قیمت طلا امروز




 سایت هم میهن / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

حزب‌الله لبنان حمله آمریکا به عراق را محکوم کرد

حزب‌الله لبنان با انتشار بیانیه‌ای، حملات اخیر آمریکا به عراق را نقض حاکمیت و استقلال این کشور دانست و درباره پیامدهای آن برای ثبات منطقه هشدار داد.
 حزب‌الله لبنان حمله آمریکا به عراق را محکوم کرد
به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از تسنیم، حزب‌الله لبنان حملات اخیر آمریکا به عراق را محکوم کرد و این اقدام را تعرضی آشکار به یک نهاد رسمی عراق و نقض قوانین بین‌المللی توصیف کرد.

در بیانیه این گروه آمده است که حمله به یک نهاد رسمی عراق، با مشارکت یکی از کشورهای عربی، می‌تواند پیامدهای گسترده‌ای برای منطقه داشته باشد و زمینه را برای بی‌ثباتی، افزایش اختلافات داخلی و تشدید درگیری‌ها فراهم کند.

حزب‌الله همچنین با اشاره به مشارکت عربستان سعودی در این حمله، از رویکرد ریاض انتقاد کرد و گفت این کشور به جای همراهی با سیاست‌های آمریکا و اسرائیل، باید از ظرفیت‌های گفت‌وگو و دیپلماسی برای حل اختلافات با دولت عراق استفاده کند.

در ادامه این بیانیه، نسبت به ادامه حملات آمریکا و کشته‌شدن شهروندان عراقی هشدار داده شده است. حزب‌الله تأکید کرد سکوت در برابر چنین اقداماتی می‌تواند منطقه را با پیامدهای خطرناک و جبران‌ناپذیر روبه‌رو کند.

حزب‌الله لبنان در پایان، ضمن اعلام همبستگی با دولت و مردم عراق، خواستار واکنشی فوری، قاطع و مسئولانه از سوی کشورهای عربی، کشورهای اسلامی و جامعه بین‌المللی برای توقف حملات و حمایت از حاکمیت کشورها شد.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید



 پایان خاورمیانه آمریکایی

پایان خاورمیانه آمریکایی

مجله فارن افرز در تحلیلی نوشت: نظم خاورمیانه‌ای تحت رهبری آمریکا اکنون در آستانه فروپاشی قرار گرفته است؛ چرا که ناتوانی آمریکا در حفاظت از متحدان عرب و باز نگه داشتن تنگه هرمز، همراه با حمایت واشنگتن از سیاست‌های رژیم اسرائیل در غزه، اعتماد کشورهای منطقه به تعهدات امنیتی آمریکا را به‌شدت تضعیف کرده است.

 ما دیگر نمی‌توانیم ایران را شکست دهیم

ما دیگر نمی‌توانیم ایران را شکست دهیم

معاون سابق رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت: ما نمی‌توانیم ایران را شکست دهیم؛ ایرانِ امروز، ایران ۱۹۵۳ نیست.

 واکنش عربستان به حمله صهیونیست‌ها به فرودگاه نظامی سوریه

واکنش عربستان به حمله صهیونیست‌ها به فرودگاه نظامی سوریه

وزارت خارجه عربستان با شدیدترین لحن حملات هوایی رژیم صهیونیستی به فرودگاه نظامی ابوظهور در استان ادلب را محکوم کرد.

 ادعای ترور فرماندهان مقاومت «دروغ» است

ادعای ترور فرماندهان مقاومت «دروغ» است

حماس ادعای ارتش اسرائیل در هدف قرار دادن فرماندهان مقاومت را بی‌اساس و پوششی برای جنایت علیه پلیس دانست.

 گفت‌وگوی وزیر خارجه آمریکا و مشاور امنیت ملی امارات درباره مسائل مرتبط با ایران و لبنان

گفت‌وگوی وزیر خارجه آمریکا و مشاور امنیت ملی امارات درباره مسائل مرتبط با ایران و لبنان

مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا با مشاور امنیت ملی امارات درباره ایران گفت‌وگو کردند.

 اروپا هدف بعدی ایران در دور جدید جنگ

اروپا هدف بعدی ایران در دور جدید جنگ

یک منبع داخلی در گفتگو با رسانه‌ها اعلام کرد که ایران در صورت تجاوز آمریکا، هیچ محدودیتی برای پاسخ خود قائل نخواهد بود.

 آمریکا رادار آماده فرار می‌سازد / پس از انهدام رادار اردن توسط ایران

آمریکا رادار آماده فرار می‌سازد / پس از انهدام رادار اردن توسط ایران

پس از آنکه ایران در جریان جنگ، پایگاه‌ها و تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه از جمله رادار AN/TPY-۲ در اردن را هدف قرار داد، واشنگتن به‌دنبال نسل تازه‌ای از رادارهاست که ظرف چند ساعت مستقر و در چند دقیقه جمع‌آوری شوند تا پیش از رسیدن آتش دشمن از محل بگریزند.

 انتقاد آلمان و فرانسه از اظهارات وحشیانه بن‌گویر

انتقاد آلمان و فرانسه از اظهارات وحشیانه بن‌گویر

وزیر امنیت داخلی اسرائیل پیش‌تر در گفت‌وگویی تأکید کرده بود که ارتش اسرائیل «باید ترور‌های هدفمند در غزه انجام دهد و هر شب ۳۰ تا ۴۰ نفر را از پا درآورد».