قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

استاندار: تسهیلات مسکن خبرنگاران کرمانشاه ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت

کرمانشاه-ایرنا- استاندار کرمانشاه از افزایش ۲۰۰ میلیون تومانی تسهیلات نهضت ملی مسکن برای خبرنگاران خبر داد و گفت: در صورت تکمیل آورده متقاضیان، پیمانکار متعهد شده واحدهای پروژه خبرنگاران را تا پایان شهریورماه تحویل دهد.
 استاندار: تسهیلات مسکن خبرنگاران کرمانشاه ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت



۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

تاکید بر نقش کلیدی ابزارهای نوین مالی در تکمیل زنجیره فولاد

دکتر فرشید فرخ‌نژاد، مدیرعامل بانک ملت، در سفری به سیرجان از شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر بازدید کرد.

در این دیدار، محمد محیاپور مدیر عامل شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر ضمن تشریح توانمندی‌های این شرکت، از افتتاح ۳۰۰ همت پروژه در سال جاری خبر داد و گفت: تکمیل زنجیره کامل فولاد در گل‌گهر کمتر از ۴۸ ساعت زمان می‌برد و پروژه‌های مسئولیت اجتماعی نیز در حال اجراست.

فرخ‌نژاد نیز با تحسین این مجموعه به عنوان «افتخار ملی»، بر تداوم حمایت‌های مالی بانک ملت تأکید کرد. مطالب پیشنهادی توسعه از گذرگاه آموزش نیروی کار ۱۴۰۳/۰۲/۰۷ افتخارآفرینی شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر در جشنواره اختراعات رومانی ۱۴۰۴/۰۲/۳۱

وی تصریح کرد: آمادگی داریم با ابزارهای نوین نظیر اوراق گام و تسهیلات ارزی و ریالی، نقشی موثر در شتاب‌بخشی به توسعه این قطب صنعتی ایفا کنیم.

تگ هاتوسعه آهن و فولاد گل گهر


۲ ساعت قبل / سایت صفحه اقتصاد

برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز جمعه ۳۰ مرداد اعلام شد / جدول ساعات خاموشی

صفحه اقتصاد -

برنامه قطعی برق کرمانشاه برای امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ توسط شرکت توزیع نیروی برق استان به‌روزرسانی شد و جدول ساعات خاموشی در نقاط مختلف شهری و روستایی اعلام گردید.  

بر اساس این برنامه، خاموشی‌های امروز در دو نوبت صبح و عصر اجرا می‌شود که هر نوبت به مدت دو ساعت به صورت متمرکز در محله‌ها و بخش‌های مشخصی از کرمانشاه و شهرستان‌هایی مانند هرسین، کنگاور، صحنه، سنقر، اسلام‌آباد غرب، پاوه، جوانرود، روانسر، ثلاث باباجانی، دالاهو، گیلانغرب و سرپل ذهاب اعمال خواهد شد.  

جدول تفکیکی زیر بر اساس کد منطقه و خیابان‌های اصلی تنظیم شده است. شهروندان ساکن در بلوارهای طاق‌بستان، مدرس، شهید بهشتی، بلوار ۲۲ بهمن، بلوار دیّنم، کاشانی، جعفرآباد، مسکن مهر، شهرک الهیه، شهرک افسریه، شهرک کارمندان، محله فیض‌آباد، محله جعفرآباد و حاشیه‌های کمربندی شمالی و جنوبی می‌توانند زمان دقیق خاموشی محدوده خود را در این جدول بیابند.  

همچنین روستاهای پرجمعیت مسیرهای اصلی مواصلاتی نظیر ماهیدشت، بیلوار، کرند و گهواره نیز مشمول این برنامه هستند. شرکت برق استان تأکید کرده است که در صورت کاهش دمای هوا یا تغییر در مصرف سراسری، امکان اصلاح ساعات خاموشی در ساعات بعدی وجود دارد و شهروندان می‌توانند تغییرات احتمالی را از طریق سامانه پیامکی ۱۲۱ و اپلیکیشن رسمی شرکت توزیع برق استان پیگیری کنند.  

با توجه به افزایش مصرف در روزهای پایانی مرداد و گرمای شدید هوا، مدیریت مصرف توسط مشترکان خانگی و صنعتی می‌تواند به کاهش مدت زمان خاموشی‌ها کمک کند. استفاده نکردن همزمان از وسایل پرمصرف مانند کولرهای گازی، اتو، ماشین لباسشویی و جاروبرقی در ساعات اوج مصرف (۱۲ تا ۱۶ و ۲۰ تا ۲۳) به‌عنوان مؤثرترین راهکار برای کاهش فشار روی شبکه پیشنهاد شده است.  

همشهریان کرمانشاهی توجه داشته باشند که برنامه اعلام‌شده برای امروز جمعه است و با برنامه روزهای دیگر هفته تفاوت دارد؛ بنابراین جدول ویژه امروز را ملاک قرار دهند. همچنین در صورت وقوع هرگونه حوادث ناگهانی در شبکه یا شرایط اضطراری، اولویت با رفع عیب و برقراری مجدد برق خواهد بود که زمان آن خارج از جدول اعلامی خواهد بود.  

