قیمت طلا امروز




 سایت انتخاب / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

یمن: دیدار ترامپ، نتانیاهو و وزیر دفاع عربستان نمایش هماهنگی علیه ایران عراق و ما است/ یک منبع در وزارت خارجه یمن: تکذیب حمله به کشتی‌ها در بندر دمیاط مصر از سوی صنعا

وزارت خارجه یمن دیدارهای اخیر در کاخ سفید با رئیس جمهور آمریکا را نشان‌دهنده سطح هماهنگی‌ها میان آمریکا و عربستان و رژیم صهیونیستی علیه ایران، یمن و عراق دانست.
 یمن: دیدار ترامپ، نتانیاهو و وزیر دفاع عربستان نمایش هماهنگی علیه ایران عراق و ما است/ یک منبع در وزارت خارجه یمن: تکذیب حمله به کشتی‌ها در بندر دمیاط مصر از سوی صنعا

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: وزارت خارجه یمن دیدارهای اخیر در کاخ سفید با رئیس جمهور آمریکا را نشان‌دهنده سطح هماهنگی‌ها میان آمریکا و عربستان و رژیم صهیونیستی علیه ایران، یمن و عراق دانست.

وزارت خارجه یمن امروز پنج‌شنبه در بیانیه‌ای به دیدار دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا با خالد بن سلمان، وزیر دفاع عربستان و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد و میزبانی ترامپ از آنها را نشان‌دهنده سطح هماهنگی و همکاری آمریکا با عربستان و رژیم صهیونیستی دانست و تاکید کرد، این دیدارها در حالی انجام می‌شوند که دشمن صهیونیستی شنیع‌ترین جنایات را در حق ملت فلسطین مرتکب می‌شود و به اشغال خاک لبنان و سوریه توسط این رژیم ادامه می‌دهد.

وزارت خارجه یمن در ادامه بیانیه خود اعلام کرد که این دیدارها در چارچوب استمرار حملات علیه ایران و عراق با مشارکت عربستان است که در حال حاضر به محاصره یمن و نقض حاکمیت و استقلال آن ادامه می‌دهد.

این وزارتخانه همچنین دیدارهایی را که در کاخ سفید انجام شده‌اند، برملا کننده نقش بد رژیم آل سعود در منطقه کشورهای عربی و امت اسلامی دانست که در راستای خدمت به پروژه اسرائیلی موسوم به «تغییر خاورمیانه» است.

به گزارش شبکه خبری المسیره یمن، صنعاء در ادامه خطاب به آل سعود تاکید کرد، رژیم جنایتکار سعودی باید بداند که با انداختن خود در آغوش اسرائیل جهت ایفای نقش‌های بی‌ارزش در خدمت به آنها، هرگز به اهداف خود نخواهد رسید و در نهایت آنها رژیم سعودی را قربانی خواهند کرد.

این وزارتخانه در پایان نیز بار دیگر تاکید کرد که تداوم جدایی رژیم سعودی از محیط عربی و اسلامی خود، واقعیت وابستگی و سطحی که به آن تنزل کرده را آشکار می‌کند.

همچنین یک منبع در این وزارتخانه خبرهای منتشر شده درباره حمله یمن به بندری در مصر را تکذیب کرد و گفت: شایعه‌های منتشر شده درباره حمله یمن به یک کشتی در بندر دمیاط در مصر صحت ندارند، موضعگیری یمن در این خصوص روشن و شفاف بوده و یمن تنها رژیم سعودی را به دلیل محاصره ظالمانه و حملات مستمرش علیه ملت یمن، هدف قرار می‌دهد.

این منبع افزود: کشتیرانی در دریای سرخ ایمن بوده و نگرانی‌های رژیم سعودی که سعی دارد با دامن زدن به آنها خود را از بن‌بستی که در آن گرفتار شده، نجات دهد، هیچ دلیلی وجود ندارد





 آژیر بحران در بازار جهانی انرژی
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آژیر بحران در بازار جهانی انرژی

دنیای اقتصاد: چراغ‌های قرمز در بازارهای انرژی روشن شده‌اند. قیمت نفت دوباره به شکل نگران‌کننده‌ای بالا رفته است اما مشکل بزرگ‌تری در لایه‌های پنهان بازار وجود دارد.

 سفر وزیر خارجه سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال
۲۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سفر وزیر خارجه سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال

محمد اسحاق دار، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان، در اسلام‌آباد با اسعد الشیبانی، وزیر امور خارجه سوریه دیدار و گفتگو کرد.

 پاسخ گسترده کاربران به توئیت رئیس مجلس عراق + عکس
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

پاسخ گسترده کاربران به توئیت رئیس مجلس عراق + عکس

انتشار تصویری از سوی هیبت الحلبوسی، رئیس مجلس عراق، که در آن نام جعلی به جای «خلیج فارس» درج شده است، با واکنش گسترده کاربران ایرانی و عراقی در شبکه‌های اجتم...

 کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند
۲۳ ساعت قبل / سایت نورنیوز

کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند

سفر جرد کوشنر به مصر و سرزمین‌های اشغالی، در ظاهر برای احیای طرح صلح غزه انجام شد؛ اما همزمانی گفت‌وگو با حماس و حمایت از شروط تل‌آویو، دوگانگی راهبرد آمریکا و نیاز ترامپ به دستاوردسازی سیاسی را آشکارتر هم کرد.

 اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت
۱۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت

کانال «کان» گزارش داد: یک مقام امنیتی می‌گوید اسرائیل معتقد نیست حماس خلع سلاح خواهد شد.

 ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی گفت که تنش‌آفرینی نتانیاهو علیه ترکیه شتاب‌زده و احمقانه است و انگیزه‌های سیاسی مرتبط با انتخابات آتی در پشت سر آن قرار دارد.