قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۲۲

اطلاعیه جدید سپاه/ پایگاه موشک‌های زمین به زمین ارتش آمریکا در کویت منهدم شد

اقتصادنیوز: سپاه در اطلاعیه ای عنوان کرد: در چهارمین مرحله از عملیات مقابله به مثل، رزمندگان نیروی زمینی قهرمان سپاه، پایگاه موشک‌های زمین به زمین ارتش کودک‌کش آمریکا در کویت را هدف قرار دادند.
 اطلاعیه جدید سپاه/ پایگاه موشک‌های زمین به زمین ارتش آمریکا در کویت منهدم شد



 سخنگوی سپاه: اگر جنگ مجددی آغاز شود، قطعاً تسلیحات ما  متفاوت خواهد بود
۴۲ دقیقه قبل / سایت هم میهن

سخنگوی سپاه: اگر جنگ مجددی آغاز شود، قطعاً تسلیحات ما متفاوت خواهد بود

به گزارش هم‌میهن آنلاین، «حسین محبی» سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، درباره توان تسلیحاتی کشورمان و تقویت سر جنگی موشک‌های ایرانی پس از جنگ تحمیلی دوم و سوم اظهار داشت: 

ما روزبه‌روز در حوزه تمامی تسلیحات جنگی در حال پیشرفت هستیم و سلاح‌هایمان را دقیق‌تر، مخرب‌تر و فناورانه‌تر تولید می‌کنیم.

اگر جنگی مجدد آغاز شود، قطعاً تسلیحات ما با گذشته متفاوت خواهد بود؛ این تفاوت می‌تواند در نسل کلاهک، دقت اصابت، برد موشک‌ها یا هر زمینه دیگری نمود پیدا کند.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید
به کانال بله هم میهن بپیوندید
به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید



 آمریکا در تنگه هرمز یک مسیر مخفیانه باز کرد
۴۷ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

آمریکا در تنگه هرمز یک مسیر مخفیانه باز کرد

دو مقام آمریکایی به آکسیوس گفته‌اند ارتش آمریکا طی هفته‌های اخیر به‌طور مخفیانه یک مسیر کشتیرانی در بخش جنوبی تنگه هرمز ایجاد کرده است که به نفتکش‌ها اجازه می‌دهد هر شب از این مسیر وارد تنگه شوند یا از آن خارج شوند.

باراک راوید در وبگاه آکسیوس در گزارش افشای این خبر نوشت: این عملیات در شرایطی انجام می‌شود که جنگ همچنان در وضعیت بن‌بست قرار دارد و یکی از مهم‌ترین پیامدهای آن، اختلال در عرضه جهانی نفت و جهش قیمت نفت خام بوده است. مقام‌های آمریکایی می‌گویند باز شدن این مسیر و ادامه انتقال نفت، اگرچه هنوز نتوانسته حجم صادرات را به سطح پیش از جنگ بازگرداند، اما تأثیر قابل‌توجهی بر عرضه جهانی انرژی داشته است.

بر اساس اطلاعاتی که این مقام‌ها در اختیار آکسیوس قرار داده‌اند، مدعی شده‌اند که طی چند هفته گذشته هر شب حدود ۱۵ تا ۲۰ نفتکش از مسیر جنوبی تنگه هرمز عبور کرده‌اند. این نفتکش‌ها از مسیری در امتداد سواحل عمان حرکت می‌کنند؛ مسیری که به گفته یکی از مقام‌های آمریکایی، اکنون تحت کنترل نیروهای آمریکایی قرار دارد.

این مقام آمریکایی که مستقیماً در جریان عملیات قرار دارد،مدعی شده است که «ما اکنون دو ماه است که مسیر جنوبی تنگه هرمز را تحت کنترل داریم. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می‌تواند مزاحمت ایجاد کند، اما کنترل تنگه در دست آنها نیست؛ در دست ماست.» عملیات عبور نفتکش‌ها چگونه انجام می‌شود؟

عملیات آمریکا تنها به اسکورت نفتکش‌هایی که محموله نفتی خود را حمل می‌کنند محدود نمی‌شود. ارتش آمریکا به نفتکش‌های خالی نیز کمک می‌کند تا از دریای عرب وارد تنگه هرمز شوند، خود را به بنادر کشورهای حاشیه خلیج فارس برسانند، نفت بارگیری کنند و سپس از همان مسیر به سمت دریای عرب بازگردند.

