قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۳۰

ستاد دایمی هفته اردبیل تشکیل شد

اردبیل - ایرنا - مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل از تشکیل ستاد دایمی هفته بزرگداشت این استان با هدف اجرای برنامه‌های مستمر فرهنگی و پژوهشی در طول سال خبر داد.
 ستاد دایمی هفته اردبیل تشکیل شد



۷ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

امام جمعه اردبیل: سردرگمی ترامپ در برابر مقاومت ملت ایران نشان اقتدار بزرگ ماست

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت الله سیدحسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در خطبه‌های این هفته نماز جمعه که در محل مصلای اردبیل و با حضور پرشور و گسترده اقشار مختلف مردم برگزار گردید، با اشاره به یاوه گویی‌های اخیر رئیس جمهور آمریکا اظهار کرد: ترامپ این روز‌ها باز دست به یک عملیات بزرگ روانی زده و گفته با جنگ اقتصادی ایرانی‌ها را وادار به تسلیم می‌کنم ۴۷ سال است که با ایران جنگ اقتصادی دارند فشار حداکثری درست کردند به تعبیر اوباما تحریمی درست کردند که در تاریخ بشر بی‌نظیر است پمپئو گفت تحریمی درست کردیم که با آن قطعاً ایرانی‌ها از گرسنگی در برابر ما رکوع خواهند کرد! تحریمی درست کردند که با آن جان بولتون به طمع افتاد و گفت امسال کریسمس را در تهران جشن خواهیم گرفت! و حالا دوباره همان مسیر را می‌روند مشهور است که «من جرّب المجرّب فعقله مخرّب» این سخن ترامپ برای ایجاد تاثیر روانی و برای اثرگذاری بر بازار ایران است.

وی افزود: ترامپ توجه نمی‌کند که اوضاع کاملاً عوض شده است و امروز با گذشته خیلی فرق دارد در گذشته ما را تحریم می‌کردند و ما هیچ اهرم فشار نداشتیم در نتیجه در وضع تحریم هزینه‌ای برای آمریکا درست نمی‌شد در حالی که الان ما اهرم بزرگ تنگه هرمز را داریم و آمریکا و اروپا اصلاً نمی‌توانند بسته ماندن دراز مدت آن را تحمل کنند با آمدن سرما به احتمال قوی اوضاع امنیتی کشور‌های مهمی به هم خواهد ریخت و لذا ترامپ از یک طرف از فشار اقتصادی صحبت می‌کند، اما از آن طرف حتی حاضر است به ایران پول بدهد، اما جنگ تمام شود و تنگه باز گردد.

امام جمعه اردبیل کریس مورفی سناتور آمریکایی می‌گوید موضوع تمام شده و ایران پیروز شده است و اضافه می‌کند آمریکا به ایران پیشنهاد می‌دهد که آمریکا حاضر است سالانه ۱۰۰ میلیارد دلار به ایران بدهد تا تنگه هرمز را باز کند در هر حال در این جنگ اقتصادی ملت عزیز فصل الخطاب است و اگر با لحاظ اینکه در حال جنگ اقتصادی با دشمن هستیم با دولت محترم همکاری نماید قطعاً سر ترامپ دوباره به سنگ خواهد خورد.

در ادامه حتما بخوانید امام جمعه اردبیل: آمریکا با ۲۰۰ ناو هم نتوانست ایران را مهار کند/مقاومت اقتصادی مردم می‌تواند آخرین محاسبه ترامپ را هم ناکام بگذارد برای جریان نفت پیمان دفاعی بستند، اما برای ۸۰ هزار فلسطینی خیر!

