قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

سهم ۵۰ درصدی خراسان شمالی از خرید تضمینی کاملینا در کشور

بجنورد- ایرنا- رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: از مجموع ۲ هزار و ۵۰۰ تن دانه روغنی کاملینا که در سال زراعی جاری به صورت تضمینی در کشور خریداری شده است، یک‌هزار و ۲۸۰ تن معادل بیش از ۵۰ درصد به تولیدکنندگان این استان اختصاص دارد و خراسان شمالی بار دیگر رتبه نخست خرید تضمینی این محصول را در کشور کسب کرد.
 سهم ۵۰ درصدی خراسان شمالی از خرید تضمینی کاملینا در کشور

اسماعیل محمودآبادی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بر اساس آمار وزارت جهاد کشاورزی، خراسان شمالی با اختصاص بیش از نیمی از خرید تضمینی دانه روغنی کاملینا، جایگاه نخست کشور را در این بخش به خود اختصاص داده است.

وی افزود: دولت در سال زراعی جاری در مجموع ۲ هزار و ۵۰۰ تن دانه روغنی کاملینا را از کشاورزان سراسر کشور به صورت تضمینی خریداری کرده که یک‌هزار و ۲۸۰ تن از این میزان مربوط به تولیدکنندگان خراسان شمالی است.

تداوم پیشتازی خراسان شمالی در تولید کاملینا

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: در ابتدای سال زراعی، تولید سه هزار و ۷۵۰ تن کاملینا در استان پیش‌بینی شده بود اما بروز آفات و برخی عوامل خسارت‌زا موجب کاهش عملکرد مزارع شد و در نهایت میزان تولید به بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ تن رسید.

وی تصریح کرد: با وجود کاهش تولید نسبت به برآورد اولیه، خرید تضمینی یک‌هزار و ۲۸۰ تن کاملینا، جایگاه نخست خراسان شمالی را در کشور تثبیت کرد و نشان‌دهنده ظرفیت بالای استان در توسعه کشت دانه‌های روغنی و اجرای سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی برای افزایش تولید محصولات راهبردی است.

محمودآبادی افزود: خراسان شمالی در سال‌های اخیر با توسعه کشت کاملینا به عنوان یکی از گیاهان روغنی کم‌آب‌بر، نقش مؤثری در تأمین دانه‌های روغنی کشور ایفا کرده و استمرار این روند، گامی مهم در افزایش ضریب خوداتکایی و تقویت امنیت غذایی کشور به شمار می‌رود.

کاملینا؛ محصولی سازگار با اقلیم خراسان شمالی

وی سطح زیر کشت کاملینا در استان را پنج هزار و ۵۰۰ هکتار اعلام کرد و گفت: میانگین عملکرد این محصول بیش از ۶۰۰ کیلوگرم در هر هکتار است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی افزود: بیشترین سطح زیر کشت کاملینا در استان مربوط به شهرستان شیروان است که در این زمینه پیشتاز محسوب می‌شود.

وی اظهار کرد: کاملینا به دلیل سازگاری با اقلیم خشک و نیمه‌خشک، نیاز آبی کم و دوره رشد کوتاه، گزینه‌ای مناسب برای تناوب زراعی با غلات است و توسعه کشت آن علاوه بر حفظ منابع آبی، به افزایش درآمد کشاورزان نیز کمک می‌کند.

محمودآبادی با اشاره به اجرای طرح جهش تولید در دیمزارهای استان گفت: در این طرح …



 نقش‌آفرینی مثبت فاطمه خمسه برای سفر وزیر جهادکشاورزی به قزوین
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

نقش‌آفرینی مثبت فاطمه خمسه برای سفر وزیر جهادکشاورزی به قزوین

به گزارش ایلنا از قزوین، فاطمه خمسه با اعلام این خبر گفت: این سفر برای افتتاح طرح‌های جهاد کشاورزی استان‌های قزوین و هرمزگان صورت می‌گیرد.

گفتنی است؛ فاطمه خمسه از نیروهای اصلاح‌طلب استان قزوین بود که سابقه ریاست جهاد کشاورزی استان قزوین در دولت دوازدهم را دارد و بعد از پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات به سمت مدیر کل هماهنگی امور استان‌های وزارت‌خانه یادشده منصوب شد.

