قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۲۳

بازگشت 55 ماهیگیر ایرانی بازداشت‌شده در امارات به کشور

اقتصادنیوز: سفارت ایران در ابوظبی اعلام کرد که از زمان اطلاع از وضعیت 55 ماهیگیر ایرانی، موضوع آزادی و بازگشت آنان را به‌صورت روزانه از طریق مراجع ذی‌ربط اماراتی پیگیری کرده و در همین راستا برای 44 نفر از آنان نیز بلیت بازگشت به کشور تهیه شده است.
 بازگشت 55 ماهیگیر ایرانی بازداشت‌شده در امارات به کشور



مخالفت چینی‌ها با کمپین فشار اقتصادی ترامپ | اعمال تحریم و فشار بر ایران کمکی به حل مساله نمی‌کند

به گزارش شهرآرانیوز، دولت چین پنجشنبه، ۲۹ مرداد، با کارزار موسوم به روز D اقتصادی ترامپ علیه ایران مخالفت و بر لزوم استفاده از ابزار‌های دیپلماتیک برای پایان‌دادن به درگیری تاکید کرد.

لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در پکن به خبرنگاران گفت: اعمال تحریم و فشار کمکی به حل مساله نمی‌کند. چین از طرف‌های مربوطه می‌خواهد که اقدامات مسئولانه‌ای اتخاذ کنند و مسائل را از طریق ابزار‌های دیپلماتیک و سیاسی حل کنند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، روز چهارشنبه، ۲۸ مرداد، برنامه خود برای پیاده‌سازی آنچه که خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی انجام‌شده علیه هر کشوری نامیده می‌شود را اعلام و کارزار خود را برای منزوی‌کردن ایران تشدید کرد و به کشور‌ها و شرکت‌هایی که به تهران کمک می‌کنند، در مورد عواقب شدید اقتصادی هشدار داد.

وی گفت که ایالات متحده دنبال قطع کانال‌های مالی و تجاری است که از ایران حمایت اقتصادی می‌کنند.

در ادامه حتما بخوانید تکرار محاسبه غیرواقع‌بینانه آمریکا از تحریم بر ایران | ونس: فشار اقتصادی باعث می‌شود ایران به سوی بهبود رابطه با غرب حرکت کند

منبع: تابناک


همکاری یک کشور عربی با نقشه ترامپ علیه ایران

انتخاب: وال استریت ژورنال نوشت: امارات متحده عربی پس از هفته‌ها فشار دولت ترامپ، معاملات مالی و اقتصادی با ایران را به حالت تعلیق درآورد.

تلاش رئیس‌جمهور ترامپ برای تحت فشار قرار دادن ایران، تا حد زیادی به مهار یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی این کشور، یعنی دبی، بستگی خواهد داشت.

امارات متحده عربی شامگاه سه‌شنبه اعلام کرد که معاملات مالی و اقتصادی با ایران را به حالت تعلیق درآورده است؛ اقدامی که می‌تواند دسترسی تهران به یکی از منابع اصلی واردات و همچنین یک مسیر مالی پشتیبان برای ارتباط با جهان را تهدید کند.

این اقدام پس از هفته‌ها فشار و رایزنی دولت ترامپ با امارات برای اقدام علیه شبکه‌های مالی ایران در این کشور صورت گرفت. به گفته افرادی که از این موضوع اطلاع دارند، مقام‌های آمریکایی به مقام‌های اماراتی گفته‌اند که هدف قرار دادن جریان‌های مالی مرتبط با ایران می‌تواند تأثیری بیشتر بر تهران داشته باشد تا محاصره دریایی بنادر ایران.

 


آغاز جذاب‌ترین لیگ فوتبال دنیا/ برنامه هفته اول لیگ برتر انگلیس

اقتصاد۲۴-لیگ برتر انگلیس در فصل 27-2026 از روز جمعه 30 مرداد با دیدار آرسنال مدافع عنوان قهرمانی با کاونتری تازه وارد در ورزشگاه امارات آغاز می شود.

منچستریونایتد مایکل کریک نیز در اولین بازی خارج از خانه به مصاف هال سیتی می رود.

