قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

رئیس‌کل دادگستری فارس: استقبال باشکوه از شهید کاظمی، پیوند ملت با فرهنگ شهادت را اثبات کرد

شیراز -ایرنا- رئیس‌کل دادگستری استان فارس در حاشیه آیین استقبال از پیکر مطهر شهید سرتیپ خلبان مجید کاظمی، حضور حماسی مردم را گواهی بر زنده‌بودن فرهنگ ایثار و شهادت دانست و تاکید کرد که این رویداد، رسالت مسئولان در پاسداشت راه شهدا را دوچندان می‌کند.
 رئیس‌کل دادگستری فارس: استقبال باشکوه از شهید کاظمی، پیوند ملت با فرهنگ شهادت را اثبات کرد



 دفتر زلنسکی درخواست وزیر دفاع سابق برای برگزاری انتخابات را رد کرد
۸ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

دفتر زلنسکی درخواست وزیر دفاع سابق برای برگزاری انتخابات را رد کرد

جوان آنلاین: به نقل از خبرگزاری «نووستی»، میخائیل پودولیاک، مشاور ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین امروز اعلام کرد که برگزاری انتخابات در این کشور به دلیل ممنوعیت حقوقی و قانونی امکان‌پذیر نیست.

به گزارش تسنیم، این مقام دفتر زلنسکی در واکنش به درخواست میخائیل فدوروف، وزیر دفاع پیشین اوکراین در خصوص لزوم برگزاری انتخابات در آینده نزدیک، این ادعا را مطرح و با این نظریه مخالفت کرد. فدوروف یک روز قبل یادآور شده بود که این کشور با بحران مدیریتی جدی مواجه شده و خواستار برگزاری هرچه زودتر انتخابات ریاست جمهوری در اوکراین شد.

پودولیاک امروز در مصاحبه با روزنامه ایتالیایی «رپوبلیکا» در این باره گفت: «هر یک از شرکت‌کنندگان در حیات سیاسی کشور، و نه فقط فدوروف، حق اظهار نظر دارند. ولی باید این واقعیت را نیز در نظر داشت که موانع بر سر راه برگزاری انتخابات در اوکراین حتی بیشتر از قبل شده است. در شرایط فعلی تضمین امنیت مردم در جریان انتخابات عملاً امکان‌پذیر نیست و این در حالی است که ممنوعیت حقوقی قانونی در این زمینه نیز همچنان باقی است.»

او تأکید کرد، بدین ترتیب باید پذیرفت که در حال حاضر شرایط لازم برای برگزاری انتخابات گسترده در اوکراین وجود ندارد.

دوره ریاست‌جمهوری ولودیمیر زلنسکی در تاریخ ۲۰ ماه مه ۲۰۲۴ به پایان رسید. قرار بود رئیس‌جمهور جدید ۳۱ مارس آن سال انتخاب شود، ولی انتخابات با استناد به قانون حکومت نظامی و بسیج عمومی لغو شد.

ولادیمیر پوتین پیشتر به تناقض حقوقی مربوط به ادامه حضور زلنسکی در قدرت در اوکراین طی دو سال گذشته اشاره کرده و گفته بود اگر فرض شود که او در سال ۲۰۲۴ اختیارات خود را به‌طور قانونی تمدید کرده باشد، قانون اساسی به او اجازه شرکت در انتخابات جدید را نخواهد داد.



 مقام مستعفی دولت ترامپ: جنگ با ایران به نفع امنیت ملی آمریکا نیست/ تهران هیچ تهدید قریب‌الوقوعی برای ایالات متحده ایجاد نمی‌کرد
۹ دقیقه قبل / سایت جماران

مقام مستعفی دولت ترامپ: جنگ با ایران به نفع امنیت ملی آمریکا نیست/ تهران هیچ تهدید قریب‌الوقوعی برای ایالات متحده ایجاد نمی‌کرد

به گزارش جماران،  به نقل از شبکه فاکس نیوز، کنت با بیان اینکه ترامپ می‌تواند آمریکا را از جنگ با ایران خارج کند، اظهار کرد: رئیس جمهور آمریکا قدرت سیاسی لازم را دارد که پایان این جنگ را به عنوان یک پیروزی و یا دست‌کم یک تساوی به مردم آمریکا اعلام کند.

وی همچنین با انتقاد از نقش رژیم صهیونیستی در آغاز تجاوز بی دلیل علیه ایران، افزود: ورود ما به این جنگ ناشی از نفوذ (رژیم) اسرائیل در دولت ترامپ و فشار تل‌آویو به واشنگتن برای مشارکت در مناقشه بود.

