قیمت طلا امروز




 سایت هم میهن / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

حمله آمریکا به کازرون و فراشبند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار فارس از تجاوز هوایی دشمن آمریکایی در بامداد امروز (پنجشنبه هشتم مرداد ۱۴۰۵) به مناطقی در شهرستان‌های کازرون و فراشبند خبر داد و تاکید کرد: این حملات خوشبختانه هیچ تلفات جانی در پی نداشته و هم‌اینک وضعیت منطقه پایدار و عادی است.
 حمله آمریکا به کازرون و فراشبند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش هم‌میهن آنلاین، سید احمد احمدی‌زاده اعلام کرد: در ساعات ابتدایی بامداد امروز ۸ مرداد جنگنده‌های آمریکایی اقدام به تجاوز هوایی علیه نقاطی در شهرستان‌های کازرون و فراشبند کردند که خوشبختانه این حملات هیچ‌گونه تلفات جانی در پی نداشته است.

به گزارش ایسنا، به نقل از کارگروه اطلاع‌رسانی در شرایط بحرانی شورای اطلاع‌رسانی استان فارس در روز پنج‌شنبه هشتم مرداد، معاون استاندار فارس با تاکید بر عادی بودن اوضاع تصریح کرد: هم‌اینک وضعیت در هر دو شهرستان کاملا پایدار و آرام است و مردم عزیز کازرون و فراشبند بدون هیچ دغدغه‌ای به فعالیت‌های روزمره خود مشغول هستند.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید …




 اخبار جدید

 اکثر لوازم ورزشی خارجی در بازار قاچاق است
۲۰ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

اکثر لوازم ورزشی خارجی در بازار قاچاق است

به مردم اطمینان داد که فروشندگان این بخش جنس اصلی و تقلبی را به قیمت خودشان عرضه می کنند و جنس تقلبی و ایرانی به جای جنس خارجی اصل فروخته نمی‌شود.

 واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام
۳۰ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام

کاظم غریب آبادی معاون حقوقی و بین‌الملل وزیر خارجه در پیامی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام واکنش نشان داد و تاکید کرد که با این فضاسازی‌ها نه می‌توانید شکست سیاست‌ها و اقدامات خود را جبران کنید و نه می‌توانید در شورای امنیت کاری از پیش ببرید.

 آیا نظر جلیلی تغییر کرده؟!/ بازتاب جهانی شکار سپاه / همان تکه استخوان را هم نباید داد!
۲۵ دقیقه قبل / سایت الف

آیا نظر جلیلی تغییر کرده؟!/ بازتاب جهانی شکار سپاه / همان تکه استخوان را هم نباید داد!

هر روز اخبار فراوانی در رسانه‌ها منتشر می‌شود که دنبال‌کردن آن‌ها ـ حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند‌ ـ کار دشواری است. بسته خبری ـ تحلیلی «الف» با رصد اخبار، رویدادهای مهم و همچنین تحلیل‌های صورت‌گرفته، مخاطبان خود را از مهم‌ترین وقایع روز آگاه می‌کند.

 بانک سامان چهل و نهمین شرکت برتر ایران شد
۳۱ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

بانک سامان چهل و نهمین شرکت برتر ایران شد

بانک سامان بر اساس آخرین رتبه‌بندی صورت گرفته توسط سازمان مدیریت صنعتی به‌عنوان چهل و نهمین شرکت برتر ایران انتخاب شد.

 پرونده رنج مردم روی میز رئیس‌جمهور است
۱۴ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پرونده رنج مردم روی میز رئیس‌جمهور است

معاون حقوقی رئیس‌جمهور با اشاره به تجربه واگذاری اختیارات به استانداران گفت: این رویکرد در جریان جنگ اخیر کارآمدی خود را نشان داد و موجب شد مدیران استانی با اختیار و سرعت بیشتری مسائل و نیازهای مناطق تحت مدیریت خود را پیگیری و مدیریت کنند.

 «عصراقتصاد» گزارش می دهد؛ اوکراین عضو ناتو نمی شود
۲۵ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

«عصراقتصاد» گزارش می دهد؛ اوکراین عضو ناتو نمی شود

جو بایدن سفر اروپایی خود را با انگلیس آغاز و در ادامه این سفر کاری به لیتوانی جهت شرکت در نشست ناتو سفر خواهد کرد