قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

امام جمعه موقت آبادان: دخالت‌ها در انتخاب شهردار به آبادان آسیب زده است

آبادان - ایرنا - امام جمعه موقت آبادان با انتقاد از دخالت‌ها در روند انتخاب شهردار، گفت: این مداخلات در سال‌های گذشته به شهر آسیب زده و شورای اسلامی شهر باید بدون تاثیرپذیری از دیگران، هرچه سریع‌تر شهرداری توانمند، باتجربه و دارای برنامه برای آبادان انتخاب کند
 امام جمعه موقت آبادان: دخالت‌ها در انتخاب شهردار به آبادان آسیب زده است

به گزارش خبرنگار ایرنا حجت‌الاسلام کمال عسکری در خطبه دوم این هفته نماز جمعه آبادان با انتقاد از اعضای شورای اسلامی شهر آبادان افزود: اعضای شورای شهر در قبال مردم مسئولیت دارند و باید بدون توجه به دخالت دیگران شهردار انتخاب کنند.

وی اظهار کرد: اگر سرپرست فعلی شهرداری مورد تایید است بدون تعلل و از دست دادن زمان ایشان را بعنوان شهردار معرفی کنند.

امام جمعه موقت آبادان با بیان اینکه نمی‌توان شهر را با سرپرستی اداره کرد، گفت: آبادان نیاز به شهردار با برنامه و با تجربه دارد تا بتواند مشکلات و چالش‌ها را رفع کند.

حجت‌الاسلام عسکری ادامه داد: امروز شاهد دخالت‌های نابجا برای انتخاب شهردار هستیم در صورتی که همین دخالت‌ها سال‌ها شهر آبادان را با بحران جدی از جمله حوزه معابر و بهداشت مواجه کرده است.

وی در بخش دیگر سخنانش با تقدیر از حضور مردم در خیابان‌ها گفت: دشمن با برنامه‌ریزی دقیق و با هدف براندازی نظام جنگ تحمیلی سوم را آغاز و اقدام به شهادت رهبر و فرماندهان ما کرد.

حجت‌الاسلام عسکری ادامه داد: دشمن باز هم در محاسباتش دچار اشتباه شد زیرا فکر نمی‌کرد مردم به همراه نیروهای مسلح کشور را اینگونه در برابر تهدیدات و نقشه‌های شوم اداره کنند.

وی بیان کرد: سنگر خیابان باید حفظ شود تا دشمن خیال واهی نداشته باشد، به طور حتم پیروز نهایی این جنگ ما و جبهه مقاومت خواهد بود.





 یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان

یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان

پیگیری‌های استاندار سیستان و بلوچستان برای اصلاح وضعیت سهمیه و دسترسی به سوخت، پس از سلسله رایزنی‌ها و مکاتبات با مقامات عالی دولت، از معاون اول رئیس‌جمهور تا وزرای مرتبط، وارد مرحله تصمیم‌گیری اجرایی شد.

 تنش دیپلماتیک ایران و لبنان شدت گرفت؛ وزیر خارجه لبنان از «دخالت تهران» گفت

تنش دیپلماتیک ایران و لبنان شدت گرفت؛ وزیر خارجه لبنان از «دخالت تهران» گفت

وزیر امور خارجه لبنان با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن مدعی شد که ادامه حضور سفیر ایران در بیروت با یک تصمیم حاکمیتی و قطعی در تعارض است و بازگشت روابط به مسیر طبیعی را منوط به پایان مداخله تهران و تمکین به مقررات دیپلماتیک دانست.

 نماز مایک تایسون در کافه نژادپرست آمریکایی

نماز مایک تایسون در کافه نژادپرست آمریکایی

یک کافه در آمریکا جلوی در ورودی‌اش تابلوی «ورود سگ و مسلمان‌ها ممنوع» گذاشته بود، مایک تایسون (یکی از بهترین بوکسورهای تاریخ) که در سال‌های اخیر مسلمان شده،...

 عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

تصاویر ماهواره‌ای Sentinel-۲ از دیروز، یک ناو هواپیمابر آمریکایی کلاس نیمیتز را نشان می‌دهد که در خلیج عمان در حال حرکت است.

 [ولی‌الله سیف] پیش‌نیاز اصلاحات اقتصادی

[ولی‌الله سیف] پیش‌نیاز اصلاحات اقتصادی

بدون ثبات و پیش‌بینی‌پذیری در بازار، هرگز اصلاحات اقتصادی به نتیجه نمی‌رسد.

 انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین

انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین

سخنگوی کرملین از آنچه افزایش سطح مشارکت انگلیس در جنگ اوکراین خواند، ‌ انتقاد کرد و گفت: موضع لندن در حالی است که برخی کشورهای اروپایی از حمایت از کی‌یف خسته شده‌اند.