مشگینشهر - ایرنا - اعضای مجمع ایثارگران متحد مشگینشهر در دیدار با امام جمعه این شهرستان سالروز اقامه نخستین نماز جمعه بعد از انقلاب اسلامی را گرامی داشتند.

به گزارش ایرنا، رئیس مجمع ایثارگران متحد مشگین شهر روز چهارشنبه در دیدار با امام جمعه این شهرستان گفت: نماز جمعه تریبون روشنگری ، هدایت افکار عمومی و خنثی سازی نقشه های دشمنان است و استقبال مردم از این آئین عبادی سیاسی، نشانگر اهمیت آن در جامعه است.
فتح اله عین اله زاده افزود: دیدار امروز اعضای شورای راهبردی مجمع ایثارگران متحد مشگینشهر با امام جمعه شهرستان بمناسبت پنجم مرداد ماه سالروز برگزاری اولین نماز جمعه تهران به امامت آیت الله طالقانی است و خوشبختانه جایگاه نماز جمعه در جامعه، بسیار نهادینه شده و نقش تاثیرگذاری در تبادل افکار و بیداری و بصیرت مردم دارد.
در این دیدار، حجت الاسلام رضا باوقار امام جمعه مشگین …












