قیمت طلا امروز




 سایت انتخاب / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

سردار ابن‌الرضا، سرپرست وزارت دفاع: خون شهدای اقتدار، توان بازدارندگی ایران را استوارتر از گذشته خواهد کرد

سرپرست وزارت دفاع تأکید کرد: خون شهدای اقتدار، درخت تناور دفاع و توان بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران را استوارتر از گذشته خواهد کرد.
 سردار ابن‌الرضا، سرپرست وزارت دفاع: خون شهدای اقتدار، توان بازدارندگی ایران را استوارتر از گذشته خواهد کرد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سرپرست وزارت علوم دفاع تأکید کرد: خون شهدای اقتدار، درخت تناور دفاع و توان بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران را استوارتر از گذشته خواهد کرد.

به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

بازگشت پیکر مطهر شهید والامقام امیر سرتیپ‌دوم خلبان مجید کاظمی پس از ماه‌ها چشم انتظاری، روایتی نام آشنا و کهن فرزندان ایرانی است که عهد خود با ایران، اسلام و مردم را تا واپسین لحظه حیات حفظ کردند. امروز این شهید سرافراز به وطن بازگشته است، اما حقیقت آن است که او از همان لحظه‌ای که برای دفاع از عزت و امنیت این سرزمین ‌به آسمان برخاست، در قلب ملت ایران جاودانه شد.

شهید مجید کاظمی، مأموریت خود را با شجاعت، قدرت، ایمان و وفاداری به میهن و مردم به انجام رساند و در مسیر بازگشت، آسمان خلیج فارس را با خون پاک خود رنگین کرد. امروز بازگشت پیکر این خلبان غیور، اگرچه داغ فراق را تازه می‌کند، اما برای ملت ایران، یادآور وفاداری فرزندان قهرمانی است که تا آخرین نفس، پای عهد و سوگند خود با ایران و انقلاب ایستادند.

جامعه پرافتخار خلبانان نیروهای مسلح، همواره از پیشگامان دفاع از این مرز و بوم بوده است و این مسیر نورانی، با مجاهدت فرماندهان بزرگی همچون وزیران دفاع شهید، امیر سرلشکر خلبان نصیرزاده و سرلشگر خلبان فکوری و دیگر عقابان آسمان ایران، به الگویی ماندگار از ایثار، شجاعت و تعهد تبدیل شده است؛ مکتبی که امروز نیز در وجود خلبانان مؤمن و سلحشور این سرزمین جاری است.

اینجانب ضمن تبریک و تسلیت به خانواده معزز این شهید، همرزمان، جامعه پرافتخار نیروهای مسلح و ملت بزرگ ایران، از خداوند متعال برای این شهید والامقام، علو درجات و همنشینی با حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را مسالت دارم.





 ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد

ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد

رسانه «سمافور» به نقل از یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید ادعا داد که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش شکست خورده است.

 فوری/ ناو جورج واشنگتن به خاورمیانه رسید

فوری/ ناو جورج واشنگتن به خاورمیانه رسید

فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرد ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس جورج واشنگتن» روز گذشته وارد منطقه عملیاتی این کشور در خاورمیانه شده است.

 آسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های پاکستانی: اسلام‌آباد برای ازسرگیری مذاکرات، با ایران و آمریکا در تماس است

آسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های پاکستانی: اسلام‌آباد برای ازسرگیری مذاکرات، با ایران و آمریکا در تماس است

مقام‌های پاکستانی می‌گویند رهبری سیاسی و نظامی این کشور همچنان با ایران و آمریکا در تماس است تا تلاش‌ها برای کاهش تنش و حرکت به سمت ازسرگیری مذاکرات را بررسی کند.

 ملت ایران و عراق نپذیرفتند سرنوشت‌شان را دولت‌های غربی بنویسند

ملت ایران و عراق نپذیرفتند سرنوشت‌شان را دولت‌های غربی بنویسند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملت ایران و عراق نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم و سرنوشت مان را در پایتخت‌های دولت‌های غربی ننوشتند.

 پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند

پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند

بحران‌های امنیتی اخیر، بحث بازنگری در ساختار وزارت اطلاعات را به یکی از موضوعات جدی در محافل سیاسی تبدیل کرده است؛ تا جایی که ایده حذف شرط ۴۳ ساله «اجتهاد» برای وزیر اطلاعات، حالا از سطح گمانه‌زنی فراتر رفته و به موضوع اصلاح قانون رسیده است.

 اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!

اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!

روزنامه جمهوری اسلامی در ستون جهت اطلاع خود به به اخراج سلمان سامانی از کانادا وعدم بازگشت او به کشور پرداخته است.