قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

ترامپ: با ایران گفتگو می‌کنیم و به نظر می‌رسد اتفاقات خوبی در راه است/ ما کمی با نتانیاهو اختلاف نظر داریم

اقتصادنیوز: رئیس‌جمهور آمریکا، با اشاره به مذاکرات با ایران اعلام کرد که ایران می‌خواهد ملاقات کند و ما در حال ملاقات هستیم و شانس خوبی وجود دارد که بتوانیم به توافق برسیم.
 ترامپ: با ایران گفتگو می‌کنیم و به نظر می‌رسد اتفاقات خوبی در راه است/ ما کمی با نتانیاهو اختلاف نظر داریم

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از انتخاب، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا درباره مذاکرات میان ایران و آمریکا اظهار کرد: آنها می‌خواهند ملاقات کنند و ما در حال ملاقات هستیم،احتمال دارد که بتوانیم به توافق برسیم.

وی افزود: ما در حال گفتگو هستیم و به نظر می‌رسد که اتفاقات خوبی ممکن است رخ دهد؛شانس خوبی هست که اتفاق خوبی بیفتد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا شما و نتانیاهو در مورد ایران هم‌نظر هستید؟ گفت: ما کمی اختلاف نظر داریم.

ترامپ در واکنش به ادعای زلنسکی مبنی بر اینکه روسیه تصاویر ماهوارهای از پایگاه‌های آمریکا در خلیج فارس را در اختیار ایران قرار میدهد گفت: ما متوجه خواهیم شد که آیا این درست است؛ از پوتین در این باره خواهم پرسید؛اگر چنین باشد، تأثیر چندانی نداشته است.

رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به این سوال که آیا نشانه‌ای از عربستان سعودی در مورد پیوستن به پیمان ابراهیم وجود دارد؟ تاکید کرد: ما در مورد آن صحبت نکرده‌ایم.

وی در واکنش به اینکه نتانیاهو با ارسال جنگنده‌های اف‑۳۵ به ترکیه مخالفت می‌کند یا خیر گفت: هیچ‌کس به من نمی‌گوید که چه بفروشیم و چه نفروشیم. ترکیه متحد بزرگی بوده است.

ترامپ تصریح کرد: ما با خیلی از کشورهایی که بدون ما دوام نمی‌آورند، بسیار مهربان بوده‌ایم؛ می‌دانید بدون ما چه کسی دوام نمی‌آورد؟ اسرائیل.

 

  همچنین بخوانید خرابکاری اسرائیل در مسیر مذاکرات | به ترامپ گفته‌بودند ایران قصد دارد ترورش کند |سی‌ان‌ان: نهادهای اطلاعاتی آمریکا به گزارش‌های اسرائیل تردید دارند نتانیاهو امشب با ترامپ گفت‌وگو می‌کند؟ تماس تلفنی نتانیاهو و ترامپ +جزئیات ترامپ: کشورهای میانجی درخواست کردند فرصتی برای مذاکره داده شود/ زمان زیادی را به مذاکرات اختصاص نخواهم داد



۵ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

دبی میدان نبرد اقتصادی ترامپ با ایران

روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی نوشت: آمریکا هفته‌هاست که از امارات متحده عربی می‌خواهد فشار اقتصادی خود بر ایران را افزایش دهد. امارات روز سه‌شنبه اعلام کرد که فعالیت‌های مالی و تجاری خود با ایران را متوقف کرده است.

در حالی که امارات روز چهارشنبه تعلیق تمام فعالیت‌های تجاری، مبادلات و تراکنش‌های مالی با ایران را تا اطلاع ثانوی اعلام کرد، اقدامی بی‌سابقه که فصل جدیدی را در روابط اقتصادی می‌گشاید، سوالاتی را درباره میزان آسیب احتمالی به اقتصاد ایران و برعکس، آنچه دبی از تشدید محدودیت‌ها بر شبکه تجاری و مالی که دهه‌ها با آن در ارتباط بوده است، از دست خواهد داد، مطرح کرده است.