وی خطاب به آمریکایی‌ها گفت: من از سرخیرخواهی به آمریکایی‌ها مطالبی می‌گویم و آرزو دارم ترجمه آن به دست آنها برسد به آنها می‌گویم شما ۴۷ سال با تحریم، ایران را در عرصه‌های حساس و استراتژیک به طرف خودکفایی، ابتکار و خود اتکایی سوق دادید صنایع دفاعی یک نمونه آن است شاید اگر موشک اسکاد را در بازار سیاه از ایران دریغ نمی‌کردید به طرف تولید موشک‌های بسیار پیشرفته حرکت نمی‌کرد در هر عرصه‌ای که شما تحریم کردید نخبگان ایرانی آستین بالا زدند و تحولاتی درست شد که شما آن را نمی‌خواستید آیا در تحریم اخیر یعنی محاصره دریایی فکر کرده‌اید که ایران به سرعت منافذ جدید اقتصادی و راه‌های مواصلاتی جدید را با ظرفیت بسیار وسیع باز خواهد کرد و این برای همیشه یک ظرفیت بزرگ اقتصادی در اختیار ایران خواهد بود و دست شما را برای تهدید از جهت محاصره برای همیشه خواهد بست؟ تا حال شما با تحریم ۴۷ ساله نه تنها نتیجه نگرفتید بلکه ایران را بالاجبار به طرف خودکفایی‌های سرنوشت ساز سوق دادید و ظرفیت‌های نهفته و خوابیده را بیدار کردید یک نمونه بارز ظرفیت تنگه هرمز است.

آیت الله عاملی بیان کرد: ایران اصلاً درصدد استفاده از این ظرفیت نبود و با سخاوت کامل ظرفیت آن را به طور مجانی در اختیار اقتصاد دنیا و رفاه کشور‌ها قرار داده بود، اما تحریم، جنگ، حمله و شرارت شما یک ظرفیت عظیم را برای ایران درست کرد به حدی که کارشناسان می‌گویند این ظرفیت از جهت بازدارندگی خیلی بالاتر از بمب اتمی است در نهایت نتیجه این شد که شما با تحریم‌ها ایران را به یک قدرت برتر در منطقه تبدیل کردید و حالا همین مسیر اشتباه را با توصیه‌های صهیونیست‌ها ادامه می‌دهید فردا برای امروز نزدیک است و نتیجه به زودی معلوم خواهد شد.

وی ادامه داد: نمونه دیگر غنی‌سازی است ما زمانی در سه درصد متوقف شده بودیم به غنای ۲۰ درصد احتیاج داشتیم با اروپا صحبت شد که ۲۰ درصد را تامین کند تا راکتور‌های صنعتی ایران مخصوصاً برای داروسازی متوقف نشود آنها اباء کردند و ایران مجبور شد به طرف غنای ۲۰ درصد برود و وقتی به آن دست یافت در ایران اعلان جشن و پیروزی شد این نتیجه تحریم و محرومیتی است که شما برای ایران درست کردید و ایران محرومیت را به فرصت و سکوی پرش تبدیل کرد.

نماینده ولی فقیه در استان اضافه کرد: سردرگمی ترامپ در برابر مقاومت ملت ایران نشان اقتدار بزرگ ماست وی قبلاً هنگام حمله به ایران در توجیه حمله گفته بود دیگر تحریم‌های ایران تاثیر خود را از دست داده و کارایی ندارد و حالا می‌گوید میان گزینه جنگ و فشار اقتصادی دومی را انتخاب می‌کند و به طرف تحریم‌ها می‌رود ترامپ از سردرگمی گاهی اعترافات بسیار مهمی هم از خودش نشان می‌دهد و این‌ها همه در تاریخ ثبت می‌شود وی در اوایل جنگ و بحبوحه حملات با ناشی‌گری تمام گفت پس این همه سلاح که به کرد‌ها داده بودیم تا به شهر‌های ایران هجوم ببرند کجا رفت؟ آنها سلاح‌ها را کجا فروخته‌اند؟ به ترامپ که امید به تحریم‌ها بسته جمله معمار تحریم‌های ایران یعنی ریچارد نفیو را متذکر می‌شویم که دو سال پیش به دولت کنونی آمریکا گفت تار و پود تحریم‌های ایران از هم گسسته و دیگر کسی به آن اعتناء نمی‌کند؟

