قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

معاون استاندار کرمانشاه: کاهش آورده «مسکن امید» باید در اولویت قرار گیرد

کرمانشاه - ایرنا - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه با تأکید بر ضرورت حمایت از اقشار کم‌درآمد در تأمین مسکن گفت: کاهش سهم آورده متقاضیان طرح «مسکن امید» یک تکلیف قانونی و رسالتی اخلاقی است و باید با بهره‌گیری از ظرفیت مسئولیت اجتماعی بانک‌ها، صنایع و نهادهای مختلف محقق شود.
 معاون استاندار کرمانشاه: کاهش آورده «مسکن امید» باید در اولویت قرار گیرد

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، «طهماسب نجفی» در نشست هماهنگی دستگاه‌های اجرایی، نهادهای دولتی و بانک‌ها برای اجرای طرح «مسکن امید» ویژه اقشار کم‌درآمد که با حضور مدیران بنیاد مسکن، کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی، بانک ملی و دیگر دستگاه‌های مرتبط برگزار شد، اظهار کرد: تأمین مسکن و سرپناه مناسب برای اقشار محروم و کم‌درآمد از اهداف مهم نظام جمهوری اسلامی است و در همین راستا، مصوبات و برنامه‌های حمایتی متعددی در سطح ملی تدوین و ابلاغ شده است.

وی با اشاره به ابلاغ معاون اول رئیس‌جمهور درباره اختصاص بخشی از منابع مسئولیت‌های اجتماعی بنگاه‌ها و شرکت‌های دولتی به اجرای طرح «مسکن امید» افزود: اجرای این برنامه در استان کرمانشاه نیز با دستور ویژه استاندار و تصویب شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، با محوریت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به صورت جدی در حال پیگیری است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه با بیان اینکه محدودیت منابع دولتی و مشکلات اقتصادی، تأمین سهم آورده را برای بسیاری از متقاضیان دشوار کرده است، گفت: بانک‌های دولتی، نهادهای حمایتی و سایر دستگاه‌های مرتبط باید از همه ظرفیت‌های خود برای کاهش سهم آورده متقاضیان استفاده کنند.

نجفی تأکید کرد: هر میزان که سهم آورده متقاضیان کاهش یابد، امکان خانه‌دار شدن تعداد بیشتری از خانوارهای کم‌برخوردار فراهم خواهد شد و این موضوع می‌تواند نقش مؤثری در ارتقای رفاه اجتماعی و کاهش مشکلات معیشتی این اقشار داشته باشد.

وی همچنین به نقش صنایع استان در اجرای مسئولیت‌های اجتماعی اشاره کرد و افزود: صاحبان صنایع کرمانشاه همواره در فعالیت‌های خیرخواهانه و مسئولیت‌های اجتماعی پیشگام بوده‌اند و انتظار می‌رود در اجرای این طرح نیز مشارکت مؤثری داشته باشند.

معاون استاندار کرمانشاه خواستار برنامه‌ریزی منسجم برای جلب مشارکت بنگاه‌های اقتصادی، بانک‌ها و خیران در اجرای طرح «مسکن امید» شد و گفت: همکاری همه دستگاه‌ها و بخش‌های مختلف می‌تواند زمینه تسریع در خانه‌دار شدن اقشار کم‌درآمد را فراهم کند.

در این نشست، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گزارشی از روند جذب مشارکت‌های اجتماعی و اقدامات انجام‌شده در حوزه تأمین منابع مالی طرح ارائه کرد و حاضران نیز راهکارهای افزایش مشارکت بانک‌ها، صنایع و نهادهای مختلف در اجرای طرح «مسکن امید» و تسریع روند ساخت واحدهای مسکونی ویژه اقشار کم‌درآمد را بررسی کردند.

به گزارش ایرنا؛ هم‌اکنون حدود ۴۵ هزار واحد مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن در استان کرمانشاه در دست اجراست که ۳۰ هزار واحد توسط اداره کل راه و شهرسازی و حدود ۱۵ هزار واحد نیز به صورت واگذاری زمین و تسهیلات به مردم تحویل شده است.



۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

قطعی برق کرمانشاه فردا جمعه 30 مرداد+ جدول

نورنیوز-گروه اقتصادی : برنامه احتمالی توزیع برق کرمانشاه روز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد.

جدول جهت اطلاع از قطعی برق کرمانشاه به شرح زیر است: 

 




 قیمت جدید کارخانه پژو ۲۰۷ + جدول مردادماه ۱۴۰۵

قیمت جدید کارخانه پژو ۲۰۷ + جدول مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ ایران‌خودرو در ۲۷ خردادماه ۱۴۰۵، هم‌زمان با افزایش قیمت محصولات خود، نرخ کارخانه‌ای تمامی نسخه‌های پژو ۲۰۷ را نیز اصلاح کرد. بررسی ق...

 آخرین خبر درباره قیمت چهارم بنزین

آخرین خبر درباره قیمت چهارم بنزین

اقتصادنیوز: سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید چند طرح توسط معاون انرژی رئیس‌جمهور و شرکت ملی پالایش و پخش با کمیسیون انرژی در میان گذاشته شده و در حال بررسی هستند، اما فعلاً افزایش قیمت در نرخ چهارم منتفی است.

 شرایط استخدام مدرس در کانون زبان ایران اعلام شد

شرایط استخدام مدرس در کانون زبان ایران اعلام شد

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین، کانون زبان ایران به عنوان قدیمی‌ترین و یکی از بزرگ‌ترین و معتبرترین مؤسسات آموزش زبان در کشور، با حدود یک قرن سابقه فعالیت، برای ت...

 قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / جهش ۳.۴ میلیونی قیمت سکه؛ طلا قله‌های جدید را نشانه گرفت + جدول

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / جهش ۳.۴ میلیونی قیمت سکه؛ طلا قله‌های جدید را نشانه گرفت + جدول

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ با جهش قابل توجهی همراه شده است. طلای جهانی در آستانه ورود به محدوده ۴۵۰۰ دلاری قرار گرفته و همزمانی این روند صعودی با ثبات قیمت دلار و سیگنال‌های سیاسی، موج تازه‌ای از التهاب را در بازار داخلی طلا رقم زده است.

 توانیر: در جنگ ۴۰ روزه، بیش از ۲ هزار نقطه از شبکه برق مورد اصابت قرار گرفت

توانیر: در جنگ ۴۰ روزه، بیش از ۲ هزار نقطه از شبکه برق مورد اصابت قرار گرفت

مدیرعامل توانیر با بیان اینکه ناترازی برق کشور از ۱۷ تا ۱۸ هزار مگاوات در سال‌های گذشته به کمتر از ۱۰ هزار مگاوات رسیده، گفت که محدودیت‌های اعمال‌شده در شبکه عمومی نیز ۶۳ درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته، با این حال شرایط موجود مطلوب و مورد قبول ما نیست و شبکه همچنان با چالش‌های جدی مواجه است.

 اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند

اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند

اقتصادنیوز: موج فروش در بازار اوراق قرضه جهانی روز سه‌شنبه تشدید شد و بازده اوراق بلندمدت آمریکا، آلمان، فرانسه، بریتانیا و ژاپن را به سطوح کم‌سابقه چند دهه اخیر رساند؛ روندی که افزایش قیمت نفت و نگرانی‌های مالی دولت‌ها را در کنار موج استقراض شرکت‌های بزرگ فناوری برای سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی پررنگ‌تر کرده است.