تیم آبی شهر منچستر یعنی منچسترسیتی با مربی جدید خود انزو مارسکا در خانه با بورنموث دیدار می کند.

در اخرین روز هفته اول نیز لیورپول میهمان نیوکاسل است تا بازی جذاب این هفته را برگزار کنند و چلسی هم دربی لندن را مقابل فولام انجام می دهد.

 

هفته اول لیگ برتر انگلیس

آرسنال- کاونتری جمعه 30 مرداد ساعت 22:30

هال سیتی- منچستریونایتد شنبه 31 مرداد ساعت 15

ایپسویچ تاون- ساندرلند شنبه 31 مرداد ساعت 17:30

اورتون - کریستال پالاس شنبه 31 مرداد ساعت 17:30

ناتینگهام فارست- لیدزیونایتد شنبه 31 مرداد ساعت 17:30

برنتفورد- اسپرز شنبه 31 مرداد ساعت 20

منچسترسیتی- بورنموث یکشنبه 1 شهریور ساعت 16:30

برایتون - استون ویلا یکشنبه 1 شهریویر ساعت 16:30

نیوکاسل- لیورپول یکشنبه 1 شهریور ساعت 19

فولام- چلسی یکشنبه 1 شهریور ساعت 22:30


روسیه: در مذاکره ایران با آمریکا دخالت نمی‌کنیم

 ایرنا: سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد تاکید کرد: ایران کشوری مستقل است و خود درباره مذاکره با آمریکا تصمیم گیری می‌‎کند.

«واسیلی نبنزیا» عصر پنجشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در نیویورک در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به روابط دوجانبه میان ایران و روسیه، مسکو بر تهران فشار وارد می‌کند تا تلاش کند مذاکرات را از سر بگیرد و به این جنگ پایان دهد، گفت: روسیه، به‌عنوان یک اصل، بر هیچ‌کس فشاری وارد نمی‌کند؛ چه ایران باشد و چه هر کشور دیگری. ایران یک کشور مستقل است. آنها خودشان تصمیم می‌گیرند.

نماینده روسیه در سازمان ملل افزود: ما درباره این موضوع نیز صحبت کردیم و می‌دانیم که منشا این درگیری در کاری که ایران انجام داده یا انجام نداده نیست، بلکه در تجاوز بی‌محابا و بدون دلیلی است که ایالات متحده علیه ایران انجام داد. و فکر نمی‌کنم این ایران بوده باشد که از اجرای توافق‌هایی که میان ایالات متحده و ایران با کمک میانجی‌ها حاصل شده بود، عقب‌نشینی کرده باشد.

نبنزیا تاکید کرد: بنابراین فکر نمی‌کنم ما باید ایران را به‌خاطر این موضوع مقصر بدانیم. اما این مساله در شورای امنیت در حال بررسی است. امسال این اتفاق نیفتاد، اما مطمئنم که در ماه‌های آینده به آن رسیدگی خواهیم کرد. در واکنش به کارزار اقتصادی آمریکا علیه ایران: نگران اقتصاد روسیه نباشید

سفیر روسیه در سازمان ملل درباره کارزار اقتصادی آمریکا علیه ایران و پیامدهای آن برای سایر کشور و نیز موضع روسیه در این زمینه گفت: ما آن‌قدر تحریم و وعده برای منزوی کردن اقتصاد روسیه دیده‌ایم که دیگر توجه زیادی به آنها نمی‌کنیم، چون توانسته‌ایم خود را با هر تحریمی که آنها اعمال کرده‌اند یا هر تهدیدی که در این مسیر شنیده‌ایم، سازگار کنیم. فکر می‌کنم از عهده این موضوع هم برخواهیم آمد. نگران اقتصاد روسیه نباشید. واکنش نماینده روسیه به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز

نبنزیا در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز و اعلام کردن آن به عنوان قلمرو آمریکا نیز با لبخندی طعنه آمیز گفت: رئیس‌جمهور ترامپ ادعاهای ارضی متعددی درباره نقاط مختلف جهان مطرح کرده است. امروز ما در نمایندگی دانمارک با نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل گفت‌وگو داشتیم. نام اتاقی که در آن جلسه برگزار شد، «گرینلند» بود. آیا این موضوع شما را یاد چیزی نمی‌اندازد؟

