قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

وزیر ارتباطات: بیش از ۵۰۰ سایت ارتباطی در حملات آمریکا و اسرائیل هدف قرار گرفت

اقتصادنیوز: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بیش از ۵۰۰ سایت ارتباطی مورد اصابت دشمن آمریکایی-صهیونیستی قرار گرفت، اما با تلاش شبانه‌روزی همکاران در بخش دولتی و خصوصی، اجازه ندادیم کشور خاموش شود و ارتباطات مردم پایدار ماند.
 وزیر ارتباطات: بیش از ۵۰۰ سایت ارتباطی در حملات آمریکا و اسرائیل هدف قرار گرفت

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز در دیدار با حجت‌الاسلام غفوری نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه با اشاره به نقش حیاتی زیرساخت‌های ارتباطی کشور در شرایط بحرانی، اظهار کرد: بیش از ۵۰۰ سایت ارتباطی مورد اصابت دشمن آمریکایی-صهیونیستی قرار گرفت، اما با تلاش شبانه‌روزی همکاران در بخش دولتی و خصوصی، اجازه ندادیم کشور خاموش شود و ارتباطات مردم پایدار ماند.

وی ضمن قدردانی از حمایت‌های آیت‌الله غفوری از دولت و همراهی‌های دکتر منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه افزود: حمایت‌های همیشگی و ویژه مسئولان از دولت، برای مجموعه اجرایی کشور بسیار دلگرم‌کننده است.

هاشمی با اشاره به شرایط دشواری که دولت چهاردهم مسئولیت اداره کشور را بر عهده گرفت، تصریح کرد: در این مدت با حوادث تلخ و ناگواری مواجه شدیم که شهادت جمعی از خدمتگزاران کشور و رهبر شهیدمان از جمله این اتفاقات بود و امیدواریم همه شهدا نزد خداوند متعال از درجات عالی برخوردار باشند. هدف‌گیری زیرساخت‌های ارتباطی در جنگ

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با ارائه گزارشی از وضعیت ارتباطات کشور در جریان جنگ گفت: یکی از حوزه‌هایی که به صورت جدی مورد هدف دشمن قرار گرفت، حوزه ارتباطات و زیرساخت‌های ارتباطی کشور بود، چراکه پایداری ارتباطات نقش مهمی در افزایش تاب‌آوری جامعه دارد و نخستین نیاز خانواده‌ها در شرایط بحران، اطلاع از وضعیت یکدیگر است.

وی ادامه داد: با وجود حملات صورت‌گرفته، مردم کشورمان به جز دقایق ابتدایی در برخی نقاط، اختلال قابل توجهی در حوزه ارتباطات احساس نکردند و این نتیجه تلاش همه همکاران ما در بخش خصوصی، حاکمیت و دولت بود که اجازه ندادند شبکه ارتباطی کشور دچار آسیب جدی شود.

هاشمی با بیان اینکه اهمیت زیرساخت ارتباطی فراتر از تماس و پیام‌رسانی است، اظهار کرد: امروز بسیاری از خدمات کشور در حوزه‌های سلامت، بهداشت، آموزش، توزیع سوخت و سایر خدمات عمومی بر بستر شبکه ارتباطی ارائه می‌شود و همین موضوع اهمیت پایداری این زیرساخت را دوچندان می‌کند.وی با اشاره به تلاش دشمن برای آسیب‌زدن به زیرساخت‌های ارتباطی کشور افزود: در حوزه پخش برنامه‌های سازمان صدا و سیما نیز تعامل و هم‌افزایی گسترده‌ای میان …





 بعید است فشار اقتصادی، ایران را وادار به پذیرش شرایط آمریکا کند

بعید است فشار اقتصادی، ایران را وادار به پذیرش شرایط آمریکا کند

رئیس سابق میز ایران در اطلاعات نظامی اسرائیل درباره تشدید فشار اقتصادی از سوی آمریکا علیه ایران گفت: مشکل این است که فرض شود درد و فشار اقتصادی الزاماً پیش از آنکه ایران را به تشدید تنش سوق دهد، موجب تسلیم تهران خواهد شد.

 قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد

قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: آنچه باعث شده تهران و بغداد به هم نزدیک شود امتناع مشترک از این است که پایتخت های بیگانه سرنوشت کشورهای ما را رقم بزنند.

 گفت‌وگوی وزرای خارجه مصر و قطر/ آل ثانی: اگر اروپا به کاهش تنش در خاورمیانه توجه نکند، پیامد‌های آن دامن همه را می‌گیرد/ رایزنی با همتای مصری درباره گزینه‌های جایگزین برای زنجیره‌های تأمین

گفت‌وگوی وزرای خارجه مصر و قطر/ آل ثانی: اگر اروپا به کاهش تنش در خاورمیانه توجه نکند، پیامد‌های آن دامن همه را می‌گیرد/ رایزنی با همتای مصری درباره گزینه‌های جایگزین برای زنجیره‌های تأمین

مصر و قطر بر ضرورت آزادی کشتیرانی در تنگه‌های هرمز و باب‌المندب تأکید کردند.

 رونمایی از مقصد غیرمنتظره مهدی طارمی؛ ستاره ایرانی در لیگ نخبگان مقابل استقلال!

رونمایی از مقصد غیرمنتظره مهدی طارمی؛ ستاره ایرانی در لیگ نخبگان مقابل استقلال!

مهدی طارمی، مهاجم ایرانی المپیاکوس، با هم‌تیمی‌هایش خداحافظی کرد.

 ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است

ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی گفت که تنش‌آفرینی نتانیاهو علیه ترکیه شتاب‌زده و احمقانه است و انگیزه‌های سیاسی مرتبط با انتخابات آتی در پشت سر آن قرار دارد.

 از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم

از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم

پرویز امینی: آرزوی تاریخی دویست‌ساله ایرانیان (در استقلال و امنیت)، در جنگ‌های 12روزه و 40روزه تحقق یافت.