قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۲۰

بورس سقوط کرد | 5 همت پول از بازار بیرون رفت، ارزش معاملات هم نصف شد | 348 نماد صف فروش داشتند

اقتصادنیوز: شاخص کل بورس با افت 104 هزار و 235 واحدی معادل 1.97 درصد در سطح 5 میلیون و 182 هزار واحد قرار گرفت. شاخص هم وزن نیز 18 هزار و 403 واحد معادل 1.33 درصد کاهش یافت و به ارتفاع یک میلیون و 365 هزار واحد رسید.
 بورس سقوط کرد | 5 همت پول از بازار بیرون رفت، ارزش معاملات هم نصف شد | 348 نماد صف فروش داشتند



۲ ساعت قبل / سايت نبض بورس

فیلم مجمع وآفری (بیمه کارآفرین) مورخ ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

به گزارش نبض بورس، مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده صاحبان سهام شرکت بیمه کارآفرین، بر اساس آگهی منتشره در سامانه کدال در تاریخ ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ برگزار گردید و در خصوص دستور جلسات زیر تصمیم گیری نمود:

دستور جلسات:

انتخاب اعضای هیئت‌مدیره

سایر موارد

کیفیت فیلم برعهده‌ی شرکت و سامانه‌ی برگزارکننده مجمع است.

نبض‌بورس مجموعه‌ی جامعی از فیلم مجامع را در سایت بارگذاری کرده است. جهت مشاهده به صفحه فیلم مجامع مراجعه کنید

جهت دسترسی سریع‌تر به مجمع نماد دلخواه به صفحه مجامع نماد‌های بورسی مراجعه کنید.

 

 

 

 


۴ ساعت قبل / سایت بورس 24

سود خالص علی‌بابا بیش از ۷۵ درصد سقوط کرد | علی‌بابا میان توسعه هوش مصنوعی و افت سود گرفتار شد

بورس24 : سود خالص علی‌بابا، غول تجارت الکترونیک چین، در پی افزایش چشمگیر سرمایه‌گذاری در حوزه هوش مصنوعی و کاهش مصرف در بازار داخلی، بیش از ۷۵ درصد کاهش یافت؛ این افت در شرایطی رخ داده که تقاضا برای خدمات ابری این شرکت همچنان در حال رشد است.

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از زومیت، درآمد علی‌بابا در سه‌ماهه منتهی به ژوئن با رشد ۹ درصدی همراه شد که مطابق با پیش‌بینی‌ها بود. با این حال، سود خالص این گروه با افت شدید به ۱۰.۵ میلیارد یوان، معادل ۱.۶ میلیارد دلار، رسید و خروج جریان نقدینگی آزاد نیز از ۶.۶ میلیارد دلار فراتر رفت.افت شدید سود در سایه سرمایه‌گذاری سنگین روی هوش مصنوعی

این ارقام نشان‌دهنده افزایش هزینه‌های پروژه‌های هوش مصنوعی و زیرساخت‌های محاسباتی است. در پی انتشار نتایج مالی، ارزش سهام علی‌بابا در معاملات پیش از بازار آمریکا ۴ درصد کاهش یافت.

علی‌بابا با معرفی مدل‌های هوش مصنوعی Qwen جایگاه خود را به‌عنوان یکی از بازیگران جهانی این حوزه تقویت کرده است. این شرکت میلیاردها دلار برای خرید تراشه، راه‌اندازی دیتاسنترها و توسعه هوش مصنوعی عامل‌محور هزینه می‌کند.

تلاش‌های این گروه مستقر در هانگژو برای رقابت با شرکت‌هایی مانند آنتروپیک و OpenAI نیز حاشیه سود آن را تحت فشار قرار داده است. هم‌زمان، کاهش تقاضا در بازار مصرف چین بر کسب‌وکار اصلی خرده‌فروشی آنلاین علی‌بابا اثر گذاشته است.تمرکز علی‌بابا بر Qwen و توسعه خدمات ابری

تحت مدیریت ادی وو، مدیرعامل علی‌بابا، تمرکز اصلی این گروه بر بخش‌های هوش مصنوعی و خدمات ابری قرار گرفته است. علی‌بابا بخش عمده تیم‌های پژوهشی و محصول خود را در واحد تجاری جدیدی به نام «مرکز توکن علی‌بابا» ادغام کرده که مستقیماً زیر نظر مدیرعامل فعالیت می‌کند.

وو می‌گوید «رشد هوش مصنوعی بر ملاحظات سودآوری کوتاه‌مدت اولویت دارد.» او قصد دارد سرمایه‌گذاری در این حوزه را فراتر از بودجه ۳۸۰ میلیارد یوانی مصوب برای سه سال آینده افزایش دهد.

هدف علی‌بابا، پنج برابر کردن درآمد بخش ابری و هوش مصنوعی و رساندن آن به ۱۰۰ میلیارد دلار طی پنج سال آینده عنوان شده است.

شرکت‌های هوش مصنوعی چین در شرایطی با فشار فزاینده سرمایه‌گذاران برای تبدیل هزینه‌ها به سود مواجه هستند که بسیاری از مدل‌های خود را به‌صورت رایگان یا با هزینه بسیار پایین ارائه می‌کنند.

علی‌بابا نیز با متن‌باز کردن بزرگ‌ترین مدل خود، یعنی Qwen 3.8 Max، بار دیگر رقابت برای جذب کاربر را بر کسب سود کوتاه‌مدت ترجیح داده است.