مقام مستعفی دولت ترامپ همچنین با اشاره به حملات موشکی و پهپادی ایران به پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه، گفت: ایرانی‌ها توانستند با موشک‌های بالستیک و پهپادهای خود به این پایگاه‌ها ضربه بزنند و آمریکا مجبور شد برخی پایگاه‌های خود را تخلیه کند.

وی با طرح این پرسش که «پایگاه نظامی که نتوان از آن در جنگ استفاده کرد چه فایده‌ای دارد؟»، افزود: حضور نظامی آمریکا در منطقه تنها به ایران این امکان را می‌دهد که هر زمان بخواهد به نیروهای آمریکایی دسترسی پیدا کرده و به آنها ضربه بزند.

مدیر سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا همچنین نسبت به وضعیت نیروهای آمریکایی در منطقه هشدار داد و گفت که واشنگتن عملا نظامیان خود را در موقعیت خطرناکی قرار داده است.

کنت در بخش دیگری از اظهارات خود با انتقاد از سیاست کمک‌های خارجی آمریکا، افزود که با توجه به بدهی ملی، تورم و وضعیت اقتصادی این کشور، واشنگتن نمی‌تواند به پرداخت کمک‌های خارجی ادامه دهد.

وی تاکید کرد که کمک‌های خارجی باید صرفا به شرکایی اختصاص یابد که واقعا برای امنیت ملی آمریکا منفعت داشته باشند، نه کشورهایی که ایالات متحده را به درگیری‌های بیشتر کشانده و در بلندمدت هزینه‌های بیشتری بر واشنگتن تحمیل می‌کنند.

کنت در پایان با اشاره به اقداماتی که رژیم صهیونیستی پیش از این مرتکب شده است، تصریح کرد: آمریکا نباید به کسانی کمک کند که علیه واشنگتن جاسوسی و عملیات نفوذ انجام می‌دهند.

 مدیر سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم دولت ترامپ پیش‌تر در پیامی با اشاره ادعای ترامپ درباره …



 وقوع یک حادثه امنیتی دیگر در نزدیکی سواحل یمن
۲۹ دقیقه قبل / سایت جماران

وقوع یک حادثه امنیتی دیگر در نزدیکی سواحل یمن

به گزارش جماران، منابع عربی از وقوع یک حادثه امنیتی در نزدیکی سواحل یمن خبر داده‌‌اند.

 این منابع عنوان کرده‌اند که قایق‌های کوچک به یک نفتکش در شرق مکلا در یمن نزدیک شده‌اند و نفتکش درخواست کمک کرده است.

 سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا هم اعلام کرد گزارشی از یک حادثه در ۱۳۶ مایلی شرق مکلا در یمن دریافت کرده است.

 سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا در ادامه افزود: یک نفتکش در حالی که در خلیج عدن در حال حرکت بود، با نزدیک شدن یک فروند شناور به آن، درخواست کمک ارسال کرد.

 



 نگرانی تل‌آویو از تثبیت حضور دریایی ترکیه در سوریه
۳۶ دقیقه قبل / سایت اصلاحات نیوز

نگرانی تل‌آویو از تثبیت حضور دریایی ترکیه در سوریه

به گزارش اصلاحات نیوز؛

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی از افزایش نگرانی‌های امنیتی تل‌آویو درباره نفوذ و تثبیت حضور دریایی ترکیه در سوریه خبر داد؛ موضوعی که به گفته این رسانه، می‌تواند سطح تنش میان دو طرف را از عرصه زمینی سوریه به آب‌های شرق مدیترانه بکشاند.

این شبکه مدعی شد، فرمانده نیروی دریایی ترکیه در ماه ژوئیه (تیر)، در رأس یک هیأت رسمی نظامی وارد سوریه شد و با مقام‌های ارشد نیروی دریایی این کشور دیدار کرد. شبکه ۱۲ این سفر را اقدامی غیرمعمول توصیف کرد و گفت، این دیدار توجه نهاد‌های امنیتی رژیم صهیونیستی را به خود جلب کرده است.

بر اساس این گزارش، مقام‌های امنیتی رژیم صهیونیستی نگران گسترش نفوذ ترکیه در عرصه دریایی سوریه و تعمیق همکاری‌های نظامی و دریایی میان آنکارا و دمشق هستند.

