قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۱۵

انتشار عکسی از چهره گریان سید حسن خمینی توسط روح الله جمعه ای/ یادگاران حضرت امام یک‌بار در مقابل ابدان مطهر قرار گرفته بودند

اقتصادنیوز: روح الله جمعه ای با انتشار عکسی از گریه سید حسن خمینی در مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب به حواشی مرتبط به پخش آیات قرآن واکنش نشان داد.
 انتشار عکسی از چهره گریان سید حسن خمینی توسط روح الله جمعه ای/ یادگاران حضرت امام یک‌بار در مقابل ابدان مطهر قرار گرفته بودند



۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

برگزاری مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی + فیلم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ خبرنگار SNNTV از حرم مطهر رضوی گزارش میدهد: مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب، امام شهید خامنه‌ای، در حرم مطهر رضوی در حال برگزاری است.

وی افزود: این مراسم با حضور خانواده معظم شهید امام خامنه‌ای، زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود.

 

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی


۱۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تشکر آیت‌الله سید حسن خمینی از پیام‌های تسلیت

ایران آنلاین:

آیت‌الله سید حسن خمینی با صدور پیامی از کسانی که در مراسم بزرگداشت و تدفین مادر همسر ایشان شرکت کردند و همچنین با پیام‌های خود تسلیت‌بخش بازماندگان شدند، تشکر کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

«بسمه تعالی

با استعانت از خدای متعال و استدعای غفران واسع برای ارواح همه مؤمنین و مؤمنات، به ویژه سرکار فقیده سعیده خانم نساءالسادات آل‌یاسین، بر خود لازم می‌دانم از جانب خود و همه خانواده آن مرحومه، از یکایک عزیزانی که در مراسم بزرگداشت و تدفین ایشان، با حضور خود تسلیت‌بخش بازماندگان بودند و با ارسال پیام‌های خبرگانه تسلیت موجب تسلای خاطر بازماندگان شدند، تشکر نمایم. ان‌شاءالله خدای سبحان، ایشان را عزت و سلامت قرین گرداند و درگذشتگان عزیز آنان را با اولیاء خویش محشور دارد. و له الحمد اولاً و آخراً.

سید حسن خمینی

30 مرداد 1405»

انتهای پیام/


۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نامیرا| اربعین؛ چهل روز زودتر - تسنیم

ویژه نامه‌ها

گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم-زینب امیدی: امشب تهران، بوی نجف می‌دهد. بوی چای موکب‌ها،‌ بوی اسپند، بوی پرچم‌های خیس از اشک و بوی دلتنگی مردمی که آمده‌اند آخرین مسیر عاشقی‌شان را در کنار آقایشان قدم بزنند. شاید سال‌ها بعد، وقتی از این دو روز سخن بگویند، کسی از تعداد این موکب‌ها چیزی یادش نماند،‌ اما همه به خاطر خواهند سپرد که مردمی بودند که برای بدرقه رهبرشان، اربعین را یک ماه زودتر به تهران آوردند.

اربعین برای ما ایرانی‌ها یعنی عشق یعنی حسین، یعنی دلدادگی در مسیر دلدار، یعنی طریقی که رسم عاشقی در آن، بلدی می‌خواهد. و القصه ما ایرانی‌ها این رسم را خوب بلدیم. آن‌قدر خوب که برای بدرقه آقایمان از مصلی، اربعین دیگری را رقم بزنیم.

گویی دیوارهای مصلی، گنجایش این حجم از عشق مردم به رهبرشان را ندارد. انگار این عشق، از دیوارهای شبستان سرریز کرده، به خیابان‌های اطراف رسیده و مثل رودی که خودش را به دریا می‌رساند، در شهر جاری شده است. صدای اذان که از گلدسته‌های مصلی بلند می‌شود، مردم همان‌جا، میان موکب‌ها، نماز را اقامه می‌کنند. خودشان را آماده می‌کنند برای نماز دیگری. نمازی که باید فردا صبح، بر پیکر عزیز دلشان بخوانند.

.

چند قدم آن‌طرف‌تر، دیگ‌های بزرگ یکی از موکب‌ها بی‌وقفه می‌جوشد. خادمان، با شتاب، غذا آماده می‌کنند. شربت‌های خنک، در دست زائرانی می‌چرخد که پیاده، راهی طولانی را آمده‌اند تا خودشان را به مصلی برسانند. لیوان‌های آب که میان مردم پخش می‌شود، ناخودآگاه، مرا به یاد مسیر مشایه می‌اندازد. به یاد همان صداهای آشنای عراقی‌ها که «آب» تعارف می‌کنند و «هلابیکم یا زوّار الحسین» می‌گویند.

