قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

پویش‌های ضدجنگ انگلیس خواستار توقف حمایت دولت برنهام از تجاوزگری علیه ایران شدند

لندن – ایرنا – مجموعه‌ای از نهادهای ضدجنگ در انگلیس با تشدید فشار بر دولت تازه‌تأسیس اندی برنهام، خواستار توقف حمایت لندن از تجاوزگری آمریکا علیه ایران و لغو مجوز استفاده واشنگتن از پایگاه‌های نظامی این کشور شدند.
 پویش‌های ضدجنگ انگلیس خواستار توقف حمایت دولت برنهام از تجاوزگری علیه ایران شدند



۷ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

هشدار سرهنگ بازنشسته آمریکایی درباره اقتصاد آمریکا؛ «ترامپ با دستکاری بازار، توهم ثروت ساخته است» + فیلم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، داگلاس مک‌گریگور، تحلیلگر نظامی آمریکایی، در اظهاراتی درباره وضعیت اقتصادی آمریکا گفت: ترامپ فرهنگی از دستکاری بازار ایجاد کرده که به شکل‌گیری توهم ثروت و رفاه در جامعه منجر شده است.

وی افزود: بازارها دائماً در حال افزایش هستند و بسیاری این وضعیت را نشانه موفقیت می‌دانند، اما این شرایط شباهت‌هایی با فضای پیش از بحران اقتصادی سال ۱۹۲۹ دارد.

مک‌گریگور با اشاره به دیدگاه برخی کارشناسان اقتصادی اظهار کرد: افرادی مانند لوک رومن، جفری گودلاک و جف کوری معتقدند وضعیت فعلی اقتصاد آمریکا بسیار شکننده و خطرناک است.

این تحلیلگر آمریکایی با اشاره به افزایش بازده اوراق قرضه خزانه‌داری آمریکا گفت: بازده اوراق ۱۰ ساله به حدود ۴.۷ درصد رسیده و اگر این رقم به ۵ درصد برسد، آمریکا با مشکل جدی مواجه خواهد شد؛ چراکه توان تحمل و پرداخت این حجم از بدهی را ندارد.

وی ادامه داد: افزایش همزمان نرخ بهره و بازده اوراق قرضه، فشار مضاعفی بر اقتصاد آمریکا وارد می‌کند و می‌تواند زمینه‌ساز بحران‌های بزرگ‌تر شود.

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی


۳ ساعت قبل / سایت مشرق

شکستِ فاجعه‌بار و تاریخی آمریکا در برابر ایران

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی IranicTV اظهارات جان مرشایمر، نظریه‌پرداز و دانشمند علوم سیاسی را منتشر کرد که معتقد است:

تنها راه خروج، تسلیم شدن در برابر ایرانی‌هاست. زمان زیادی صرف پرسیدن این سؤال می‌شود که چطور رئیس‌جمهور ترامپ تا این حد احمق بود که در ۲۸ فوریه به ایران حمله کند؟

برای ترامپ هیچ راهی وجود ندارد که حتی بتواند با یک پیروزی محدود از این جنگ خارج شود؛ پیروزی کامل که پیش‌کش! او حتی نمی‌تواند یک پیروزی محدود به دست آورد؛ او یا بهتر است بگویم آمریکا دچار یک شکست قاطع خواهد شد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.


۴ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

رسانه: کشورهای آسیایی در پی تصمیمات ترامپ، هزینههای دفاعی خود را افزایش میدهند

رسانه‌: کشورهای آسیایی در پی تصمیمات ترامپ، هزینه‌های دفاعی خود را افزایش می‌دهند

تصمیمات اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، کشورهای آسیایی را به سمت افزایش هزینه‌های دفاعی خود و برقراری روابط مشارکتی جایگزین، سوق می‌دهد. این مطلب را رسانه‌های غربی به نقل از دیپلمات‌ها و منابع دیگر گزارش کرده‌اند.

این هفته، ترامپ از کاهش رزمایش‌های نظامی مشترک با کره‌ جنوبی خبر داد و همچنین اعلام کرد که قصد دارد تا پایان سال جاری با کیم جونگ‌اون، رهبر کره‌ شمالی، دیدار کند.

طبق گزارش‌های رسانه‌ها، این اقدامات باعث شده است که کشورهای منطقه درباره میزان اتکای خود به ایالات متحده در مسائل امنیتی به تأمل بیفتند.

یکی از دیپلمات‌های آسیایی به خبرنگاران گفت: "انتظار داشته باشید که به سمت اتکا به نیروهای خودی حرکت کنیم".

اشاره شده است که کشورهای منطقه ممکن است سرمایه‌گذاری در دفاع از خود، از جمله سیستم‌های پدافند هوایی و ضدموشکی را افزایش دهند و همکاری نظامی با استرالیا و کشورهای اروپایی را گسترش دهند.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web




 واکنش تند خبرنگارالمانیتور به اقدام ترامپ علیه ایران
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

واکنش تند خبرنگارالمانیتور به اقدام ترامپ علیه ایران

واکنش لورا روزن، خبرنگار ارشد المانیتور به وعده اعمال تحریم‌های شدیدتر علیه ایران توسط ترامپ

 فرودگاه بن‌گوریون تعطیل شد
۱۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

فرودگاه بن‌گوریون تعطیل شد

اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل و ۱۰۰ هزار مسافر را سرگردان کرد. وزیر رژیم صهیونیستی کارگران را به گروگان‌گیری متهم کرد و خواستار مجازات آن‌ها شد.

 پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران

چین بزرگترین واردکننده نفت ایران است و به گمان ناظران، سیاست فشار اقتصادی جدید ترامپ به طور مشخص ۳ کشور را که بیشترین مراودات تجاری با ایران را دارند هدف قرا...

 الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود

الحدث به نقل از منابع آگاه ادعا کرد که مذاکرات با ایران به دستور ترامپ برای چند هفته متوقف می‌شود.

 روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم

مدیرعامل شرکت روس‌اتم تأکید کرد این شرکت روسی با وجود محدودیت‌ها و تحریم‌های در حال گسترش علیه آن، به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران، مصر، مجارستان و هند ادامه می‌دهد.

 ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم
۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم

وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران تحریم‌های تازه آمریکا علیه اقتصاد و تجارت کشورمان را محکوم کرد.