قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

بیش از ۱۰ هزار واحد مسکونی به متقاضیان زنجانی تحویل شده است

زنجان - ایرنا - مدیرکل دفتر برنامه ریزی و پایش طرح‌های مسکن وزارت راه و شهرسازی گفت: تاکنون بیش از ۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن به متقاضیان استان زنجان تحویل داده شده است.
 بیش از ۱۰ هزار واحد مسکونی به متقاضیان زنجانی تحویل شده است

به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا فرهادزاده روز جمعه در بازدید از طرحهای نهضت ملی مسکن (در مناطق شرق و غرب زنجان)، افزود: این آمار در مقایسه با سایر پروژه‌های انبوه‌سازی در کشور، عددی بسیار شاخص و قابل‌توجه است که نشان‌دهنده موفقیت زنجان در تبدیل پروژه‌های عمرانی به فضاهای زیستی فعال است.

وی اضافه کرد:همگامی تامین زیرساختها با پیشرفت فیزیکی طرحها یکی از مهم‌ترین و شاخص‌ترین ویژگی‌های پروژه‌های مسکن ملی در زنجان است.

فرهادزاده افزود: برخلاف بسیاری از پروژه‌های مشابه در سطح کشور که در آنها احداث بنا بر ایجاد زیرساخت‌ها پیشی می‌گیرد و منجر به تأخیر در سکونت می‌شود، در زنجان این دو فرآیند به‌صورت متوازن پیش رفته‌اند و این رویکرد نتیجه برنامه‌ریزی دقیق و تدابیر ویژه‌ای است که از ابتدای پروژه اتخاذ شد.

به گفته مدیر کل دفتر برنامه ریزی و پایش طرح های مسکن وزاره راه و شهرسازی، زنجان در زمینه عملکرد اجرای شبکه‌های زیربنایی، به‌عنوان استان پیشرو و شاخص در سطح کشور معرفی شده و این موفقیت حاصل ابتکار عمل مدیران استانی در شروع عملیات شبکه و متعاقب آن، همکاری موثر سایر دستگاه‌های اجرایی بوده است.

وی اظهار داشت: تسریع در فرآیند سکونت نتیجه مستقیم هماهنگی میان احداث بنا و تأمین زیرساخت‌ها جهت تحقق سکونت شهروندان در واحدهای مسکونی است.

فرهادزاده با اشاره به نقش مهم کارگزاران اظهار داشت: بهره‌گیری از کارگزاران مجرب، نقش مؤثری در پیشبرد پروژه‌ها و مدیریت چالش‌های مرتبط با متقاضیان داشته است.

مدیر کل دفتر برنامه ریزی و پایش طرح های مسکن وزاره راه و شهرسازی ادامه داد:این موضوع نشان می‌دهد که موفقیت پروژه‌ها تنها محدود به مسائل فنی نبوده و مدیریت تعاملات با ذینفعان نیز به‌خوبی صورت گرفته است.

وی اظهار داشت: اقدامات روبنایی و خدمات عمومی حاکی از آن است که در کنار تامین زیرساخت‌های اصلی (آب، برق و گاز)، به مباحث روبنایی نیز توجه ویژه‌ای شده است.

فرهادزاده با بیان اینکه ایجاد تفاهم‌نامه‌هایی برای احداث مدارس، مساجد و سایر خدمات عمومی، نشان‌دهنده نگاه همه‌جانبه به مفهوم سکونت در پروژه‌های مسکن ملی است، افزود: تا این مناطق صرفا به خوابگاه تبدیل نشوند و از استانداردهای زندگی شهری برخوردار …



 11 هزار واحد مسکونی آذربایجان شرقی هفته دولت افتتاح می‌شود - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

11 هزار واحد مسکونی آذربایجان شرقی هفته دولت افتتاح می‌شود - تسنیم

استانها

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، بابک نجفیان در جلسه شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان آذربایجان شرقی با اشاره به در پیش بودن هفته دولت، اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، 11هزار و 248 واحد مسکونی در قالب طرح‌های نهضت ملی مسکن، خودمالک شهری و روستایی و خودمالک بافت فرسوده و بافت های ناکارآمد شهری در سطح استان آماده افتتاح است که بهره‌برداری از آن‌ها می‌تواند بخشی از نیاز متقاضیان واجد شرایط را تأمین کند.

