قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۱

تصویب بودجه نظامی بی‌سابقه در مجلس نمایندگان آمریکا با 216 رأی موافق/ بودجه 1.15 تریلیون دلاری همکاری با اسرائیل را شتاب می بخشد/ هزینه های جنگ با ایران تامین شد

اقتصادنیوز: دموکرات‌ها با انتقاد از حجم بالای هزینه‌کرد نظامی در سایه کاهش بودجه برنامه‌های اجتماعی، مخالفت خود را با تداوم جنگ متجاوزانه علیه ایران که به گفته آنان بدون مجوز کنگره آغاز شده و تاکنون ده‌ها میلیارد دلار هزینه روی دست واشنگتن گذاشته است برجسته کردند.
 تصویب بودجه نظامی بی‌سابقه در مجلس نمایندگان آمریکا با 216 رأی موافق/ بودجه 1.15 تریلیون دلاری همکاری با اسرائیل را شتاب می بخشد/ هزینه های جنگ با ایران تامین شد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، مجلس نمایندگان آمریکا بامداد پنجشنبه لایحه بودجه نظامی سال ۲۰۲۷ را تصویب کرد؛ بودجه‌ای که با رقم بی‌سابقه ۱.۱۵ تریلیون دلاری، همکاری‌های فناورانه نظامی با رژیم صهیونیستی را شتاب می‌بخشد و هزینه های ناشی از جنگ تحمیلی علیه ایران را تأمین می‌کند.  این لایحه با عنوان «مجوز دفاع ملی» (NDAA) با ۲۱۶ رأی موافق در برابر ۲۱۲ رأی مخالف به تصویب رسید. رأی‌گیری غالباً بر اساس گرایشات حزبی انجام شد، به‌گونه‌ای که تمام جمهوری‌خواهان جز ۷ نفر از آن حمایت کردند و همه دموکرات‌ها به جز ۶ تن با آن مخالفت نمودند.

به نوشته خبرگزاری آناتولی، بند ۲۱۹ این مصوبه، با عنوان «ابتکار همکاری فناوری نظامی آمریکا-اسرائیل»، پنتاگون را ملزم می‌سازد تا ادغام فناوری‌های رژیم صهیونیستی و طرح‌های مشترک را در برنامه‌های رسمی نظامی آمریکا تا ۲۰۳۰ تسریع کند. این همکاری ۱۰ حوزه مشخص از جمله پدافند ضدپهپادی، سامانه‌های موشکی، هوش مصنوعی، رایانش کوانتومی، انرژی هدایت‌شده و فناوری ضد تونل برای مقابله با تهدیدات زیرزمینی را پوشش می‌دهد. این بند در شرایطی رأی آورد که به نوشته رسانه‌های آمریکایی، افکار عمومی این کشور به دلیل جنایات گسترده رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی‌ها در غزه، خواستار کاهش حمایت تسلیحاتی واشنگتن از رژیم صهیونیستی هستند.

دموکرات‌ها با انتقاد از حجم بالای هزینه‌کرد نظامی در سایه کاهش بودجه برنامه‌های اجتماعی، مخالفت خود را با تداوم جنگ متجاوزانه علیه ایران که به گفته آنان بدون مجوز کنگره آغاز شده و تاکنون ده‌ها میلیارد دلار هزینه روی دست واشنگتن گذاشته است برجسته کردند.

جمهوری‌خواهان در مقابل، این بودجه را برای پشتیبانی از نیروهای مسلح در بحبوحه جنگ تحمیلی علیه ایران ضروری خواندند.

این لایحه شامل ۶۰ میلیارد دلار بودجه نظامی اضافی است که انتظار می‌رود بخش عمده‌ای از آن صرف هزینه‌های جنگ تحمیلی متجاوزانه علیه ایران شود. از زمان آغاز حملات مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران در ۲۸ فوریه (۹ اسفندماه)، بنا بر ادعای پنتاگون تاکنون ۱۸ نظامی آمریکایی کشته شده‌اند و این جنگ ۳۷.۵ میلیارد دلار برای واشنگتن هزینه در پی داشته است. افزایش تلفات و نارضایتی عمومی، پیشبرد این لایحه را دشوار ساخته، چنانکه هفته گذشته دموکرات‌ها در سنای آمریکا نیز مانع تصویب نسخه سنا شدند.