برای مشاهده جدول کامل قطعی برق امروز کرمانشاه به تفکیک منطقه، خیابان، کوچه و ساعت شروع و پایان خاموشی، به انتهای همین گزارش مراجعه کنید. همچنین نسخه پی‌دی‌اف این جدول از طریق لینک موجود در سایت شرکت توزیع برق استان قابل دانلود است.  

این خبر به‌محض دریافت هرگونه تغییر جدید، بروزرسانی خواهد شد.

مطالعه بیشتر: قطعی برق کرمانشاه فردا جمعه ۳۰ مرداد + جدول اخبار مرتبط circle برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا جمعه ۲۳ مرداد ماه اعلام شد+جدول circle برنامه خاموشی برق کرمانشاه فردا جمعه ۹ مرداد ۱۴۰۵ | قطعی برق کرمانشاه جمعه circle قطعی برق کرمانشاه جمعه ۲ مرداد ۱۴۰۵ circle جدول پی دی اف قطعی برق کرمانشاه امروز دوشنبه ۱۷ شهریور ماه ۱۴۰۴ پیشنهاد سردبیر circle رئیس مجلس: ملت ایران و عراق نگذاشتند سرنوشت‌شان توسط غربی‌ها تعیین شود circle تحلیل بازار ارز امروز ۲۹ مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا جمعه ۳۰ مرداد circle وزارت امور خارجه: تحریم های جدید آمریکا مصداق جنایت علیه بشریت است circle هشدار کمیسیون امنیت ملی به هرگونه خطای محاسباتی دشمن




 سهم اشتغال دولتی زنان با افزایش سن بیشتر می‌شود
۱۶ ساعت قبل / سایت اکوایران

سهم اشتغال دولتی زنان با افزایش سن بیشتر می‌شود

اکوایران: داده‌های مربوط به ترکیب اشتغال در بخش خصوصی و عمومی نشان می‌دهد زنان سهم به‌مراتب بیشتری از مردان در اشتغال بخش عمومی دارند. به‌طوری‌که بیش از یک‌چهارم زنان شاغل ۳۰ ساله و بیشتر در بخش عمومی مشغول به کارند، در حالی که این نسبت برای مردان تنها ۱۲ درصد است.

 کالابرگ مرداد حذف شد یا به شهریور افتاد؟/ وقتی ۸۶ میلیون نفر منتظر اعتبار هستند
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

کالابرگ مرداد حذف شد یا به شهریور افتاد؟/ وقتی ۸۶ میلیون نفر منتظر اعتبار هستند

اقتصادنیوز: کالابرگ مردادماه این‌بار با یک تفاوت مهم به دست خانوارها رسید؛ پرداخت مرحله‌ای شد و بخشی از مشمولان باید تا پنجم شهریور منتظر بمانند. همین تغییر کافی بود تا شایعه «حذف کالابرگ مرداد» در فضای عمومی بالا بگیرد، اما دولت می‌گوید کالابرگ حذف نشده است؛ مسئله، تغییر زمان‌بندی شارژ و تعلیق موقت اعتبار برخی خانوارهاست.

 شوک برنج خارجی به بازار؛ سوپر باسماتی ۱۰ کیلویی ۴ میلیون شد
۱۸ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

شوک برنج خارجی به بازار؛ سوپر باسماتی ۱۰ کیلویی ۴ میلیون شد

قیمت برنج پاکستانی در بازار تحت تأثیر تفاوت کیفیت و نام برندها قرار گرفته است؛ محصولاتی که با عطر و قد کشیدن مطلوب، همچنان از انتخاب‌های پرطرفدار خانوارها در بازار برنج خارجی محسوب می‌شوند.

 آخرین قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله؛ امروز جمعه 30 مرداد 1405
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

آخرین قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله؛ امروز جمعه 30 مرداد 1405

قیمت دلار، یورو و درهم در مرکز مبادله ایران اعلام شد.

 نتیجه تازه‌ترین عملیات سیاست پولی؛ سخت‌گیری میرداماد در بازار باز
۱۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

نتیجه تازه‌ترین عملیات سیاست پولی؛ سخت‌گیری میرداماد در بازار باز

اکوایران: آخرین عملیات بازار بازی که برگزار شده حاکی از افزایش تقاضای بانک‌ها برای منابع مالی و همچنین سخت‌گیری بیشتر بانک مرکزی در پاسخ به این تقاضا است.

 گرانی بنزین چقدر روی زندگی مردم اثر می‌گذارد؟
۱۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

گرانی بنزین چقدر روی زندگی مردم اثر می‌گذارد؟

اکوایران: کسری روزانه حدود ۱۴ میلیون لیتر بنزین، دولت را بر سر یک دوراهی ساده «افزایش قیمت یا کاهش مصرف» قرار نداده است. سه سناریوی پیشنهادی دولت، از خاموشی نازل‌ها تا فروش آزاد مازاد و انتقال یارانه از خودرو به افراد، هرکدام می‌توانند شکل متفاوتی از فشار اقتصادی و اجتماعی را به خانوارها تحمیل کنند.