قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۱۸

نماینده مجلس: آقای شهید ایران به رهبران جهان درس آزادگی و ایثار آموخت

اراک - ایرنا - رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی گفت: آقای شهید ایران با ایثار و شهادت خود نشان داد که برای آرمان‌ها، اعتقادات و ایدئولوژی‌اش از جان خویش نیز می‌گذرد و همین ویژگی، آن شهید والامقام را به الگویی ماندگار برای آزادگان جهان تبدیل کرد.
 نماینده مجلس: آقای شهید ایران به رهبران جهان درس آزادگی و ایثار آموخت



۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

اجرای عملیات برق‌رسانی به طرح نهضت ملی مسکن 8100 واحدی شهرستان اراک

به گزارش ایلنا، محمد نیکویی در جریان بازدید از طرح نهضت ملی مسکن اراک، شهرستان افزود: با تأمین تجهیزات و ملزومات مورد نیاز، عملیات اجرایی برق‌رسانی به این طرح آغاز شده است و تلاش می‌شود با تسریع در اجرای شبکه، بسترهای لازم برای بهره‌برداری از این واحدهای مسکونی در موعد مقرر فراهم شود.

وی به اهمیت تأمین به‌موقع زیرساخت‌های زیربنایی این طرح اشاره کرده و ادامه داد: تأمین برق پایدار و مطمئن، از الزامات اصلی آماده‌سازی واحدهای نهضت ملی مسکن است و در این راستا شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی اجرای این پروژه را تا تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز، با جدیت پیگیری خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی اظهار داشت: هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و تأمین به موقع تجهیزات، نقش مهمی در شتاب‌بخشی به اجرای این پروژه دارد. تلاش مجموعه صنعت برق بر این است که زیرساخت برق متناسب با روند پیشرفت پروژه و نیاز واحدها در سریع‌ترین زمان ممکن تأمین شود. انتهای پیام/


۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

شبکه‌سازی مردمی راهبرد اصلی مقابله با جنگ ترکیبی دشمن است - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رودسر، سردار عباس بایرامی رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس شامگاه پنج شنبه در مراسم اربعین رهبر شهید انقلاب در مسجد شهدای رودسر، با اشاره به شرایط کنونی کشور اظهار کرد: امروز در ایام اربعین، با شرایطی مواجه هستیم که دشمن یک جنگ ترکیبی چندلایه، پیچیده و برنامه‌ریزی‌شده را علیه جمهوری اسلامی طراحی کرده و در این مسیر تلاش کرده است قدرت‌های مختلف جهان را نیز با خود همراه کند.

وی با تشریح برنامه‌های دشمن علیه ملت ایران افزود: دشمن در حالی که در برخی عرصه‌ها ناچار به عقب‌نشینی شده است، اکنون چند امید را دنبال می‌کند که یکی از مهم‌ترین آنها، ایجاد فشار در داخل کشور و رساندن مردم به نقطه‌ای است که از فشارهای اقتصادی، مشکلات و ناامیدی به نقطه جوش برسند و در برابر نظام قرار گیرند.

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با بیان اینکه دشمن با فشارهای اقتصادی سنگین، محدود کردن مسیرهای تجاری و ایجاد اختلال در بازار داخلی و همچنین انتشار اخبار و اظهارات خاص، تلاش می‌کند فضای روانی جامعه را تحت تأثیر قرار دهد و مردم را نسبت به آینده کشور ناامید کند، تصریح کرد: بخش قابل توجهی از این اقدامات، جنگ روانی است و دشمن تلاش می‌کند با ایجاد محاصره اقتصادی و روانی، دستاوردهای بیش از چهار دهه گذشته را تحت تأثیر قرار دهد؛ اما تجربه این سال‌ها نشان داده اگر به نیروهای داخلی و ظرفیت‌های جمهوری اسلامی اعتماد کنیم، می‌توانیم از این شرایط عبور کرده و دشمن را به نقطه ناامیدی برسانیم.