۴ ساعت قبل / سایت بورس 24

سخنگوی کمیسیون انرژی: اولویت دولت کاهش مصرف است، نه افزایش قیمت

بورس24 : سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی چند طرح برای مدیریت مصرف بنزین گفت افزایش قیمت در نرخ چهارم بنزین فعلاً منتفی است و دولت در حال مطالعه سناریوهای مختلف برای سهمیه‌بندی سوخت است.

عبدالرضا سپهوند، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، درباره افزایش قیمت بنزین اظهار کرد: گران شدن قیمت بنزین قطعی نیست و در دولت در دست بررسی است.

وی افزود: چند طرح توسط معاون انرژی رئیس‌جمهور و شرکت ملی پالایش و پخش با کمیسیون انرژی در میان گذاشته شده و این طرح‌ها در حال بررسی هستند.بررسی سناریوهای جدید برای مدیریت مصرف بنزین

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس گفت: دولت سه سناریو برای سهمیه‌بندی بنزین دارد که کاهش مصرف در اولویت قرار گرفته و افزایش قیمت، اولویت نخست نیست.

به گفته سپهوند، روشی که در کرمان اجرا شد نیز با همین هدف دنبال شد و بر اساس آن سهمیه بنزین ۵ هزار تومانی به کارت سوخت مردم اضافه شد.

وی توضیح داد: در این طرح، سهمیه مصرف شامل ۶۰ لیتر بنزین ۱۵۰۰ تومانی، ۵۰ لیتر بنزین ۳۰۰۰ تومانی و ۴۰ لیتر بنزین ۵ هزار تومانی شد.نرخ چهارم بنزین فعلاً اجرا نمی‌شود

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به اجرای این طرح از ابتدای مردادماه گفت: این طرح تاکنون موفق بوده و قیمت ۸۷۲۰۰ تومانی که مطرح شده بود، متوقف شد و اصلاً اجرا نشد.

سپهوند تأکید کرد: فعلاً برنامه‌ای برای قیمت چهارم بنزین وجود ندارد و افزایش قیمت در این نرخ منتفی است.

وی در پاسخ به این پرسش که افزایش قیمت بنزین تا چه زمانی منتفی خواهد بود، گفت: فعلاً تا زمانی که روش‌های غیرقیمتی اعمال شوند، افزایش قیمت در دستور کار نیست.

این نماینده مجلس همچنین احتمال داد برای درصد محدودی از مصرف‌کنندگان با مصرف بالا یا خودروهای لوکس که هم‌اکنون نیز از بنزین سوپر استفاده می‌کنند، نرخ چهارمی در جایگاه‌ها عرضه شود تا مشکلی برای تردد آنها ایجاد نشود.وضعیت تولید و ذخایر بنزین کشور

سپهوند درباره وضعیت ذخایر بنزین کشور اظهار کرد: ذخایر در شرایط مناسبی قرار دارد، هرچند نسبت به سال گذشته کاهش یافته و تلاش می‌شود این کاهش جبران شود.

وی همچنین گفت تولید بنزین پالایشگاه‌های کشور در وضعیت مناسبی قرار دارد و نسبت به سال گذشته حدود ۱۰ میلیون لیتر به میزان تولید اضافه شده است.




 بازار نفت در واکنش به اظهارات ترامپ صعودی شد
۹ ساعت قبل / روزنامه تعادل

بازار نفت در واکنش به اظهارات ترامپ صعودی شد

به گزارش ایرنا، قیمت آتی نفت خام برنت دریای شمال در معاملات ساعات اخیر بازار‌های آسیا، ۱.۵۹ درصد افزایش یافت و به ۹۳.۰۸ دلار در هر بشکه رسید. قیمت آتی نفت وس...

 واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود!
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود!

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با اشاره به برخی اخبار منتشر شده درباره آزاد شدن واردات خودروهای کارکرده سه تا پنج ساله، گفت: واردات خودروهای کارکرده موضوع جدیدی نیست و قانون آن وجود دارد، اما تاکنون این قانون اجرایی نشده و همچنان جزئیات اجرای آن مشخص نیست.

 قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مردادماه ۱۴۰۵ | واکنش بازار ارز به صحبت‌های همتی
۶ ساعت قبل / سايت نبض بورس

قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مردادماه ۱۴۰۵ | واکنش بازار ارز به صحبت‌های همتی

بازار ارز در آخرین روز هفته بار دیگر به ابهام‌های سیاسی و ارزی واکنش نشان داد؛ دلار آزاد با عبور از مرز ۱۹۰ هزار تومان، در سطح ۱۹۰ هزار و ۱۰۰ تومان ایستاد. ه...

 قیمت انواع برنج پاکستانی ۲۹ مرداد ۱۴۰۵+ جدول
۱۱ ساعت قبل / روزنامه تعادل

قیمت انواع برنج پاکستانی ۲۹ مرداد ۱۴۰۵+ جدول

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین، بازار برنج پاکستانی در مردادماه با محوریت محصولات سوپر باسماتی، همچنان یکی از مهم‌ترین گزینه‌ها برای خانوارهایی است که به دنبال بر...

 زمان واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405 مشخص شد
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

زمان واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405 مشخص شد

اقتصادنیوز: نمایندگان مجلس از پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی به همراه مطالبات همسان سازی از دهم شهریور خبر دادند.

 قیمت تتر امروز
۱۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت تتر امروز

اقتصادنیوز:قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با کاهش 0.05 درصدی، به 189,398 (یکصد و هشتاد و نه هزار و‌ سیصد و نود و هشت) تومان رسید.