سفیر روسیه افزود: او (ترامپ) درباره ونزوئلا و بخش‌های دیگری از جهان نیز صحبت کرده است. نمی‌دانم چنین اقدامی چگونه می‌تواند مطابق با حقوق بین‌الملل انجام شود. اما به هر حال، رئیس‌جمهور ترامپ بهتر از هر کسی می‌داند چه می‌گوید. حالا باید ببینیم او قصد دارد این موضوع را چگونه عملی کند!

 


ریسک بالارفتن کلسترول در اثر این رژیم غذایی

 پژوهشگران دریافتند که واکنش افراد به رژیم‌های کم‌کربوهیدرات و پرچرب، به عوامل ژنتیکی آن‌ها بستگی دارد. افرادی که استعداد ژنتیکی بالاتری برای کلسترول بالا دارند، با مصرف چربی‌های جامد در این رژیم‌ها، شاهد افزایش چشمگیر کلسترول بد خود هستند.

به گزارش ایرنا به نقل از سای‌تِک‌دِیلی، پژوهشگران دانشگاه استنفورد با بررسی داده‌های بیش از ۴۰۰ نفر دریافتند که واکنش افراد به رژیم‌های کم‌کربوهیدرات و پرچرب، تحت‌تأثیر ژنتیک آن‌ها قرار دارد.

این یافته‌ها که در نشست سالانه انجمن تغذیه آمریکا (NUTRITION ۲۰۲۶) ارائه شده، نشان می‌دهد که برخی افراد به دلیل ساختار ژنتیکی خود، نسبت به افزایش کلسترول ناشی از چربی‌های جامد، به‌ویژه در رژیم‌های کم‌کربوهیدرات، حساس‌تر هستند. این یافته‌ها می‌تواند به ارائه برنامه‌های غذایی شخصی‌سازی‌شده کمک کند.

رژیم‌های کم‌کربوهیدرات معمولاً حاوی مقدار زیادی چربی‌های جامد (مانند کره، گوشت‌های چرب و فرآوری‌شده) هستند که می‌توانند کلسترول بد (نوعی چربی مضر در خون) را افزایش دهند. این مطالعه نشان می‌دهد که عوامل ژنتیکی می‌توانند تعیین کنند که هر فرد چه واکنشی به این چربی‌ها نشان می‌دهد. به همین دلیل، دو نفر ممکن است یک رژیم غذایی مشابه را دنبال کنند، اما به نتایج بسیار متفاوتی برسند.

دکتر الکسا باراد (Alexa Barad)، پژوهشگر دانشگاه استنفورد، توضیح می‌دهد: برخی افراد به دلیل ساختار ژنتیکی خود، نسبت به افزایش کلسترول ناشی از چربی‌های جامد، به‌ویژه در رژیم‌های کم‌کربوهیدرات، حساس‌تر هستند. این موضوع نشان می‌دهد که واکنش افراد به رژیم غذایی واقعاً متفاوت است و نباید یک نسخه غذایی را برای همه تجویز کرد. چگونه این نتیجه به دست آمد؟

پژوهشگران از داده‌های یک مطالعه بزرگ استفاده کردند که در آن بیش از ۶۰۰ بزرگسال به مدت یک سال از یک رژیم کم‌کربوهیدرات سالم یا یک رژیم کم‌چرب سالم پیروی کردند. در مطالعه جدید، محققان روی ۴۳۱ نفر از این شرکت‌کنندگان که اطلاعات ژنتیکی آن‌ها در دسترس بود، تمرکز کردند. آن‌ها ارتباط بین ساختار ژنتیکی، میزان مصرف چربی‌های جامد و تغییرات کلسترول بد را بررسی کردند.