برای مدیریت این رفت‌وآمد، نیروی عملیاتی مسئول عملیات هرمز که در مقر ارتش آمریکا در فورت براگ، کارولینای شمالی مستقر است، با کشورهای منطقه و شرکای آمریکا در خلیج فارس هماهنگی می‌کند.

این نیروی عملیاتی هر روز فهرستی از کشتی‌هایی که قرار است از خلیج فارس از مسیر تنگه هرمز وارد دریای عرب …



 هشدار جدید سخنگوی سپاه؛ سلاح‌های ایران دقیق‌تر و مخرب‌تر می‌شوند
۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ۲۴

هشدار جدید سخنگوی سپاه؛ سلاح‌های ایران دقیق‌تر و مخرب‌تر می‌شوند

اقتصاد۲۴- سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، درباره توان تسلیحاتی کشورمان و تقویت سر جنگی موشک‌های ایرانی پس از جنگ تحمیلی دوم و سوم اظهار داشت: ما روزبه‌روز در حوزه تمامی تسلیحات جنگی در حال پیشرفت هستیم و سلاح‌هایمان را دقیق‌تر، مخرب‌تر و فناورانه‌تر تولید می‌کنیم.

 سردار محبی ادامه داد: اگر جنگی مجدد آغاز شود، قطعاً تسلیحات ما با گذشته متفاوت خواهد بود؛ این تفاوت می‌تواند در نسل کلاهک، دقت اصابت، برد موشک‌ها یا هر زمینه دیگری نمود پیدا کند.

سخنگوی سپاه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران هرگز در تولید و توسعه تسلیحات توقفی نداشته است، تصریح کرد: ما هر روز در حال پیشرفت هستیم و هر احتمالی در این زمینه قابل تصور است.

وی همچنین درباره توانمندی انصارالله یمن در برابر متجاوزان سعودی گفت: اکنون بیش از دو سال است که رژیم اشغالگر قدس در غزه مشغول جنگ است و هنوز نتوانسته آسیب جدی به حماس وارد کند؛ لذا عربستان که توانمندی نظامی آن کمتر از رژیم صهیونی است، چگونه ممکن است که بتواند از عهده انصارالله و رزمندگان یمنی برآید؟ این امکان‌پذیر نیست.

سردار محبی با تأکید بر اینکه هر ملتی در دفاع از موجودیت و داشته‌های خود تلاش می‌کند و خود را توانمند می‌بیند، افزود: در این عرصه قطعاً عربستان قادر نخواهد بود یمن و انصارالله را مهار کند و از گزند حملات آنها در امان بماند؛ همچنان‌که طی روز‌های گذشته، شاهد بودیم هر اندازه که عربستان حمله می‌کند، چندین برابری آن ضربه می‌خورد.

سخنگوی سپاه در پایان عنوان کرد: این توانمندی که انصارالله یمن در طول سال‌ها کسب کرده، روزبه‌روز در حال افزایش است و مقاومت یمن مسیر پیشرفت را با قدرت ادامه می‌دهد.

منبع: دفاع پرس



 فرمانده سپاه روح‌الله: قرارگاه‌های محله قدرت حل مسئله را به خود مردم می‌سپارد
۷ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

فرمانده سپاه روح‌الله: قرارگاه‌های محله قدرت حل مسئله را به خود مردم می‌سپارد

به گزارش خبرگزاری برنا از مرکزی، سردار مرتضی عمومهدی روز پنجشنبه در رویداد پیشرفت محله استان مرکزی در مصلی بیت‌المقدس اراک، گفت : قرارگاه‌ها با رویکرد محله‌محوری و با شناسایی ظرفیت‌های بومی هر منطقه، بستر را برای مشارکت فعال جوانان، معتمدان و گروه‌های جهادی در اولویت‌بندی و اجرای پروژه‌های عمرانی، فرهنگی و اقتصادی فراهم می‌کنند.

وی تاکید کرد: مجموعه دولت و سپاه در این مسیر صرفا نقش تسهیل‌گر و پشتیبان را ایفا می‌کند تا ضمن تقویت سرمایه‌های اجتماعی، فرآیند تصمیم‌گیری و نظارت بر طرح‌های محلی کاملا در اختیار خود اهالی قرار گیرد و این الگو به‌تدریج به تمام محلات استان مرکزی تعمیم داده خواهد شد.