بی‌تردید حضور فاطمه خمسه در تهران و وزارت جهاد کشاورزی نقش اصلی را در سفر وزیر جهاد کشاورزی به استان قزوین دارد. انتهای پیام/



 بازدید معاون وزیر و رئیس سازمان تات از مجتمع گلخانه‌ای لوتوس در فارس / زنجیره‌ای از تولید گلخانه‌ای تا بسته‌بندی و صادرات
۵ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

بازدید معاون وزیر و رئیس سازمان تات از مجتمع گلخانه‌ای لوتوس در فارس / زنجیره‌ای از تولید گلخانه‌ای تا بسته‌بندی و صادرات

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، سعید شیروانی‌دوست، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا، در جریان بازدید  غلامرضا گل‌محمدی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، از مجتمع زرین‌کشت برتر لوتوس گفت: این مجموعه در زمینی به مساحت ۵۰ هکتار طراحی شده که در فاز نخست، ۲۲ هکتار آن به بهره‌بردار واگذار و زیرساخت‌های تولید و پس از برداشت در آن ایجاد شده است.

 وی افزود: در فاز نخست مجموعه، ۸.۵ هکتار گلخانه، سردخانه‌ای با ظرفیت ۱۰ هزار تن، واحد سورت و بسته‌بندی با ظرفیت ۲۰ هزار تن و پایانه صادراتی احداث شده است. این مجتمع در حال حاضر با حدود ۱۰ هکتار سطح زیرکشت فلفل، سالانه حدود ۱۳۰۰ تن محصول تولید می‌کند.

 شیروانی‌دوست با اشاره به تکمیل زنجیره ارزش در این مجتمع اظهار کرد: وجود واحدهای سردخانه، سورتینگ، بسته‌بندی و پایانه صادراتی در کنار تولید گلخانه‌ای، زمینه کاهش ضایعات، حفظ کیفیت محصول و آماده‌سازی تولیدات برای عرضه به بازارهای داخلی و صادراتی را فراهم کرده است.

 مدیر جهاد کشاورزی فسا ادامه داد: فاز دوم این طرح در سطح ۲۸ هکتار پیش‌بینی شده و عملیات اجرایی احداث واحد دام سبک با ظرفیت حدود ۷۷۰۰ رأس نیز آغاز شده است؛ توسعه‌ای که می‌تواند ظرفیت‌های تولیدی و اقتصادی این مجتمع را گسترش دهد.


 این مجتمع در زمینی به مساحت ۵۰ هکتار احداث شده و در حال حاضر با ۱۰ هکتار سطح زیرکشت فلفل، سالانه حدود ۱۳۰۰ تن محصول تولید می‌کند.

 برخورداری از واحد سورتینگ با ظرفیت ۲۰ هزار تن و سردخانه ۱۰ هزار تنی، امکان آماده‌سازی، نگهداری و عرضه محصولات را در همین مجموعه فراهم کرده و به کاهش ضایعات و تکمیل زنجیره ارزش محصولات کشاورزی منطقه کمک می‌کند.



 اردوی تیم ملی شمشیربازی در یزد برای بازی های آسیایی ناگویا - تسنیم
۸ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اردوی تیم ملی شمشیربازی در یزد برای بازی های آسیایی ناگویا - تسنیم

استانها

مسعود فتوحی، مدیر فنی تیم ملی شمشیربازی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد، از برگزاری مرحله جدید اردوی ملی‌پوشان در یزد خبر داد و گفت: این اردو به مدت یک هفته و با هدایت محمد رهبری، سرمربی تیم ملی، در یزد در حال برگزاری است.

وی افزود: محمد فتوحی، طاها کارگرپور، نیما زاهدی و نجمه سانجیان، چهار ملی‌پوش حاضر در این اردو هستند که قرار است در بازی‌های آسیایی به میدان بروند. علی پاکدامن نیز در این مرحله از تمرینات حضور ندارد.

مدیر فنی تیم ملی شمشیربازی ادامه داد: ملی‌پوشان کشورمان روز 25 شهریور برای حضور در بازی‌های آسیایی راهی ناگویا ژاپن خواهند شد و قرار است آخرین مرحله از برنامه آماده‌سازی تیم نیز به احتمال زیاد در تهران برگزار شود.

فتوحی خاطرنشان کرد: برگزاری اردوهای منظم و اجرای برنامه‌های آماده‌سازی تا زمان اعزام، با هدف افزایش آمادگی ملی‌پوشان دنبال می‌شود تا اعضای تیم شمشیربازی با شرایط مناسب و آمادگی کامل در بازی‌های آسیایی ناگویا حضور پیدا کنند.