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها با تشریح شرایطی که رژیم صهیونیستی در سوریه بر سر ترکیه در آورده است گفت: این هفته اسرائیل منطقه تحت سیطره ترکیه در سوریه را بمباران کرد خبرنگار به نتانیاهو می‌گوید چرا این کار را کردی؟ جواب می‌دهد: ما به هیچ وجه به ترکیه اجازه نمی‌دهیم در شمال غرب سوریه و جنوب اسرائیل پایگاه نظامی بزند به طور عمومی این پیام را به آنها رساندیم، اما آنها نفهمیدند یا نشنیدند و لذا خواستیم به نحو شایسته به آنها پیام بفرستیم آنها می‌خواستند در فرودگاه ابوالظهور نزدیک به حلب برای خود پایگاه درست کنند ما هم فرودگاه ابوالظهور را بمباران کردیم و بار‌ها و بار‌ها به دولت سوریه گفته‌ایم که حق نداری اجازه دهی نیرو‌های اجنبی یعنی ترکیه در سوریه مستقر شوند و به جولانی گفته‌ایم وضع امنیتی سوریه باید دست اسرائیل باشد و تو حق نداری اوضاع امنیتی سوریه را تغییر بدهی به او چند بار گفتیم او تجاهل کرد با بمباران او را نیز حالی کردیم.

آیت الله عاملی تاکید کرد: در این حادثه عالم اسلام جداً از ترکیه که به تعبیر خودش پنجمین ارتش دنیا را دارد انتظار داشت از حیثیت خود دفاع بکند این کار اسرائیل یک هتاکی بزرگ برای ترکیه بود و قطعاً جماعتی از ترک‌ها آنجا شهید شده‌اند و اگر ترکیه کاری نکند این به یک رویه تبدیل خواهد شد مخصوصاً که ترکیه با سوریه پیمان امنیتی دارد جولانی فقط از ترکیه امید دارد که به فریادش برسد، چون ترکیه او را سر کار آورده است، اما امید جولانی از ترکیه هم مبدل به یاس شد مسئله فقط این نیست که اسرائیل در اطراف خود امنیت می‌خواهد بلکه با صراحت گفته‌اند که طبق دستور تورات کل خاورمیانه مال یهودی‌هاست سفیر آمریکا در اسرائیل یک سال پیش با صراحت گفت که طبق دستور تورات تمام کشور‌های خاورمیانه باید به قلمرو حکومت یهودی‌ها تبدیل شوند عجیب است که ملت‌ها اعتراض کردند، اما از حکومت‌ها خبری نشد در هر صورت انتظار از ترکیه این بود که اهانت و جسارت اسرائیل را بی‌جواب نگذارد.

وی عنوان کرد: نتانیاهو در اهانت و تهدید به ترکیه گفت اردوغان باید متوجه باشد که چهارصد سال از سقوط دولت و امپراتوری عثمانی گذشته است یعنی تفکر نئوعثمانی را باید کنار بگذاری نتایاهو ادامه می‌دهد الان به جای امپراطوری عثمانی یک قدرت بزرگی در منطقه وجود دارد و آن ارتش اسرائیل است و یک ملت به نام ملت اسرائیل و یک حکومت به نام حکومت اسرائیل و ما اجازه نمی‌دهیم که امنیت ما تهدید شود.