فرمانده سپاه حضرت روح‌الله استان مرکزی بیان کرد: در آستانه روز جهانی مسجد قرار داریم و باید با گرامیداشت جایگاه مسجد و تلاش برای اعتلای آن، ظرفیت این پایگاه مهم اجتماعی و دینی را بیش از پیش فعال کنیم.

سردار عمومهدی افزود: یکی از ماموریت‌های مهم مسجد، ارایه الگویی از زندگی شایسته در جامعه اسلامی است؛ الگویی که در آن امنیت، آرامش، عزت، استقلال، شرافت و انسانیت در کنار یکدیگر قرار گیرد و زمینه سعادت دنیوی و اخروی انسان‌ها را فراهم کند.

وی با تاکید بر ضرورت ارایه الگوی صحیح از کارکرد مسجد تصریح کرد: برنامه‌ها و رزمایش‌های برگزار شده در قالب قرارگاه پیشرفت محله با استقبال داوطلبانه مردم و گروه‌های مختلف همراه شده و این استقبال نشان‌دهنده ظرفیت گسترده و ارزشمند موجود در مساجد و محلات است.

فرمانده سپاه حضرت روح‌الله استان مرکزی اضافه کرد: یکی از اهداف مهم نظام اسلامی، واگذاری قدرت و مسئولیت به مردم است؛ چراکه دستاوردهای انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی با حضور، مشارکت و پشتیبانی مردم محقق شده و استمرار این مسیر نیز به حضور فعال مردم نیاز دارد.

سردار عمو مهدی گفت: اسلام و ولایت از ارکان اساسی نظام اسلامی هستند، اما بدون حضور مردم و همراهی آنان، هیچ اقدامی به نتیجه مطلوب نمی‌رسد.

وی تاکید کرد: باید زمینه‌ای فراهم شود تا مردم بتوانند نقش اصلی خود را در مدیریت و حل مسائل جامعه ایفا کنند؛ البته نمی‌توان انتظار داشت این مسئولیت‌ها به یکباره واگذار شود و هیچ مشکلی ایجاد نشود، بلکه مردم باید با آموزش، تمرین …



 اولویت‌گذاری تحقیقات و ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد مبارزه با موادمخدر
۷ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

اولویت‌گذاری تحقیقات و ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد مبارزه با موادمخدر

اسکندر صفری، سرپرست دفتر آموزش و تحقیقات ستاد مبارزه با موادمخدر در نخستین نشست تخصصی معاونان مشاوران مدیران کل و دبیران شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر اظهار کرد: کمیته راهبری آموزش بر اساس دستور دبیرکل ستاد و ابلاغ سازمان اداری و استخدامی تشکیل شده است.

وی افزود:  با اشاره به برنامه‌های آموزشی افزود روش‌های تجزیه و تحلیل اطلاعات ارزیابی عملکرد و کاربرد هوش مصنوعی از موضوعات مورد توجه در برنامه‌های آموزشی ستاد خواهد بود و تلاش می‌شود از ظرفیت هوش مصنوعی در حوزه‌های پیشگیری درمان و مبارزه استفاده شود.

صفری با تأکید بر اینکه توقف در حوزه تحقیقات به معنای عقب‌گرد است گفت: با بررسی اسناد بالادستی و سیاست‌های کلی آسیب‌ها و مسائل مهمی در حوزه پژوهش از جمله نظام مسائل نظام آموزش و شیوع‌شناسی شناسایی شده است.

وی شیوع‌شناسی را از پاشنه‌آشیل‌های ستاد برشمرد و افزود: برای برنامه‌ریزی در حوزه‌های پیشگیری و درمان باید موقعیت فعلی مشخص شود و در همین راستا دو مطالعه مهم در حوزه شیوع‌شناسی عمومی و دانشجویی به‌زودی در دسترس قرار می‌گیرد.

سرپرست دفتر آموزش و تحقیقات ستاد ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد را از اولویت‌های پژوهشی دانست و گفت: این ارزیابی در سه سطح دبیران شورا‌های هماهنگی اعضای شورا و استانداران به عنوان رؤسای شورا‌های استان‌ها انجام می‌شود.

