قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

پلمپ سه مرکز مداخله‌گر امور پزشکی در کهگیلویه و بویراحمد

یاسوج-ایرنا-مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت:سه مرکز زیبایی غیرمجاز مداخله در امور پزشکی استان طی یک هفته اخیر تاکنون پلمپ شده است.
 پلمپ سه مرکز مداخله‌گر امور پزشکی در کهگیلویه و بویراحمد
به گزارش ایرنا، فرزاد وفایی پنجشنبه شب در تشریح این خبر اظهار کرد: این مراکز زیبایی غیرمجاز در پی بازرسی‌های مستمر کارشناسان واحد نظارت بر مؤسسات پزشکی و با هماهنگی مراجع قضایی و انتظامی شناسایی و پلمپ شده‌است.

وی بیان کرد:برای صیانت از سلامت جامعه و مقابله با فعالیت‌های غیرمجاز در حوزه سلامت، کارشناسان واحد نظارت بر مؤسسات پزشکی معاونت درمان با تشدید بازرسی‌های میدانی، طی یک هفته گذشته این مراکز غیرمجاز را شناسایی کردند.

وفایی عنوان کرد: پس از تشکیل پرونده و طی مراحل قانونی، با هماهنگی واحد نظارت بر مؤسسات پزشکی، مراجع قضایی و نیروی انتظامی، این مراکز پلمپ و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری شد.

وی با تأکید بر استمرار نظارت‌ها بر مراکز ارائه‌دهنده خدمات سلامت تصریح کرد: معاونت درمان دانشگاه با هرگونه مداخله غیرمجاز در امور پزشکی و فعالیت افراد فاقد صلاحیت حرفه‌ای، مطابق قانون و بدون اغماض برخورد خواهد کرد.

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج همچنین از شهروندان خواست خدمات پزشکی، درمانی و زیبایی را تنها از مراکز دارای مجوز و افراد واجد صلاحیت دریافت کنند.

وی عنوان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرمجاز، موضوع به طریق معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گزارش کنند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن مورد رسیدگی قرار گیرد.



 همتی: تفاهم نامه اسلام آباد از نظر اقتصادی به نفع کشور بود| درآمد ما از فروش نفت صفر شده؛ یک واقعیتی است که نفت صادر نمی‌کنیم| قدرت خرید مردم را با تدبیر و آرامش اوضاع جبران خواهیم کرد

همتی: تفاهم نامه اسلام آباد از نظر اقتصادی به نفع کشور بود| درآمد ما از فروش نفت صفر شده؛ یک واقعیتی است که نفت صادر نمی‌کنیم| قدرت خرید مردم را با تدبیر و آرامش اوضاع جبران خواهیم کرد

اقتصادنیوز: رئیس کل بانک مرکزی درباره آزادسازی منابع ایران اظهار داشت: درباره عددهای مشخصی که در فضای مجازی دست‌به‌دست می‌شود، نمی‌توان بر مبنای شایعات اظهارنظر کرد؛ موضوع تفاهم اسلام‌آباد و آزادسازی منابع، بحثی جداگانه است. منابعی که قرار بود بر اساس این تفاهم آزاد شود، هنوز آزاد نشده‌اند.

 گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه

گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه

رویترز اعلام کرد که رئیس جدید موساد و وزیر خارجه دولت خودخوانده سوریه درباره حضور نظامی ترکیه در سوریه گفتگو کرده‌اند.

 عارف از تلاش‌های جهادگرانه استاندار کرمانشاه تقدیر کرد

عارف از تلاش‌های جهادگرانه استاندار کرمانشاه تقدیر کرد

دکتر محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور از «تلاش‌های جهادگرانه و بی‌وقفه» و «مدیریت» دکتر منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه تقدیر کرد.

 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ

دنیای اقتصاد: ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد ریاست‌جمهوری دارد و حتی از طرف رئیس‌جمهور با رهبران جهان پیامک ردوبدل می‌کند.‌ هارپ که به عنوان دروازه‌بان اصلی اطلاعات ترامپ عمل می‌کند، کاملا خارج از سلسله‌مراتب معمول کاخ سفید محتوای شبکه‌های اجتماعی را به دست او می‌رساند و به دلیل همراه داشتن چاپگر قابل‌حمل، به چاپگر انسانی معروف شده است.

 سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

k: خروج | ورود | حقیقی | سردمداران

 فرار نفتکش‌های چینی‌ از هرمز

فرار نفتکش‌های چینی‌ از هرمز

دنیای‌ اقتصاد: دو غول کشتیرانی دولتی چین، در پی تداوم بحران نظامی در خاورمیانه، ارسال نفتکش‌های خود از دو گلوگاه حیاتی منطقه را متوقف و به‌جای آن، محموله‌های نفتی را از نقاطی خارج از خلیج‌فارس بارگیری می‌کنند.

 ضرورت تغییر در سیاستگذاری صنعتی

ضرورت تغییر در سیاستگذاری صنعتی

معاون برنامه‌ریزی و توسعه محیط کسب‌وکار و رئیس کمیته بهره‌وری وزارت صنعت، معدن و تجارت با هشدار نسبت به آغاز پدیده «صنعت‌زدایی» در کشور گفت: تداوم رویکرد فعلی در مواجهه با ناترازی انرژی، مشکلات ارزی و نقدینگی می‌تواند بخش تولید را بیش از پیش تحت فشار قرار دهد و همه باید برای جلوگیری از این روند دست به دست هم دهند.

 عدم محدودیت ایمیدرو برای سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ معادن

عدم محدودیت ایمیدرو برای سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ معادن

رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) اعلام کرد: این سازمان با هدف توسعه معادن در نقاط مختلف کشور به ویژه استان‌های با ظرفیت معدنی بالا، هیچ محدودیتی برای سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها ندارد.