امام جمعه اردبیل اضافه کرد: پذیرفتن ذلت در اسلام حرام است این سخن قرآن است که لَا تَظْلِمُونَ وَلَا تُظْلَمُونَ نه ستم می‌کنید و نه مورد ستم قرار می‌گیرید این آیه و ده‌ها آیه نظیر آن در حال حاضر توسط امت تعطیل شده است و فقط ایران اسلامی است که با استقلال کامل به این آیات عمل می‌کند و اگر بخواهد اسرائیل را بخاطر شرارتش گوشمالی دهد به وساطت هیچکس نگاه نمی‌کند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: اگر ترکیه عکس العمل نشان ندهد معنایش این است که با آوردن جولانی کل سوریه را در اختیار اسرائیل گذاشته است دولت ترکیه گفته من در تله نتانیاهو نمی‌افتم، البته باید گفت جنگ لازم نیست اگر دو روز لوله نفت آذربایجان را که از ترکیه به حیفای اسرائیل می‌رود ببندد اسرائیل مثل سگ زوزه می‌کشد و در برابر ترکیه رکوع می‌کند. اسرائیل با بمباران مناطق تحت نفوذ ترکیه یک پیام صریح دارد و آن اینکه کل کشور‌های عربی باید تحت نفوذ اسرائیل باشد و کسی حق ورود به قلمرو حکومت اسرائیل را ندارد! بشار را هم به خاطر همین ساقط کردند که مانع از نفوذ و سیطره اسرائیل بر سوریه بود. سوریه در حال حاضر وضعی بسیار اسف بار دارد. رژیم اسرائیل آن را بخشی از اسرائیل می‌داند. آمریکا آن را ایالتی از ایالات خود می‌داند ترکیه نیز که جولانی را سرکار آورده سوریه را مربوط به خود می‌داند از طرفی روسیه نیز در مناطق مختلف سوریه از جمله طرطوس پایگاه می‌خواهد. صهیونیست‌ها با همکاری آمریکا در حمله به ایران همین بلا را می‌خواستند بر سر ایران بیاورند آنها با خود ایران مشکل دارند و اگر کسی خیال بکند که صرفاً با حکومت ایران مخالفند بسیار ساده لوحانه فکر کرده است. آنها به هیچ وجه تحمل ایران قوی و تحمل وسعت سرزمینی را که یک شاخصه بزرگ قدرت است ندارند.


۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

اردبیل، قطب پزشکی کشور است

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، منصور جعفری نمین، رئیس مجمع نظام پزشکی کشور، در آیین تجلیل و تکریم از پزشکان در مجتمع فدک اردبیل اظهار داشت: روز پزشک فرصتی است تا ما قدردان تلاش‌ها و زحمات اطبا باشیم که در سخت‌ترین روز‌ها در کنار مردم بوده و لحظه‌ای از مجاهدت بهداشتی-درمانی مضایقه نکردند.

 وی گفت: از سال ۵۷، پزشکان این استان در همه عرصه‌های انقلاب اسلامی از پیروزی انقلاب گرفته تا دوران دفاع مقدس و زلزله و سایر حوادث، در کنار مردم بوده و با تقدیم شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران فداکار، سعی کردند تا نقش‌آفرینی خود را انجام دهند. 

در ادامه حتما بخوانید افزایش حیوان گزیدگی در اردبیل ۴ مصدوم در اثر واژگونی خودروی سواری در جاده سرچم اردبیل

رئیس مجمع نظام پزشکی کشور مجاهدت پزشکان را در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان در خدمت‌رسانی به مردم در صحنه دفاع از این مرز و بوم یادآور شد و ادامه داد: استان اردبیل قطب پزشکی کشور است و این استان توانسته با تربیت متخصصانی در عرصه‌های ملی و بین‌المللی خوش بدرخشد. 

وی افزود: در حال حاضر، در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان، این پزشکان بی‌ادعا شبانه‌روزی ارائه خدمات می‌کنند و بزرگ‌ترین افتخار ما این است که خدمت‌رسان مردم هستیم و خط قرمز ما نیز خدمات‌رسانی شایسته و بهتر به جامعه پزشکی است.

جعفری نمین بیان کرد: تربیت نسل آینده به همت این پزشکان در حال انجام است و به یقین این پیشرفت‌ها و توسعه‌ها زمینه‌ساز یک حرکت بی‌بدیل خواهد بود. 

