمن و احساس تنهایی ممکن است نه‌تنها پیامد آپنه خواب، بلکه یکی از عوامل مؤثر بر افزایش خطر ابتلا به این اختلال باشند.
 واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به تصمیم آمریکا برای تشدید تحریم‌ها علیه ایران اعلام کرد که تشدید تحریم‌ها و فشار کمکی به حل مسئله نخواهد کرد.