شبکه‌سازی؛ یکی از مهم‌ترین راهبردهای مقابله با دشمن

بایرامی با اشاره به سیره امام حسن عسکری(ع) بیان کرد: یکی از مهم‌ترین اقدامات آن حضرت، شبکه‌سازی در سخت‌ترین شرایط سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و اعتقادی بود و نظام جمهوری اسلامی نیز باید از این تجربه برای شرایط امروز استفاده کند، امام حسن عسکری(ع) در اوج فشار، محاصره و محدودیت توانست شبکه‌ای از نیروهای شیعه ایجاد کند و همین شبکه‌سازی باعث شد جریان امامت و تشیع در شرایط دشوار نیز استمرار پیدا کند.

وی با اشاره به عملکرد رهبر شهید انقلاب در زمینه شبکه‌سازی گفت: رهبر شهید انقلاب در دوران خدمتشان با وجود مشغله‌های فراوان، ارتباط مستمری با اقشار مختلف جامعه از جمله شاعران، نویسندگان، فعالان قرآنی، دانشجویان، دانش‌آموزان، سیاسیون و بانوان برقرار کرده بودند و این ارتباط‌ها بر پایه اصولی بود که نظام اسلامی برای تقویت آن به آنها نیاز داشت، شبکه‌سازی راهبردی، یکی از مهم‌ترین اقداماتی است که می‌تواند مجموعه ظرفیت‌های اجتماعی و فرهنگی کشور را به یک جریان منسجم تبدیل کند.

تشییع رهبر شهید در عراق جلوه‌ای از عمق پیوند ملت‌ها بود

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حضور گسترده مردم عراق در مراسم تشییع رهبر شهید گفت: یکی از فعالان رسانه‌ای که سال‌ها در کشورهای مختلف از جمله اروپا و آفریقا فعالیت کرده بود، تشییع رهبر شهید در عراق را یکی از ویژه‌ترین تجربه‌های کاری خود عنوان کرده و به گفته این فعال رسانه‌ای، حجم ابراز احساسات مردم عراق در این مراسم به حدی گسترده بود که توصیف آن با کلمات دشوار است و حتی رسانه‌ها نیز نتوانستند این شکوه را به‌طور کامل منعکس کنند.

به گفته بایرامی، مردم عراق تا چند دهه قبل در جریان جنگ تحمیلی، به‌واسطه حکومت غاصب وقت این کشور در برابر ایران قرار گرفتند و هشت سال با ملت ایران جنگیدند، اما امروز همان مردم در مراسم تشییع رهبر شهید چنین حضور و ابراز محبتی نشان می‌دهند و این اتفاق، نتیجه یک شبکه‌سازی عمیق و راهبردی در طول سال‌هاست.

وی با بیان اینکه چنین پیوندی محدود به عراق نیست، افزود: اگر پیکر رهبر شهید برای تشییع به کشورهای دیگری مانند پاکستان، هند یا برخی کشورهای اروپایی می‌رفت، می‌توانستیم جلوه‌های مشابهی از این ارتباط اجتماعی و فرهنگی را مشاهده کنیم.

جنگ شناختی و رسانه‌ای، بخش مهم‌تر نبرد امروز است

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با اشاره به تحولات پس از شهادت رهبر شهید بیان کرد: دشمن تصور نمی‌کرد پس از این حادثه، چنین موجی از همبستگی و انسجام در جامعه شکل بگیرد و به همین دلیل بخشی از واکنش‌های آنان نشان‌دهنده شکست محاسباتشان بود.

بایرامی با تاکید بر اینکه بخشی از جنگی که امروز علیه ایران جریان دارد، جنگ نظامی و استفاده از موشک، پهپاد و جنگ الکترونیک است، اما بخش مهم‌تر نبرد در عرصه شناختی و رسانه‌ای در جریان است و نباید از این بخش غفلت کنیم، گفت: هر حلقومی که در جامعه سخن از اختلاف و تفرقه بگوید، در عمل به تقویت جبهه دشمن کمک می‌کند و باید مراقب بود اختلاف‌افکنی به ابزار دشمن برای تضعیف وحدت ملی تبدیل نشود.

