قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۲۰

فاصله با مرگ را رعایت کنید

دزفول - ایرنا - در گرمای نزدیک به ۵۰ درجه دزفول، کانال‌های آبیاری کشاورزی که شریان حیاتی شمال خوزستان هستند، بار دیگر به محل آبتنی و شنا تبدیل شده‌اند؛ رفتاری پرخطر که با وجود هشدارهای مکرر، همچنان جان کودکان، نوجوانان و رهگذران را تهدید می‌کند.
 فاصله با مرگ را رعایت کنید



۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

۹۳ طرح اقتصادی در هفته دولت در استان قزوین افتتاح می‌شود

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین، به نقل از روابط عمومی استانداری، محمدرضا صفی خانی در این باره اظهارداشت: ۹۳ طرح اقتصادی و سرمایه‌گذاری در حوزه صنعت، کشاورزی و گردشگری در هفته دولت در استان افتتاح کی شود.

وی افزود: برای افتتاح این طرح ها بیش از ۲۷ هزار میلیارد تومان اعتبار هزینه شده وزمینه اشتغال چهار هزار و ۸۷۸ نفر در استان فراهم می شود.

صفی خوانی افتتاح این طرح ها در شرایط تحریم بیانگر عزم جدی دولت برای توسعه و رونق اقتصادی استان قزوین است.

اینمدیر بیان کرد: بهره‌برداری از ۴۶ واحد صنعتی با سرمایه‌گذاری ۲۶ هزار و ۸۳۰ میلیارد ریال نقش مهمی در تحقق شعار تولید،‌ اشتغال و رفع موانع تولید خواهد داشت.

صفی خانی در خصوص طرح های حوزه کشاورزی هم گفت: ۴۵ واحد تولیدی و خدماتی با اعتباری بالغ بر۶ هزار و ۲۴۵ میلیارد ریال در راستای توسعه امنیت غذایی و حمایت از تولید کنندگان حوزه کشاورزی، افتتاح خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین یادآوزرشد: در بخش گردشگری نیز ۲ واحد مهم شامل یک مجتمع بین‌راهی و یک سفره‌خانه سنتی با سرمایه‌گذاری یک هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال به منظور تقویت زیرساخت های گردشگری در استان قزوین به بهره برداری می رسد.

آغاز عملیات اجرایی منطقه ویژه اقتصادی قزوین؛ گامی بلند در توسعه استان

صفی خوانی همچنین از کلنگزنی منطقه ویژه اقتصادی قزوین خبرداد و گفت: این منطقه یکی از مهمترین پروژه‌های اقتصادی استان است که با حضور یکی از مسئولان ملی در هفته دولت کلید خواهد خورد و چشم‌انداز روشنی برای سرمایه‌گذاری و توسعه صنعتی استان ترسیم خواهد کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین در خصوص تکمیل پروژه‌های نیمه‌ تمام نیز گفت: از محل اعتبارات ویژه ریاست جمهوری برای طرح‌هایی که بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند، استفاده کرده و آنها را تکمیل خواهیمکرد.

انتهای پیام


۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

دستگیری یک ساعته سارقان به عنف در خرمشهر

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، علی رحیمی امروز ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: در پی وقوع يک فقره سرقت به عنف وجه نقد توسط دو نفر راکبان موتورسیکلت در یکی از محله های خرمشهر، شناسایی و دستگیری سارقان در دستور کار ماموران کلانتری ۱۱ قرار گرفت.

او گفت: ماموران پلیس بلافاصله در محل حاضر و پس از بررسی صحنه سرقت و انجام اقدام های خاص پلیسی طی کمتر از یک ساعت هویت و محل اختفای متهمان را شناسایی و پس از هماهنگی قضایی در یک عملیات منسجم پلیسی هر دو متهم را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

مقام عالی انتظامی شهرستان خرمشهر افزود: در مخفیگاه متهمان یک دستگاه موتور سیکلت سرقتی، چاقوی به کار رفته در سرقت و مبلغ یک میلیارد ریال وجه نقد سرقتی کشف و متهمان در تحقیق های تکمیلی به یک فقره کیف قاپی نیز اعتراف کردند.

رییس پلیس شهرستان خرمشهر در پایان اضافه کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده قضایی با قرار مناسب روانه زندان شدند.

انتهای پیام/


۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

معاون استاندار خوزستان: تشکیل دبیرخانه دایمی اربعین در استانداری / برنامه‌ریزی مستمر و توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای در دستور کار است

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، ولی‌الله حیاتی در مراسم تجلیل از خادمان و دست‌اندرکاران ستاد اربعین حسینی خوزستان که چهارشنبه بیست و هشتم مرداد ماه در سالن مدیریت بحران استانداری برگزار شد، اظهار کرد: با مدیریت استاندار محترم به عنوان رییس ستاد ویژه اربعین حسینی، جلسه های این ستاد با کیفیت مطلوب‌تری نسبت به گذشته برگزار خواهد شد.

او گفت: کاستی‌ها و نواقص احساس‌شده در اربعین امسال، به دقت احصاء و در دستور کار ستاد اربعین سال آینده قرار خواهد گرفت.

معاون امنیتی انتظامی استاندار خوزستان ضمن اشاره به تشکیل دبیرخانه دایمی اربعین افزود: با تشکیل دبیرخانه دایمی اربعین در استانداری خوزستان، فعالیت‌های مرتبط با اربعین متوقف نخواهد شد و جلسه ها به صورت مستمر در طول سال برگزار می‌شود تا بتوانیم اربعینی با شکوه را برای سال آینده در استان به انجام برسانیم.