تأثیر ژنتیک بر واکنش به چربی‌های جامد

نتایج نشان داد که در میان افرادی که رژیم کم‌کربوهیدرات را دنبال می‌کردند، کسانی که استعداد ژنتیکی بیشتری برای کلسترول بد بالا داشتند، با مصرف چربی‌های جامد، افزایش بیشتری در کلسترول خود تجربه کردند؛ اما این رابطه در میان افرادی که رژیم کم‌چرب داشتند، دیده نشد.

نمره ژنتیکی؛ راهنمایی برای انتخاب رژیم غذایی

پژوهشگران با ترکیب اطلاعات هزاران تغییر ژنتیکی، یک نمره ژنتیکی برای هر فرد محاسبه کردند که نشان می‌دهد آیا استعداد ذاتی برای کلسترول پایین‌تر یا بالاتر دارد یا خیر. باراد می‌گوید: چنین نمراتی می‌توانند به پزشکان کمک کنند تا بیمارانی را که احتمالاً به رژیم کم‌کربوهیدرات واکنش نامطلوب نشان می‌دهند، شناسایی کنند.

پیام اصلی؛ واکنش‌ها متفاوت است

باراد تأکید می‌کند که برای بهره‌گیری از این یافته‌ها نیازی به آزمایش ژنتیک نیست. او می‌گوید: واکنش افراد به تغییرات رژیم غذایی متفاوت است، بنابراین مهم است که افراد به جای اینکه فرض کنند یک الگوی غذایی خاص برای همه نتیجه یکسانی دارد، وضعیت بدن خود را بررسی کنند.

او همچنین توصیه می‌کند که افرادی که رژیم کم‌کربوهیدرات را ترجیح می‌دهند، به جای چربی‌های جامد مانند کره و گوشت‌های چرب، از چربی‌های مفید مانند مغزها، دانه‌ها، روغن زیتون و آووکادو استفاده کنند تا احتمال افزایش کلسترول را کاهش دهند.

پژوهشگران برای تأیید این یافته‌ها و تعمیم آن به جمعیت‌های متنوع‌تر، به تحقیقات بیشتری نیاز دارند. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر بهاره رهنما: همه آقایان دنبال دختر همسایه هستند خبر بعد نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : ریسک بالارفتن کلسترول در اثر این رژیم غذایی بیشتر بخوانید: کربوهیدرات ساده و پیچیده چیست؟ تماشاخانه چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند حریق مرموز در قلب گرگان؛ از سیم‌کشی فرسوده تا شایعات داغ / ببینید گرگان چه چیزی را از دست داد؟ فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران




 نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور

نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور

خاطرات شما از قرنطینه دوران همه‌گیری کرونا در برابر سناریوی آخرالزمانی «آخرین خانه» رنگ می‌بازد؛ فیلمی از لویی لتریه که به لطف فضای سنگین و نمور خود تا حد زیادی موفق است، هرچند اتفاقاتش همیشه منطقی به نظر نمی‌رسند.

 بارسلونا و مساله ریاست!

بارسلونا و مساله ریاست!

فلیک برای تیمش یک رهبر جدید می‌خواست و رودری باید کنار رافینیا نقش بزرگ‌تری داشته باشد.

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

رئیس مجلس و هیئت پارلمانی ایران در جریان سفر به عراق، به زیارت مضجع شریف امام حسین(ع) مشرف شدند.

 وزیر خزانه‌داری آمریکا: شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهیم کرد/ فشار اقتصادی جایگزین درگیری نظامی با ایران می‌شود/ ویدئو

وزیر خزانه‌داری آمریکا: شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهیم کرد/ فشار اقتصادی جایگزین درگیری نظامی با ایران می‌شود/ ویدئو

وزیر خزانه‌داری آمریکا با تکرار تهدیدها علیه ایران، مدعی شد زمان آن رسیده است که متحدان آمریکا و سایر کشورهای جهان از تعامل با جمهوری اسلامی دست بکشند و گفت واشنگتن شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهد کرد.

 در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد + عکس

در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد + عکس

در واکنشی کنایه‌آمیز به ادعای دونالد ترامپ درباره تنگه هرمز، دیپلمات‌های ایرانی در هند با انتشار نقشه‌ آمریکا، کالیفرنیا را قلمروی جدید ایران معرفی کردند.