قیمت طلا امروز




 سایت انتخاب / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

داروسازی دکتر عبیدی ۸۰ ساله شد

داروسازی دکتر عبیدی هشتادمین سال فعالیت خود را گرامی می‌دارد. هشت دهه نقش‌آفرینی در سلامت ایران که از سال ۱۳۲۵ و با پایه‌گذاری نخستین لابراتوار داروسازی کشور...
 داروسازی دکتر عبیدی ۸۰ ساله شد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

   

داروسازی دکتر عبیدی هشتادمین سال فعالیت خود را گرامی می‌دارد. هشت دهه نقش‌آفرینی در سلامت ایران که از سال ۱۳۲۵ و با پایه‌گذاری نخستین لابراتوار داروسازی کشور توسط دکتر غلامعلی عبیدی آغاز شد و امروز با تمرکز بر کیفیت، نوآوری و ارتقای سلامت انسان‌ها ادامه دارد.

در ۸ دهه گذشته، داروسازی دکتر عبیدی با اتکا به دانش، استانداردهای کیفی و تعهد به سلامت جامعه، در کنار نسل‌های مختلف بیماران، خانواده‌ها، پزشکان، داروسازان و فعالان نظام سلامت ایران است. در نتیجه این همراهی مستمر، اکنون بیش از ۱۰ میلیون نفر از راهکارهای درمانی داروسازی دکتر عبیدی بهره‌ می‌برند.

۸۰ سالگی داروسازی دکتر عبیدی، تنها مرور یک گذشته پرافتخار نیست؛ بلکه فرصتی برای تاکید دوباره بر مسئولیتی است که در مسیر آینده سلامت بر عهده دارد. داروسازی دکتر عبیدی امروز با پشتوانه توسعه مداوم علمی و صنعتی خود، در ۱۴ حوزه درمانی، از جمله دیابت، بیماری‌های قلبی‌عروقی و دیگر بخش‌های کلیدی سلامت، به توسعه راهکارهای درمانی باکیفیت و قابل اتکا ادامه می‌دهد.

این مسیر ۸۰ ساله، حاصل تلاش نسل‌هایی از همکاران، متخصصان، پزشکان، داروسازان و همراهان نظام سلامت است که هر یک در شکل‌گیری و تداوم جایگاه داروسازی دکتر عبیدی نقش داشته‌اند. به همین مناسبت، داروسازی دکتر عبیدی در سال جاری مجموعه‌ای از برنامه‌های ارتباطی را با هدف گرامیداشت این میراث ارزشمند و ترسیم مسیر آینده اجرا خواهد کرد.

داروسازی دکتر عبیدی در آغاز دهه نهم فعالیت خود، همچنان بر این تعهد پایبند است: ارائه راهکارهای دارویی نوآورانه و اثربخش برای ارتقای سلامت جامعه و افزایش دسترسی مردم به محصولات با کیفیت.





 بازگشت سینما به دوران پیش از کرونا
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازگشت سینما به دوران پیش از کرونا

فروش خیره‌کننده فیلم‌های «اودیسه» و «مرد عنکبوتی: روزی نو» در کنار آثار غافلگیرکننده‌ای چون «اتاق‌های پشتی» و «وسواس» گیشه تابستان امسال را به‌شدت داغ کرد. از این رو درآمد فروش فیلم‌های داخلی آمریکا از مرز ۴‌میلیارد دلار عبور کرد؛ رقمی که بعد از دوران همه‌گیری کرونا تنها برای دومین بار به دست آمده است. نخستین تابستانی که پس از تغییرات گسترده ناشی از کرونا فروش ۴‌میلیارد‌دلاری را تجربه کرد سال ۲۰۲۳ بود و حالا یک بار دیگر این اتفاق تکرار شده است.

 چگونه چین و روسیه مانع برنامه‌های ترامپ برای منزوی کردن ایران می‌شوند
۵۱ دقیقه قبل / سایت اطلاعات آنلاین

چگونه چین و روسیه مانع برنامه‌های ترامپ برای منزوی کردن ایران می‌شوند

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده، با اعلام «روز حمله نهایی» اقتصادی علیه تهران، تهدید کرده است هر کشوری را که به ایران «راه نجات» اقتصادی ارائه دهد، از نظر مالی مجازات خواهد کرد.

 10 محور صحبت‌های رئیس‌کل
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

10 محور صحبت‌های رئیس‌کل

شامگاه چهارشنبه، عبدالناصر همتی، رئیس‌کل بانک مرکزی، در گفت‌وگوی ویژه خبری در شبکه خبر، با اشاره به عملکرد این نهاد در شرایط جنگ اقتصادی، مجموعه‌ای از اقدامات و برنامه‌ها را در حوزه سیاست ارزی، کنترل تورم، تامین مالی تولید، اصلاح نظام بانکی، کالابرگ و توسعه زیرساخت‌های پرداخت تشریح کرد. محور اصلی اظهارات او، مدیریت محدودیت‌های ناشی از تحریم، جنگ و کاهش درآمدهای ارزی و تلاش برای جلوگیری از انتقال این فشارها به تورم و معیشت مردم بود.

 23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!
۱۰ دقیقه قبل / سایت ورزش ۳

23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!

رونالدو برای 25امین فصل متوالی در دوران حرفه‌ای خود، گلزنی کرد

 افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: راه‌حل پایدار چالش ناترازی سوخت فقط افزایش تولید و عرضه نیست، بلکه باید از مسیر اصلاح الگوی مصرف، ارتقای بهره‌وری، سرمایه‌گذاری در بخش تقاضا و مشارکت همه ذی‌نفعان در تصمیم‌سازی محقق شود.

 سخنگوی‌ وزارت دفاع: تولید تجهیزات دفاعی کشور در یک سال گذشته دو برابر شده است
۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

سخنگوی‌ وزارت دفاع: تولید تجهیزات دفاعی کشور در یک سال گذشته دو برابر شده است

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تشریح آخرین وضعیت صنعت دفاعی کشور عنوان کرد: میزان تولید تسلیحات و تجهیزات دفاعی از تیرماه سال گذشته تا تیرماه امسال دو برابر شده و در برخی محصولات راهبردی و اولویت‌های مورد نیاز جنگ، میزان تولید در جریان جنگ بیش از سه برابر افزایش یافته است.