انتهای پیام/781  



 گره ترافیکی یاسوج  در هفته دولت باز می‌شود - تسنیم
۸ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

گره ترافیکی یاسوج در هفته دولت باز می‌شود - تسنیم

استانها

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، یداله رحمانی در جریان بازدید از پروژه‌های عمرانی شهرداری یاسوج، با تأکید بر ضرورت حل معضل ترافیک در مرکز استان، اظهار کرد: یکی از نخستین مطالبات و مسائل جدی مطرح‌شده از ابتدای آغاز مسئولیت در استان، ترافیک شهر یاسوج بود؛ مشکلی که شهروندان را در سه مقطع صبح، ظهر و بعدازظهر با ترافیک سنگین و اتلاف زمانی حدود یک‌ونیم تا دو ساعت مواجه می‌کرد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از تعریف و اجرای چند پروژه راهبردی برای کاهش ترافیک شهر یاسوج خبر داد و افزود: فازهای دوم و سوم بلوار شهدای اقتدار، خیابان پیرچوپان و پروژه اتصال جاده دهنو، همزمان با هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسند.

رحمانی ابراز کرد: برای رفع این گره ترافیکی، نشست‌های متعددی در کارگروه زیربنایی شورای برنامه‌ریزی استان و با حضور شهرداری یاسوج و دستگاه‌های اجرایی مرتبط برگزار شد و در نتیجه، چند پروژه بزرگ و اثرگذار شهری با هدف تسهیل تردد، کاهش بار ترافیکی و صرفه‌جویی در وقت مردم تعریف و وارد مرحله اجرا شد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به روند اجرای پروژه بلوار شهدای اقتدار، بیان کرد: طول مجموع این پروژه حدود چهار و نیم کیلومتر است که فاز نخست آن به طول یک‌هزار و 800 متر، پیش از این به بهره‌برداری رسیده و فاز دوم این بلوار به طول 800 متر به‌طور کامل اجرا شده و فاز سوم نیز با طول تقریبی یک‌هزار و 500 متر، اکنون بیش از 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

رحمانی تصریح کرد: با توجه به روند مطلوب عملیات اجرایی، پیش‌بینی می‌شود فاز سوم بلوار شهدای اقتدار طی دو تا سه روز آینده تکمیل شود و تلاش بر این است که فازهای دوم و سوم این پروژه همزمان با هفته دولت به بهره‌برداری برسند و با تکمیل این محور، بخش مهمی از ترافیک ورودی شهر یاسوج ساماندهی می‌شود و شهروندان شاهد روان‌تر شدن تردد در این مسیر خواهند بود.

 200 میلیارد تومان هزینه برای خیابان پیرچوپان

وی با بیان اینکه زمان مردم از مهم‌ترین سرمایه‌های اجتماعی است، گفت: هدف اصلی اجرای این طرح‌ها، کاهش زمان هدررفته شهروندان در ترافیک است تا مردم بتوانند وقت خود را صرف امور ضروری زندگی، خانواده و فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی کنند.



 ‌ماراتن سخنرانی 13 نفر در نشست با وزیر ورزش! - تسنیم
۸ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

‌ماراتن سخنرانی 13 نفر در نشست با وزیر ورزش! - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، قرار بود جلسه امروز شورای اداری و شورای عالی ورزش استان کردستان با حضور احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، به فرصتی برای بررسی مشکلات، ارائه راهکار و تصمیم‌گیری درباره آینده ورزش استان تبدیل شود؛ نشستی که جامعه ورزش کردستان انتظار داشت خروجی آن چند تصمیم عملیاتی برای حمایت از قهرمانان، تکمیل زیرساخت‌ها و حل مشکلات مالی ورزش باشد.

اما یکی از حاشیه‌های پررنگ این جلسه، تعداد بالای سخنرانان و طولانی شدن زمان نشست بود؛ موضوعی که باعث شد جلسه‌ای تخصصی درباره ورزش، بیش از آنکه به یک نشست تصمیم‌گیری شباهت داشته باشد، به یک برنامه طولانی سخنرانی تبدیل شود.

در این جلسه 13 نفر پشت تریبون رفتند و هر کدام بخشی از دیدگاه‌ها، مطالبات و دغدغه‌های خود را مطرح کردند؛ موضوعی که در نهایت باعث شد زمان جلسه طولانی شده و تعدادی از حاضران، پیش از پایان نشست سالن را ترک کنند. نمایندگان سایر حوزه‌های انتخابیه کردستان در مجلس نیز همچنان منتظر سخنرانی و تعدادی دیگر نیز درخواست وقت کرده بودند!

کنایه نماینده ولی‌فقیه: رشته المپیکی سخنرانی ایجاد شود!