این رسانه صهیونیستی همچنین مدعی شد در ماه‌های اخیر چندین مورد فعالیت شناور‌های نیروی دریایی ترکیه در نزدیکی کشتی‌های رژیم صهیونیستی در آب‌های بین‌المللی ثبت شده است. بر اساس ادعای این رسانه، کشتی‌های ترکیه در چند مورد به نیرو‌های رژیم صهیونیستی نزدیک شدند هر چند این رویداد‌ها بدون درگیری پایان یافته است.

با این حال، منابع امنیتی رژیم صهیونیستی مدعی شده‌اند این اقدامات حامل یک پیام روشن است که ترکیه از حضور این رژیم در منطقه آگاه است و می‌خواهد نشان دهد که خود نیز در این عرصه حضور دارد.

این رسانه صهیونیستی افزود: افزایش حضور نیروی دریایی ترکیه در شرق مدیترانه می‌تواند احتمال برخورد دریایی را بیشتر کند هرچند این اصطکاک‌ها تاکنون به درگیری مستقیم منجر نشده است.

این تحولات همزمان با اظهارات اخیر بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره حضور ترکیه در سوریه رخ داده است. نتانیاهو روز چهارشنبه مدعی شد تل‌آویو اجازه نخواهد داد ترکیه با ایجاد پایگاه نظامی در سوریه، امنیت رژیم صهیونیستی را تهدید کند.

وی همچنین مدعی شد رژیم صهیونیستی پیش‌تر درباره حضور نظامی ترکیه در سوریه به طرف‌های مربوطه هشدار داده است. این اظهارات پس از آن مطرح شد که رژیم صهیونیستی مسئولیت حمله هوایی به پایگاه نظامی «ابوظهور» در استان ادلب سوریه را برعهده گرفت.

دفتر نخست‌وزیری …



 عمان: عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت کل منطقه نیست/ خواهان تشدید تنش نیستیم
۵۶ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

عمان: عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت کل منطقه نیست/ خواهان تشدید تنش نیستیم

به گزارش برنا و به نقل از شبکه الجزیره، «بدر البوسعیدی» وزیر خارجه عمان با بیان این مطلب افزود: موضع ما در تعهدمان به امنیت دریایی و قوانین بین‌المللی و جلوگیری از تشدید تنش و درگیری بیشتر، همچنان ثابت و پابرجاست است.

جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان پیش از ۱۷ تیرماه (روز نقض تفاهم اسلام‌آباد از سوی آمریکا) و هم پس از آن، گفت‌و‌گو‌های تفصیلی را به عنوان دو دولت ساحلی تنگه هرمز آغاز کردند تا به سازکاری برای سامان‌دادن به بحران ایجاد شده توسط آمریکا دست یابند.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ۱۷ مرداد با بیان اینکه مذاکرات با عمان در خصوص سازکار حقوقی و مدیریت تنگه هرمز در خصوص تعیین مسیر تردد تنگه هرمز در حال انجام است و خیلی به توافق نزدیک هستیم، توضیح داد: در گذشته TSS یا مسیری وجود داشت که دیگر از نظر جمهوری اسلامی این مسیر برای تردد کشتی‌ها قابل قبول نیست و لازم است یک TSS جدیدی در نظر گرفته شود که البته دارای پیچیدگی‌های گسترده فنی و حقوقی است.

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه هم با اشاره به اینکه در مورد نقشه تردد تفاهم حاصل شده است، درباره روند گفت‌و‌گو‌ها با عمان توضیح داد: «در مورد بیانیه مشترک همچنان برخی نکات فنی وجود دارد که در مورد آن بحث می‌شود، ولی مذاکرات به شکل خیلی روان و سازنده دارد انجام می‌شود. در مورد نقشه مسیر تردد تفاهم شده، اما قرار این بوده است که تفاهم را در قالب یک بسته نهایی کنیم؛ یعنی نقشه به همراه بیانیه مشترک.»

بر مبنای این اظهارات مسئولان دیپلماسی ایران، این نقشه راه در حال نهایی شدن است، اما بر همین مبنا و به گفته بقائی به سه دلیل روند در حال طولانی‌شدن است: «پیچیدگی موضوع، تعدد بازیگران اثرگذار و در نهایتا تلاش طرف‌های بدسگال که نشان دادند هیچ‌وقت به صلح و امنیت منطقه بها نمی‌دهند و اساساً دوست دارند که منطقه ما همیشه در حالت کشمکش و آشوب باشد.»