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز در این مراسم با تبریک روز پزشک خاطرنشان کرد: پزشکان استان اردبیل زبانزد عام و خاص هستند و همواره در سنگر خدمت‌رسانی به مردم، تلاش و مجاهدتی بی‌نظیر می‌کنند.

بابک رضازاده گفت: اگر دشمنان به این کشور طمع کردند، ایستادگی ملت در ابعاد مختلف، این طمع دشمن را به ناکامی سوق داد تا برای همیشه آمریکا و رژیم صهیونیستی از تجاوز به این ملت پشیمان و سرافکنده باشند.

 وی حضور پزشکان را در صحنه، حضوری قدرتمند و با صلابت همراه با ارائه خدمات بی‌منت عنوان کرد و ادامه داد: در سخت‌ترین روزها، پزشکان در کنار مردم بودند و لحظه‌ای سنگر را خالی نگذاشتند و به یقین در آینده نیز این همدلی و وفاق بین جامعه پزشکی و مردم ماندگار خواهد بود. 

در این مراسم، از پزشکان خیری که سرپرستی بیش از ۵۰۰ کودک یتیم و فاقد سرپرست را عهده‌دار شدند، قدردانی و تجلیل شد. در این مراسم، از تندیس مناف‌زاده، پزشک و طبیب پیشکسوت اردبیلی، رونمایی شد و در کنار آن، از پزشکان خیر و خوش‌نام دیار سبلان که در سال‌های طولانی در سنگر خدمت به مردم حاضر بودند، با اهدای لوح سپاس، تندیس و هدایایی تجلیل و تکریم شد.


۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

اجرای ۳۰ طرح اقتصادی در اردبیل از محل مصوبات سفر رئیس‌جمهور

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مسعود امامی یگانه، استاندار اردبیل در همایش فرمانداران استان اظهار کرد: این اعتبار در جریان سفر‌های اخیر به شهرستان‌های استان اختصاص یافته است.

 وی با تأکید بر ضرورت پیگیری اجرای این پروژه‌ها، افزود: فرمانداران باید با همکاری دستگاه‌های اجرایی، روند جذب و هزینه‌کرد اعتبارات را به‌صورت مستمر رصد کنند تا شاهد توقف یا طولانی شدن اجرای طرح‌های عمرانی نباشیم.

 استاندار اردبیل همچنین تأمین منابع مالی برای واحد‌های اقتصادی را دارای اهمیت دانست و ادامه داد: تاکنون از محل تسهیلات بانکی سفر رئیس‌جمهور، ۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای تأمین مالی طرح‌های اقتصادی استان پرداخت شده و پیگیری برای پرداخت بقیه تسهیلات نیز در دستور کار قرار دارد.

در ادامه حتما بخوانید قطار اختصاصی اردبیل - تهران راه‌اندازی می‌شود ۹۵۰۰ میلیارد از تسهیلات سفر رئیس‌جمهور به استان اردبیل پرداخت شد

امامی یگانه افزود: فرمانداران باید با همکاری دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل، روند پرداخت تسهیلات به واحد‌ها و طرح‌های اقتصادی را پیگیری کنند تا منابع پیش‌بینی شده در سریع‌ترین زمان ممکن در اختیار طرح‌های واجد شرایط قرار گیرد.

وی بیان کرد: ۳۰ طرح اقتصادی نیز از محل مصوبات سفر رئیس‌جمهور و همایش سرمایه‌گذاری استان با حجم سرمایه‌گذاری ۷۴ هزار میلیارد تومان در حال اجراست که عمده این طرح‌ها عملیات اجرایی خود را آغاز کرده‌اند.

استاندار اردبیل حضور مستمر فرمانداران در بخش‌ها و روستا‌ها را ضروری دانست و گفت: فرمانداران باید با حضور میدانی در مناطق مختلف، مطالبات مردم به‌ویژه در حوزه‌های اقتصادی و معیشتی را شناسایی و پیگیری کنند.