انگار تهران، امروز، به زبان اربعین سخن می‌گوید. برای زائران وداع با رهبر شیعیان جهان، همه چیز یادآور اربعین است. این پیاده آمدن تا رسیدن به دلدار، این سرهای خسته که بر خاک آرام گرفته‌اند، این لباس‌های خاکی، این عطش، این اندوه،‌ این نوحه‌های عربی که از موکب‌ها شنیده می‌شود و این شور حسینی که در رفتار خادمان موج می‌زند. انگار اربعین امام حسین(ع)، سال‌هاست ما را برای چنین روزی آماده کرده است. انگار زیر بیرق حضرت ابوالفضل العباس(ع)، معرفت، وفاداری و تا پای جان ایستادن را آموخته‌ایم برای چنین روزی.

در اربعین کسی از دیگری نمی‌پرسد از کجا آمده‌ای. همه فقط یک نشانی دارند، راهِ دلدار. و امشب، دلدار، در همین نزدیکی است. گاهی چشم‌ها را می‌بندم،‌ اگر صدای ماشین‌ها را از این خیابان بگیری، اگر برج‌های تهران را از قاب حذف کنی، اگر فقط صدای نوحه و قدم‌های مردم بماند بعید نیست خیال کنی در مسیر نجف تا کربلا ایستاده‌ای. شاید فرقش فقط همین باشد آنجا، زائران به شوق دیدار می‌روند و اینجا، مردم، با داغِ آخرین دیدار آمده‌اند. نامیرا | آخرین تقریظ در شبستان مصلی نامیرا| روایت دل‌نوشته‌ها نامیرا | مصلی، به وقت وداع نامیرا | دیدار؛ بدون کارت دعوت

* خرده‌روایت‌هایی از وداع با رهبر شهید، به مناسبت چهلمین روز تشییع و تدفین پیکر مطهر رهبر شهید حضرت آیت‌الله‌العظمی سیدعلی حسینی خامنه‌ای

انتهای پیام/  




 فوری/ آماده‌باش در جنوب اسرائیل
۱۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ آماده‌باش در جنوب اسرائیل

پلیس رژیم صهیونیستی پس از وقوع حادثه‌ای مشکوک در منطقه تل‌آراد در جنوب فلسطین اشغالی، وضعیت اضطراری اعلام کرد و نیروهای خود را به آماده‌باش کامل درآورد.

 نامیرا | آخرین تقریظ در شبستان مصلی - تسنیم
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نامیرا | آخرین تقریظ در شبستان مصلی - تسنیم

سال‌های سال همین راهروها میزبان مهمانی ویژه بودند، مهمانی کتاب خوان.

 فوری/ فرودگاه بن‌گوریون اسرائیل تعطیل شد
۱۶ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ فرودگاه بن‌گوریون اسرائیل تعطیل شد

اعتصاب ناگهانی کارکنان و کمبود نیرو در فرودگاه بن‌گوریون، همزمان با شلوغ‌ترین روز سال، صدها پرواز و بیش از ۱۰۰ هزار مسافر را با اختلال گسترده مواجه کرد.

 بنادر، طلا و قدرت، چگونه امارات یک امپراتوری استراتژیک در سراسر آفریقا می سازد - دیپلماسی ایرانی
۱۶ ساعت قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

بنادر، طلا و قدرت، چگونه امارات یک امپراتوری استراتژیک در سراسر آفریقا می سازد - دیپلماسی ایرانی

امارات فقط در سراسر آفریقا دارایی خریداری نمی کند. بلکه این کشور در حال ساختن یک سیستم به هم پیوسته است که تجارت، منابع، امنیت...

 فوری/ وزارت امور خارجه یک بیانیه مهم صادر کرد
۱۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ وزارت امور خارجه یک بیانیه مهم صادر کرد

وزارت امور خارجه در واکنش به تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران بیانیه‌ای صادر کرد.

 ادعای ونس: تنگه هرمز اصلی‌ترین اهرم فشار تهران است/ وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ در حالی که ما بر تهران فشار اقتصادی وارد می‌کنیم، آن‌ها نیز تلاش می‌کنند تا فشار مشابهی بر ما وارد کنند
۱۰ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ادعای ونس: تنگه هرمز اصلی‌ترین اهرم فشار تهران است/ وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ در حالی که ما بر تهران فشار اقتصادی وارد می‌کنیم، آن‌ها نیز تلاش می‌کنند تا فشار مشابهی بر ما وارد کنند

معاون رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که اکنون موثرترین ابزار آمریکا برای فشار بر ایران، «فشار اقتصادی» است.