قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

شورای سیاسی یمن: تشکیل ائتلاف نظامی ضامن امنیت کشتی های سعودی نیست

تهران-ایرنا-یکی از اعضای شورای عالی سیاسی یمن ائتلاف دریایی عربستان را پوششی برای ادامه جنگ و محاصره یمن دانست و تأکید کرد : نظامی‌سازی باب‌المندب مشکلی را حل نمی کند و تنها راه‌حل پایان بحران رفع محاصره کشور ما است.
 شورای سیاسی یمن: تشکیل ائتلاف نظامی ضامن امنیت کشتی های سعودی نیست

به گزارش ایرنا، «عبدالعزیز صالح بن حبتور» عضو شورای عالی سیاسی یمن، در گفت‌وگو با خبرگزاری «سبا» اعلام کرد :" اقدام عربستان برای نظامی‌سازی دریای سرخ، امنیت کشتی‌های این کشور را تأمین نخواهد کرد و تنها موجب تنش بیشتر و پیچیده‌تر شدن اوضاع منطقه خواهد شد."

وی اعلام کرد که ائتلاف دریایی عربستان چیزی جز پوششی برای ادامه تجاوزگری و محاصره یمن نیست و نظامی‌سازی هدفمند دریای سرخ و تنگه باب‌المندب با بهانه‌های واهی، تلاشی ناکام برای تغییر معادلات از طریق زور است.

بن‌حبتور همچنین تصریح کرد: " باب‌المندب همچنان باز است و ما این تنگه را به روی کشتیرانی بین‌المللی نبستیم، بلکه اقدامات ما تنها به کشتیرانی عربستان محدود شده است."

وی افزود: "در پاسخ به محاصره‌ی ظالمانه که بیش از ۳۰ میلیون یمنی را زیر فشار گذاشته، ما در حال انجام حق مشروع خود برای اعمال محاصره دریایی علیه عربستان هستیم و این وضعیت تنها با پایان محاصره مردم یمن خاتمه خواهد یافت."

این مقام یمنی با اشاره به ائتلاف موسوم به «نگهبان شکوفایی» به سرکردگی آمریکا تأکید کرد: " پیش‌تر نیز گفته بودیم که حل بحران دریای سرخ از مسیر نظامی‌سازی نمی‌گذرد، بلکه مستلزم توقف کشتار در غزه و پایان محاصره مردم آن است."

بن‌حبتور تصریح کرد : امروز نیز با قاطعیت بیشتری اعلام می کنیم که راه‌حل یمن، شکستن محاصره ظالمانه عربستان و توقف تجاوزگری و نه نظامی‌سازی باب‌المندب است.

وی همچنین گفت: کشورهایی که در نشست روز گذشته ریاض حضور داشتند، باید به حکومت عربستان برای پایان دادن به محاصره یمن توصیه می کردند و به رنج و درد انسانی بی سابقه در یمن پایان می دادند.

بن حبتور ادامه داد: این کشورها وارد ائتلاف‌های نظامی در راستای اهداف عربستان، آمریکا و رژیم صهیونیستی شدند و خود را وارد جنگی کرده‌اند که ارتباطی به آنها ندارد.

عضو شورای عالی سیاسی یمن هشدار داد : "در صورت گسترش دامنه درگیری‌ها، این کشورها باید بدانند که نخستین بازندگان خواهند بود و هرگونه تشدید تنش، منطقه را درگیر جنگ و بی ثباتی بیشتر کرده و پیامدهای آن سراسر جهان را تحت الشعاع قرار خواهد داد."

وی گفت: خوش خیال هستند آنهایی که گمان می کنند که ائتلاف نظامی به سرکردگی …


پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026