وی با تأکید بر ضرورت شتاب‌بخشی به تکمیل پروژه‌های عمرانی و زیرساختی استان، افزود: پروژه‌های متعددی در حوزه راه و مسکن در نقاط مختلف آذربایجان‌شرقی در حال اجراست و دستگاه‌های عضو شورای هماهنگی باید با هم‌افزایی، پیگیری مستمر و رفع موانع اجرایی، روند بهره‌برداری از این طرح‌ها را تسریع کنند.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی همچنین به آخرین وضعیت پروژه کنارگذر ایلخچی اشاره کرد و گفت: عملیات اجرایی این پروژه در حال پیشرفت است و تلاش می‌شود باند برگشت مسیر آذرشهر به تبریز، همزمان با سفر رئیس‌جمهور به استان به بهره‌برداری برسد.

نجفیان با قدردانی از عملکرد دستگاه‌های تابعه وزارت راه و شهرسازی و اعضای شورای هماهنگی استان، بیان کرد: فعال بودن پروژه‌ها و استمرار خدمت‌رسانی در حوزه‌های مختلف راه، حمل‌ونقل، مسکن و شهرسازی، نتیجه تلاش مجموعه دستگاه‌های اجرایی استان است و این هماهنگی باید با جدیت بیشتری تداوم یابد.

وی از تلاش‌های ادارات کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و فرودگاه‌های آذربایجان‌شرقی در جابه‌جایی زائران اربعین حسینی و دهه پایانی ماه صفر نیز تقدیر کرد و افزود: خدمات‌رسانی مطلوب به زائران، نشان‌دهنده ظرفیت بالای بخش حمل‌ونقل استان و ضرورت تقویت زیرساخت‌های این حوزه است.

انتهای پیام/  





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم

وزیر بهداشت اعلام کرد نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود.
 پشت پرده تماس‌های پاکستان با ایران و آمریکا/ مذاکرات آغاز می‌شود؟
سایت اکوایران

پشت پرده تماس‌های پاکستان با ایران و آمریکا/ مذاکرات آغاز می‌شود؟

از تلاش پاکستان برای حفظ کانال ارتباطی میان تهران و واشنگتن و بررسی راه‌های کاهش تنش و بازگشت دو طرف به میز مذاکره خبر داده است.
 واکنش احساسی سردار دورسون به برد پرسپولیس؛ سه قلب قرمز برای هم‌تیمی‌های سابقش
سایت پارس فوتبال

واکنش احساسی سردار دورسون به برد پرسپولیس؛ سه قلب قرمز برای هم‌تیمی‌های سابقش

سردار دورسون، مهاجم سابق پرسپولیس، پس از پیروزی ۴-۱ تیم سابقش مقابل استقلال خوزستان، خوشحالی خود را ابراز کرد.
 وال‌استریت ژورنال: آمریکا از امارات خواست فشار اقتصادی بر ایران را افزایش دهد
سایت اعتماد آنلاین

وال‌استریت ژورنال: آمریکا از امارات خواست فشار اقتصادی بر ایران را افزایش دهد

روزنامه وال‌استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه گزارش داد دولت آمریکا طی هفته‌های اخیر از امارات متحده عربی خواسته است فشار اقتصادی بر ایران را افزایش دهد.
 حجم‌خوری یا مصرف پنهان؛ روایت اپراتورها از تمام شدن بسته‌های اینترنت
سایت سیتنا

حجم‌خوری یا مصرف پنهان؛ روایت اپراتورها از تمام شدن بسته‌های اینترنت

با افزایش گلایه کاربران درباره تمام شدن سریع بسته‌های اینترنت، سه اپراتور تلفن همراه کشور با تشریح نحوه محاسبه ترافیک و انجام آزمایش‌های عملی، ادعای کسر غیرواقع
 تغییر آرایش نظامی آمریکا؛ ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه
سایت جهان صنعت نیوز

تغییر آرایش نظامی آمریکا؛ ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا از ورود ناو هواپیمابر جروج واشنگتن به منطقه عملیاتی خاورمیانه پس از ناکامی ناو آبراهام لینکلن در انجام مأموریت‌های رزمی خبر داد.
 واکنش‌ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ
سایت جوان آنلاین

واکنش‌ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ

تحلیلگران و شخصیت‌های سیاسی برجسته در واکنش به اقدام اقتصادی ترامپ علیه ایران این سیاست را در راستای سرپوش گذاشتن بر شکست‌های نظامی واشنگتن و تهدیدات توخالی...
 فیلم / غار قلعه کرد آوج، محل کشف بقایای اسکلت انسانی پیش از انسان نئاندرتال
سایت رکنا

فیلم / غار قلعه کرد آوج، محل کشف بقایای اسکلت انسانی پیش از انسان نئاندرتال

k: غار