یکی از جالب‌ترین بخش‌های این جلسه، واکنش حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان بود؛ شخصیتی که همواره به کوتاه‌گویی، بیان صریح و رساندن اصل مطلب در جلسات مشهور است و بارها نسبت به طولانی شدن سخنرانی‌ها تذکر داده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان هنگام حضور پشت تریبون گفت که بنایی برای صحبت نداشته، اما به احترام مهمان جلسه و درخواست مطرح‌شده، سخن خواهد گفت.

وی با اشاره به طولانی شدن روند سخنرانی‌ها با لبخند اظهار کرد که شاید لازم باشد «رشته المپیکی سخنرانی» نیز به رشته‌های ورزشی اضافه شود!

این جمله با واکنش حاضران همراه شد؛ چراکه واقعیت جلسه نیز نشان می‌داد زمان قابل توجهی صرف بیان مطالب شده و فرصت برای بخش مهم‌تر یعنی جمع‌بندی، تصمیم‌گیری و ارائه راهکارهای اجرایی کاهش یافته است.

از ورزش گفتند، اما مشکل اصلی همچنان باقی ماند

با وجود طولانی شدن جلسه، بخش زیادی از صحبت‌های مطرح‌شده حول محور مشکلات تکراری ورزش استان بود؛ مشکلاتی که …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد
سایت اعتماد آنلاین

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.
 پتایر از تامین مواد اولیه با ارز آزاد و اثر آن بر بهای تمام‌شده خبر داد
سایت صدای بورس

پتایر از تامین مواد اولیه با ارز آزاد و اثر آن بر بهای تمام‌شده خبر داد

شرکت تولیدی ایران تایر با نماد «پتایر» در کنفرانس اطلاع‌رسانی ناشی از تغییرات قیمت، از تامین مواد اولیه مهم خود مانند کائوچو و دوده با نرخ آزاد و تاثیر این موضوع بر بهای تمام‌شده محصولات خبر داد.
 ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد مبارزه با موادمخدر در سه سطح کلید خورد
خبرگزاری ایسنا

ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد مبارزه با موادمخدر در سه سطح کلید خورد

سرپرست دفتر آموزش و تحقیقات ستاد مبارزه با مواد مخدر از تدوین چارچوب ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد در سه سطح دبیران شوراهای هماهنگی، اعضای شورا و استانداران خبر داد و گفت: این طرح با استفاده از شاخص‌های موجود و نظرات صاحب‌نظران تدوین خواهد شد.
 بارش‌های تابستانی در شمال/ دمای اردبیل و شهرکرد: ۱۱ درجه!
سایت عصرایران

بارش‌های تابستانی در شمال/ دمای اردبیل و شهرکرد: ۱۱ درجه!

هم‌زمان با ادامه فعالیت سامانه بارشی، رگبار‌های تابستانی در بخش‌هایی از نواحی شمالی کشور پیش‌بینی و گزارش شده است. در این میان، شهر‌های اردبیل و شهرکرد با ثب...
 عارف: شوراهای عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند
سایت اعتماد آنلاین

عارف: شوراهای عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت اصلاح فرایند جذب اعضای هیأت علمی و حفظ منزلت اجتماعی استادان دانشگاه، گفت: شوراهای عالی باید به وظایف سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت خود بپردازند و در امور اجرایی دانشگاه‌ها، حتی انتخاب رئیس یک دانشگاه، دخالت نکنند.
 ذخایر ارزی ایران چقدر است؟
سایت تابناک

ذخایر ارزی ایران چقدر است؟

عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی گفت: «ذخایر بانک مرکزی را 1.4 میلیارد دلار افزایش دادیم... هر شخص با کارت ملی می‌تواند هزار یورو ارز بخرد اما این به معنای...
 حجم‌خوری یا مصرف پنهان؛ روایت اپراتورها از تمام شدن بسته‌های اینترنت
سایت سیتنا

حجم‌خوری یا مصرف پنهان؛ روایت اپراتورها از تمام شدن بسته‌های اینترنت

با افزایش گلایه کاربران درباره تمام شدن سریع بسته‌های اینترنت، سه اپراتور تلفن همراه کشور با تشریح نحوه محاسبه ترافیک و انجام آزمایش‌های عملی، ادعای کسر غیرواقع
 ملاقات احساسی: ترابزون اشک صلاح را در آورد
سایت ورزش ۳

ملاقات احساسی: ترابزون اشک صلاح را در آورد

دیدار مجدد محمد صلاح با کودک هوادار لیورپول در ترابزون، صحنه‌های جالبی را رقم زد و بازتاب زیادی در رسانه‌ها داشت.