قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

نویسنده گاردین: ترامپ فرمانده کل قوایِ هرج و مرج/ما قربانیان جنگ هستیم

تهران- ایرنا- روزنامه گاردین در نوشتاری «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا را «فرمانده کل قوای هرج و مرج» توصیف کرد و نوشت: ما همه قربانیان جنگ ترامپ هستیم.
 نویسنده گاردین: ترامپ فرمانده کل قوایِ هرج و مرج/ما قربانیان جنگ هستیم

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا، نسرین ملک ستون نویس گاردین با اشاره به تجاوزگری آمریکا علیه ایران بعد از تفاهمنامه آتش‌بس اسلام آباد نوشت: از آغاز این جنگ تنها پنج ماه می‌گذرد، اما همین حالا هم به بخشی دائمی از زندگی بدل شده است؛ نوعی نمایشِ سراسر تکراری که در آن، تشخیصِ تفاوتِ هر پرده با پرده‌ قبلی آن، به جز برای دقیق‌ترین و آگاه‌ترین ناظران، ناممکن است.

این رسانه افزود: قرار بود جنگ تنها چند هفته طول بکشد اما ما وارد ششمین ماه آن می شویم و این جنگ اکنون از خلیج فارس به دریای سرخ گسترش یافته است. ترامپ نمی تواند از این جنگ خارج شود و ایران اکنون به اهرم قدرتمند تنگه هرمز و اهمیت جغرافیایی، نظامی و امتیاز کنترل آن آگاه است.

در این نوشتار آمده است: ترامپ قادر به پایان دادن این جنگ با این ابزار چانی زنی نیست و ایرانی ها نیز بدون این ابزار به جنگ پایان نخواهند داد. رئیس جمهوری آمریکا نمی تواند به وضعیت قبل از جنگ بازگردد و اعزام نیروی زمینی یک جنگ خونین خواهد بود که جان بسیاری را خواهد گرفت. در آمریکا، کشته شدن ۱۸ سرباز تاکنون و تلاش پنتاگون برای کم اهمیت نشان دادن این تعداد، باعث بروز خشم عمومی شده است.

این جنگ تاکنون برای آمریکا ۴۰ میلیارد دلار هزینه داشته و پنتاگون برای ۶۷ میلیارد دلار دیگر درخواست کرده است. کاخ سفید از کنگره خواسته برای سال مالی جاری ۱.۵ تریلیون دلار اختصاص دهد. تبعات چنین هزینه هایی در آمریکا فشار در بخش بودجه داخلی است.

ترامپ سال جاری گفت ما در حال جنگ هستیم و برای ما مقدور نیست که مراقب برنامه های بهداشت و سلامت مانند «مدیسید» و «مدیکر» باشیم. ما فقط باید مراقب یک چیز باشیم: عملیات نظامی.

اما همه این صحبت های ترامپ برای چیست؟ برای جنگی که خود آمریکا به راه انداخته و کسی خواستار آن نبود. این جنگ به هیچ وجه دارای ویژگی های دفاعی نیست و توسط باند قلدرها و چاپلوس ‌ها اداره می‌شود.

نویسنده گاردین، کودکان ایرانی، غیرنظامیان و تاسیسات زیربنایی، اقتصاد کشورهای خلیج فارس و ثبات سیاسی و حتی آب آشامیدنی را قربانی ماجراجویی ترامپ توصیف کرد و با اشاره به افزایش قیمت نفت و انرژی همه خانواده ها در جهان را متاثر از تبعات این جنگ دانست.

این روزنامه نگار در بخشی از …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی
سایت اسب بخار

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

پرچم‌دار جدید جنسیس با ۶۵۷ اسب‌ بخار قدرت، باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ ساعتی و امکان سفارش کابین چهار نفره با درهای کالسکه‌ای یا همان رولزرویسی از راه رسیده است؛ ترکیبی که واقعاً لوکس و خاص به نظر می‌رسد.
 اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!
سایت اعتماد آنلاین

اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!

روزنامه جمهوری اسلامی در ستون جهت اطلاع خود به به اخراج سلمان سامانی از کانادا وعدم بازگشت او به کشور پرداخته است.
 شکست هر ۲ آزادکار ایران مقابل آمریکا در قهرمانی جوانان جهان
سایت اعتماد آنلاین

شکست هر ۲ آزادکار ایران مقابل آمریکا در قهرمانی جوانان جهان

هر دو نماینده ایران در روز نخست کشتی آزاد قهرمانی جوانان جهان مقابل رقبای‌شان شکست خوردند.
 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد
 آرزوهایی که سران آمریکا یکی پس از دیگری به گور می‌برند | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

آرزوهایی که سران آمریکا یکی پس از دیگری به گور می‌برند | آخرین خبر

کیهان/متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست دونالد ترامپ در تازه‌ترین نمایش مضحک خود، تصویری از لیندسی گراهام، سناتور تازه به گور رفته آمریکایی منتشر کرده که کلاهی با شعار محبوب تجزیه‌طلبان و براندازان، یعنی «ایران را دوباره با عظمت کنیم!» بر سر دارد. ترامپ با ذوق
 حسن بگلری در تبریز گمشده است / اگر او را مشاهده کردید به پلیس گزارش دهید + عکس
سایت رکنا

حسن بگلری در تبریز گمشده است / اگر او را مشاهده کردید به پلیس گزارش دهید + عکس

حسن بگلری، متولد ۱۵ اسفند ۱۳۵۶ و اهل اهر، که ساکن شهرک گلپارک تبریز است، از روز چهارشنبه ۲۱ مرداد از منزل خارج شده و تاکنون خبری از او در دست نیست.
 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
سایت ایران آنلاین

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 سنتکام از ورود ناو «جورج واشنگتن» به منطقه خبر داد
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سنتکام از ورود ناو «جورج واشنگتن» به منطقه خبر داد

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا از ورود ناو هواپیمابر جروج واشنگتن به منطقه عملیاتی خاورمیانه پس از ناکامی ناو آبراهام لینکلن در انجام مأموریت‌های رزمی خبر داد.