دبیر ستاد اربعین حسینی استان خوزستان در ادامه با تاکید بر توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای، بیان کرد: چهار بانده شدن محورهای خرمشهر - اهواز(جاده امام رضا(ع)) و محور عبدالخان - چذابه، از اولویت‌های جدی اربعین پیش‌روی ما هستند.

حیاتی ادامه داد: دستگاه‌های اجرایی استان بر اساس تکالیف محوله، مکلف شده‌اند که بخش‌هایی از این جاده‌ها را برای تحمل بار ترافیکی زایران طی اربعین سال‌های آینده آماده‌سازی کنند.

معاون امنیتی انتظامی استانداری خوزستان در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده طی اربعین امسال، اضافه کرد: امیدواریم با برنامه‌ریزی مستمر و همکاری همه دستگاه‌ها، شاهد برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم اربعین حسینی در سال آینده باشیم.

انتهای پیام/




 صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»

دنیای‌اقتصاد: دولت ترامپ در طرح صلح جدید خود برای منطقه، آینده غزه را به دست چهره‌ای کمتر شناخته‌شده به نام «علی شعث» سپرده است. او که بر اساس این طرح 20ماده‌ای به‌عنوان مدیر جدید غزه تعیین شده، برنامه جسورانه‌ای دارد. شعث می‌خواهد آوارهای به‌جامانده از جنگ را به دریای مدیترانه بریزد تا برای ساکنان این باریکه که حتی پیش از جنگ هم با بحران تراکم جمعیت روبه‌رو بودند، فضای جدیدی ایجاد کند. او وعده داده که با این کار علاوه بر پاک‌سازی آوارها ظرف سه سال، زمین‌های جدیدی به غزه اضافه خواهد کرد.

 تعیین‌تکلیف مرخصی پلاک‌های منطقه آزاد تا پایان شهریور
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تعیین‌تکلیف مرخصی پلاک‌های منطقه آزاد تا پایان شهریور

دنیای اقتصاد: معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا با اعلام اینکه مشکل مرخصی پلاک‌های موقت منطقه آزاد انزلی تا پایان شهریورماه حل خواهد شد، گفت: واردات خودرو به مناطق آزاد باعث افزایش رضایتمندی عمومی، اشتغال‌زایی و ارتقای امنیت عبور و مرور جاده‌ها شده‌ است‌. به گزارش ایرنا، سرهنگ محمدحسن ابراهیم‌پور در همایش توجیهی شرکت‌های واردکننده خودرو با موضوع فرآیند اخذ کاردکس و ترخیص خودروهای پلاک منطقه، بیان کرد: به دنبال شماره‌گذاری خودروهای مناطق آزاد، سرمایه خودرویی نیز جذب شد. معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا با اعلام اینکه برای خودروهای عمرانی و کشاورزی در مناطق آزاد، پلاک جدیدی طراحی شده، عنوان کرد: با طراحی این پلاک فعالان این حوزه نیز می‌توانند از ظرفیت موجود بهره‌مند شوند.

 روایتی جدید از قدرتِ ایرانی
۱ ساعت قبل / سایت الف

روایتی جدید از قدرتِ ایرانی

روایتی جدید از قدرتِ ایرانی

 فعال اصولگرا: هرگونه تضعیف دولت و تیم دیپلماسی بدون تردید برخلاف منافع ملی است
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

فعال اصولگرا: هرگونه تضعیف دولت و تیم دیپلماسی بدون تردید برخلاف منافع ملی است

آرمان امروز : فعال رسانه‌ای اصولگرا با اذعان به خطای گفتمانی برخی افراد و جریانات در شرایط فعلی کشور، بر ضرورت بها ندادن به مطالب بی‌اساس و بی‌اهمیت تاکید کرد و گفت: هرگونه تضعیف دولت و تیم دیپلماسی بدون تردید برخلاف منافع ملی است. ناصر ایمانی» روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره [ ]

 قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم اما رشد اقتصادی نداشته باشیم،دوام نمی‌آوریم
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم اما رشد اقتصادی نداشته باشیم،دوام نمی‌آوریم

آرمان امروز : از قضا ما به ‌عنوان یک رزمنده، بیش از آن‌هایی که حرف از صلح می‌زنند، قدر صلح را می‌دانیم؛ یعنی کسی قدر صلح را می‌داند که جنگیده باشد. از سوی دیگر معتقدیم دیپلماسی وقتی ارزش دارد و پیش می‌رود که برای جنگ آماده باشیم و اگر آماده جنگ نباشیم در زمان استفاده [ ]

 گزارشی از روند حضور استارتاپ ها الکام‌پیچ/ تمدید زمان ثبت‌نام
۱ ساعت قبل / سایت توسعه برند

گزارشی از روند حضور استارتاپ ها الکام‌پیچ/ تمدید زمان ثبت‌نام

استقبال گسترده استارتاپ‌ها در دوره جدید این رویداد: پس از بررسی اولیه درخواست‌های دریافت‌شده، ۵۶ استارتاپ و تیم نوآور شرایط حضور در بخش ارایه الکام‌پیچ ۱۴۰۵ را به دست آورده‌اند؛ تیم‌هایی که از میان تعداد قابل توجهی از درخواست‌های ثبت‌شده انتخاب شده‌اند و از نظر حوزه فعالیت، تنوع قابل توجهی دارند.