این لایحه اکنون برای بررسی نهایی و رفع اختلافات به سنای آمریکا ارسال می‌شود و در صورت تصویب، برای امضا یا وتو به کاخ سفید خواهد رفت. همچنین بخوانید هادیان: ترامپ بازنده انتخابات مجلس است زیرا... / جنگ اخیر برخلاف شعار اصلی ترامپ مبنی بر مخالفت با «جنگ‌های بی‌پایان» بود فوری/ حمله آمریکا به غرب ایران/ این شهر در کرمانشاه هدف قرار گرفت فوری/ حمله موشکی آمریکا به رامشیر/ یک سوله هدف قرار گرفت فوری/ اطلاعیه مهم سپاه درباره هدف قرار گرفتن یک نفتکش متخلف در تنگه هرمز



۴۵ دقیقه قبل / سایت جماران

سیاستمدار افغان‌تبار منتقد اسرائیل وارد کنگره آمریکا شد/ «عایشه وهاب» کیست؟ + عکس

به گزارش جماران، «عایشه وهاب»، سناتور ایالت کالیفرنیا و عضو حزب دموکرات، در انتخابات ویژه برای پرکردن کرسی «اریک سوالول» در مجلس نمایندگان آمریکا پیروز شد و به نخستین فرد افغان‌تبار راه‌یافته به کنگره آمریکا تبدیل شد. وی پیش از این نیز نخستین مسلمان و نخستین افغان‌-آمریکایی بود که به سنای ایالتی کالیفرنیا راه یافته بود.

وهاب عضو جریان مترقی حزب دموکرات به شمار می‌رود و در جریان رقابت‌های انتخاباتی، «نسل‌کشی» مردم غزه توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و گفته بود در صورت راه‌یابی به کنگره برای توقف حمایت نظامی آمریکا از رژیم صهیونیستی تلاش خواهد کرد.

این مواضع در حالی مطرح شد که وهاب در سال 2025 نیز در سنای کالیفرنیا در تهیه قطعنامه‌ای مشارکت داشت که خواستار پایان «فاجعه انسانی» در غزه شده بود.

پیروزی عایشه وهاب در حالی رقم خورد که گروه‌های سیاسی مخالف او در هفته‌های پایانی انتخابات میلیون‌ها دلار برای جلوگیری از پیروزی‌اش هزینه کردند. بر اساس گزارش پولیتیکو، کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل موسوم به آی‌پک و گروه‌های مرتبط دیگر دست‌کم 5 میلیون دلار برای پیروزی نامزد جمهوری‌خواه و جلوگیری از پیروزی وهاب در انتخابات هزینه کرده بودند.

عایشه وهاب در سال 1987 در نیویورک به دنیا آمد. خانواده او در زمان جنگ‌های ناشی از حضور شوروی در افغانستان به آمریکا مهاجرت کردند. او در دوران کودکی پدر و مادر خود را از دست داد و از 9 سالگی تحت سرپرستی بزرگ شد. وهاب در رشته‌های علوم سیاسی، مدیریت بازرگانی و مددکاری اجتماعی تا سطح دکترا تحصیل کرده است.

 




 معمای بنگاه‌های جوانمرگ | چرا شرکت‌های ایرانی پیش از رسیدن به بلوغ ناکام می‌شوند؟ | ناکامی بنگاه‌ها چه پیامدهایی به دنبال دارد؟
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

معمای بنگاه‌های جوانمرگ | چرا شرکت‌های ایرانی پیش از رسیدن به بلوغ ناکام می‌شوند؟ | ناکامی بنگاه‌ها چه پیامدهایی به دنبال دارد؟

اقتصادنیوز: چرا بنگاه‌های ایرانی در سال های نخست فعالیتشان پیش از رسیدن به بلوغ و رشد پایدار از بازار خارج می‌شوند؟

 سرپرست وزارت دفاع: اجازه نخواهیم داد به کشورمان تجاوز شود
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

سرپرست وزارت دفاع: اجازه نخواهیم داد به کشورمان تجاوز شود

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از نظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور ج...

 علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست

علیرضا عنایت‌زاده، هافبک ۲۲ ساله پرسپولیس، به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست تا فصل آینده را در این تیم سپری کند.

 آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه در نزدیکی جزایر مورد ادعای ژاپن
۳۱ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه در نزدیکی جزایر مورد ادعای ژاپن

روسیه یک رزمایش موشکی بی‌سابقه با حضور کشتی‌های نیروی دریایی و یک پرتابگر زمینی در نزدیکی جزایری در شرق دور خود که مورد ادعای ژاپن نیز هستند، انجام داد.

 جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی

پرسپولیس کوروش اژدهاکش، پدیده ۱۹ ساله، را با قراردادی بلندمدت جذب کرد، اما به دنبال انتقال قرضی او برای کسب تجربه بیشتر است.

 وقتی ماشین‌ها هوشیار می‌شوند
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

وقتی ماشین‌ها هوشیار می‌شوند

دنیای اقتصاد: انسان‌ها خود را موجوداتی متفاوت از جانداران می‌دانند؛ زیرا هوشیاری و توانایی درک خویشتن دارند.