قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۲۳

سایه سیاست بر نیمه‌نهایی جام‌جهانی؛ کهنه‌سربازان آرژانتینی: بازی با انگلیس تکرار جنگ نیست!

تهران- ایرنا- کهنه‌سربازان آرژانتینی پیش از بازی این تیم با انگلیس در نیمه‌نهایی جام جهانی ۲۰۲۶، از هواداران این تیم خواست با توجه به اختلاف ۲ کشور بر سر جزایر واقع در اقیانوس اطلس جنوبی، از سیاسی کردن جو مسابقه پرهیز کنند.
 سایه سیاست بر نیمه‌نهایی جام‌جهانی؛ کهنه‌سربازان آرژانتینی: بازی با انگلیس تکرار جنگ نیست!



۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

پژمان درستکار درباره حضور تیم ملی در آمریکا: به یک نفر هم ویزا ندهد تیم اعزام نمی‌شود

کد خبر: 787372 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۰۹:۵۷:۰۰ اعتمادآنلاین |

پژمان درستکار درباره دخالت علیرضا دبیر در تمرینات کشتی‌گیران گفت: او رئیس فدراسیون است و قهرمان المپیک اما هیچ دخالتی در طراحی برنامه‌های ما ندارد اما نظارت چرا. او مشغله زیادی دارد و حتی نمی‌رسد به تمرینات ما بیاید اما با او تماس می‌گیرم و می‌گویم که حتما بیاید چون به او اعتقاد دارم.

به گزارش مهر، سرمربی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان درباره اینکه آیا به تمرینات جوانان نظارت دارد، عنوان کرد: من دخالتی در جوانان ندارم اما هر کاری از دستم بربیاید انجام می‌دهم. تعدادی از بچه‌های جوانان در تمرینات بزرگسالان هستند و این چرخه متصل بهم است. دبیر در مورد نوجوانان اعتقادی به نتیجه ندارد و حتی اگر دستش باز باشد تیم هم اعزام نمی‌کند چون می‌گوید الان نباید به آنها فشار روانی و جسمی بیاید اما در جوانان داستان فرق می‌کند.

درستکار گفت: زمانی به واسطه ورود علم به کشتی بچه‌ها از آن ور بوم می‌افتادند. قدیم فقط کشتی بود بعد دیدند دنیا وزنه می‌زند و بدنسازی می‌کند و این موضوع به وجود بچه‌ها رخنه کرده بود اما امروزه فشار اصلی یعنی ۸۰ درصد کشتی است و ۲۰ درصد بدنسازی. ما یک نفر را آوردیم تا در خاک به ما کمک کند.

وی در ادامه یادآور شد: هدف فدراسیون کشتی طلای المپیک است و بیشتر بچه‌ها مانند علیرضا دبیر و ساروی در جوانان جهان طلا گرفتند و در المپیک هم طلایی شدند در حالی که در نوجوانان نبودند.

درستکار همچنین درباره چرخه انتخابی، خاطرنشان کرد: در چند سال گذشته کشتی‌گیرانی بودند که با طلای جهان برنامه خود را داشتند اما حالا حسن یزدانی با ۱۰ مدال و امیرحسین زارع با چند مدال در چرخه انتخابی شرکت می‌کنند. به نظرم چرخه انتخابی عدالت‌محور و امن بوده است‌.

وی درباره همزمانی بازی‌های آسیایی ناگویا و مسابقات جهانی، تصریح کرد: سال سختی داریم و این فاصله نزدیک مشکل اساسی است. کشتی‌گیرانی مانند حمید سوریان و دبیر باختند و حتی دبیر کتفش آسیب دید. این موضوع باید ریشه‌ای از سوی کمیته ملی المپیک و با رایزنی با مقامات بین‌المللی حل و حداقل فاصله تنظیم شود.

