قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

حادثه دریایی جدید در دریای سرخ +جزئیات

اقتصادنیوز: ​ منابع خبری از وقوع حادثه دریایی در جنوب دریای سرخ خبر دادند.
 حادثه دریایی جدید در دریای سرخ +جزئیات

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، از العربیه، سازمان تجارت دریایی انگلیس اعلام کرد که یک پرتابه به سمت یک نفتکش در جنوب دریای سرخ شلیک شده و به نزدیکی آن اصابت کرده است.

این سازمان تاکید کرد که خدمه این نفتکش سالم هستند.

سازمان تجارت دریایی انگلیس اخیرا نیز اعلام کرد گزارشی درباره وقوع یک حادثه دریایی در ارتباط با یک نفتکش و نیروهای نظامی در دریای عمان دریافت کرده است.

این نهاد در اطلاعیه‌ای که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شد، اعلام کرد کشتی‌های حاضر در منطقه باید آخرین اطلاعات امنیت دریایی را مدنظر قرار دهند و نسبت به شرایط عملیاتی در حال تغییر، هوشیار باشند.

هفته گذشته نیز این سازمان از حمله به یک کشتی در نزدیکی سواحل امارات و آسیب به آن بر اثر اصابت یک پرتابه ناشناس خبر دادند. …




 اخبار جدید

 ایران چگونه بدون رادار ناوهای آمریکا را هدف می‌گیرد؟
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ایران چگونه بدون رادار ناوهای آمریکا را هدف می‌گیرد؟

یک پرسش کلیدی درباره توان موشکی تهران همچنان پابرجاست: ایران چگونه بدون برخورداری از شبکه راداری پیشین خود می‌تواند ناوهای متحرک آمریکا را هدف بگیرد؟

 واکنش معاون وزیر خارجه به تصویب قطعنامۀ ضدایرانی
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

واکنش معاون وزیر خارجه به تصویب قطعنامۀ ضدایرانی

غریب آبادی در واکنش به تصویب قطعنامۀ ضدایرانی تأکید کرد: در شورای امنیت هم نمی‌توانید کاری از پیش ببرید.

 عملیاتی که تمام روایت‌های آمریکا را به زیر کشید
۶ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

عملیاتی که تمام روایت‌های آمریکا را به زیر کشید

ایالات متحده دقیقاً به منطقه‌ای حمله کرد که جمهوری اسلامی ایران زیردریایی بدون سرنشین آمریکایی را در آنجا شکار کرده بود؛ اقدامی که باعث شد این حمله واکنشی خشمگینانه به این واقعیت به نظر برسد که فناوری پیشرفته ایالات متحده به دست ایران افتاده است.

 آژانس پرونده هسته‌ای ایران را به شورای امنیت ارجاع داد
۳۱ دقیقه قبل / روزنامه ستاره صبح

آژانس پرونده هسته‌ای ایران را به شورای امنیت ارجاع داد

شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قطعنامه پیشنهادی برای ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل را تصویب کرد.

 دیدار عراقچی با نماینده ایران نزد سازمان همکاری اسلامی و سرپرست سفارت کشورمان در کابل
۵ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

دیدار عراقچی با نماینده ایران نزد سازمان همکاری اسلامی و سرپرست سفارت کشورمان در کابل

وزیر امور خارجه ایران روز چهارشنبه در دیدارهای جداگانه با سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان همکاری اسلامی در جده و سرپرست سفارت ایران در افغانستان دیدار کرد.

 آمریکا اشتباهات ۲۵ سال گذشته را مقابل ایران تکرار می‌کند
۵ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

آمریکا اشتباهات ۲۵ سال گذشته را مقابل ایران تکرار می‌کند

اندیشکده آمریکایی در بیست‌وپنجمین سالگرد ۱۱ سپتامبر نوشت: واشنگتن با تشخیص اشتباه ریشه‌های افراط‌گرایی و تکیه بیش از حد بر قدرت نظامی، نه‌تنها نتوانست مشکل را حل کند بلکه به گسترش آن دامن زد؛ الگویی که به نوشته این اندیشکده در جنگ کنونی با ایران نیز تکرار می‌شود.

چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ - 9 September 2026