فرآیند سازنده میان ایران و عمان در صورت رسیدن به تفاهم می‌تواند مسیر تازه‌ای برای پایان دادن به بحران تلقی شود، اما این فرض در صورتی درست خواهد بود که فرایند سازنده دیگری هم در ذهن و درک تصمیم‌گیران آمریکا آغاز شود.

از این روست که درست در روز‌هایی که مذاکرات ایران و عمان درباره سازوکار مدیریت …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 تغییرات اقلیمی؛ بزرگ‌ترین تهدید امنیتی اروپا | آتش‌سوزی‌های گسترده ابزاری بالقوه و مخرب برای تروریسم و جنگ متقارن هستند!
سایت اقتصادنیوز

تغییرات اقلیمی؛ بزرگ‌ترین تهدید امنیتی اروپا | آتش‌سوزی‌های گسترده ابزاری بالقوه و مخرب برای تروریسم و جنگ متقارن هستند!

اقتصادنیوز: آمادگی و سازگاری می‌تواند شمار قربانیان و میزان خسارت را کاهش دهد، اما نمی‌تواند برای همیشه با تشدید گرما، خشکسالی، سیلاب و آتش‌سوزی مقابله کند. اروپا سریع‌تر از هر قاره دیگری در حال گرم شدن است و سیاست‌ها و تعهدات اقلیمی کنونی آن برای سازگاری کامل با افزایش احتمالی دمای متوسط جهانی بین ۲.۴ تا ۳.۹ درجه سانتی‌گراد در این قرن کافی نخواهد بود.
 کشت خشخاش ممنوع است
سایت دیدارنیوز

کشت خشخاش ممنوع است

حسین ذوالفقاری؛ نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود...
 گلکسی S26 FE؛ پرچمدار اقتصادی سامسونگ با قیمت ۷۹۹ دلار در راه بازار
سایت رکنا

گلکسی S26 FE؛ پرچمدار اقتصادی سامسونگ با قیمت ۷۹۹ دلار در راه بازار

رکنا اقتصادی: گلکسی S26 FE در آستانه رونمایی قرار دارد؛ گوشی جدید سامسونگ با نمایشگر ۶.۷ اینچی ۱۲۰ هرتزی، تراشه اگزینوس ۲۵۰۰، دوربین سه‌گانه ۵۰ مگاپیکسلی و پشتیبانی نرم‌افزاری هفت‌ساله عرضه خواهد شد. گزارش‌ها از قیمت پایه ۷۹۹ دلاری این گوشی در بازار آمریکا حکایت دارند؛ رقمی که نسبت به نسل قبل افزایش قابل توجهی دارد.
 آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405
سایت هم میهن

آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

جدیدترین قیمت طلا و سکه در بازار تهران مشخص شد.
 اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان
سایت رکنا

اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان

رکنا اقتصادی: بازار اجاره در شمال تهران همچنان فاصله قابل‌توجهی با مناطق مرکزی پایتخت دارد؛ بررسی فایل‌های اجاره در محله‌هایی مانند الهیه، زعفرانیه، محمودیه، قیطریه و فرمانیه نشان می‌دهد مستاجران برای یک واحد یکخوابه در گران‌ترین مناطق تهران، برای رهن کامل دست‌کم به ۲.۵ میلیارد تومان نیاز دارند و در قراردادهای ترکیبی، اجاره ماهانه برخی واحدها به ۱۸۰ میلیون تومان می‌رسد.
 نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات
سایت روزنو

نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

او در ادامه از مسعود پزشکیان تقدیر می‌کند و می‌گوید که دستش را می‌بوسم که شجاعانه و فداکارانه تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را امضا کرد. خاتمی از این رهگذر وارد تحلی...
 کامبیز نوروزی: طرح مقابله با نفوذ جلوی آزادی بیان و آزادی‌های فردی را می گیرد
سایت هم میهن

کامبیز نوروزی: طرح مقابله با نفوذ جلوی آزادی بیان و آزادی‌های فردی را می گیرد

یک حقوقدان گفت: این طرح جلوی نفوذ بیگانه را نمی‌گیرد، بلکه جلوی آزادی بیان و آزادی‌های فردی و اجتماعی افراد را می‌گیرد و به نظر من مقصود پنهانی از این طرح، محدودیت شدید آزادی بیان است
 سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد
خبرگزاری ایسنا

سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد

کانون کارگردانان سینمای ایران در پی طرح اخیر مجلس ، بیانیه‌ای منتشر کرد.