امامی یگانه ادامه داد: تأمین اقلام اساسی مورد نیاز مردم و نظارت بر بازار نیز باید در قالب قرارگاه اقتصادی شهرستان‌ها با جدیت دنبال شود تا نیاز‌های مردم به‌موقع تأمین و از بروز اختلال در بازار جلوگیری شود.

وی با اشاره به سیاست‌های دولت در حوزه تأمین انرژی اظهار کرد: طرح‌های مرتبط با تأمین انرژی از محل صرفه‌جویی و همچنین توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر باید در شهرستان‌ها با جدیت پیگیری و بر روند اجرای آنها نظارت شود.

استاندار اردبیل توسعه فضا‌های آموزشی و مدرسه‌سازی را از شاخص‌های مهم ارزیابی عملکرد استان و فرمانداری‌ها عنوان کرد و گفت: فرمانداران باید موضوع مدرسه‌سازی و توسعه فضا‌های آموزشی را در اولویت برنامه‌های شهرستانی قرار دهند.




 پای چین به جنگ اقتصادی آمریکا باز شد
۷ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

پای چین به جنگ اقتصادی آمریکا باز شد

آرمان امروز : لین جیان سخنگوی وزارت خارجه چین روز (جمعه) پس از تهدید ایالات متحده به راه‌اندازی یک جنگ اقتصادی تمام‌عیار علیه تهران، اعلام کرد که تحریم‌ها و فشار به حل مساله ایران کمکی نمی‌کند. به نوشته روزنامه چاینا دیلی، سخنگوی وزارت امور خارجه چین همچنین افزود: «تحریم‌ها و فشار به حل مساله کمکی [ ]

 معاون وزیر دفاع: دشمن نتوانست حتی یک شهر موشکی ایران را شناسایی کند.
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

معاون وزیر دفاع: دشمن نتوانست حتی یک شهر موشکی ایران را شناسایی کند.

امیر سرتیپ شهرام گفت: هدف‌گیری مراکز دفاعی، روند تولید تجهیزات نظامی کشور را متوقف نکرد.

 راز جدیدی از بیماری آلزایمر در خون کشف شد
۵۷ دقیقه قبل / سایت هم میهن

راز جدیدی از بیماری آلزایمر در خون کشف شد

تغییرات صدها پروتئین در خون ممکن است سرنخ‌های جدیدی درباره چگونگی بروز مشکلات حافظه و تفکر مرتبط با بیماری آلزایمر ارائه دهد؛ یافته‌های جدید نشان می‌دهد آلزایمر ممکن است فراتر از تغییراتی باشد که تنها در مغز رخ می‌دهند.

 انقلاب در نظریه منشأ حیات؛ زندگی روی زمین دو بار آغاز شده است
۱۱ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

انقلاب در نظریه منشأ حیات؛ زندگی روی زمین دو بار آغاز شده است

احتمالاً حیات روی زمین نه یک‌بار، بلکه دو بار و به‌صورت مستقل شکل گرفته باشد؛ باکتری‌ها و آرکی‌ها شاید هر کدام مسیر متفاوتی برای آغاز و پیشبرد فرایندهای حیاتی پیدا کرده باشند.

 طرح خروج از NPT در مجلس ارائه شده  و در حال پیگیری است
۲ ساعت قبل / روزنامه توسعه ایرانی

طرح خروج از NPT در مجلس ارائه شده و در حال پیگیری است

نماینده قم در مجلس با اشاره به موضوع خروج ایران از پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای (NPT) اظهار کرد: موضوع خروج از NPT مطرح شده و دبیر شورای عالی

 پاسخ آتشین ترکیه به نتانیاهو
۴۰ دقیقه قبل / سایت تابناک

پاسخ آتشین ترکیه به نتانیاهو

ترکیه روز جمعه اظهارات دفتر نخست‌وزیری اسرائیل علیه «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه را به‌شدت رد کرد و آن‌ها را فاقد «حقایق تاریخی و جدیت سیاسی» دانست.