وی با اشاره به وجود حدود ۵۰ شاخص در سامانه‌های موجود گفت: این شاخص‌ها باید متناسب با نقش و مأموریت هر دستگاه از جمله آموزش‌وپرورش وزارت بهداشت و دستگاه‌های انتظامی دسته‌بندی و وزن‌دهی شوند.

صفری درباره ارزیابی استانداران گفت: شاخص‌هایی مانند میزان حضور و مشارکت در جلسات شورا‌های هماهنگی و پیگیری مصوبات بر اساس اسناد بالادستی مورد توجه قرار خواهد گرفت و یک چارچوب اولیه برای ارزیابی به شورا‌های استان‌ها ارائه می‌شود که انتظار می‌رود در صورت تصویب حداکثر ظرف ۱۰ روز کاری شاخص‌ها و دیدگاه‌های پیشنهادی خود را ارائه کنند.

وی همچنین از ظرفیت مراکز علمی و دانشگاهی استان‌ها برای آموزش کارکنان خبر داد و از مدیران خواست برای انتشار یافته‌های علمی و پژوهشی از ظرفیت فصلنامه علمی اعتیادپژوهی استفاده کنند.

صفری در پایان با اشاره به طرح‌های پژوهشی …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد
سایت هم میهن

کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد

وزیر اسرائیل با طرح این ادعا که رئیس‌جمهور ترکیه این کشور را به سوی ماجراجویی‌های خطرناک سوق می‌دهد، گفت: بهتر است اردوغان عزم و اراده ما را برای دفاع از خود امتحان نکند.
 طرح مقابله با نفوذ بیگانگان با آزادی بیان و اطلاعات در تعارض است
سایت هم میهن

طرح مقابله با نفوذ بیگانگان با آزادی بیان و اطلاعات در تعارض است

یک حقوقدان گفت: طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در تعارض با اصول قانون اساسی به ویژه اصول مربوط به حقوق ملت و بالاخص ماده ۹ و ۲۴ در بحث آزادی‌های مشروع و آزادی اطلاعات و آزادی بیان و رسانه است.
 قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار
سایت اقتصادنیوز

قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار

اقتصادنیوز: قیمت دلار امروز با کاهش نسبت به روز گذشته به، 189,610 (یکصد و هشتاد و نه هزار و ششصد و ده) تومان رسید.
 فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی

روابط عمومی پالایشگاه تهران گفت:انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران ناشی از وقوع سانحه برای ۲ دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 کره شمالی امروز را با شلیک ۱۰موشک آغاز کرد | واکنش فوری کره جنوبی؛ جلسه امنیتی اضطراری تشکیل شد
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کره شمالی امروز را با شلیک ۱۰موشک آغاز کرد | واکنش فوری کره جنوبی؛ جلسه امنیتی اضطراری تشکیل شد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی پرتاب بیش از ۱۰ موشک بالستیک کوتاه‌برد کره شمالی در روز پنجشنبه را محکوم کرد و به ارتش خود دستور داد تا در طول رزمایش‌های مشترک جاری با ایالات متحده، آمادگی کامل خود را حفظ کند.
 انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم/ زنان سال‌هاست در شهرهای مختلف از موتورسیکلت استفاده می‌کنند/صدور گواهینامه زنان یک مطالبه عمومی است
سایت جماران

انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی …

یک نماینده مجلس به «جماران» گفت: نباید انتظار داشت یک گواهینامه به‌تنهایی مشکلات اجتماعی کشور را حل کند، اما اعتماد اجتماعی از همین مسائل به ظاهر کوچک و روزمره ساخته می‌شود. جامعه امروز بعد از حوادث و فشارهای سال‌های اخیر بیش از هر زمان دیگری نیاز دارد احساس کند مطالبات قانونی و منطقی شهروندان شنیده می‌شود و اگر دولت تصمیمی می‌گیرد، آن تصمیم در عمل نیز اجرا خواهد شد.
 ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور شد
سایت اعتماد آنلاین

ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور …

جلال دهقانی، دبیر شورای راهبردی روابط خارجی گفت: شهید خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که توسط اسرائیل ترور شد.
 ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!
سایت ورزش ۳

ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!

چند گزارش از اسپانیا نشان می‌دهند انتقال منیر الحدادی به آلباسته در آستانه نهایی شدن است و ستاره سابق استقلال حتی با لباس این باشگاه در ورزشگاه کارلوس بلمونته دیده شده است.