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد افزود: از بدشانسی امسال اول بازی‌های آسیایی است‌ اما این بازی‌ها برای کمیته و وزارت مهم بوده و ما هم خودمان را جدا نمی‌دانیم. رحمان عموزاد و کامران قاسم‌پور چون وزن کم کن هستند در بازی‌های آسیایی شرکت نمی‌کنند. اولویت با قهرمانی جهان است اما در آسیایی ما زارع، نخودی و آذرپیرا را خواهیم داشت. یونس امامی هم دوره قبل طلا گرفته بود و که امسال در ترکیب هست. امیدواریم نتیجه‌ای که برای دستگاه ورزش مهم است کسب شود.

وی درباره ویزای لاس‌وگاس برای شرکت در مسابقات امیدهای جهان، یادآور شد: احساس می‌کنم ویزا را بدهند اما حتی اگر به یک کشتی‌گیر ویزا ندهند تیم را اعزام نمی‌کنیم چون ما یک تیم هستیم.

سرمربی تیم ملی درباره حریف آمریکایی اهورا خاطری که به فینال رفت و این شانس برای خاطری فراهم شده تا در شانس مجدد کشتی بگیرد، گفت: دیگر جای اشتباه نیست و خاطری باید حتما مدال برنز را کسب کند.

  اخبار مرتبط تحلیل سرمربی تیم ملی کشتی آزاد از عملکرد ملی‌پوشان و شکست حسن یزدانی تغییر سرمربی تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان؛ آری یا خیر؟




 خودروهای مونتاژی بی‌کیفیت بسیار گران عرضه می‌شود!
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خودروهای مونتاژی بی‌کیفیت بسیار گران عرضه می‌شود!

حسین رحیمی‌نژاد، کارشناس خودرو در گفت و گو با همشهری تی وی با تاکید بر مونتاژ برخی خودروهای بی کیفیت در کشور گفت: این خودروها بسیار گران هم به مردم عرضه می شود.

 «نبرد هرمز» روز چهل و یکم | الجزیره: کشتی‌ها در هرمز بیشتر از آمریکا، از دستورات ایران تبعیت می‌کنند
۱ ساعت قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و یکم | الجزیره: کشتی‌ها در هرمز بیشتر از آمریکا، از دستورات ایران تبعیت می‌کنند

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...

 کاهش بی‌سابقه تردد در تنگه هرمز/ تنش در آبراه استراتژیک بالا گرفت؟
۴۲ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

کاهش بی‌سابقه تردد در تنگه هرمز/ تنش در آبراه استراتژیک بالا گرفت؟

اقتصاد‌آنلاین: شرکت داده‌های کشتیرانی کپلر از کاهش شدید تردد در تنگه هرمز خبر داد.

 ماجرای یافته‌های جدید در «کاخ جهان‌نما» چیست؟
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ماجرای یافته‌های جدید در «کاخ جهان‌نما» چیست؟

سرپرست اداره‌کل حفظ، احیا و مرمت بناها و محوطه‌های تاریخی با تاکید بر اینکه یافته‌های اخیر در جبهه جنوبی کاخ جهان‌نما براساس اسناد، نقشه‌ها و عکس‌های تاریخی است، گفت: این عملیات غافلگیرکننده نیست و تمام اقدامات با اشراف کامل بر نقشه‌ها و مستندات تاریخی انجام می‌شود.

 ترامپ مدعی محدودیت توان موشکی ایران شد
۲۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

ترامپ مدعی محدودیت توان موشکی ایران شد

رئیس جمهور امریکا در گفت‌وگویی ادعا کرد که توانمندی ایران برای تولید موشک شدیدا محدود شده است.

 اسپوتنیک: احتمال حمله اسرائیل به ترکیه/ ادعای ترامپ: اگر لازم بود صد بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم!/ تحریم‌های تازه آمریکا علیه حزب‌الله/ آمریکا به چین و متحدانش درباره ایران هشدار داد
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

اسپوتنیک: احتمال حمله اسرائیل به ترکیه/ ادعای ترامپ: اگر لازم بود صد بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم!/ تحریم‌های تازه آمریکا علیه حزب‌الله/ آمریکا به چین و متحدانش درباره ایران هشدار داد

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...