این تصمیم امارات پس از آن اتخاذ شد که وزارت دفاع این کشور مدعی شناسایی دو موشک بالستیک شلیک شده از ایران شد به ادعای این وزارتخانه، کشتیرانی دریایی را هدف قرار داده و در خلیج فارس فرود آمده بودند. این در حالی است که تهران پرتاب آنها را تکذیب کرد.

در این باره اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه ادعای امارات متحده عربی مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران به سوی این کشور را کاملا مردود دانست و با ابراز تاسف از اتهام‌زنی به جمهوری اسلامی ایران، این رفتار را خلاف اصل حسن همجواری و مخل تلاش‌های جاری برای تقویت اعتماد بین کشورهای منطقه و جلوگیری از تشدید ناامنی در منطقه دانست.

سخنگوی وزارت امور خارجه از همه طرف‌های منطقه‌ای درخواست کرد با در نظرگرفتن پیچیدگی‌های موجود به دلیل شرارت‌های ادامه‌دار آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت منطقه، به‌ویژه سابقه عملیات‌های متعدد پرچم دروغین، از اتهام‌زنی‌ بی‌اساس علیه جمهوری اسلامی ایران خودداری کنند.

این اقدام امارات در حالی صورت می‌گیرد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا تهدید کرده هر کشوری که به ایران «کمک‌رسانی» کند، با «عواقب اقتصادی عظیم» مواجه خواهد شد.

هدف آمریکا از این فشارها، قطع کانال‌های مالی و تجاری ایران است که دبی به عنوان یکی از مهمترین مراکز آن محسوب می‌شود. امارات در سال ۲۰۲۴ بیش از ۳۰ درصد از واردات ایران حدود ۲۱ میلیارد دلار را تامین می‌کرد و شبکه‌های پنهانی برای دور زدن تحریم‌ها در این کشور فعال هستند.

با این حال، امارات نگران تاثیر منفی این سیاست بر اقتصاد خود به ویژه بخش گردشگری و تجارت و همچنین احتمال تلافی‌جویی نظامی ایران به دلیل میزبانی از پایگاه‌ها و تاسیسات نظامی واشنگتن است. مقامات اماراتی ترجیح می‌دهند گام‌به‌گام پیش بروند و در عین حال، کانال‌هایی برای گفت‌وگو با تهران حفظ کنند تا در صورت ناموفق بودن فشار آمریکا، ابزار دیپلماتیک در اختیار داشته باشند. کارشناسان معتقدند که قطع کامل این مسیرهای مالی دشوار است و نظارت بر تمام فعالیت‌های پنهان در هفت امارت، کاری محدود و پیچیده خواهد بود.

روابط تجاری ایران و امارات ریشه‌ای دیرینه دارد و حتی پیش از تاسیس کشور امارات در سال ۱۹۷۱ شکل گرفته بود. پس از انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷، موج جدیدی از تجار و متخصصان ایرانی به دبی مهاجرت کردند و این شهر به یکی از مهمترین مراکز تجاری و مالی ایران تبدیل شد.

اهمیت این رابطه فراتر از تجارت دوجانبه کالا بین ایران و امارات بوده است؛ امارات مهمترین بازار صادرات مازوت ایران نیز به شمار می‌رفت. داده‌های شرکت کپلر نشان می‌دهد ایران روزانه حدود ۲۵۶ هزار بشکه مازوت صادر می‌کرد که حدود ۷۰ درصد آن به امارات می‌رفت.

طرح ترامپ برای فشار به اقتصاد ایران شکست می‌خورد

تلاش رئیس‌جمهور آمریکا برای تحت فشار قرار دادن ایران تا سرحد تسلیم، به شدت به مهار یکی از بزرگترین شریان‌های حیاتی اقتصادی این کشور بستگی دارد: دبی.

امارات متحده عربی اواخر روز سه‌شنبه اعلام کرد که تراکنش‌های مالی و اقتصادی با ایران را به حالت تعلیق درآورده است که به طور بالقوه دسترسی تهران به یک منبع بزرگ واردات و یک راه پشتی مالی به جهان را تهدید می‌کند.

