قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

اسپانیا سفیر ایتالیا را احضار کرد

تهران- ایرنا- خوزه مانوئل آلبارس وزیر خارجه اسپانیا در پیامی با محکوم کردن حمایت آنتونیو تاجانی وزیر خارجه ایتالیا از تعلیق احتمالی مادرید از منطقه شنگن، اعلام کرد که دستور احضار سفیر این کشور را صادر کرده است.
 اسپانیا سفیر ایتالیا را احضار کرد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش روز جمعه ایرنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، آلبارس در پیام خود در واکنش به اظهارات تاجانی درباره حمایت از تعلیق اسپانیا از منطقه شنگن، او را به عوام‌فریبی برای منافع حزبی متهم کرد.

وزیر خارجه اسپانیا در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: این سخنان برای وزیر خارجه یک کشور شریک و دوست که از او انتظار همبستگی اروپایی داریم، نامناسب است.

وی افزود که دستور احضار سفیر ایتالیا را صادر کرده است.

به گزارش ایرنا، آنتونیو تاجانی وزیر خارجه ایتالیا پیش‌تر در پیامی با تاکید بر اینکه مهاجرت نامنظم و کنترل نشده تهدیدی برای امنیت ملی است از تعلیق اسپانیا از منطقه شنگن حمایت کرده بود.

تاجانی در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: من از بسته شدن منطقه شنگن با اسپانیا حمایت می‌کنم و به اقدام‌های ماتئو پیانته‌دوسی وزیر کشور (ایتالیا) کاملا اعتماد دارم.

وی افزود: مهاجرت نامنظم و کنترل نشده تهدیدی برای امنیت ملی است. …




چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ - 9 September 2026