حضور مردم در میدان؛ مهم‌ترین ظرفیت تربیتی کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور مردم در صحنه‌های مختلف اظهار کرد: مهم‌ترین مزیت حضور مردم در میدان، تنها بُعد سیاسی یا اجتماعی آن نیست، بلکه ظرفیت تربیتی آن اهمیت بیشتری دارد.

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با بیان اینکه در سال‌های اخیر بارها درباره نسل جدید و فاصله گرفتن آنها از برخی اصول و ارزش‌های انقلاب اسلامی صحبت شده است، اما وقتی همین نسل در میدان حاضر می‌شود و با شعارهایی مانند «لبیک یا خامنه‌ای» حضور خود را نشان می‌دهد، مشخص می‌شود که ظرفیت تربیتی جامعه همچنان زنده است، افزود: یکی از وظایف اصلی جامعه، خانواده، مدرسه، دانشگاه و حوزه‌های علمیه، تربیت صحیح نسل جدید است و حضور مردم در این مقاطع می‌تواند به‌عنوان یک فرصت تربیتی بزرگ مورد استفاده قرار گیرد.

بایرامی با اشاره به فشارهای دوران امام حسن عسکری(ع) اظهار کرد: فشار شدید حکومت وقت بر آن حضرت به این دلیل بود که حاکمان می‌دانستند مسئله مهدویت و ظهور منجی، ظرفیت بزرگی برای ایجاد تحول در جامعه اسلامی دارد.

به گفته وی، امروز نیز برخی مقامات رژیم صهیونیستی در اظهارات خود تلاش کرده‌اند مقابله با جمهوری اسلامی را در چارچوب جلوگیری از ظهور حضرت مهدی(عج) تبیین کنند و این نشان می‌دهد موضوع مهدویت و انتظار، در تحلیل دشمنان نیز جایگاه ویژه‌ای دارد.

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با اشاره به باور منجی‌گرایی در ادیان و مکاتب مختلف بیان کرد: انتظار منجی در میان ادیان مختلف وجود دارد، اما در مکتب تشیع این اعتقاد با دلایل و مستندات روشن و با معرفی دقیق حضرت مهدی(عج) دنبال می‌شود.

وی با اشاره به تحلیلی درباره ظرفیت‌های شیعه گفت: برخی تحلیلگران معتقدند شیعه از دو بال «انتظار» و «شهادت» برخوردار است؛ انتظاری که جامعه را در حالت آمادگی و حرکت نگه می‌دارد و فرهنگ شهادت که مردم را در میدان حاضر می‌کند.

انتهای پیام/  


۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نقش نماز در جامعه و تربیت نسل جوان را به درستی درک شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، حسین عبدلی ظهر امروز در سومین اجلاس نماز شهرستان نطنز، با اشاره به مسائل و چالش‌های فرهنگی جامعه اظهار داشت: جامعه امروز با مشکلات متعدد فرهنگی مواجه است و نباید خود را سرگرم مسائل بیهوده کنیم، بلکه باید تلاش کنیم دریابیم چرا در نسل جوان نگاه‌ها تغییر کرده، رفتارها دگرگون شده و فاصله میان نسل‌ها افزایش یافته است.

وی با تأکید بر ضرورت توجه به نقش نماز در این زمینه افزود: باید نقش نماز در جامعه و در تربیت نسل جوان را به‌درستی درک کنیم؛ امروز گسترده‌ترین فشارها در جامعه و کشورهای مختلف احساس می‌شود و در چنین شرایطی، حمایت از ارکان مختلف نظام و همراهی دولت و مجلس ضروری است.

نماینده مردم نطنز، بادرود و قمصر در مجلس با اشاره به تأثیر فضای مجازی بر جامعه و نسل جوان گفت: در این زمینه باید به فضای مجازی توجه و دقت بیشتری داشته باشیم و انسان در نماز در مقابل معبود قرار می‌گیرد و نگاه و نگرش انسان‌ها در این ارتباط بسیار مهم است.