این اقدام پس از هفته‌ها تحریک دولت ترامپ در امارات برای مقابله با شبکه‌های مالی ایران که در این کشور فعالیت می‌کنند، صورت می‌گیرد. همچنین به گفته افراد مطلع، ایالات متحده در طول جنگ علیه‌ ایران، امارات را نیز تشویق کرده است که اقدامات سخت‌تری علیه نهادهای تحریم‌شده ایرانی و سایر شبکه‌هایی که به طور پنهانی در امارات فعالیت می‌کنند، انجام دهد.

اجرای تهدید اقتصادی علیه ایران دشوار خواهد بود. احکام تحریمی آمریکا در سال‌های اخیر نشان می‌دهد که درآمدهای نفتی، معاملات ارزی و پرداخت‌های مربوط به نهادهای ایرانی، مدت‌هاست که از طریق شرکت‌های صوری و صرافی‌های دبی انجام می‌شود، اغلب بدون اینکه نام ایرانی در تراکنش دیده شود.

قطع ارتباط با ایران همچنین مستلزم آن است که مقامات اماراتی بسیار تهاجمی‌تر با فعالیت‌های مبهم مالی و تجاری برخورد کنند که این امر خود می‌تواند به نقش دبی به عنوان یک مرکز جهانی آزاد برای تجارت، سرمایه و صادرات مجدد آسیب بزند.

«مکس میزلش» مقام سابق تحریم‌های آمریکا که اکنون پژوهشگر بنیاد دفاع از دموکراسی‌هاست، گفت: «وقتی به دور زدن تحریم‌های ایران و توانایی ایران برای کسب درآمد از فروش غیرقانونی نفت نگاه می‌کنید، دبی یک مرکز اصلی برای جریان‌های مالی غیرقانونی است. اقدام امارات علیه تجارت مستقیم و فعالیت‌های مالی مهم است، اما واقعیت این است که حجم زیادی از فعالیت‌های غیرمستقیم از طریق بانک‌های دبی جریان دارد که از عملیات بانکداری سایه و تأمین مالی غیرقانونی ایران حمایت می‌کند.»

به گفته افراد مطلع، مقامات اماراتی جدیدترین اقدامات را به عنوان بخشی از یک تشدید تدریجی می‌بینند، نه یک قطع کامل روابط با تهران. انتظار می‌رود امارات گام‌به‌گام پیش برود، با محدودیت‌های جدید بر محموله‌های کالایی آغاز کند و به طور بالقوه به سرکوب گسترده‌تری علیه نهادهای مرتبط با ایران این وضعیت را گسترش دهد.

قانونگذاران اماراتی نگرانند که راهبرد واشنگتن برای وارد کردن فشار اقتصادی عمیق‌تر به ایران، بتواند به بخشی از اقتصاد کشورهای حوزه خلیج فارس که به گردشگری و تجارت متکی است، آسیب بزند و در نهایت تلافی‌جویی نظامی بیشتری از سوی ایران را برانگیزد. مقامات اماراتی همچنین می‌خواهند برخی کانال‌ها با تهران را باز نگه دارند تا در صورت شکست کارزار فشار ترامپ، گزینه دیپلماتیک را در اختیار داشته باشند.

برای سخت‌تر کردن فشار بر ایران، آمریکا به مشارکت امارات نیاز دارد. امارات درست در آن سوی خلیج فارس قرار دارد و پیوندهای عمیق تجاری، تاریخی و فرهنگی با همسایه بزرگتر خود دارد، حتی اگر دو دولت اغلب با یکدیگر در تضاد بوده‌اند.

انتهای پیام


۲۸ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

زلنسکی از ترامپ درخواست ۳۰۰ موشک پاتریوت کرد/ هر موشک اضافی جان مردم را نجات می‌دهد

اقتصاد۲۴-نیروی هوایی اوکراین اعلام کرد که روسیه در یک حمله گسترده شبانه، ده‌ها موشک کروز، بالستیک و مافوق صوت و ۱۶۸ پهپاد به سمت این کشور شلیک کرده است.

نیروی هوایی اوکراین ادعا کرد که تقریباً اکثر پهپاد‌ها و موشک‌های کروز سرنگون شده‌اند. اما این نیرو در خصوص مقابله با موشک‌های بالستیک هیچ گزارشی نداد.

