قیمت طلا امروز




 سایت انتخاب / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

استاندار ایلام: ۳۰ درصد از ظرفیت پارکینگ مرز مهران تکمیل شده / نرخ مصوب پارکینگ روزانه ۶۰ هزار تومان تعیین شده

استاندار ایلام با اعلام استقرار بیش از ۱۲ هزار خودرو در پارکینگ بزرگ اربعین مهران، گفت: در حال حاضر تنها حدود ۳۰ درصد ظرفیت این پارکینگ تکمیل شده و با وجود ظ...
 استاندار ایلام: ۳۰ درصد از ظرفیت پارکینگ مرز مهران تکمیل شده / نرخ مصوب پارکینگ روزانه ۶۰ هزار تومان تعیین شده

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا: استاندار ایلام با اعلام استقرار بیش از ۱۲ هزار خودرو در پارکینگ بزرگ اربعین مهران، گفت: در حال حاضر تنها حدود ۳۰ درصد ظرفیت این پارکینگ تکمیل شده و با وجود ظرفیت بیش از ۱۵۰ هزار خودرویی در مهران، هیچ نگرانی بابت کمبود فضای پارک وجود ندارد.   احمد کرمی امروز  شنبه ۳ مرداد در حاشیه بازدید از پارکینگ بزرگ اربعین مهران، اظهار کرد: با گذشت پنج روز از آغاز پذیرش خودروهای زائران، تاکنون بیش از ۱۲ هزار خودرو در این پارکینگ مستقر شده‌اند.   وی خاطرنشان کرد: تمامی امکانات مورد نیاز زائران در محل پارکینگ پیش‌بینی شده و اتوبوس‌های حمل‌ونقل عمومی برای انتقال زائران به پایانه شهید سلیمانی به‌صورت مستمر فعال هستند. همچنین موکب‌ها، ایستگاه‌های توزیع آب سرد، امداد خودرو و سایر خدمات مورد نیاز در این مجموعه مستقر شده‌اند.   استاندار ایلام با اشاره به وضعیت مدیریت ترافیک گفت: نیروهای پلیس راهور به‌صورت شبانه‌روزی بر تردد خودروها نظارت دارند و عملیات هدایت ترافیک را انجام می‌دهند که تاکنون مشکل خاصی در این زمینه گزارش نشده است.   کرمی با بیان اینکه اکنون حدود ۳۰ درصد ظرفیت پارکینگ بزرگ اربعین تکمیل شده است، تصریح کرد: علاوه بر این پارکینگ، پارکینگ‌های اربعین یک و دو، پارکینگ‌های مسیر ورودی مهران و همچنین پارکینگ‌های بخش خصوصی نیز آماده پذیرش خودروهای زائران هستند.   وی بیان کرد: سال گذشته ظرفیت پارک بیش از ۱۵۰ هزار خودرو در مهران فراهم بود و امسال نیز تمامی زیرساخت‌های لازم برای ارائه خدمات به زائران آماده شده است. در صورت افزایش تقاضا نیز ظرفیت‌های جدید برای پارک خودروها پیش‌بینی خواهد شد.   استاندار ایلام درباره خدمات پایانه برکت نیز گفت: زائرانی که با ناوگان حمل‌ونقل عمومی به مهران سفر می‌کنند، از امکانات مناسب برای انتقال به نقطه صفر مرزی برخوردار هستند.   کرمی با تأکید بر رعایت نرخ‌های مصوب پارکینگ‌ها اظهار کرد: بر اساس مصوبه ستاد مرکزی اربعین، هزینه پارک خودرو به ازای هر ۲۴ ساعت ۶۰ هزار تومان تعیین شده و دریافت هرگونه مبلغ اضافی تخلف محسوب می‌شود.   وی گفت: تیم‌های نظارتی متشکل از ۴۰ نفر به‌صورت سیار و مستمر بر عملکرد پارکینگ‌ها نظارت دارند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی با متخلفان انجام خواهد شد.





 تکذیب شایعه بنزین ۸۰ هزار تومانی
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

تکذیب شایعه بنزین ۸۰ هزار تومانی

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس‌جمهور، ادعای ساختگی برخی کانال‌های غیررسمی مبنی بر اظهارات «محمد رضا عارف» درباره نرخ بنزین ۸۰ هزار تومانی را تکذیب کرد.

 قیمت طلا ۱۸ عیار امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ طلا همچنان در اوج
۴ ساعت قبل / روزنامه شرق

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ طلا همچنان در اوج

قیمت هر گرم طلا ۱۸ عیار در بازار امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ به ۱۹ میلیون و ۹۲۹ هزار و ۴۰۰ تومان رسید.

 پشت پرده «معجزه اروپایی» | چرا همه کشورهای جهان ثروتمند نشدند؟ | آیا گسترش سرمایه داری مدیون آنارشی سیاسی بود؟
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

پشت پرده «معجزه اروپایی» | چرا همه کشورهای جهان ثروتمند نشدند؟ | آیا گسترش سرمایه داری مدیون آنارشی سیاسی بود؟

اقتصادنیوز: تجارت فردا در گزارشی با بررسی نظریه‌های مختلف، ریشه ثروتمند شدن جهان و پیشرفت اقتصادی اروپا را در تعامل پیچیده عواملی چون نهادها، فرهنگ، جغرافیا، جمعیت، رقابت سیاسی و نوآوری جست‌وجو کرده است.

 سبد ذخایر فزرین پربارتر شد
۴ ساعت قبل / سایت صدای بورس

سبد ذخایر فزرین پربارتر شد

شرکت زرین معدن آسیا (فزرین) در تازه‌ترین گزارش شفاف‌سازی خود از انتقال رسمی پروانه بهره‌برداری محدوده معدنی «مس بهاره» به نام این شرکت خبر داد.

 قیمت خودروهای کارکرده داخلی/ جدول قیمت خودرو در بازار
۱۸ ساعت قبل / روزنامه تعادل

قیمت خودروهای کارکرده داخلی/ جدول قیمت خودرو در بازار

قیمت خودروهای کارکرده در مردادماه را در این گزارش بخوانید.

 درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد
۱۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد

اقتصادنیوز: پس از گذشت پنج ماه از آغاز جنگ میان آمریکا و ایران، نشانه‌های آینده امنیت خلیج فارس در حال آشکار شدن است. رفت‌وآمد کشتی‌های تجاری بر اساس ترتیباتی که هم‌اکنون میان عمان و ایران در حال مذاکره است، از سر گرفته شده؛ ترتیباتی که بر اساس قواعد جدید، نقش مستمر تهران در تنگه هرمز را به رسمیت می‌شناسد.