عبدلی خاطرنشان کرد: ما در برابر نسل جوان مسئول هستیم و باید نسبت به این مسئولیت آگاه باشیم، چراکه باید ببینیم میراث انقلاب به چه سمتی خواهد رفت، بنابراین باید بیدار و هوشیار باشیم و امیدواریم ما مسئولان نیز با اصلاح خودمان، در مسیر منافع جامعه و انقلاب گام برداریم.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به جایگاه نماز در طول تاریخ اسلام تصریح کرد: در 440 ساله اخیر، به اعتراف دشمنان اسلام، یکی از راه‌های ضربه زدن به اسلام، تضعیف و شکستن صفوف نماز می‌دانستند و به این باور رسیدند که تلاش شود نماز و نماز جمعه کنار گذاشته شود تا زمینه شکست فراهم شود، از این رو، حیات و زندگی بدون نماز معنا ندارد. بیش از 90 درصد مساجد فقط هنگام نماز باز هستند

وی خاطرنشان کرد: توجه ویژه به معبود، زندگی انسان را متحول می‌کند و امیدواریم نقش و حضور ما در مدارس و جامعه نسبت به گذشته پررنگ‌تر شود و همچنین باید در مسیر حفظ وحدت، همدلی و انسجام، در انجام رسالت خود بیش از گذشته فعال باشیم.

انتهای پیام/804  




 امید متعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی اوراق شهرداری بجنورد شد
۶ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

امید متعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی اوراق شهرداری بجنورد شد

شرکت تأمین سرمایه امید از پذیرش تعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی اوراق مشارکت شهرداری بجنورد به ارزش خدماتی یک‌هزار و ۱۵۲ میلیارد ریال خبر داد.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!
۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: وفادار به ترکیب برنده: یک قانون ساده در فوتبال وجود دارد، به تیمی که برنده شده دست نزنید و بیخودی دنبال جنگولک بازی نروید. منطق حکم می‌کند، مربیان موفق در دنیای فوتبال اکثرا با چرخه محدودی از بازیکنان ترکیب را می‌چینند و به ندرت دست به تغییر می‌زنند.دو: تیمهای مجتبی حسینی در سالهای اخیر یک ویژگی مشترک داشته‌اند. جمع شدن در زمین خودی، بازی فشرده و استفاده از ضدحمله. هر چند آنها به دروازه استقلال فشار خاصی نیاوردند چون زورش را نداشتند. تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از باز ...,استقلال,نساجی,مجتبی حسینی,سهراب بختیاری‌زاده,صالح حردانی,یاسر آسانی,عارف آقاسی,پیشنهاد سردبیر

 بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس در مذاکره با تیم فولاد موفق شده امتیاز تیم دوم این که که راهی لیگ آزادگان شده خریداری و قصد دارد هدایت آن را به کاپیتان اسبق خود بسپارد.

 جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه

برخورد بقایای موشک فالکون ۹ متعلق به شرکت فضایی ایلان ماسک، با سطح ماه، دهانه‌ای ۱۸ متری بر جای گذاشت.

 قیمت یک عدد شلیل به ۴۱ هزار تومان رسید!
۷ ساعت قبل / سایت خبرفوری

قیمت یک عدد شلیل به ۴۱ هزار تومان رسید!

انتشار این ویدیو از قیمت سرسام‌آور شلیل در بازار میوه طی ساعات اخیر مورد توجه کاربران قرار گرفته است.

 تداوم حملات متجاوزانه رژیم اشغالگر به جنوب لبنان
۳۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

تداوم حملات متجاوزانه رژیم اشغالگر به جنوب لبنان

جنگنده‌های رژیم اشغالگر بامداد امروز (جمعه) حملات متعددی به ارتفاعات «علی الطاهر» و اطراف «دوحه کفررمان» انجام دادند.