ولودیمیر زلنسکی حمله روز پنجشنبه را یکی از بی رحمانه ترین، حساب‌شده‌ترین و بزرگ‌ترین حملات روسیه در طول جنگ ۴.۵ ساله خواند.

ویتالی کلیچکو شهردار کی یف گفت: طبقات فوقانی یک بلوک مسکونی ۹ طبقه در منطقه سولومیانسکی کی یف تخریب شد و حداقل هشت نفر در آن کشته شدند. وی جمعه را روز عزای عمومی اعلام کرد.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که مسکو از حملات هوایی و پهپاد‌ها برای حمله به اهدافی در داخل و اطراف کی یف، از جمله تأسیسات تولید قطعات پهپاد، یک انبار نظامی و یک مرکز لجستیکی استفاده کرده است.

در حالی که روسیه در ماه‌های اخیر حملات بالستیک خود را تشدید کرده است، زلنسکی از متحدان خود درخواست کرده که ذخایر موشک‌های پاتریوت اوکراین را دوباره جایگزین کنند.

این موشک‌های رهگیر، تنها سلاح موجود در زرادخانه اوکراین است که قادر به سرنگونی موشک بالستیک می‌باشد.

زلنسکی در تلگرام گفت: هر موشک اضافی جان مردم ما را نجات می‌دهد.

وی افزود که موشک‌های جایگزین دریافت نشده‌اند. متأسفانه پاسخ جهان به چنین حملاتی همیشه کافی نیست.

به گزارش ایرنا، پیش از این نشریه اکونومیست در گزارشی با اشاره به کمبود فزاینده موشک‌های رهگیر برای سامانه‌های دفاع هوایی پاتریوت، نوشت: این موضوع باعث ایجاد وحشت در اوکراین و نگرانی سایر کشور‌هایی شده است که به این سلاح متکی هستند.

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین پیش‌تر از دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا درخواست کرده بود تا یک محموله کمک‌های پدافندی فوری شامل ۳۰۰ موشک پدافند هوایی پاتریوت برای کی‌یف ارسال کند.

زلنسکی در مصاحبه با آکسیوس اعلام کرد که از ترامپ درخواست کرده است یک «بسته اضطراری زمستانی» شامل موشک‌های رهگیر سامانه پدافند هوایی پاتریوت در اختیار اوکراین قرار دهد تا این کشور بتواند از حملات روسیه به زیرساخت‌های انرژی خود جلوگیری کند.

آکسیوس درباره دلیل این درخواست زلنسکی نوشت: ذخایر موشک‌های رهگیر پاتریوت اوکراین تقریبا به پایان رسیده است و بدون این موشک‌ها، این کشور قادر به مقابله با موشک‌های بالستیک نیست. همین مساله باعث شد اوکراین نتواند حملات اخیر روسیه به کی‌یف را دفع کند. منبع: ایرنا


۱ ساعت قبل / سایت صفحه اقتصاد

صعود بیت کوین به بالای ۷۵ هزار دلار

صفحه اقتصاد -

این صعود قدرتمند که با رشد ۱۸ درصدی همراه بود، رکود چندین ماهه بازار را پایان داد. هم‌زمان با این حرکت، بیت کوین توانست بر نوسانات محدوده ۶۲,۰۰۰ دلار غلبه کرده و موج جدیدی از خوش‌بینی را در میان معامله‌گران ایجاد کند.

عوامل متعددی در این بازگشت قدرتمند نقش داشته‌اند؛ از جمله تصمیم وزارت خزانه‌داری ایالات متحده برای افزایش نقدینگی در بازار بدهی‌های دولتی که به سود دارایی‌های ریسک‌پذیر تمام شد. همچنین، حمایت‌های علنی دونالد ترامپ از صنعت ارز دیجیتال و تلاش برای تصویب قوانین شفاف‌تر در کاخ سفید، سوخت لازم برای این رالی صعودی را فراهم کرده است. در پی این تحولات، اتریوم و ریپل نیز با بازدهی‌های چشمگیر، روند کلی بازار را همراهی کردند.

تحلیل تکنیکال و اهداف قیمتی آینده

تحلیلگران معتقدند که بیت کوین پس از تثبیت در محدوده حمایتی ۶۲,۰۰۰ تا ۶۳,۰۰۰ دلار، اکنون با مقاومت جدی روبرو نیست. در صورت عبور قطعی از سطح ۷۵,۷۳۳ دلار، هدف بعدی این دارایی در محدوده ۸۳,۳۰۰ دلار قرار خواهد داشت. برخی نهادهای مالی مانند استاندارد چارترد (Standard Chartered) حتی پیش‌بینی کرده‌اند که قیمت این ارز دیجیتال تا پایان سال جاری میلادی به مرز ۱۰۰,۰۰۰ دلار خواهد رسید که نشان‌دهنده پتانسیل بالای الگوی تکنیکال فعلی است.

علی مارتینز (Ali Martinez) در شبکه اجتماعی ایکس گفت: بازار گاوی بیت کوین فرا رسیده است. با توجه به نبود مقاومت‌های سنگین در مسیر پیش رو، عبور از سقف‌های تاریخی جدید دور از انتظار نیست. مطالعه بیشتر: جدول قیمت بیت کوین و ارز‌های دیجیتال امروز یکشنبه ۲۵ مرداد منبع: تحلیل بازار اخبار مرتبط circle جدول جدید قیمت بیت کوین و ارز‌های دیجیتال امروز پنجشنبه ۲۲ مرداد circle قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۱ مرداد + جدول قیمت رمزارزها circle قیمت ارزهای دیجیتال امروز سه‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت بیت‌کوین و اتریوم circle پیش‌بینی بازار ارزهای دیجیتال در هفته آینده/ بیت کوین در آستانه صعود کوتاه مدت یا اصلاح بزرگ/ سناریوی دوگانه برای بازار کریپتو پیشنهاد سردبیر circle رئیس ستادکل نیروهای مسلح: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر خواهد بود circle رئیس مجلس: روابط اقتصادی ایران و عراق نیازمند نقشه راه است circle رئیس مجلس: ملت ایران و عراق نگذاشتند سرنوشت‌شان توسط غربی‌ها تعیین شود circle تحلیل بازار ارز امروز ۲۹ مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا جمعه ۳۰ مرداد




 عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست
۳۰ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست

منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست. او پس از فسخ قرارداد با استقلال، به صورت آزاد به اسپانیا بازگشت.

 بحران بدهی در واشنگتن، طوفان در بازار‌های شرق آسیا
۲۴ دقیقه قبل / سایت ایبنا

بحران بدهی در واشنگتن، طوفان در بازار‌های شرق آسیا

همزمانی رکوردشکنی بدهی ۴۰ تریلیون دلاری آمریکا و تنش‌های خاورمیانه، بازار‌های مالی آسیا را در وضعیت قرمز قرار داد.

 تکذیب شایعه بنزین ۸۰ هزار تومانی
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

تکذیب شایعه بنزین ۸۰ هزار تومانی

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس‌جمهور، ادعای ساختگی برخی کانال‌های غیررسمی مبنی بر اظهارات «محمد رضا عارف» درباره نرخ بنزین ۸۰ هزار تومانی را تکذیب کرد.

 ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درخواست جدایی از سرخپوشان را نداده است.

 عراق وارد مرحله‌ای جدید پس از خروج آمریکا می‌شود
۴۵ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

عراق وارد مرحله‌ای جدید پس از خروج آمریکا می‌شود

رئیس سازمان حشد الشعبی عراق، با تأکید بر اینکه این نهاد از دستورات فرمانده کل نیرو‌های مسلح تبعیت می‌کند، گفت: عراق پس از خروج نیرو‌های آمریکایی وارد مرحله ج...

 اعلام قیمت جدید دلار یورو و سایر ارزها
۱ ساعت قبل / سایت اکونگار

اعلام قیمت جدید دلار یورو و سایر ارزها

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز، جمعه ۳۰ مرداد، اعلام شد.